Wednesday, November 1, 2017

Godt Nyttår ønske SMS 2018



Godt Nyttår ønske SMS 2018


1.) Selv i de mørkeste timer av livet ditt, vil jeg stå ved din side å holde på den eneste stearinlys og lyse opp alle de ikke-belyste områder. Måtte Gud dusje deg med all lykke i verden! Godt Nyttår 2018!




2.) Håper disse gode ønsker hjelpe deg til å feire en spennende og magisk nyttår. Ønsker deg en veldig Godt Nyttår.



3.) Hurra for det nye året, noe som forhåpentligvis vil være full av lykke og lykke. Godt nytt år!



4.) Avstand kan være å holde oss fra hverandre, men våre hjerter er sammen. Godt Nyttår til glede i mitt liv!



5.) Måtte det nye året bli fylt med lysstyrke og håp slik at mørket og sorgen holde seg borte fra deg. Godt nytt år!



6.) Håper det nye året blir fylt med suksess, helse, velstand og lykke. Godt nytt år!



7.) Kan du ha et flott år fylt med enorm glede og lykke til! Hold deg i god helse og oppnå større høyder av suksess. Ønsker deg en flott år fremover!



8.) Det er nyttår og den beste tiden å fornye ordbok av livet. Fjern ord som sjalusi, hat, hevn, grådighet fra ordboken og sette ord som kjærlighet, omsorg, medfølelse, ærlighet og tilfredshet i deres sted. Dette vil sikre at du har en flott og skyldfølelse-fri året som kommer.



9.) Etter å ha deg i livet mitt sikrer meg at jeg har noen å stole på og ringe opp i tider med nød. Som i år går mot slutten, ser vi enda et år settling i våre liv som gir oss en sjanse til å være der for hverandre. Godt nytt år!



10.) Det er mange ting i verden, men for å bli sett og opplevd. Lev livet ditt, utforske nye horisonter, gå for nye eventyr dette nye året, og du vil ikke angre.



11.) Denne meldingen er å formidle mine oppriktige hilsener til deg og din familie. Håper du hadde en flott år og vil ha enda bedre en denne gangen. Tilbring tid med dine nære og kjære. Nyt!



12.) En annen helt nytt år er her så lade dine energier og få satt til å nyte. Abandon alle bekymringer, tvil og frykt og bare følge politikken til latter, kjærlighet, live.



13.) 2018 er rett rundt hjørnet, holde det i bakhodet at du lever bare en gang, er livet shorts, er regler ment å være brutt og ha det gøy og skape minner er alt som teller.



14.) This New Year my wish for you is for days that are hassle free, of mind that is burden free and love that is condition free.



15.) Let’s make our New Year resolution to be there for each other and help fellow human beings in need even if we don’t know them personally. So come let’s spread some kindness and cheer!



16.) May the new sun of the New Year bring you power and vibrancy while the new moon of the New Year brings you peace and tranquility!



17.) Hope every good present day in the New Year serves as a valuable treasure for a better tomorrow. Enjoy the New Year.



18.) All through the previous years I have bugged and irritated the hell out of you. Today, at the beginning of a new year I want to promise you that I am going to continue doing it this year too. Good luck with that!



19.) Selv om det er et nytt år og ting kan endre seg, håper jeg å fortsette samarbeidet og holde opp denne bindingen effektivt i mange år framover. Ønsker deg en flott nyttårs!



20.) år kommer og går, men dette året jeg spesielt ønsker deg dobbel dose av helse og lykke toppet med en hel masse kjærlighet. Godt nytt år!



21.) Knock Knock! Jeg er nyttår, og jeg er her med all den kjærlighet, lykke, velsignelser og lykke for deg. La meg med åpne armer.



22.) år kan komme og gå, men vårt vennskap vil vare livet ut, og vi vil aldri bli fiender. Derfor, før solen blir for å stille, jeg ønsker deg en lykkelig og fabelaktig nyttår.



23.) Som vi logge ut av fjoråret og logge inn i dette året, jeg sender deg dyptfølt ønske full av kjærlighet, lykke, glede og latter. Godt nytt år!



24.) Håper at alle dine problemer og smerte bare vare så lenge som dine nyttårsforsetter. Godt nytt år!



25.) Det er en unbolted døren venter på deg med masser av muligheter på den andre siden av den. Grip tak i de dette nye året, og har et vellykket år fremover.



