Thursday, November 2, 2017

Gelukkig Nieuwjaar wens SMS 2018





Gelukkig Nieuwjaar wens SMS 2018


1.) Zelfs in de donkerste uren van je leven, zal ik sta aan uw zijde te houden aan de enige kaars en branden alle niet-verlichte gebieden. Moge God je overlaadt met al het geluk in de wereld! Gelukkig Nieuwjaar 2018!




2.) Hoop dat deze goede wensen u helpen om een spannende en magische Nieuwjaar te vieren. Ik wens u een zeer Gelukkig Nieuwjaar.



3.) Juicht aan het nieuwe jaar, die zal hopelijk vol geluk en succes. Gelukkig nieuwjaar!



4.) Afstand kan ons uit elkaar te houden, maar onze harten zijn met elkaar. Gelukkig Nieuwjaar om de vreugde van mijn leven!



5.) Kan het nieuwe jaar worden gevuld met helderheid en hoop zo dat de duisternis en verdriet blijf uit de buurt van u. Gelukkig nieuwjaar!



6.) Hoop uw New Year is gevuld met succes, gezondheid, voorspoed en geluk. Gelukkig nieuwjaar!



7.) Mag je een leuk jaar gevuld met immense vreugde en geluk! Verblijf in een goede gezondheid en een grotere hoogten van succes te bereiken. Ik wens u een prachtig jaar vooruit!



8.) Het is Nieuwjaar en de beste tijd om je woordenboek van het leven te vernieuwen. Verwijder woorden als jaloezie, haat, wraak, hebzucht uit je woordenboek en zet woorden als liefde, zorg, mededogen, eerlijkheid en tevredenheid in hun plaats. Dit zorgt ervoor dat je een leuk en schuldgevoel komende jaar.



9.) Het hebben van u in mijn leven verzekert me dat ik iemand af te hangen en roep in tijden van nood. Aangezien dit jaar tot een einde komt, zien we nog een jaar vestigen in ons leven geven ons nog een kans om daar te zijn voor elkaar. Gelukkig nieuwjaar!



10.) Er zijn een heleboel dingen in de wereld nog te zien en te beleven. Leef je leven, verkennen van nieuwe horizonten, ga voor nieuwe avonturen dit nieuwe jaar en u zult er geen spijt van hebben.



11.) Deze boodschap is naar mijn hartelijke groeten over te brengen aan u en uw gezin. Ik hoop dat je een geweldig jaar gehad en zal zelfs een betere hebben dit keer. Breng tijd door met uw buurt en dierbaar zijn. Genieten!



12.) Een andere nieuwe jaar is hier zo je energie op te laden en krijg set te genieten. Verlaat alle zorgen, twijfels en angsten en volg gewoon het beleid van de lach, liefde, live.



13.) 2018 is net om de hoek, in het oog houden dat je leeft maar een keer, het leven is een korte broek, zijn de regels bedoeld om te worden gebroken en plezier maken en het creëren van herinneringen zijn het enige dat telt.



14.) Deze New Year mijn wens voor u is voor de dagen dat probleemloos zijn, van geest die last vrij en liefde die voorwaarde vrij.



15.) Laten we onze New Year resolutie om er te zijn voor elkaar en helpen medemens in nood, zelfs als we ze niet persoonlijk kennen. Dus kom laten we verspreid enkele vriendelijkheid en juichen!



16.) Kan de nieuwe zon van het nieuwe jaar brengt u kracht en levendigheid, terwijl de nieuwe maan van het nieuwe jaar brengt u rust en stilte!



17.) Ik hoop dat elke goede dag van vandaag in het nieuwe jaar dient als een waardevolle schat voor een betere toekomst. Geniet van het nieuwe jaar.



18.) Alle door de voorgaande jaren heb ik afgeluisterd en geïrriteerd de hel van je. Vandaag, aan het begin van een nieuw jaar wil ik u beloven dat ik ga blijven doen dit jaar ook. Succes daarmee!



19.) Zelfs als het een nieuw jaar en dingen kunnen veranderen, ik hoop dat onze samenwerking voort te zetten en houden deze band efficiënt nog vele jaren te komen. Wens je een geweldige nieuwe jaar!



20.) Jaren komen en gaan, maar dit jaar heb ik vooral wens je het dubbele van de dosis van gezondheid en geluk overgoten met heel veel liefde. Gelukkig nieuwjaar!



