Thursday, November 2, 2017

Godt Nytår ønsker SMS 2018



Godt Nytår ønsker SMS 2018


1.) Selv i de mørkeste timer af dit liv, vil jeg stå ved din side holder fast i kun stearinlys og lyser alle de ikke-belyste områder. Må Gud brusebad dig med alle de lykke i verden! Godt Nytår 2018!




2.) Håber, at disse gode ønsker hjælpe dig med at fejre en spændende og magisk nytår. Ønsker du en meget Godt Nytår.



3.) Cheers til det nye år, som forhåbentlig vil være fuld af held og lykke. Godt nytår!



4.) Afstand måske holde os fra hinanden, men vores hjerter er sammen. Godt Nytår til glæden i mit liv!



5.) Må det nye år blive fyldt med lysstyrke og håb så mørke og sorg holde sig væk fra dig. Godt nytår!



6.) Håber din nytår er fyldt med succes, sundhed, velstand og lykke. Godt nytår!



7.) Kan du har en stor år fyldt med enorm glæde og lykke! Bo i et godt helbred og opnå større højder af succes. Ønsker dig en vidunderlig år forude!



8.) Det er nytår og det bedste tidspunkt til at forny din ordbog af livet. Fjern ord som jalousi, had, hævn, grådighed fra din ordbog og sætte ord som kærlighed, omsorg, medfølelse, ærlighed og tilfredshed i deres sted. Dette vil sikre, at du har en stor og skyld-fri år forude.



9.) Under dig i mit liv forsikrer mig om, at jeg har nogen til at afhænge af og ringe op i tider med nød. Da dette år kommer til en ende, ser vi endnu et år slår sig ned i vores liv giver os en chance for at være der for hinanden. Godt nytår!



10.) Der er en masse ting i verden endnu at blive set og oplevet. Lev dit liv, udforske nye horisonter, gå til nye eventyr dette nytår, og du vil ikke fortryde det.



11.) Denne meddelelse er at overbringe min dybtfølte hilsener til dig og din familie. Håber du havde en stor år og vil have endnu et bedre denne gang. Tilbring tid med dine nære og kære. God fornøjelse!



12.) En anden helt nye år er her, så genoplade din energi og få indstillet til at nyde. Forlad alle bekymringer, tvivl og frygt og bare følge den politik, latter, kærlighed, live.



13.) 2018 er lige rundt om hjørnet, holde det i tankerne, at du lever kun én gang, livet er shorts, er regler beregnet til at blive brudt og have det sjovt og skaber erindringer er alt der tæller.



14.) Dette nytår mit ønske for dig er i dagevis, der er problemfri, i sindet, der er byrde fri og elsker, som er betingelsen gratis.



15.) Lad os gøre vores nytårsforsæt at være der for hinanden og hjælpe medmennesker i nød, selvom vi ikke kender dem personligt. Så kom lad os sprede nogle venlighed og juble!



16.) Kan den nye sol i det nye år bringe dig kraft og vitalitet, mens nymånen af det nye år bringer dig fred og ro!



17.) Håber alt godt i dag i det nye år fungerer som en værdifuld skat for en bedre fremtid. Nyd det nye år.



18.) Alle gennem de foregående år har jeg aflyttet og irriterede helvede ud af dig. I dag, i begyndelsen af et nyt år vil jeg love dig, at jeg kommer til at fortsætte med at gøre det i år også. Held og lykke med det!



19.) Selv om det er et nyt år, og tingene kan ændre sig, jeg håber at kunne fortsætte vores partnerskab og holde denne obligation effektivt i mange år fremover. Ønsker dig en stor ny år!



20.) År kommer og går, men i år jeg især ønsker dig dobbelt dosis af sundhed og lykke toppet med en hel masse kærlighed. Godt nytår!



21.) Knock Knock! Jeg er nytår, og jeg er her med alle de kærlighed, lykke, velsignelser og lykke til dig. Lad mig i med åbne arme.



22.) År kan komme og gå, men vores venskab vil vare hele livet, og vi vil aldrig være fjender. Derfor, før solen bliver at indstille, jeg ønsker dig en glad og fantastisk nytår.



23.) Da vi logger ud af det foregående år og logge ind i år, jeg sende dig dybtfølte ønsker fuld af kærlighed, lykke, glæde og munterhed. Godt nytår!



24.) Håber, at alle dine problemer og smerte kun vare så længe dine nytårsforsætter. Godt nytår!



