Thursday, November 2, 2017

Сретна нова година жеља СМС-2018



Сретна нова година жеља СМС-2018


1.) Чак иу најтежим тренуцима у животу, ја ћу бити уз тебе држи на једином свеће и упалити све нон-иллуминатед подручја. Нека вас Бог туш са свим среће на свету! Срећна Нова Година 2018!




2.) Хопе ове добре жеље помоћи да прославимо узбудљив и Магицал Нев Иеар. Са жељом да врло Срећна Нова Година.



3.) Живели Нову годину, који ће, надамо се, бити пуна среће и среће. Срећна Нова година!



4.) Удаљеност може да нас држи одвојено, али наша срца су заједно. Срећна Нова година на радост мог живота!



5.) Нека нова година буде испуњена осветљености и надом да тама и туга клони од тебе. Срећна Нова година!



6.) Надам се да ти Нова година је пуна успеха, здравља, просперитета и среће. Срећна Нова година!



7.) Може ли добра година испуњена огромном срећом и среће! Останите у добром здрављу и постићи веће висине успеха. Са жељом да дивна година унапред!



8.) То је Нова година, а најбоље време да обновите речник живота. Уклоните речи као што су љубомора, мржња, освета, похлепа са свог речника и ставити речи попут љубави, бриге, саосећање, поштење и задовољство у њиховом месту. Ово ће осигурати да имате велику и кривице године унапред.



9.) Имајући вас у животу уверава ме да морам некога да зависи и позове у тешким временима. Као ове године долази до краја, видимо још једну годину рјешавање у нашим животима, дајући нам још једну шансу да буде ту једни за друге. Срећна Нова година!



10.) Постоји много ствари у свету тек треба да се види и искусни. Живи свој живот, истражују нове хоризонте, ићи на нове авантуре ова Нова година и нећете се покајати.



11.) Ова порука је да се пренесе своје срдачне поздраве теби и твојој породици. Надам се да сте имали сјајну годину и да ће имати чак и бољи овај пут. Проводе време са својим близини и најдражима. Уживати!



12.) Још једна потпуно нова година је овде тако напуните енергију и да спремно за уживање. Напустите све бриге, сумње и страхове и само пратите политику смех, љубав, живог.



13.) 2018 је иза угла, држите га на уму да живите само једном, живот је шортс, правила требало да буде сломљена и забаву и стварање сећања су све то важно.



14.) Ово Нова година моја жеља за вас је данима који су без икаквих проблема, у виду да је терет слободни и воле да је услов слободан.



15.) Хајде да нашу Нев Иеар резолуцију да буде ту једни за друге и помоћи друга људска бића у невољи, чак и ако их не знам лично. Па хајде хајде да шири неку доброту и навијајте!



16.) Нека нова сунце Нове године ти донети моћ и живости, док је нови месец Нове године доноси мир и спокој!



17.) Хопе сваки добар поклон дан у новој години служи као драгоцено благо за боље сутра. Уживајте у Нову годину.



18.) Кроз претходних година сам прислушкивао и иритирало пакао од тебе. Данас, на почетку нове године желим да вам обећам да ћу наставити то ради тако ове године. Сретно са тим!



19.) Чак и ако је то нова година и ствари могу променити, надам се да наставимо наше партнерство и пратити ову везу ефикасно још много година које долазе. Волео бих да велика нова година!



20.) Године долазе и одлазе, али ове године сам посебно бих да удвостручи доза здравља и среће на врху са много љубави. Срећна Нова година!



21.) Кноцк Кноцк! Ја сам Нова година и ја сам овде са свим љубави, среће, благослов и срећу за вас. Пусти ме унутра раширених руку.



22.) Године долазе и одлазе, али наше пријатељство ће трајати цео живот и никада нећемо бити непријатељи. Стога, пре него што сунце дође до сет, ја вам желе срећну и феноменалне Нову годину.



23.) Као што смо се одјавите из претходне године и пријавите у ову годину, Шаљем Вам искрене жеље пуно љубави, среће, радости и весеља. Срећна Нова година!



24.) Надам се да сви ваши проблеми и бол трајати само онолико колико ваших новогодишњих резолуција. Срећна Нова година!



25.) Постоји унболтед врата те чека са гомилом могућности на другој страни. Зграби оне ове Нове године и имају успешну годину дана пре.



26.) Нека вас Бог туш кабина са 12 месеци среће, 52 недеље уживања, 365 дана достигнућа, 8760 сати срећу, 52600 минута доброг здравља и 31536000 секунди екстазија и блаженства! Срећна Нова година!



