Home » » Happy new year pesenan SMS 2018

Happy new year pesenan SMS 2018


Happy new year pesenan SMS 2018


1.) Malah ing jam peteng gesang, aku bakal ngadeg dening sisih nyekeli dhateng mung lilin lan cahya munggah kabeh wilayah ing non-murup. Gusti Allah ne sampeyan karo kabeh rasa seneng ing donya! Happy New Year 2018!




2.) Mugi iki wishes apik mbantu kanggo ngrameke macem lan gaib Taun Anyar. Pengarepan sing banget Happy New Year.



3.) Cheers kanggo Taun Anyar, kang mugia bakal kebak apik luck lan rasa seneng. Happy New Year!



4.) Distance bisa tetep kita loro nanging ati kita bebarengan. Happy New Year kabungahan urip!



5.) Muga-muga taun anyar kebak padhang lan pangarep-arep supaya pepeteng lan sumelang tetep adoh saka sampeyan. Happy New Year!



6.) Mugi Enggal Panjenengan kapenuhan sukses, kesehatan, kamakmuran lan rasa seneng. Happy New Year!



7.) Muga-muga kowé duwe taun gedhe kapenuhan karo rasa seneng kiat lan luck! Tetep ing becik kesehatan lan entuk dhuwur luwih saka sukses. Pengarepan sing taun apik ahead!



8.) Iku Enggal lan wektu paling apik kanggo gawe anyar kamus gesang. Mbusak tembung kaya butarepan, sengit, dendam, kien saka kamus lan sijine tembung kaya katresnan, care, karep, kejujuran lan kepuasan ing panggonan sing. Iki bakal njamin yen sampeyan duwe taun gedhe lan sirno-free ahead.



9.) Duwe sampeyan ing urip budak kula sing aku duwe wong kanggo gumantung marang lan nelpon ing kaping perlu. Minangka taun tekan pungkasan, kita waca liyane taun penyelesaian menyang gesang kita sahingga kita kasempatan liyane dadi ana kanggo saben liyane. Happy New Year!



10.) Ana akèh iku ing donya durung bisa ndeleng lan ngalami. Urip urip, njelajah Horizons anyar, pindhah petualangan anyar Enggal iki lan sampeyan ora Getun iku.



11.) pesen iki kanggo ngirim greetings heartfelt sandi kanggo sampeyan lan kulawarga. Mugi sampeyan wis taun gedhe lan bakal duwe malah siji luwih wektu iki. Nglampahi wektu karo gedhe-gedhe cedhak lan dear. Sekeca!



12.) account anyar taun Liyane punika supaya mbayar ulang tenogo lan njaluk pesawat kanggo seneng. Nglirwaaken kabeh kuwatir, mamang lan ngedeni lan mung tindakake kawicaksanan ngguyu, katresnan, urip.



13.) 2018 mung watara sudhut, supaya ing atine sing manggon mung sapisan, urip iku kathok cendhak, aturan sing temenan supaya bejat lan gadhah fun lan nggawe kenangan kabeh sing counts.



14.) iki Enggal arepku kanggo kowe, iku dina sing musuhan free, atine sing beban free lan tresna sing kondisi free.



15.) Ayo dadi gawe résolusi Enggal kita dadi ana kanggo saben liyane lan bantuan manungsa fellow ing perlu malah yen kita ora ngerti wong wong. Supaya teka ayo kang nyebar sawetara kebecikan lan surak!



16.) Muga-muga sun anyar Taun Anyar nggawa daya lan vibrancy nalika rembulan anyar ing Taun Anyar ndadekke kowe tentrem lan tenang!



17.) Mugi saben dina saiki apik ing Taun Anyar serves minangka bandha terkenal kanggo sesuk luwih. Seneng Taun Anyar.



18.) Kabeh liwat taun sadurunge aku wis bugged lan nepsu neraka saking sampeyan. Dina iki, ing awal taun anyar aku pengin janji sing aku arep terus mengkono iku taun iki banget. Good luck, sing



19.) Sanajan iku taun anyar lan iku bisa ngganti, aku ngarep-arep kanggo terus kita kemitraan lan supaya munggah jaminan iki irit kanggo akèh taun luwih teka. Pengin sampeyan taun anyar gedhe!



20.) Taun teka lan lunga, nanging taun iki aku utamané pengin pindho dosis saka kesehatan lan rasa seneng paling ndhuwur karo akèh kabèh katresnan. Happy New Year!