26.) Må Gud dusje deg med 12 måneder av lykke, 52 uker med glede, 365 dager prestasjoner, 8760 timer med lykke, 52600 minutter med god helse og 31536000 sekunder av ecstasy og lykke! Godt nytt år!



27.) Denne nyttår jeg søker etter en bank som kommer til å gi meg et stort lån og deretter glemme meg for alltid. Må gi meg beskjed hvis du finner en! Godt Nyttår btw!



28.) Som hele verden rundt oss blir eldre ved et år, håper jeg du har et hjerte som forblir like ungdommelig og munter som alltid.



Nyttår Meldinger

nyttår meldinger

29.) Kanskje dette nye året kommer til å være en som oppfyller alle dine drømmer og så starte den med en gledelig og en levende sjel! Her er ønsker deg et fremgangsrikt nytt år!
30.) Jeg ønsket å stoppe alle mine negative tilbøyeligheter for opp og kommende året; Men så forsto jeg at ingen har en taper.



31.) Kan alle sekunder, minutter, timer, dager, uker og måneder med dette nye året bringe deg enorm glede og lykke til! Godt nytt år!



32.) Vi bør takke Gud for å åpne enda en ny side av våre liv. Håper å leve hvert øyeblikk til det fulle.



33.) Her er en gave av kjærlighet, pakket med omhu, bundet med god tro og forseglet med dyptfølt ønske. Godt nytt år!



34.) Måtte hver dag i det kommende året bringe lykke, spenning og søte overraskelser på dørstokken! Ønsker deg og alle dine kjære en fabelaktig nyttår.



35.) Glem alle smerter, sorger og feil av det siste året. Velkommen i år med en ekte og stort smil. Godt nytt år!



36.) Det nye året er en perfekt tid til å utfolde seg nye horisonter og realisere alle drømmene. Gjenoppdag styrken og motet som ligger i deg og fortsette å bevege seg fremover.



37.) Kan du bli velsignet dette nye året
med indre fred, ekte kjærlighet og ubetingede glede!
Godt nytt år!



38.) På nyåret, vi ser tilbake på alle de varme minner, føler stolte av våre prestasjoner og ta lærdom fra våre tidligere feil. Har et år fylt med endeløs moro og laugher.



39.) Før soloppgang av den første sol 2018, la meg male alle stråler med velsignelser suksess og lykke for deg. Her er ønsker deg et fantastisk nytt år!



40.) Som vi inn dette nye året sammen, la oss lover å alltid være der for hverandre og heve seg over hver høst og brist. Godt nytt år!



41.) Når du er på veien til suksess, er den viktigste regelen å holde fremover og aldri se tilbake. Kan du når målet ditt og ha en verdig reise!



42.) I denne nye året, la oss gjøre et løfte til seg selv. Et løfte å være et bedre menneske, en bedre familie person og viktigst en bedre borger for landet vårt.



43.) Nettene er mørk, men dagene er lyse, holde hodet og hjertet på et sted som er riktig. Ikke bli trist som det er nesten nær. Ja! Vi snakker om en kommende nyttår.



44.) Mine gode ønsker for du er bare ikke begrenset til det kommende året, men i mange år framover. Ha en rocka nytt år!



45.) 2017 går ut ... Nyttår 2018 kommer inn! Gjør en vri sving, en sving og danse hele natten lang. Ønsker deg 365 dager totalt moro og glede.



46.) Hvis du er fornøyd, feire det nye året med et smil på ansiktet ditt. Hvis du ikke er fornøyd, fortsatt gjøre det for å gjøre dine nære og kjære smiler dette nye året.



47.) Det er ting som er ugjort eller noen ting igjen usagt, men det som ikke kan ugjort er ønsker deg et godt nytt år.



48.) Vær takknemlig for at du kunne se en nyttår i livet ditt igjen. Lær av dine tidligere feil og ta på verden i godt humør!



49.) Ønsker deg en riktig god nytt år! Feir dagen med din kjære og ring i det nye året med mye glede!



50.) Må Gud dusj du og dine kjære med all den kjærlighet, hell og lykke i verden! Beste ønsker og sesonger hilsen til nyttår fra meg til deg.



51.) On this celebratory occasion, hope you have a fabulous January, peaceful February, enjoyable March, lovely April, stress-free May, joyous June, happy July, blessed August, wonderful September, festive October, nice November and ultimately the happiest December! And last but not at all the least, have the most exciting and charming New Year.