25.) Der er en unbolted dør venter dig med dynger af muligheder på den anden side af det. Grib fat i dem, dette nytår og har et succesfuldt år forude.



26.) Må Gud brusebad dig med 12 måneder af lykke, 52 ugers nydelse, 365 dage af resultater, 8760 timers held og lykke, 52600 minutter af et godt helbred og 31536000 sekunder af ecstasy og lyksalighed! Godt nytår!



27.) Dette nytår Jeg søger efter en bank, der kommer til at give mig en stor lån og derefter glemmer mig for evigt. Lad mig vide, hvis du finder en! Godt Nytår btw!



28.) Da hele verden omkring os bliver ældre med et år, jeg håber du besidder et hjerte, der forbliver som ungdommelig og munter som altid.



Nytår Beskeder

nytår Beskeder

29.) Måske nytår kommer til at være den, der opfylder alle dine drømme og så starter det med en munter og et pulserende sjæl! Her er der ønsker dig en velstående nyt år!
30.) Jeg ønskede at stoppe alle mine negative tilbøjeligheder for op og kommende år; dog så forstod jeg, at ingen har en taber.



31.) Må alle de sekunder, minutter, timer, dage, uger og måneder af dette nytår bringe dig enorm glæde og lykke! Godt nytår!



32.) Vi bør takke Gud for endnu åbne en anden ny side af vores liv. Håber at leve hvert øjeblik til fulde.



33.) Her er en gave af kærlighed, omviklet med omhu, bundet med god tro og forseglet med dybtfølte ønsker. Godt nytår!



34.) Må hver dag i det kommende år bringe lykke, spænding og søde overraskelser lige uden for døren! Ønsker dig og alle dine kære en fabelagtig nytår.



35.) Glem alle de smerter, sorger og fiaskoer i det forløbne år. Velkommen i år med en sand og store smil. Godt nytår!



36.) Det nye år er det perfekte tidspunkt til at udfolde nye horisonter og realisere alle drømmene. Genopdag styrke og mod, der ligger i dig og fortsætte med at bevæge sig fremad.



37.) Kan du blive velsignet det nye år
med indre ro, ægte kærlighed og ubetinget glæde!
Godt nytår!



38.) På det nye år, vi ser tilbage på alle de varme minder, føler sig stolte af vores resultater og tage en lektion fra vores tidligere fejltagelser. Har et år fyldt med endeløse sjov og latter.



39.) Forud for solopgang af den første sol af 2018, lad mig male alle stråler med velsignelser succes og lykke til dig. Her er der ønsker dig en vidunderlig nytår!



40.) Da vi træder dette nytår sammen, lad os lover altid at være der for hinanden og hæve sig over hvert efterår og mangel. Godt nytår!



41.) Når du er på vej til succes, den vigtigste regel er at holde fremadrettet og aldrig se tilbage. Kan du nå dit mål og har en god rejse!



42.) I dette nytår, lad os lave et løfte til sig selv. Et løfte til at være en bedre menneske, en bedre familie person, og vigtigst en bedre borger for vores land.



43.) Nights er mørkt, men dagene er lyse, holde dit hoved og hjerte på et sted, der er den rigtige. Må ikke få trist som det er næsten nær. Ja! Vi taler om en kommende nytår.



44.) Mine gode ønsker for du er bare ikke begrænset til det kommende år, men i mange år fremover. Har en vuggende nytår!



45.) 2017 er at gå ud ... Nytår 2018 kommer i! Gør et twist tur, en tur og danse hele natten lang. Ønsker du 365 dage med total sjov og nydelse.



46.) Hvis du er tilfreds, fejre dette nytår med et smil på læben. Hvis du ikke er tilfreds, stadig gøre det for at gøre din nære og kære smile dette nytår.



47.) Der er ting, der er tilbage ugjort eller nogle ting tilbage usagt, men hvad der ikke kan ugjort er der ønsker dig et godt nytår.



48.) Være taknemmelig for, at man kunne se en nytår i dit liv igen. Lær af dine tidligere fejl og tage på verden i højt humør!



49.) Du ønskes en meget godt nytår! Fejr dagen med dine kære og ring i det nye år med masser af glæde!



50.) Må Gud brusebad dig og dine kære med al den kærlighed, held og lykke i verden! Bedste ønsker og årstider hilsen til nytår fra mig til dig.



51.) På denne festlig lejlighed, håber du har en fantastisk januar fredelige februar fornøjelig marts, dejlige april stress-fri maj, glade juni glade juli velsignet august vidunderlige september festlig oktober flot november og i sidste ende den lykkeligste December! Og sidst men ikke på alle de mindste, har den mest spændende og charmerende nytår.