21.) Knock Knock! Ik ben het nieuwe jaar en ik ben hier met alle liefde, geluk, zegeningen en geluk voor u. Laat me met open armen ontvangen.



22.) Jaren kunnen komen en gaan, maar onze vriendschap zal een leven lang meegaan en we zullen nooit vijanden. Daarom, voordat de zon krijgt te stellen, ik wens u een gelukkig en fantastisch Nieuwjaar.



23.) Als we loggen van het voorgaande jaar en log in dit jaar, ik kan u oprechte wensen vol liefde, geluk, geluk en vrolijkheid. Gelukkig nieuwjaar!



24.) Hoop dat al uw problemen en pijn duren slechts zolang uw nieuwe jaar resoluties. Gelukkig nieuwjaar!



25.) Er is een vergrendelde deur voor u klaar met enorm veel mogelijkheden aan de andere kant van het. Grijp die dit nieuwe jaar en hebben een succesvol jaar vooruit.



26.) Moge God je overlaadt met 12 maanden van geluk, 52 weken van plezier, 365 dagen van de prestaties, 8760 uren van goed geluk, 52600 minuten van een goede gezondheid en 31.536.000 seconden van extase en gelukzaligheid! Gelukkig nieuwjaar!



27.) Deze New Year Ik ben op zoek naar een bank die gaat om mij een grote lening en dan vergeet ik altijd. Laat het me weten als je er een te vinden! Gelukkig Nieuwjaar btw!



28.) Als de hele wereld om ons heen ouder wordt door middel van een jaar, ik hoop dat je een hart dat als jeugdig en vrolijk zoals altijd blijft bezitten.



New Year berichten

Nieuwjaar Berichten

29.) Misschien is dit nieuwe jaar gaat naar degene die al je dromen vervult en dus begin met een vrolijk en een levendige ziel! Wenst u hier een voorspoedig nieuw jaar!
30.) Ik wilde al mijn negatieve neigingen voor de up and coming jaar te stoppen; Maar dan begreep dat niemand heeft verliezers.



31.) Mogen alle seconden, minuten, uren, dagen, weken en maanden van dit nieuwe jaar brengt u immense vreugde en geluk! Gelukkig nieuwjaar!



32.) We moeten God danken voor nog het openen van een nieuwe pagina van ons leven. Hoop om ieder moment ten volle leven.



33.) Hier is een geschenk van de liefde, omwikkeld met zorg, gebonden met de goede trouw en verzegeld met oprechte wensen. Gelukkig nieuwjaar!



34.) Kan elke dag van het komende jaar geluk brengen, opwinding en zoete verrassingen voor de deur! Ik wens u en al uw dierbaren een fantastische Nieuwjaar.



35.) Vergeet al de pijn, het verdriet en de mislukkingen van het afgelopen jaar. Welkom dit jaar met een echte en een grote glimlach. Gelukkig nieuwjaar!



36.) Het nieuwe jaar is de perfecte tijd om nieuwe horizonten en het realiseren van alle dromen ontvouwen. Herontdek de kracht en de moed die ligt binnen u en blijven om vooruit te komen.



37.) Moge u gezegend worden dit nieuwe jaar
met innerlijke vrede, ware liefde en onvoorwaardelijke vreugde!
Gelukkig nieuwjaar!



38.) Op het nieuwe jaar, kijken we terug op de warme herinneringen, trots op onze prestaties en neem een les uit onze eerdere fouten. Heeft u een jaar vol met eindeloos plezier en laugher.



39.) Voorafgaand aan de zonsopgang van de eerste zon van 2018, laat me verf alle stralen met zegeningen van succes en geluk voor u. Wenst u hier een prachtige New Year!



40.) Als we samen in te voeren dit nieuwe jaar, laten we beloven om er altijd voor elkaar en boven elke herfst en tekortkoming. Gelukkig nieuwjaar!



41.) Wanneer u op de weg naar succes, de belangrijkste regel is om door te gaan naar voren en kijk nooit terug. Kunt u uw doel te bereiken en hebben een waardevolle reis!



42.) In dit nieuwe jaar, laten we een belofte aan zichzelf. Een belofte om een beter mens, een betere familie persoon en vooral een betere burger voor ons land zijn.