New Year Messages and SMS

New Year Messages and SMS

52.) Even if every sunset takes away a day from our lives, every sunrise brings with it a new day filled with hopes and opportunities exclusively for us. Utilize each day to the fullest potential.

53.) Nobody can go back in time to change one’s faults or mistakes. So stop thinking about the past, work on the present to make a brighter future.



54.) Du er på bedre tider, se forbi alle demotiverende årsaker til liv og streber fremover.



55.) Oppnå de vingene og sveve til nye høyder! Blomstre og blomstre din fulle dette nye året.



56.) La det være glede i deres hjem og varme i ditt hjerte. Som det nye året nærmer seg, håper det bringer sammen godt budskap og kjærlighet for deg!



57.) Som nyttår finner sin vei gjennom snødekte vinterkvelder, her er å sende deg en varm Hei og et stramt klem! Godt nytt år!



58.) Du er en drømmer,
og du er en doer.
Kan du utføre og oppnå større prestasjoner,
med hvert år svunnet.
Alt det beste for det nye året.



59.) Komponer største historien du kan for deg selv. Åpne den nye boken av et nytt år, og begynner å skrive!



60.) Måtte hver dag at du våkner opp, synet i speilet glede deg og i sin tur du glede hvem du møter! Spre glede og hurrarop dette nye året!



61.) Som begynnelsen av det nye året nærmer seg, lover deg en bedre og oppfylle morgen.



62.) Glem alle ubehagelige opplevelser av året og ser frem til de glade ting holdt i butikken for deg.



63.) Hurra for en nyttårs kommer opp! Ha en fin en!



64.) nyttår er ikke bare om å endre datoene, men hele retning. Måtte året bli fylt med hurrarop og munterhet.



65.) Kan de dårlige tidene bringe inn stråle av håp denne nyttår.



66.) Kan det nye året bringe inn nye håp, nyere resolusjoner og ny lykke.



67.) Som året ender, kan all negativitet og problemer ender også; kan det nye året innlede bare alt som er positive.



68.) Måtte hver dag i det nye året bringe deg hyggelige overraskelser som de krøllet kronbladene av en blomst som sprer søt duft sakte som den utfolder seg lag på lag.



69.) Kan det nye året bringe din vei mengde muligheter som tillater deg å veve suksesshistorier.



70.) Som verden blir et år eldre jeg ønsker at du skal ha et hjerte som fortsatt er ung og munter nyttår og alltid.



71.) Mine ønsker for du er ikke begrenset til bare året etter, men heller til hver og en av alle de årene du bor, i dette livet og utover. Ha en skjer nyttår fremover.



72.) Denne nyttår kan du forvise alle frykt, tvil og bekymringer som du gjør plass til drømmer, ambisjoner og gleder.



73.) Som i år er pakking av posen, jeg ønsker for deg at all pessimisme og problemer også gjøre det samme, og det nye året bringe prestasjon og ettertraktede resultater for deg.



74.) Hver nyttårs vi drømmer om en bedre verden for oss og vår. Dette året la oss ta opp tyngende å gjøre verden til et bedre sted for deg, meg og alle andre.



75.) Denne nyttår kan du ha styrke til å omskrive historien om livet ditt slik du vil den skal være.



76.) Denne nyttår aldri la sorg og forferdelse skyen din klarhet og positivitet, for det er de sistnevnte egenskaper som vil bidra til å bringe i solskinn i livet ditt.





Nyttårs Message

nyttår Message



77.) Husk at ingen nyttår kan være perfekt. Men du trenger å ignorere de negative og omfavne positive.



78.) Denne nyttår kan du dykke inn i din sjel og danner en evig vennskap med deg selv.



79.) Måtte hver dag i det nye året bli berømt med deg omgitt av mennesker som bryr seg.



80.) Denne nyttår ønsker jeg deg å ha et åpent sinn for du vet aldri hva små overraskelser livet kan kaste din vei.



81.) Denne nyttår håper jeg at hvert skritt du tar er styrt av Guds velsignelser.



82.) Ingen året kan være en dans på roser. Men jeg ønsker deg mot og selvtillit å slå hvert hinder til muligheter i det kommende nyttår.



83.) Måtte det nye året bli så sterk som solen og så duftende som blomstene.



84.) May all your dreams from the last year turn into achievements during this New Year.



85.) This New Year as you march towards fulfilling all your dreams may no fear come in your way to block your path.