27.) Ово Нова година сам у потрази за банку која ће ми дати велики кредит, а онда ме заборави заувек. Да јавите ми ако нађете неки! Срећна Нова година БТВ!



28.) Као што је цео свет око нас расте старији од стране године, надам се да поседују срце које остаје као младалачки и весело као и увек.



Нев Иеар Поруке

Нев Иеар Поруке

29.) Можда је ово Нова година ће бити онај који испуњава све своје снове и да их почну са радосним и живог душе! Ево вам желе просперитетну нову годину!
30.) Хтео сам да обустави све своје негативне склоности за горе и наредној години; Међутим, онда сам схватио да нико ужива губитник.



31.) Нека сви секунде, минуте, сати, дана, недеља и месеци ове Нове године ти донети огромну радост и срећу! Срећна Нова година!



32.) Ми треба да захвалимо Богу за отварање још један нову страницу наших живота. Надам се да проживи сваки моменат до максимума.



33.) Ово је поклон од љубави, умотан пажљиво, везан уз добре воље и запечаћене са искрених жеља. Срећна Нова година!



34.) Нека сваки дан у наредној години донети срећу, узбуђење и слатких изненађења на прагу! Желећи вам и све драгу особу невероватна нова година.



35.) Заборавите све бол, тугу и неуспехе у протеклој години. Велцоме ове године са правом и велики осмех. Срећна Нова година!



36.) Нова година је право време да се развија нове хоризонте и реализацији свих снове. Редисцовер снаге и храбрости да лежи у вама и да настави да се креће напред.



37.) Благословио вас ово нова година
са унутрашњим миром, истинске љубави и безусловне радости!
Срећна Нова година!



38.) На Нову годину, гледамо уназад на свим топлим успоменама, поносни на наша достигнућа и узети поуку из наших ранијих грешака. Су годину дана испуњена бескрајним забаве и лаугхер.



39.) Прије изласка првог сунца 2018. године, дозволите ми да сликам све зраке са благословом успеха и среће за вас. Ево вам желе дивну Нову годину!



40.) Као што смо заједно уђу у ову Нову годину, да обећавају да ће увек бити ту једни за друге и издигне изнад сваке јесени и недостатак. Срећна Нова година!



41.) Када сте на путу ка успеху, најважније правило је да се настави напред и никада се не врати. Нека ти до циља и имају корисно путовање!



42.) У овом Нову годину, хајде да обећање себи. Обећање да буде бољи људско биће, бољу особу у породици и што је најважније боље грађанина наше земље.



43.) Ноћи су тамне, али дани су светле, држи главу и срце на месту које је у праву. Немој да тужна јер је скоро у близини. Да! Ми говоримо о предстојећој Нову годину.



44.) своје добре жеље за вас једноставно нису ограничени на наредну годину, али још много година да дођу. Има љуљање Нову годину!



45.) 2017 излази ... Нова Година 2018 долази у! Да ли је преплитања окрет, окрет и играју целу ноћ. Са жељом да 365 дана укупне забаву и уживање.



46.) Ако сте срећни, славимо овај Нову годину са осмехом на лицу. Ако нисте задовољни, увек учинити да ваш неар и драги моји смиле ову Нову годину.



47.) Постоје ствари које су остале Ундоне или неке личне ствари недоречено, али оно што не могу остати недовршено је да желе срећна Нова година.



48.) Буди захвалан што сте могли опет видети Нову годину у свом животу. Учите од претходних недостатака и да на свет у добром расположењу!



49.) Са жељом да веома срећну Нову годину! Славимо дан са својим вољенима и прстен у Нову годину са пуно радости!



50.) Нека вас Бог и драгу особу са свим љубави, среће и среће у свету туш! Најбоље жеље и сезоне греетинг за Нову годину од мене за тебе.



51.) На овом свечаном приликом, надам се да имају феноменалне јануара, мирно фебруар, пријатно март, лепо април, без стреса маја, радостан јуна, срећан јула, благословен август, дивно септембар, свечана октобар, лепо новембра и на крају најсрећнији децембар! И на крају, али никако најмање, има најузбудљивији и шармантну Нову годину.



Нев Иеар Поруке и СМС

новогодишњих порука и СМС

52.) Чак и ако сваки залазак сунца уклања дан из наших живота, сваки излазак са собом доноси нови дан испуњен надом и могућности искључиво за нас. Користити сваког дана до највећег потенцијала.