21.) Knock Knock! Aku Taun Anyar lan aku kene karo kabeh katresnan, rasa seneng, pangestune lan rejeki apik kanggo sampeyan. Ayo kula karo mbukak tangan.



22.) Taun bisa teka lan lunga, nanging paseduluran kita bakal punika umur lan bakal tau dadi nglawan. Mulane, sadurunge srengenge nemu kanggo nyetel, aku pengarepan sing seneng lan apik Taun Anyar.



23.) Kita metu saka taun sadurungé lan log menyang taun, Aku bakal ngutus kowé wishes heartfelt kebak katresnan, luck, rasa seneng lan mirth. Happy New Year!



24.) Mugi sing kabeh masalah lan pain punika mung anggere Résolusi Enggal Panjenengan. Happy New Year!



25.) Wonten lawang unbolted ngenteni sampeyan karo heaps kesempatan ing sisih liya iku. Nyekel ditahan sing Enggal iki lan duwe taun sukses ahead.



26) Gusti Allah ne sampeyan karo 12 sasi rasa seneng, 52 minggu saka rasa seneng, 365 dina saka prestasi, 8760 jam apik luck, 52600 menit saka kesehatan apik lan 31536000 detik ekstasi lan Bliss! Happy New Year!



27) Year New iki aku nggoleki bank sing arep menehi kula silihan amba lan banjur lali kula salawase. Aja supaya kula ngerti yen sampeyan nemokake siji! Happy New Year BTW!



28.) Minangka kabeh donya watara kita lawas mundak akeh dening taun, Mugi sing nduweni ati sing tetep minangka ketoke enom lan nyenengake minangka tansah.



Enggal Pesen

Enggal Pesen

29.) Mungkin Enggal iki wis arep dadi siji sing nerak kabeh impen lan miwiti karo seneng-seneng lan nyawa sregep! Punika pengarepan sing taun anyar makmur!
30.) Aku wanted kanggo mungkasi kabeh propensities negatif kanggo taun munggah lan teka; Nanging banjur aku mangertos sing ora seneng wong bodho.



31.) Muga kabeh detik, menit, jam, dina, minggu lan sasi Enggal iki nggawa kabungahan kiat lan luck! Happy New Year!



32.) We kudu saos sokur marang Allah kanggo mbukak durung kaca anyar gesang kita. Pangarep-arep kanggo urip saben wayahe kanggo kebekan.



33.) Punika hadiah cinta, kebungkus karo care, disambungake karo niat apik lan nutup kanthi wishes heartfelt. Happy New Year!



34) Muga saben dina saka taun mbesuk nggawa rasa seneng, kasenengan lan surprises manis nyedhaki kowe Pengarepan sampeyan lan njangkepi dear sing apik Taun Anyar.



35) Lali kabeh pain, kasusahan lan gagal ing taun kepungkur. Welcome taun karo eseman bener lan amba. Happy New Year!



36) Ing New Year wektu sampurna kanggo mbukak Horizons anyar lan sadhar kabeh impen. Rediscover kekuatan lan wani sing dumunung ing sampeyan lan terus maju.



37) Muga-muga kowé bakal rahayu taun anyar iki
karo katentreman, katresnan bener lan bungah unconditioned!
Happy New Year!



38.) On Taun Anyar, kita katon maneh ing kabeh kenangan anget, aran bangga prestasi kita lan mendet pelajaran saking kesalahane kita sadurungé. Wis taun kapenuhan fun telas lan laugher.



39) Sadurunge Sunrise saka srengenge pisanan 2018, mugi kula Paint kabeh sinar berkahing sukses lan rasa seneng sing. Punika pengarepan sampeyan New Year apik!



40) Kita ketik Enggal iki bebarengan, ayo kang janji kanggo tansah ana kanggo saben liyane lan munggah ndhuwur saben tiba lan shortcoming. Happy New Year!



41.) Nalika ana ing dalan kanggo sukses, aturan sing paling penting iku kanggo tetep arep nerusake lan tau katon maneh. Bisa tekan goal lan duwe lelampahan ingkang bermanfaat!



42.) Ing Taun Anyar iki, ayo padha gawe janji kanggo awake dhewe. A janji kanggo dadi kang luwih manungsa, wong kulawarga luwih apik lan sing paling Jahwéh warga luwih kanggo negara kita.