86.) May the old year take away all the sorrows and miseries as it goes by and fill up your upcoming days with sunshine and happiness now and always.



87.) This New Year may you find a loving yet firm hand of friendship and companionship each time you stretch out yours.



88.) Genuine success comes only to those who are ready for it. So never step back and always have courage to accept new challenges. Wishing you a very happy new year 2018.



89.) Let me wish you a very Happy New Year before the phone lines get jammed and internet hanged. Happy New Year 2018 !



90.) La oss ha fest coz det er nyttår tid. Feire Godt Nyttår 2018 med meg hele natten, slik at vi kan avslutte året sammen og starte det nye året sammen.


Måtte lamper av glede, belyse livet ditt, og fylle dagene med
lyse gnistrer av fred, glede og goodwill. Godt Nyttår ..................... godt nytt år meldinger til venner

jeg møtte kjærlighet, helse, fred og glede,
De trengte et permanent sted å bo.
Jeg ga dem ur adresse håp de kommet trygt.
Godt Nyttår

Alt som inspirerer u,
alt som betyr mest 2 u,
alt som gjør u smiler og bringer u glede ........................... ..best godt nytt år ønsker til venner
jeg ønsker 4 u i det nye året.

As 2017 leaves, may it take away with it all your sorrows and worries.
As 2018 arrives, may it bring with you unadulterated happiness and prosperity.

May this new year brings just happiness not tear,
Everybody loves only you dear,
All your problems will be finish
It's for you my special new year's wish............................happy new year messages

In this Happy new year.
Let's be a better human being,
a better family man,
and the least a better citizen in 2018..
God bye 2017 !

Duaon ki soghat liye
Dil ki gehrai se
Chand ki roshni se
Pholon k kaghaz per
Aap k liye sirf 3 lafz
HAPPY NEW YEAR || new year msgs in hindi ||

Nights are Dark but Days are Light,
Nights are Dark but Days are Light,
Wish your Life will always be Bright.
So my Dear don't get Fear
Coz, God Gift us a "BRAND NEW YEAR".
HAPPY NEW YEAR

Something can be left undone
Some words can be left unsaid
Some feelings can be left unexpressed
But someone like you can never be left.
I wish u a Happy New Year 2018.................happy new year messages for girlfriend

Sada barte rahe aap ki fame,
Milte rahe sabse pyaer aur dosti,
Aur mile a lot of fun & masti.
Wish you a..Happy new year with a
Plenty of peace & prosperity..........................happy new year msgs in hindi

Sabke Dilo mai ho sabke liye Pyar,
Aanewala har din laye Khusiyo ka Tyohar,
Is ummid ka sath aao bhulke sare Gum
new year 2018 ko Hum Sab kare WEL-COME!

Ek-Khubsurti..!
Ek-Tajgi..!
Ek-Sapna..!
Ek-Sachai..!
Ek-Kalpana..!
Ek-Ahsas..!
Ek-Astha..!
Ek-Vishvas..!
Yahi Hai ek Achhe saal Ki Shuruaat...!

Es Naye Saal mai..
Jo to chahe wo tera ho,
Har din khubsoorat aur ratain roshan ho,
Kamiyabi chumte rahe tere kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje mere Yaar.

Something in your smile which speaks to me,
Something in your voice which sings to me,
Noe i øynene som sier til meg:
At du er det kjæreste for meg.
Godt nytt år !!

Som sjokoladekake Goes perfekt med Vin
Min nye året vil bli Imperfect Uten deg.
Plz være med meg på denne nyttårs alltid.
Godt nytt år !! ........................ søte nye året sms for kjæresten

Unge hjerter som R full av jubel, med aldri en tanke av sorger.
Den gamle går ut, men glad Young År 2018 Leveres lystig i morgen.

Det er den siste kvelden i 2017.
Så Wish UA veldig fin kveld.
Også ønske u store dager i 2018
Alle kommende Years In ur livet, fylt med glede.