43.) De nachten zijn donker, maar dagen zijn helder, hou je hoofd en hart op een plek dat klopt. Wees niet bedroefd te krijgen, want het is bijna in de buurt. Ja! We hebben het over een aanstaande Nieuwjaar.



44.) Mijn beste wensen voor je gewoon niet beperkt tot het komende jaar, maar nog vele jaren te komen. Heb een Rocking New Year!



45.) 2017 is uit te gaan ... New Year 2018 komt in! Doe een twist beurt een draai en dans de hele nacht lang. Ik wens u 365 dagen van de totale plezier en genot.



46.) Als u tevreden bent, vieren dit nieuwe jaar met een glimlach op je gezicht. Als u niet tevreden bent, alsnog doen om uw buurt en dierbaar zijn glimlach dit nieuwe jaar te maken.



47.) Er zijn dingen die ongedaan gemaakt worden naar links of naar een aantal dingen onuitgesproken, maar wat niet kan worden nagelaten wenst u een gelukkig nieuwjaar.



48.) Wees dankbaar dat je een New Year weer kon zien in je leven. Leer van je verleden fouten en neem het op de wereld in hoge geesten!



49.) Ik wens u een heel gelukkig nieuwjaar! Vier de dag met uw dierbaren en ring in het nieuwe jaar met veel plezier!



50.) Moge God douche u en uw geliefden met alle liefde, geluk en geluk in de wereld! Beste wensen en seizoenen groet voor het nieuwe jaar van mij voor jou.



51.) Op deze feestelijke gelegenheid, hoop dat je een fantastische januari vreedzaam februari aangenaam maart, mooie april, stress-vrij mei, vreugdevolle juni, gelukkig juli gezegend augustus prachtige september feestelijk oktober aardig november en uiteindelijk de gelukkigste December! En last but helemaal niet het minst, hebben de meest opwindende en charmante Nieuwjaar.



New Year berichten en SMS

Nieuwjaar berichten en SMS

52.) Zelfs als elke zonsondergang duurt een dag weg van ons leven, elke zonsopgang brengt een nieuwe dag vol hoop en mogelijkheden exclusief voor ons. Maak gebruik van elke dag om de volle potentieel.

53.) Niemand kan teruggaan in de tijd om je fouten of vergissingen te veranderen. Dus stoppen met denken over het verleden, het werk op het heden om een betere toekomst te maken.



54.) U bent op tot betere tijden, kijk langs alle demotiverend oorzaken van je leven en streven vooruit.



55.) Het bereiken van die vleugels en stijgen naar nieuwe hoogten! Bloeien en bloeien uw volste dit nieuwe jaar.



56.) Laat er vreugde in uw huizen en warmte in je hart. Zoals het nieuwe jaar nadert, hoop dat het met zich meebrengt goede tijding en liefde voor jou!



57.) Als het nieuwe jaar vindt zijn weg door de besneeuwde winternachten, hier stuurt u een warme groet en een strakke knuffel! Gelukkig nieuwjaar!



58.) Je bent een dromer,
en je bent een doener.
Moge u uit te voeren en grotere prestaties te bereiken,
met elk jaar vervlogen.
Al het beste voor het nieuwe jaar. 66.) Moge het nieuwe jaar brengen in nieuwe hoop, nieuwere resoluties en nieuw geluk.



59.) Compose the greatest story you can for yourself. Open the new book of a New Year and start writing!



60.) May each day that you wake up, the sight in the mirror delight you and in turn you delight whoever you meet! Spread happiness and cheer this New Year!



61.) As the dawn of the New Year approaches, it promises you a better and fulfilling tomorrow.



62.) Forget all the unpleasant experiences of the previous year and look forward to the happy things kept in store for you.



63.) Cheers to a New Year coming up! Have an enjoyable one!



64.) New Year is not only about changing the dates but the whole direction. May the year be filled with cheer and gaiety.



65.) May the bad times bring in the ray of hope this New Year.







67.) Naarmate het jaar eindigt, mag alle negativiteit en moeilijkheden een einde te; kan het nieuwe jaar inluiden in alleen al die positief zijn.



68.) Kan elke dag van het nieuwe jaar brengt u aangename verrassingen, zoals de gekrulde blaadjes van een bloem die zoete geur verspreidde zich langzaam zoals het zich ontvouwt laag voor laag.