Nytår Beskeder og SMS

nytår Beskeder og SMS

52.) Selv hvis hver solnedgang tager væk en dag fra vores liv, hver solopgang bringer med sig en ny dag fyldt med håb og muligheder udelukkende for os. Udnyt hver dag til fulde potentiale.

53.) Ingen kan gå tilbage i tiden for at ændre sine fejl eller fejltagelser. Så stop tænker på fortiden, arbejde på stede for at gøre en lysere fremtid.



54.) Du er på bedre tider, ser forbi alle demotiverende årsager til dit liv og stræbe fremad.



55.) nå disse vinger og stige til nye højder! Flourish og blomstre din fulde dette nytår.



56.) Lad der være glæde i jeres hjem og varme i dit hjerte. Da det nye år nærmer sig, håber det medbringer gode tidender og kærlighed til dig!



57.) Da det nye år finder vej gennem de sneklædte vinternætter, her er at sende dig en varm Hej og en stram knus! Godt nytår!



58.) Du er en drømmer,
og du er en handlingsmenneske.
Kan du udføre og opnå større resultater,
med hvert år svunden.
Alt det bedste for det nye år. 66.) Kan det nye år bringe nye håb, nyere beslutninger og nye lykke.



59.) Compose the greatest story you can for yourself. Open the new book of a New Year and start writing!



60.) May each day that you wake up, the sight in the mirror delight you and in turn you delight whoever you meet! Spread happiness and cheer this New Year!



61.) As the dawn of the New Year approaches, it promises you a better and fulfilling tomorrow.



62.) Forget all the unpleasant experiences of the previous year and look forward to the happy things kept in store for you.



63.) Cheers to a New Year coming up! Have an enjoyable one!



64.) New Year is not only about changing the dates but the whole direction. May the year be filled with cheer and gaiety.



65.) May the bad times bring in the ray of hope this New Year.







67.) Som året slutter, kan alle negativitet og vanskeligheder ender også; kan det nye år indvarsle kun alt, hvad der er positive.



68.) Må hver dag i det nye år bringe dig behagelige overraskelser ligesom krøllede kronblade af en blomst, der breder sød duft langsomt som det udfolder sig lag på lag.



69.) Kan det nye år bringe din vej væld af muligheder, der gør det muligt at flette succeshistorier.



70.) Som verdens vokser endnu et år ældre jeg ønsker dig at have et hjerte, der forbliver ungdommelig og munter nytår og altid.



71.) Mine ønsker for du er ikke begrænset til kun det følgende år, men snarere at hver eneste af de alle de år, du bor, i dette liv og videre. Har en sker nytår forude.



72.) Dette nytår kan du forvise alle dine frygt, tvivl og bekymringer, som du gøre plads til drømme, forhåbninger og glæder.



73.) Da dette år er ved at pakke sin taske, jeg ønsker for dig, at al den pessimisme og problemer også gøre det samme, og det nye år bringe præstation og eftertragtede resultater for dig.



74.) Hver nytår vi drømmer om en bedre verden for os og vores. Dette år lad os tage op byrden for at gøre verden til et bedre sted for dig, mig og alle andre.



75.) Dette nytår kan du have styrken til at omskrive historien om dit liv, som du ønsker det skal være.



76.) Dette nytår aldrig lade sorg og forfærdelse cloud din klarhed og positivitet, for det er de sidstnævnte dyder, der ville hjælpe til at bringe i solskin til dit liv.





Nytår Message

nytår Besked



77.) Husk, at ingen nye år kan være perfekt. Men du skal ignorere det negative og omfavne det positive.



78.) Dette nytår kan du dykke ned i din sjæl og danne en evig venskab med dig selv.



79.) Må hver dag i det nye år være festlig med dig omgivet af dem, der bekymrer.



80.) Dette nytår Jeg ønsker dig at have et åbent sind for du ved aldrig, hvad små overraskelser livet kan kaste din vej.



81.) Dette nytår Jeg håber, at hver skridt du tager er styret af Guds velsignelser.



82.) nr År kan være en dans på roser. Men jeg ønsker dig mod og selvtillid til at vende hver forhindring til muligheder i den kommende nytår.



83.) Må dit nye år være så lyse som solen og så duftende som blomsterne.



84.) Maj alle dine drømme fra sidste år bliver til resultater i dette nytår.