Måtte det nye året
bringe disse ønskene til alle dere
Varme av kjærlighet, komfortable hjem
Joy for barn,
selskapet og støtte fra familie n venner
En omsorgsfull hjerte som aksepterer
N behandler alle mennesker likt
berikelse av kunnskap n
Rikdom mangfold
Mot til å søke n si sannheten
selv om det betyr å stå alene
håp n drømmer om en rettferdig verden n
ønsket om å gjøre det skje
et lys til å veilede din sti
hjelpe hender for å styrke samhold
Serenity n fred i sinnet ditt,
hjerte

Måtte ånd av hus
sesongen fylle ditt hjerte med kjærlighet
fred og ro
ønsker deg mange ønsker for
det nye året forhånd!

la det kommende året bli en strålende en som belønner alle dine fremtidige bestrebelser med suksess

Kan lykkelige tider og varme minner lysner det nye året. Ha en flott år. Godt nytt år.

Godt Nyttår på forhånd for å u & ur familie.
I år wll bringe u velstand,
rikdom,
suksess,
glede og
pleasure.
Glad 2018.
Nyt evry bit av livet



Share44
Dua Mile Bando se,
Sath mile apno se,
Rahmat mile rab se,
Pyar mile sab se,
Yahi dua hai meri,
Rab se ke aap khus rahe Sabse ..
Godt Nyttår !! .. ....................... beste Godt Nyttår ønsker for venner

Lo ji Arz kia hai
Dunya ne Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah Wah
Dunya ne kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Gjør din nyttår en eksplosjon av moro! Feire ny begynnelse med
fyrverkeri og hilse på venner og familie på terskelen til et nytt år 2018


ønsker jeg at ikke en eneste tåre renner nedover kinnet dette nye året.
Kan du bli velsignet med glede og lykke hele året.

Forsvinne alt dvs dårlig, velkommen alt det er bra ønske deg en veldig Godt Nyttår.

La det splitter nye året oppdager du friskere, lykkeligere, sunnere og mer gledesfylt, mer glad og mer fornøyd.
Her er ønsker deg et Godt Nyttår ............................ beste Godt Nyttår sms



Share42
Fjern Hate, Lust, Sjalusi, Grudge, Animosity, grådighet fra ordboken denne nyttårsaften
, og erstatte dem med kjærlighet, engasjement, støtte, medfølelse, ærlighet og tilfredshet,
Her er ønsker deg en veldig Godt Nyttår ...... ................. beste Godt nyttår ønsker sms

Måtte ånd av sesongen fra nyttår fylle ditt hjerte med ro og fred. Ønsker deg et godt nyttår!

Må dette nye året være et skritt fremover,
I som fører deg til nye opplevelser,
nye veier å utforske og ny suksess til nå!
Godt Nyttår 2018 ................................ beste Godt Nyttår sms




Lar ring dette nye året med bare gode ting ønsker deg et godt nyttår.

Laxmi ka haath ho
Sarswati ka Saath ho
Ganesh ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake Jivan hoved Prakash
hi Prakash ho
“Godt nytt år” ...................... beste Godt Nyttår sms i hindi

Min heartiest ønsker for en grand nye året.
Gud velsigne deg. Ønsker deg en veldig Godt Nyttår .................................... beste Godt Nyttår sms til venner

med all varmen fra hjertet, jeg ønsker deg et godt vakkert og flott nyttår.

Måtte Gud gave du en stil å konvertere din drøm til virkelighet i dette nye året. Ønsker deg godt nytt år.

Jeg ønsker deg krysse mange milepæler og til målet i år. Jeg ønsker en veldig Godt Nyttår.

Glede, lykke, kjærlighet og god helse alle disse jeg ønsker for deg dette nye året. Ønsker deg godt nytt år.

Håper det nye året bringer masse god hurrarop for deg, Ønsker deg godt nytt nærheten og lykke.

Måtte alle dine drømmer, dette nye året. Ønsker deg et godt nyttår.




Gjennom det kommende året kan livet ditt bli fylt med litt feiring av lykke ...
ønsker deg en lys, lykkelig og velstående nyttår 2018 med God Bless ..

Fyll ur livet med Lykke & Bright Cheer,
Bring til u glede og velstand for hele året,
og det er mitt nyttårs ønsker 4u Kjære ...
Wish ua vELDIG GODT nYTT ÅR.

Hold smilet
La tåre,
Hold latter,
La smerten,
Tenk på glede,
Glem frykten,
være til glede, coz
Det er nytt år! Godt Nyttår 2018



nytt år sms i, nyttår SMS til kjæresten, Godt Nyttår melding prøven, nytt år sms 2018, nytt år ønsker for venner, Godt Nyttår melding i gujarati, nyttår meldinger 2017, morsom Godt Nyttår melding


===== ===========


Load comments