69.) Moge het nieuwe jaar brengen je weg overvloed aan mogelijkheden die u toelaten om succesverhalen te weven.



70.) Terwijl de wereld groeit weer een jaar ouder Ik wens u een hart dat jeugdig en vrolijk Nieuwjaar en blijft altijd hebben.



71.) Mijn wensen voor u bent niet beperkt tot alleen het volgende jaar, maar eerder om een ieder van de al de jaren dat je leeft, in dit leven en daarbuiten. Heeft u een happening Nieuwjaar vooruit.



72.) Deze nieuwe jaar kan je verbannen al je angsten, twijfels en zorgen als je ruimte voor dromen, ambities en vreugde te maken.



73.) Aangezien dit jaar is verpakking zijn tas, ik wens voor u dat alle pessimisme en problemen ook hetzelfde doen, en het nieuwe jaar brengen prestatie en begeerde resultaten voor u.



74.) Elke New Year we dromen van een betere wereld voor ons en onze. Dit jaar laten we nemen de verantwoordelijkheid om de wereld een betere plek te maken voor jou, mij en alle anderen.



75.) Deze nieuwe jaar kunt u de kracht om het verhaal van je leven te herschrijven van de manier waarop u wilt dat het is.



76.) Deze New Year nooit laten verdriet en ontzetting cloud uw helderheid en positiviteit, want het is de laatste deugden die zou helpen om in de zon aan uw leven te brengen.





New Year bericht

New Year Bericht



77.) Denk eraan dat er geen New Year perfect kan zijn. Maar je moet de negatieve negeren en omarmen de positieve.



78.) Deze nieuwe jaar kunt u een duik nemen in je ziel en vormen een eeuwige vriendschap met jezelf.



79.) Kan elke dag van het nieuwe jaar feestelijk met u omringd door degenen die de zorg.



80.) Deze nieuwe jaar wens ik u om een open geest hebben voor je weet nooit wat kleine verrassingen leven je weg kan gooien.



81.) Deze nieuwe jaar hoop ik dat elke stap die je zet wordt geleid door de zegeningen van God.



82.) Geen Jaar kan een bed van rozen zijn. Maar ik wens u moed en vertrouwen om elke hindernis om te zetten in kansen in het komende nieuwe jaar.



83.) Moge uw nieuwe jaar zo helder als de zon en zo geurig als de bloemen.



84.) Moge al je dromen uit het laatste jaar om te zetten in prestaties tijdens dit nieuwe jaar.



85.) Deze nieuwe jaar te zoals je mars naar het vervullen van al je dromen kan geen angst komen in uw manier om je weg te blokkeren.



86.) Moge het oude jaar weg te nemen alle verdriet en ellende als het gaat door en vul uw komende dagen met zonneschijn en geluk nu en altijd.



87.) Deze nieuwe jaar kan je een liefdevolle maar stevige hand van vriendschap en kameraadschap elke keer dat je languit jouwe.



88.) Echt succes komt alleen voor degenen die er klaar voor zijn. Dus nooit meer een stap terug en hebben altijd moed om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik wens u een zeer Gelukkig Nieuwjaar 2018.



89.) Laat me wenst je een Gelukkig Nieuwjaar voor de telefoonlijnen vastlopen en internet opgehangen. Gelukkig Nieuwjaar 2018!



90.) Laten we partij Coz is het nieuwe jaar tijd. Vier Gelukkig Nieuwjaar 2018 met mij de hele nacht, zodat we het jaar samen kunnen eindigen en start het nieuwe jaar samen.


Moge de lampen van vreugde, verlicht je leven en je dagen vullen met
de heldere vonken van vrede, vrolijkheid en goodwill. Gelukkig Nieuwjaar ..................... Gelukkig Nieuwjaar berichten voor vrienden

ontmoette ik liefde, gezondheid, vrede en vreugde,
Ze hadden een vaste plek om te verblijven.
Ik gaf ze ur-adres hoop dat ze veilig aangekomen.
Gelukkig Nieuwjaar

Alles wat u inspireert,
alles wat betekent dat de meeste 2 u,
alles dat maakt u glimlach en brengt u vreugde ........................... ..best Gelukkig Nieuwjaar wensen voor vrienden
ik wens 4 u in het nieuwe jaar.