43.) Nights peteng nanging dina sing padhang, supaya sirah lan jantung ing panggonan sing tengen. Aja njaluk sedhih kados iku meh cedhak. Ya! Kita ngomong bab sing Enggal mbesuk.



44.) wishes Kula apik kanggo sampeyan mung ora kawates ing taun mbesuk nanging kanggo akèh taun luwih teka. Duwe Enggal rocking!



45.) 2017 wis arep metu ... Enggal 2018 wis teka ing! Apa siji corak, siji lan gamelan kabeh wengi dawa. Pengarepan sampeyan 365 days saking fun lan rasa seneng.



46.) Yen seneng, ngrameke Taun Anyar iki karo eseman ing pasuryan. Yen ora seneng, isih nglakoni kanggo nggawe gedhe-gedhe cedhak lan dear eseman Enggal iki.



47.) Ana iku sing kiwa ugi wonten wewaton tambahan utawa sawetara bab kiwa unsaid nanging apa ora bisa kiwa ugi wonten wewaton tambahan wis pengarepan sing seneng Taun Anyar.



48.) Aja ngucapke matur nuwun sing bisa ndeleng New Year in urip maneh. Sinau saka cacat kepungkur lan njupuk ing donya ing dhuwur roh!



49.) Pengarepan sing seneng banget Enggal! Ngrameke dina gedhe-gedhe tresna lan ring ing Taun Anyar karo persil saka kabungahan!



50.) Gusti Allah ne sampeyan lan gedhe-gedhe dear karo kabeh katresnan, luck lan rasa seneng ing donya! Best wishes lan mangsa Salam kanggo Taun Anyar saka aku sampeyan.



51.) Ing wusana pengetan iki, Mugi sing duwe apik Januari, tentrem Februari, nyenengake Maret, apik banget April, kaku-free Mei, joyous Juni, seneng Juli, rahayu Agustus, apik September, perayaan Oktober, becik November lan pungkasanipun kagelar happiest Desember! Lan pungkasan nanging ora ing kabeh paling, duwe paling macem lan nengsemake Taun Anyar.



Enggal Pesen lan SMS

Enggal Pesen lan SMS

52.) Malah yen saben sunset nebus dina saka urip kita, saben Sunrise ndadekke karo dina anyar kapenuhan ngarep-arep lan kesempatan istimewa kanggo kita. Nggunakke saben dina kanggo potensial kebekan.

53.) Ora bisa bali ing wektu kanggo ngganti bentet utawa kesalahane siji. Dadi mungkasi mikir bab kepungkur, bisa ing saiki kanggo nggawe mangsa padhang.



54.) Sampeyan ana ing jaman luwih, nggoleki liwat kabeh nimbulaké demotivating gesang lan usaha ahead.



55.) nampa sing wings lan soar kanggo anyar Heights! Ngrembaka lan Bloom kebekan Panjenengan Enggal iki.



56.) Anaa bungah ing omah-omahé lan anget ing atimu. Minangka cedhak Enggal, pengen ndadekke bebarengan kabar apik lan tresna kanggo sampeyan!



57.) Minangka Enggal ketemu sawijining cara liwat bengi mangsa salju, kene iku ngirim sing hello anget lan ngrangkul nyenyet! Happy New Year!



58.) Sampeyan dreamer,
lan sing nglakoni sing.
Bisa nindakake lan entuk hasil ageng,
karo saben bygone taun.
Kabeh sing paling apik kanggo Taun Anyar.



59.) Nyipta crita paling sampeyan bisa kanggo dhewe. Bukak buku anyar New Year lan miwiti nulis!



60.) Muga saben dina sing tangi, ing ngarsane ing pangilon kabesmi lan ing siji sampeyan seneng sapa sing ketemu! Nyebar rasa seneng lan surak Enggal iki!



61.) Minangka esuke cedhak Enggal, iku janjinipun sesuk luwih apik lan maremake.



62.) Lali kabeh pengalaman karu saka taun sadurungé lan katon nerusake menyang iku seneng katahan ing nyimpen kanggo kowe.



63.) Cheers kanggo New Year teka munggah! Duwe siji nyenengake!



64.) Taun Anyar ora mung bab ngganti tanggal nanging kabèh arah. Uga taun kebak gayeng lan gaiety.



65.) Muga-muga kaping ala nggawa ing sinar pangarep-arep Enggal iki.



66.) Muga-muga Enggal nggawa ing ngarep-arep anyar, Résolusi anyar lan rasa seneng anyar.