85.) Dette nytår som du marchere i retning af at opfylde alle dine drømme kan ingen frygt komme i vejen for at blokere din vej.



86.) Kan det gamle år tage væk alle de sorger og elendighed, som det går, og fylde dine kommende dage med solskin og lykke nu og altid.



87.) Dette nytår kan du finde en kærlig men fast hånd af venskab og kammeratskab, hver gang du strække ud din.



88.) Ægte succes kommer kun til dem, der er klar til det. Så aldrig træde tilbage og altid have modet til at acceptere nye udfordringer. Ønsker du en meget Godt Nytår 2018.



89.) Lad mig ønsker dig en meget Godt Nytår før telefonlinjer komme i klemme og internet hængt. Godt Nytår 2018!



90.) Lad os få part coz det er nytår tid. Fejr Godt Nytår 2018 med mig hele natten, så vi kan slutte året sammen og starte det nye år sammen.


Må lamper af glæde, belyse dit liv og fylde dine dage med
de lyse funkler af fred, munterhed og goodwill. Godt Nytår ..................... Godt Nytår beskeder til venner

, jeg mødte kærlighed, sundhed, fred og glæde,
de havde brug for en permanent sted at bo.
Jeg gav dem ur adresse håb de ankom sikkert.
Godt Nytår

Alt, hvad der inspirerer u,
alt det, der betyder mest 2 u,
alt det, der gør u smile & bringer u glæde ........................... ..best Godt Nytår ønsker til venner
jeg ville ønske 4 u i det nye år.

Som 2017 blade, kan det tage af sted med det alle dine sorger og bekymringer.
Som 2018 ankommer, kan det bringe med dig uforfalsket lykke og velstand.

Må det nye år bringer bare lykken ikke rive,
Alle elsker kun dig kær,
alle dine problemer vil være færdig
Det er til dig min særlige nytår ønske .................... ........ Godt Nytår beskeder

I dette Godt nytår.
Lad os være et bedre menneske,
en bedre familie mand,
og det mindste en bedre borger i 2018 ..
Gud bye 2017!

Duaon ki soghat liye
Dil ki gehrai se
Chand ki Roshni se
Pholon k kaghaz pr
Aap k liye SiRF 3 lafz
NYTÅR || nytår beskeder i hindi ||

Nætter er Mørke men Dage er Lys,
Nights er Mørke men Dage er Lys,
Ønsker dit liv vil altid være Bright.
Så min kære ikke får Frygt
Coz, Gud gave os en "BRAND NEW YEAR".
GODT NYTÅR

Noget kan efterlades fortrydes
Nogle ord kan stå usagt
Nogle følelser kan stå uudtalt
men en som dig kan aldrig stå.
Jeg ønsker ua Godt Nytår 2018 ................. Godt Nytår beskeder til kæresten

Sada Barte rahe aap ki berømmelse,
Milte rahe sabse pyaer aur Dosti,
Aur mile en masse sjov & Masti.
Ønsker du a..Happy nye år med en
Masser af fred & fremgang .......................... Godt Nytår beskeder i hindi

Sabke Dilo mai ho sabke liye pyar,
Aanewala has larmen Laye Khusiyo ka Tyohar,
Er ummid ka Sath AAO bhulke sare Gum
nye år 2018 ko Hum Sab kare GV-COME!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe Saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo til chahe wo tera ho,
Har larmen khubsoorat aur ratain Roshan ho,
Kamiyabi chumte rahe tere Kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje blotte Yaar.

Noget i dit smil, der taler til mig,
Noget i din stemme, som synger til mig,
Noget i dine øjne, som siger til mig,
at du er den kæreste for mig.
Godt nytår !!

Ligesom Chokoladekage Goes perfekt med Vin
Min nytår vil være ufuldkommen uden dig.
Plz Be With Me På denne nytår for evigt.
Godt nytår !! ........................ sød nye år sms til kæreste

Unge hjerter, R fuld af jubel, Med aldrig en tanke af sorger.
Den gamle går ud, men den glade Unge År 2018 Comes lystigt i morgen.

Dens den sidste aften i 2017.
Så Wish UA Meget glad aften.
Også Ønsker U store dage i 2018
Alle kommende år i ur Life, fyldt med glæde.