Zoals 2017 bladeren, kan het weg te nemen met het allemaal uw verdriet en zorgen.
Als 2018 arriveert, kan het met u onvervalste geluk en voorspoed.

Moge het nieuwe jaar brengt gewoon geluk niet scheuren,
Iedereen houdt alleen lieve,
Al uw problemen zullen eindigen
Het is voor wens u mijn speciale nieuwe jaar .................... ........ Gelukkig Nieuwjaar berichten

In dit beeld Gelukkig nieuw jaar.
Laten we een beter mens,
een betere familie man,
en de minst een betere burger in 2018 ..
God bye 2017!

Duaon ki soghat liye
Dil ki gehrai se
Chand ki roshni se
Pholon k kaghaz per
Aap k liye sirf 3 lafz
GELUKKIG NIEUWJAAR || nieuwe jaar ber in hindi ||

De nachten zijn donker, maar Dagen zijn licht,
nachten zijn donker, maar Dagen zijn licht,
Wens uw leven zal altijd helder.
Dus mijn Dear niet Fear krijgen
Coz, God Gift ons een "BRAND NEW YEAR".
HAPPY NEW YEAR

Iets kan worden overgelaten ongedaan gemaakt
Sommige woorden kan worden overgelaten ongezegd
Sommige gevoelens onuitgesproken kan worden overgelaten
, maar iemand als je kunt nooit worden gelaten.
Ik wens ua Gelukkig Nieuwjaar 2018 ................. Gelukkig Nieuwjaar berichten voor vriendin

Sada Barte rahe aap ki roem,
Milte rahe Sabse pyaer Aur Dosti,
Aur mijl veel plezier & masti.
De wens u het nieuwe jaar a..Happy met een
overvloed van vrede en welvaart .......................... Gelukkig Nieuwjaar ber in het Hindi

Sabke Dilo mai ho sabke liye Pyar,
Aanewala har din Laye Khusiyo ka Tyohar,
Is ummid ka sath AAO bhulke Sare Gum
nieuwe jaar 2018 ko Hum Sab Kare WEL-KOMEN!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo Chahe wo tera ho,
Har din khubsoorat aur Ratain roshan ho,
Kamiyabi chumte rahe tere kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje louter Yaar.

Iets in uw glimlach, die tot mij spreekt,
iets in uw stem, die zingt voor mij,
Iets in uw ogen, die zegt tegen mij,
dat je de liefste voor mij.
Gelukkig nieuwjaar !!

Net als Chocolate Cake Goes Perfect Met Wijn
Mijn nieuwe jaar zal worden Imperfect Zonder jou.
Plz Be With Me Op dit nieuwe jaar altijd.
Gelukkig nieuwjaar !! ........................ leuke nieuwe jaar sms vriendin

Jonge harten die vol gejuich R, met nooit een gedachte van smarten.
De oude gaat uit, maar de blijde Young Jaar 2018 Komt vrolijk in morgen.

Zijn de laatste avond van 2017.
Dus Wish UA Very Happy Avond.
Ook wens u geweldige dagen in 2018
Alle komende jaren In Ur Life, vervuld van vreugde.

Moge het nieuwe jaar
brengen deze wensen u allen
Warmte van de liefde, het comfort van thuis
Joy voor uw kinderen,
Company en steun van familie n vrienden
Een zorgzame hart dat accepteert
N behandelt alle mensen even
Verrijking van kennis n
overvloed aan diversiteit
Courage to n zoekt de waarheid spreken
Zelfs als dat betekent dat alleen te staan
hoop n droomt van een rechtvaardige wereld n
de wens om het te laten gebeuren
een licht om je pad te begeleiden
Helpende handen om eenheid te versterken
Serenity n vrede in je geest,
hart

Moge de geest van deze vakantie
seizoen vul je hart met liefde
rust en sereniteit
Ik wens u veel wensen voor
het nieuwe jaar Advance!

laten we het komende jaar een glorieuze een dat al uw toekomstige inspanningen met succes beloond

Kan gelukkige tijden en warme herinneringen fleuren uw nieuwe jaar. Een fijn jaar toegewenst. Gelukkig nieuwjaar.