53.) Нико не може вратити на време да промените нечије грешке или грешке. Зато престани мислити о прошлости, ради на садашњост да би светлију будућност.



54.) Ви сте на боља времена, види прошлост све демотивише узрока свог живота и тежити напред.



55.) Аттаин те крила и винути у нове висине! Цветају и цвета свој највећој овом Нев Иеар.



56.) Нека буде радост у својим домовима и топлина у срцу. Као новогодишње приступа, надам се да собом доноси добре вести и љубав за вас!



57.) Као што је Нова година налази свој пут кроз снежне зимске ноћи, ево вам шаље срдачан поздрав и чврсто загрлим! Срећна Нова година!



58.) Ти си сањар,
а ти си вршилац.
Нека ти обављају и постићи веће успехе,
сваке године прохујалих.
Све најбоље за Нову годину.



59.) Цомпосе највећу причу можете за себе. Отвори нову књигу Нову годину и започети писање!



60.) Нека сваки дан да се пробудиш, поглед у огледало вас одушевити и заузврат ви обрадовати ко год да видимо! Ширити срећу и навијајте то Нова година!



61.) Као зору новогодишњих приступа, то си ти обећава боље и испуњавање сутра.



62.) Заборавите све непријатна искуства из претходне године и радујемо се срећним стварима који се воде у продавници за вас.



63.) Живели Нову годину долази! Имају угодан један!



64.) Нова Година није само о промени датума, већ цео правац. Нека година бити испуњена радости и веселости.



65.) Нека лоша времена доносе у зраку наде новогодишњег.



66.) Нека Нова година донесе у новим надама, новије резолуције и нове среће.



67.) Како се година завршава, може све негативности и тешкоће енд превише; може Нове године увести само сви који су позитивни.



68.) Нека сваки дан Нове године доносимо пријатна изненађења, као што су увијене латице цвијета који шире слатки мирис полако како се одвија слој по слој.



69.) Нека Нова година донесе свој начин обиље могућности које вам омогућавају да ткају приче о успеху.



70.) Како свет постаје још годину дана старији Желим вам да имате срце које остаје младалачки и веселу Нову годину и увек. 76.) Ово Нова година никада дозволити туга и запрепашћење помути јасноћу и позитивност, јер је ово последње врлине које би помогле да доведе у сунцу у вашем животу. Нова Година порука Нова Година Порука



71.) My wishes for you are not restricted to only the following year but rather to every one of the all the years that you live, in this life and beyond. Have a happening New Year ahead.



72.) This New Year may you banish all your fears, doubts and worries as you make room for dreams, aspirations and joys.



73.) As this year is packing its bag, I wish for you that all the pessimism and troubles also do likewise, and the New Year bring achievement and coveted results for you.



74.) Every New Year we dream of a better world for us and ours. This Year let us take up the onus to make the world a better place for you, me and everyone else.



75.) This New Year may you have the strength to rewrite the story of your life the way you want it to be.















77.) Не заборавите да ниједна Нова година може бити савршен. Али треба да игноришете негативни и прихвате позитиван.



78.) Ово Нова година могу зароните у своју душу и формирају вечно пријатељство са собом.



79.) Нека сваки дан Нове године бити славља са ви окружени онима који се брину.



80.) Ово Нова Година Желим да имате отворен ум за никад се не зна оно мало изненадјења живот може бацити свој пут.



81.) Ово Нова Година Надам се да сваки корак који се руководи благослов Бога.



82.) Не Година може да буде кревет од ружа. Али ја вам храброст и самопоуздање да се свака препрека у прилику током наредне Нове године.



83.) Нека ваш Нова Година буде светла као на сунцу и као мирисна као цвеће.



84.) Нека ти се сви снови из прошле године претвара у постигнућима током ове Нове године.



85.) Ово Нова Година као што марширају ка испуњавању свих својих снова може без страха долазе на путу да блокира свој пут.



86.) Нека стара годину одузме све туге и патње, јер пролази и напуни своје предстојеће дане са сунца и среће сада и увек.



87.) Ово Нова година можда ћете наћи љубављу још чврсту руку пријатељства и дружења сваки пут када испружити твоје.



88.) Оригинални успех долази само онима који су спремни за то. Дакле, никада корак уназад и увек имају храбрости да прихвате нове изазове. Са жељом да врло срећна нова година 2018.



89.) Да ти желим срећну Нову годину пре него што су телефонске линије се заглавио и интернет обешен. Срећна Нова Година 2018!