67.) Minangka taun ends, uga kabeh negativity lan kangelan mungkasi banget; uga Taun Anyar Pelayan mung kabeh sing positif.



68.) Muga saben dina ing Taun Anyar nggawa sampeyan surprises penake kaya petals ditekuk kembang sing nyebar wewangian manis alon minangka unfolds lapisan dening lapisan.



69.) Muga-muga Enggal nggawa plethora dalan kesempatan sing ngijini sampeyan kanggo nenun crita sukses.



70.) Minangka donya mundak akeh liyane taun lawas Aku pengin duwe ati sing tetep ketoke enom lan nyenengake Enggal lan tansah.



71.) wishes marang sing ora diwatesi mung taun iki nanging rodo kabeh kabeh taun sing manggon, ing urip iki lan ngluwihi. Duwe Enggal kedados ahead.



72.) Taun Anyar iki bisa sampeyan banish kabeh ngedeni, mamang lan kuwatir sing nggawe kamar kanggo impen, usulan lan joys.



73.) Minangka taun iki packing tas, I pengin kanggo sing kabeh pessimism lan masalah uga tumindaka mangkono, lan Taun Anyar nggawa prestasi lan asil tau kanggo sampeyan.



74.) Saben Taun Anyar kita ngimpi saka donya luwih apik kanggo kita lan kito. Taun iki supaya kita njupuk munggah onus kanggo nggawe donya ing panggonan sing luwih apik kanggo sampeyan, kula lan liya-liyané.



75.) Taun Anyar iki bisa duwe kekuatan kanggo mbaleni nulis crita urip cara sampeyan pengin dadi.



76.) Taun Anyar iki tau supaya kasusahan lan dismay maya kajelasan lan positif, awit iku virtues terakhir sing bakal bantuan kanggo nggawa ing Sunshine kanggo urip.





Enggal Message

Enggal Message



77.) Elinga yen ora Enggal bisa sampurna. Nanging sampeyan kudu nglirwakake negatif lan ngisin positif.



78.) Taun Anyar iki bisa nyilem menyang nyawa lan mbentuk Persahabatan langgeng karo dhewe.



79.) Muga saben dina ing Taun Anyar dadi pengetan karo sampeyan diubengi dening wong-wong sing Care.



80.) Taun Anyar iki aku pengin duwe pikiran mbukak kanggo sampeyan tau ngerti apa surprises sethitik urip uga uncalan dalan.



81.) Taun Anyar iki Mugi sing saben langkah njupuk iki dipandu dening pangestune Gusti Allah.



82.) Ora Year bisa dadi amben saka roses. Nanging karepku, kowé wani lan kapercayan kanggo nguripake saben alangan menyang kesempatan sak Enggal teka.



83.) Muga Enggal Panjenengan dadi padhang Sunshine lan minangka fragrant minangka kembang.



84.) Supados impen saka pungkasan taun siji menyang prestasi sak Enggal iki.



85.) Taun Anyar iki sing Maret menyang manggoni kabeh impen bisa ora wedi teka ing dalan kanggo mblokir dalan.



86.) Muga-muga taun lawas njupuk adoh kabeh kasusahan lan tekané kasangsaran kang dadi dening lan isi munggah dina mbesuk karo Sunshine lan rasa seneng saiki lan tansah.



87.) Taun Anyar iki bisa nemokake tangan durung tenan maha paseduluran lan memitran saben wektu sampeyan babagan metu Yours.



88.) sukses Genuine rawuh mung kanggo wong-wong sing siap iku. Dadi ora langkah bali lan tansah duwe wani nampa tantangan anyar. Pengarepan sing seneng banget taun anyar 2018.



89.) Ayo kula pengin sampeyan banget Happy New Year sadurunge garis telpon njaluk macet lan internet nggantung. Happy New Year 2018!



90.) Ayo duwe partai mergo iku wektu Taun Anyar. Ngrameke Happy New Year 2018 karo kula kabeh wengi, supaya kita bisa mungkasi taun lan miwiti taun anyar bebarengan.


Muga-muga lamps kabungahan, madhangi urip lan isi days karo
ing sparkles padhang tentrem, mirth lan karep. Happy New Year ..................... seneng pesen taun anyar kanggo kanca-kanca

aku ketemu katresnan, kesehatan, katentreman lan kabungahan,
padha needed Panggonan permanen kanggo tetep.
Aku marang wong-wong mau ur pangarep-arep alamat padha teka aman.
Happy New Year

Kabèh kang inspires u,
kabeh kang paling tegese 2 u,
kabeh sing ndadekake u smile & ndadekke kowe bungah ........................... ..best seneng wishes taun anyar kanggo kanca-kanca
aku pengin 4 u ing taun anyar.