Gelukkig Nieuwjaar van tevoren om U & ur familie.
Dit jaar wll brengt u welvaart,
rijkdom,
succes,
plezier en
leasure.
Gelukkig 2018.
Geniet van Evry beetje van het leven



Share44
Dua Mile Bando se,
Sath mijl apno se,
Rahmat mijl rab se,
Pyar mijl sab se,
Yahi dua hai meri,
Rab se ke aap Khus rahe Sabse ..
Gelukkig Nieuwjaar !! .. ....................... beste Gelukkig Nieuwjaar wensen voor vrienden

Lo ji Arz kia hai
Dunya ne Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah Wah
Dunya ne Kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Maak uw nieuwe jaar een explosie van plezier! Vier het nieuwe begin met
vuurwerk en begroeten uw vrienden en familie aan de vooravond van het nieuwe jaar 2018


wens ik dat geen enkele traan sijpelt je wang dit nieuwe jaar.
Moge u gezegend met vreugde en geluk het hele jaar door worden.

Vanish alles dat is slecht, zijn blij met alles dat is goed wens u een zeer Gelukkig Nieuwjaar.

Laat het merk New Year ontdekt u frisser, gelukkiger, gezonder, blijer, vrolijker en meer tevreden.
Hier wenst u een Gelukkig Nieuwjaar ............................ beste Gelukkig Nieuwjaar sms



Share42
Verwijder Haat, Lust, Jaloezie, wrok, vijandigheid, Hebzucht van uw woordenboek deze New Year's Eve
en ze te vervangen door liefde, verplichting, Ondersteuning, Compassie, eerlijkheid en tevredenheid,
hier wenst u een heel Gelukkig Nieuwjaar ...... ................. beste Gelukkig Nieuwjaar wensen sms

Moge de geest van het seizoen van het nieuwe jaar vul je hart met rust en vrede. Ik wens je een gelukkig nieuw jaar!

Moge dit nieuwe jaar een stap vooruit,
in je leidt naar nieuwe avonturen,
nieuwe wegen te verkennen en nieuw succes te bereiken!
Gelukkig Nieuwjaar 2018 ................................ beste Gelukkig Nieuwjaar sms




Laten ring deze nieuwe jaar met alleen maar goede dingen ik wens je een gelukkig nieuw jaar.

Laxmi ka Haath ho
Sarswati ka Saath ho
Ganesh ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake jivan belangrijkste prakash
hi prakash ho
“Happy new year” ...................... beste Gelukkig Nieuwjaar sms in hindi

Mijn hartelijke wensen voor een groots nieuw jaar.
Moge God zegene u. Wens je een heel Gelukkig Nieuwjaar .................................... beste Gelukkig Nieuwjaar sms voor vrienden

met alle warmte van het hart, ik wens u een prettige mooi en prachtig Nieuwjaar.

Moge god geschenk dat je een stijl om uw droom om te zetten in werkelijkheid in dit nieuwe jaar. Wens je gelukkig nieuwjaar.

Ik wens u te steken vele mijlpalen en naar je bestemming dit jaar. Ik wens een heel Gelukkig Nieuwjaar.

Vreugde, geluk, liefde en een goede gezondheid van al deze Ik wens u dit nieuwe jaar. Wens je gelukkig nieuwjaar.

Hoop Het nieuwe jaar brengt tal van goede moed voor u, wensen u veel New Nabije en het geluk.

Mogen al je dromen uitkomen, dit nieuwe jaar. Ik wens je een gelukkig nieuw jaar.




Gedurende het komende jaar kan je leven worden gevuld met kleine viering van geluk ...
wenst u een Bright, gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar 2018 met God Bless ..

Vul ur leven met Happiness & Bright Cheer,
Breng het geheel aan u Vreugde en welvaart voor de hele jaar,
en het is mijn Nieuwjaar wensen 4u Beste ...
Wish ua hEEL GELUKKIG NIEUWJAAR.

Houd de glimlach
Laat de traan,
Houd de lach,
Laat de pijn,
Denk aan vreugde,
Vergeet de angst,
Wees blij, Coz
Het is nieuw jaar! Gelukkig Nieuwjaar 2018



nieuwe jaar sms in, nieuwe jaar sms voor vriendin, Gelukkig Nieuwjaar bericht monster, nieuwe jaar sms 2018, nieuwe jaar wensen voor vrienden, Gelukkig Nieuwjaar bericht gujarati, nieuwe jaar berichten 2017 grappig Gelukkig Nieuwjaar bericht


===== ===========

Load comments