90.) Хајде да странку Цоз је Нова година време. Прославите Хаппи Нев Иеар 2018 са мном целу ноћ, тако да можемо заједно завршити годину и почети нову годину заједно.


Нека лампе радости, осветли свој живот и испуните своје дане са
светлим искрица мира, весеља и добре воље. Срећна Нова година ..................... Хаппи Нев Иеар поруке за пријатеље

сам упознао љубав, здравље, мир и радост,
им је потребан стални место за боравак.
Дао сам им ур адреса наду да безбедно стигао.
Срећна Нова Година

Све што У инспирише,
све што значи највише 2 у,
све оно што чини У Смиле & доноси У радост ........................... ..бест Хаппи new Иеар жеље за пријатеље
и висх 4 у у новој години.

Као 2017 листова, може да прође некажњено све туге и бриге.
Као 2018 стигне, може да донесе са собом чисту срећу и благостање.

Нека ова нова година доноси само срећа не цепати,
сви воле само ти драга,
Сви ваши проблеми ће бити завршити
ово је за тебе мој специјални новогодишњи жељи .................... ........ Хаппи new Иеар поруке

У овом Хаппи new Иеар.
Будимо бољи људско биће,
бољи породични човек,
и најмањи боље грађанина у 2018. ..
Бог збогом 2017!

Дуаон Ки согхат Лиие
Дил Ки гехраи, се
Цханд Ки Рошни, се
Пхолон К кагхаз по
Аап К Лиие СиРФ 3 лафз
СРЕЋНА НОВА ГОДИНА || нев иеар пор у хинди ||

Ноћи су Тамно али Дани су светлост,
ноћи су Тамно али Дани су светло,
Висх ваш живот ће увек бити Светло.
Дакле, мој Драги немој да Феар
Цоз, Бог нас дар је "Бранд Нев Иеар".
СРЕЋНА НОВА ГОДИНА

нешто може да се остави поништити
Неке речи могу бити остављена неизречено
Неке осећања могу бити остављена неизражен
Али неко као ти никада не може да остане.
Желим ру Хаппи Нев Иеар 2018 ................. Хаппи Нев Иеар поруке за девојком

Сада Барте Рахе Аап Ки славе,
МИЛТЕ Рахе Сабсе пиаер Аур Дости,
Золотаа миља много забаве & масти.
Волео бих да а..Хаппи нову годину са
много мира и просперитета .......................... Хаппи Нев Иеар Послато у хинди

Сабке Дило мај Хо сабке Лиие Пиар,
Ааневала изгубио динара Леј Кхусиио Ка Тиохар,
Ис уммид Ка САТХ Аао бхулке Саре гума
нова година 2018 Ко Хум Саб каре- БСТ-ЦОМЕ!

Ек-Кхубсурти ..!
Ек-Тајги ..!
Ек-Сапне ..!
Ек-Сацхаи ..!
Ек-Калпана ..!
Ек-Ахсас ..!
Ек-Астха ..!
Ек-Висхвас ..!
Иахи хаи ек, Ацххе Саал ки Схуруаат ...!

Ес Наие Саал, мај ..
Џо да цхахе ВО тера хо,
Хар дин кхубсоорат аур ратаин Росхан Хо,
Камииаби цхумте Рахе Тере Кадам хумесха иаар,
Наиа, Саал, Мубарок Хо тује Мере Иаар.

Нешто у вашем осмеху који говори са мном,
нешто у вашем гласу који пева за мене,
Нешто у твојим очима које каже да ми,
то си ти најдража за мене.
Срећна Нова година !!

Као цаке Гоес Савршен вином
Ми Нев Иеар Вилл Бе Несавршена без тебе.
Плз Бе Витх Ме На овом Нев Иеар заувек.
Срећна Нова година !! ........................ сладак нова година СМС за девојком

Иоунг Хеартс да Р пуна цхеерс, са никада мисли од туге.
Стари иде напоље, али драго Млади Година 2018 Цомес весело сутра.

Његов последње вечери 2017. године
то желе УА Смиле вече.
Такође, Висх У Велики дана у 2018.
Сви будуци година у Ур Лифе, испуњен радошћу.

Нека нова година
Бринг ове жеље свима вама
Топлина љубави, удобност дома
радости за децу,
компанија и подршку породице н пријатеља
брижна срца да прихвата
Н третира сва људска бића једнако
обогаћивање знања н
богатство различитости
храброст да тражи Н говорити истину
Чак и ако то значи стоји сама
наде н снови о праведном свету н
želja да се то догоди
a светло да води свој пут
Помагање руке да ојача јединство
Серенити н мир у свом уму,
срце

Нека дух овог празника
сезоне испунити своје срце љубави
мира и спокојства
жељом да много жеље за
Нову годину унапред!