Minangka 2017 godhong, bisa njupuk adoh karo kabeh kasusahan lan kuwatir.
Minangka 2018 arrives, uga iku nggawa karo sampeyan seneng unadulterated lan kamakmuran.

Uga taun anyar iki ndadekke mung rasa seneng ora luh,
Everybody tresna mung sampeyan dear,
Kabeh masalah bakal rampung
Iku kanggo pesenan sampeyan taun anyar khusus sandi kang .................... ........ seneng pesen taun anyar

Ing taun anyar Happy iki.
Ayo dadi dadi kang luwih manungsa,
wong kulawarga luwih,
lan ing paling warga luwih ing 2018 ..
Gusti Allah bye 2017!

Duaon ki soghat liye
Dil ki gehrai se
Chand ki Roshni se
Pholon k kaghaz saben
Aap k liye Sirf 3 lafz
HAPPY NEW taun || Pesen taun anyar ing hindi ||

Bengi iku peteng nanging Dina iku cahya,
bengi iku peteng nanging Dina iku cahya,
Wish urip bakal tansah padhang.
Dadi Dear sandi ora wedi
Karena, Allah Gift kita "BRAND NEW taun".
HAPPY NEW taun

Soko bisa kiwa dibatalaké
Sawetara tembung bisa kiwa unsaid
Sawetara raos bisa ngiwa unexpressed
Nanging wong kaya sampeyan bisa tau ngiwa.
Aku pengin ua Happy New Year 2018 ................. seneng pesen taun anyar kanggo gendakan

Sada barte rahe aap ki fame,
Milte rahe sabse pyaer aur dosti,
Aur mil akèh fun & Masti.
Pengin sampeyan a..Happy taun anyar karo
Kathah tentrem & kamakmuran .......................... seneng Pesen taun anyar ing hindi

Sabke Dilo mai ho sabke liye Pyar,
Aanewala har din laye Khusiyo ka Tyohar,
Apa ummid ka sath aao bhulke sare Gum
taun anyar 2018 ko Hum Sab kare Wel-teka!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo kanggo chahe wo tera ho,
Har din khubsoorat aur ratain roshan ho,
Kamiyabi chumte rahe tere Kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje mere Yaar.

Soko ing eseman kang marang aku,
soko ing swara kang singing kula,
Soko ing mata kang ngucap marang Aku,
Sing sing ngisini kanggo kula.
Happy New Year !!

Kaya Chocolate Cake Goes Perfect Kanthi Wine
Kula Enggal Bakal dadi cacat Tanpa sampeyan.
Tulung Aja Kanthi Me Ing Taun Anyar iki salawas-lawase.
Happy New Year !! ........................ cute taun sms anyar kanggo gendakan

ati Young sing R kebak Cheers, Kanthi tau pikiraken sangsara.
Lawas dadi metu, nanging bungah Young Taun 2018 Comes meriah ing sesuk.

Sawijining Evening Last Of 2017.
Dadi Wish UA Banget Happy Petang.
Uga Wish U Great Days In 2018
Kabeh Taun Upcoming Ing Ur urip, Kapenuhan bungah.

Muga-muga taun anyar
Nggawa wishes iki kanggo kabeh
Anget cinta, comfort saka ngarep
Joy kanggo anak,
Company lan dhukungan saka kulawarga n kanca
Ati ngrawat sing nampa
N ngruwat kabeh manungsa merata
pengayaan kawruh n
potensi saka bhinéka
wani kanggo ngupaya n nganggo bebener
Malah yen tegese ngadeg piyambak
ngarep-arep n impen saka mung donya n
kepinginan kanggo wis kelakon
lampu kanggo nuntun dalan
Ngewangi tangan kanggo ngiyataken kamanunggalan
serenity n tentrem ing atine,
Heart

Muga semangat liburan
mangsa isi atimu karo katresnan
tentrem lan serenity
Pengarepan sampeyan akeh wishes kanggo
Taun Anyar Advance!

supaya ing taun teka dadi siji kamulyane sing males kabeh upoyo mangsa karo sukses

Muga seneng kaping lan pengeling-eling anget Padhangake taun anyar. Duwe taun gedhe. Happy New Year.