Må det nye år
bringe disse ønsker til jer alle
Varme af kærlighed, komfort hjem
Joy til din børn,
Firma og støtte fra familie n venner
En omsorgsfuld hjerte, der accepterer
N behandler alle mennesker lige
berigelse af viden n
rigdom af mangfoldighed
Mod til at søge n tale sandhed
Selv om det betyder at stå alene
håbet n drømme om en retfærdig verden n
ønsket om at gøre det ske
et lys til at guide din vej
hjælpe hænder til at styrke sammenhold
Serenity n fred i dit sind,
hjerte

Kan ånden i denne ferie
sæson fylde dit hjerte med kærlighed
fred og ro
ønsker dig mange ønsker for
det nye år Advance!

lad det kommende år være en herlig en, der belønner alle dine fremtidige bestræbelser med succes

Kan lykkelige tider og varme minder lysne dit nye år. Har du en god år. Godt nytår.

Godt Nytår på forhånd til u & ur familie.
I år wll bringe u velstand,
rigdom,
succes,
glæde og
fritidsområde.
Glad 2018.
Nyd evry smule liv



Share44
Dua Mile Bando se,
Sath mil Apno se,
Rahmat mil rab se,
pyar mil sab se,
Yahi Dua hai meri,
Rab se ke aap khus rahe sabse ..
Godt Nytår !! .. ....................... bedste Godt Nytår ønsker til venner

Lo ji Arz kia hai
Dunya ne Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah Wah
Dunya ne kiye BOHT Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Gør din nytår et brag af sjov! Fejr den nye begyndelse med
fyrværkeri og hilse dine venner og familie på tærsklen til nye år 2018


Jeg ville ønske, at ikke en eneste tåre siver ned din kind dette nytår.
Kan du blive velsignet med glæde og lykke hele året rundt.

Vanish alt thats dårlig, velkommen alt thats god ønske dig en meget Godt Nytår.

Lad mærket nytår opdager dig friskere, gladere, sundere, mere munter, mere munter og mere tilfredse.
Her er der ønsker dig et Godt Nytår ............................ bedste Godt Nytår sms



Share42
Fjern Hate, Lust, Jalousi, Grudge, fjendskab, grådighed fra din ordbog denne nytårsaften
og erstatte dem med kærlighed, engagement, support, Medfølelse, Ærlighed og Tilfredshed,
Her er der ønsker dig en meget Godt Nytår ...... ................. bedste Godt Nytår ønsker sms

Kan ånden af sæsonen af nytår fylde dit hjerte med sindsro og fred. Ønsker dig et Godt Nytår!

Må det nye år være et skridt fremad,
I fører dig til nye eventyr,
nye veje til at udforske og nye succes at nå!
Godt Nytår 2018 ................................ bedst Godt Nytår sms




Lets ring dette nye år med kun gode ting ønsker dig et Godt Nytår.

Laxmi ka haath ho
Sarswati ka saath ho
Ganesh ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake jivan vigtigste prakash
hi prakash ho
”Godt nytår” ...................... bedste Godt Nytår sms i hindi

Min hjerteligste ønsker om en grand nye år.
Må Gud velsigne dig. Ønsker dig en meget Godt Nytår .................................... bedste Godt Nytår sms til venner

med al varme hjerte, jeg ønsker dig et behageligt smuk og vidunderlig nytår.

Må Gud gave du en stil til at konvertere din drøm til virkelighed i det nye år. Ønsker du Godt nytår.

Jeg ønsker dig krydse mange milepæle og til din destination i år. Jeg ønsker en meget Godt Nytår.

Glæde, lykke, kærlighed og godt helbred alle disse ønsker jeg for dig det nye år. Ønsker du Godt nytår.

Håber det nye år bringer masser af godt humør for dig, Ønsker du Happy New nærheden og held og lykke.

Må alle dine drømme til virkelighed, det nye år. Ønsker dig et Godt Nytår.




Gennem det kommende år kan dit liv være fyldt med lille fejring af lykke ...
ønsker dig en Bright, godt og lykkebringende nytår 2018 med Gud velsigne ..

Fyld ur liv med lykke & Bright Cheer,
Bring til u Joy og Velstand for hele året,
og det er min nytår ønsker 4u Kære ...
Wish ua mEGET GODT nYTÅR.

Hold smil
Lad tåre,
Hold grin,
Lad smerte,
Tænk på glæde,
Glem frygten,
Be glad, coz
Det er nyt år! Godt Nytår 2018



nye år sms i, nye år sms til kæresten, Godt Nytår besked prøve, nye år sms 2018 nye år ønsker til venner, Godt Nytår besked i gujarati, nytår meddelelser 2017, sjove Godt Nytår besked


===== ===========

Load comments