нека предстојећа година бити славна који награђује све своје будуће подухвате са успехом

Нека срећна времена и топла сећања улепшати ваш нови године. Имају сјајну годину. Срећна Нова година.

Сретна нова година унапред У & Ур породице.
Ове године ВЛЛ донети у просперитета,
богатство,
успех,
задовољство &
Леасуре.
Срећан 2018.
Уживајте ЕВРИ мало живота



Схаре44
Дуа Миле Бандо се,
САТХ миле апно се,
Рахмат миле Раб СЕ,
Пиар миле Сат СЕ,
Иахи дуа хаи мери,
Присхтина, се ји ААП Кхус Рахе Сабсе ..
Срећна Нова година !! .. ....................... најбоље сретна нова година жели за пријатеље

Ло-ji Арз kia хаи
Дуниа НЕ Киие Бохат Зулм-О-Ситам.
Вах Вах
дуниа НЕ киие Бохт Зулм-О-Ситам.
Кхуда Ки Касам
Хо Гаиа 2017 Кхатам!

Направите своју новогодишње експлозију забаве! Прослављају нови почетак са
ватрометом и поздравити своје пријатеље и породицу уочи нове 2018. године


желим да ниједна суза цури низ образ овом Нев Иеар.
Благословио вас са радошћу и срећом током целе године.

Нестати све Тхатс лоше, поздрављамо све тај добар Вам веома срећна нова година.

Нека Бранд Нев Иеар открива вам свежије, срећнији, здравији, радостан, веселији и задовољнији.
Овде се те желе сретну Нову годину ............................ најбоље сретна нова година СМС



Схаре42
Уклонити Хате, пожуда, Љубомора, Грудге, нетрпељивост, похлепа из свог речника ову новогодишњу
и заменити их са љубављу, посвећености, подршка, саосећање, поштење и задовољство, овде
вас желе веома срећна нова година ...... ................. најбоље сретна нова година жели sMS

Нека дух сезони nove године испунити своје срце спокоја и мира. Желимо Вам Сретна нова година!

Нека ово нова година бити корак напред,
у теби што је довело до нове авантуре,
нове путеве за истраживање и нови успех на дохват руке!
Срећна Нова Година 2018 ................................ најбоље сретна нова година СМС




Летс прстен ове нову годину са само добре ствари želimo vam срецна нова година.

Лакми Ка Хаатх Хо
Сарсвати Ка саатх Хо
Ганесх Ка Нивас Хо ...
Золотаа Лакми Ке Асхирвад себи ...
Апаке Ђиван главни Пракасх
здраво Пракасх Хо
"Срећна Нова година" ...................... најбоље сретна нова година СМС у хинди

Ми хеартиест жеље за велику нову годину.
Нека те Бог благослови. Волео бих да је веома срећна нова година .................................... најбоље Хаппи нев иеар смс за пријатеље

sa свим топлином срца, желим вам пријатно лепу и дивну novu годину.

Нека Бог поклон ти стил за претварање свој сан у стварност у овој новој години. Висх иоу Сретна нова година.

Волео бих да пређе много прекретнице и до одредишта ове године. Желим веома срећна нова година.

Радост, срећа, љубав и добро здравље свих ових Желим вам ова нова година. Висх иоу Сретна нова година.

Надам се Нова година доноси гомилу добром расположењу за тебе, да ти пожелим срећну Нову близу и срећу.

Нека све своје снове, ова нова година. Желимо Вам срецна нова година.




Током наредне године могу ти живот буде испуњен са мало прослави среће ...
Висхес ти Бригхт, Хаппи и просперитетна Нову годину 2018 са Бог благословио ..

Напуните ур живот среће и Бригхт Цхеер,
Бринг то у радост и просперитет за cela Година,
и то је моја Нова година желе 4У Деар ...
želja ру ВРЛО СРЕЋНА НОВА ГОДИНА.

Држите осмех
Остави сузе,
Држи се смеје,
Остави бол,
Мисли радости,
заборави страх,
Бе радостан, Цоз
То је нова година! Сретна нова година 2018



нова година СМС-у, нова година СМС за девојку, сретна нова година порука узорак, нова година СМС 2018, нова година жели за пријатеље, Хаппи Нев Иеар поруку у Гујарати, нове године порукама 2017, фунни Хаппи Нев Иеар поруке


===== ===========

Load comments