Taun anyar seneng ing advance kanggo u & kulawarga ur.
Taun iki WLL nggawa u kamakmuran,
kasugihan,
sukses,
kesenengan &
leasure.
Happy 2018.
Seneng dicokot evry gesang



Share44
Dua Mile Bando se,
Sath mil apno se,
Rahmat mil rab se,
Pyar mil sab se,
Yahi dua hai meri,
Rab se ke aap khus rahe sabse ..
Happy New Year !! .. ....................... paling seneng taun anyar wishes kanggo kanca

Lo ji Arz kia hai
Dunya ne Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah Wah
Dunya ne kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Priksa Enggal Panjenengan jeblugan fun! Ngrameke awal anyar karo
mercon lan salam kanca lan kulawarga ing Kawa saka taun anyar 2018


Aku pengin sing ora luh siji trickles mudhun pipi Panjenengan New Year iki.
Bisa dadi rahayu karo bungah lan seneng kabeh babak taun.

Ngilang kabeh thats ala, welcome kabeh thats apik pesenan sing seneng banget taun anyar.

Ayo account Enggal nemokake sampeyan fresher, bahagia, sehat, luwih seneng-seneng, liyane nyenengake lan luwih wareg.
Punika pengarepan sing Happy New Year ............................ paling seneng taun anyar sms



Share42
Copot Hate, Lust, Jealousy, incim, dhendham, watak ngongso saka kamus Panjenengan Kawa taun anyar iki kang
lan ngganti karo Love, prasetya, Support, Compassion, Kejujuran lan kabingahan,
Punika pengarepan sing seneng banget taun anyar ...... ................. paling seneng taun anyar wishes sms

Muga semangat mangsa taun New isi atimu karo serenity lan tentrem. Pengin sampeyan taun anyar seneng!

Uga taun anyar iki dadi langkah maju,
Ing anjog sampeyan petualangan anyar,
dalan anyar kanggo njelajah lan sukses anyar kanggo nggayuh!
Happy New Year 2018 ................................ paling seneng sms taun anyar




Monggo ring taun anyar iki karo iku mung apik pengin sampeyan seneng taun anyar.

Laxmi ka haath ho
Sarswati ka saath ho
Ganesh Ka nivas ho ...
Aur Laxmi ke ashirwad se ...
Apake samajik prakash utama
woy prakash ho
"Happy taun anyar" ...................... paling seneng sms taun anyar in hindi

heartiest Kula kapengin kanggo taun anyar grand.
Muga Gusti Allah mberkahi kowé. Pengin sampeyan seneng banget taun anyar .................................... paling seneng sms taun anyar kanggo kanca-kanca

kanthi kabeh anget saka jantung, aku pengin sampeyan penake ayu lan apik Taun Anyar.

May Allah hadiah sing gaya kanggo ngowahi ngimpi dadi kasunyatan ing taun anyar iki. Pengin sampeyan Happy taun anyar.

Aku pengin sampeyan nglintasi akeh tondo lan kanggo tujuan taun. Aku pengin banget seneng taun anyar.

Joy, rasa seneng, katresnan lan apik kesehatan kabeh iki aku pengin sing taun anyar iki. Pengin sampeyan Happy taun anyar.

Mugi Taun Baru ndadekke kathah gayeng apik kanggo sampeyan, Pengin sampeyan Happy New Near lan apik luck.

Muga kabeh impen Panjenengan teka Bener, taun anyar iki. Pengin sampeyan seneng taun anyar.




Saindhenging taun Rawuh bisa urip kebak sethitik perayaan Happiness ...
Wishes sing padhang, Happy lan Sejahtera Enggal 2018 karo God Bless ..

Isi urip ur karo Happiness & Padhang Gayeng,
Nggawa menyang u Joy lan kamakmuran kanggo kabèh Year,
Lan iku Enggal sandi pengin Dear 4u ...
Wish u VERY HAPPY NEW taun.

Tansah mesem ing
Ninggalake luh,
terus ngguyu ing,
Ninggalake pain,
Mikir bungah,
Lali wedi,
Aja joyous, mergo
Iku taun anyar! Happy taun anyar 2018



sms anyar taun ing, sms taun anyar kanggo gendakan, seneng anyar sampel pesen taun, taun anyar sms 2018, taun anyar wishes kanggo kanca-kanca, seneng pesen taun anyar ing gujarati, pesen taun anyar 2017, lucu seneng pesen taun anyar


===== ===========