Thursday, November 2, 2017

Head uut aastat soovide SMS 2018




Head uut aastat soovide SMS 2018


1.) Isegi kõige pimedamal tundi oma elu, ma seisan sinu kõrval, kellel peale ainult küünal ja süttib kõik mitte-valgustatud aladel. Jumal dušš teile kõik õnne maailma! Happy New Year 2018!




2.) Hope need head soovid aidata teil tähistada põnev ja maagiline uusaasta. Soovides teile väga Happy New Year.



3.) Terviseks uusaasta, mis loodetavasti täis õnne ja õnne. Head uut aastat!



4.) Kaugus võib hoida meid peale, kuid meie südamed on koos. Happy New Year rõõmu mu elu!



5.) Võib uue aasta täis heledust ja lootust, et pimedus ja kurbus jääda eemale. Head uut aastat!



6.) Loodan oma uusaasta on täis edu, tervis, heaolu ja õnne. Head uut aastat!



7.) Võib teil on suurepärane aasta täis tohutut õnne ja edu! Hoia head tervist ja saavutada suurem kõrgused edu. Soovides teile imeline aasta varem!



8.) On uusaasta ja parim aeg uuendada oma sõnastik elu. Eemalda sõnu nagu armukadedus, viha, kättemaksu, ahnus oma sõnastikku ja pane sõnad nagu armastus, hooldus, kaastunne, ausus ja rahulolu oma koht. See tagab, et teil on suurepärane ja süü-free eelseisvaks aastaks.



9.) võttes sa minu elus kinnitab mulle, et mul on keegi sõltub ja helistama ajal vajadust. Nagu sel aastal lõpeb, näeme veel üheks aastaks elama meie ellu andes meile teise võimaluse olla seal üksteist. Head uut aastat!



10.) On palju asju maailmas veel näinud ja kogenud. Elada oma elu, avastada uusi horisonte, minna uusi seiklusi seda uusaasta ja te ei kahetse seda.



11.) See sõnum on edasi südamlikku tervitused teile ja teie perele. Loodan, et teil oli suurepärane aasta ja on isegi parem seekord. Veeda aega koos oma lähedal ja lähedastele. Naudi!



12.) Teine uus aasta on siin nii laadige energia ja saada valmis nautima. Loobuma kõik mured, kahtlused ja hirmud ja järgige poliitika naerda, armastus, live.



13.) 2018 on lihtsalt ümber nurga, hoida seda meeles, et sa elad ainult üks kord, elu on lühikesed püksid, reeglid on mõeldud katki ja lõbus ja luua mälestused on kõik, mis loeb.



14.) See uusaasta minu soov teile on päevi, mis on nägelus vaba, meeles, et on koormaks vaba ja meeldib, et on tingimus tasuta.



15.) Teeme meie uusaasta resolutsioon seal omavahel ja aitab kaasinimeste vajavad isegi kui me ei tea, mis neid isiklikult. Nii tulevad olgem levida mõned headus ja tuju!



16.) Võib uue päikese uusaasta tuua teile jõudu ja aktiivsust noorkuu Uus aasta toob sulle rahu ja vaikust!



17.) Loodan iga hea tänapäevani uusaasta toimib väärtuslik aare parema homse. Naudi New Year.



18.) Kõik läbi eelmise aasta jooksul olen lutikas ja ärritunud põrgu välja teid. Täna, alguses uue aasta tahan luban, et ma jätkan seda teevad ka tänavu. Edu sellega!



19.) Isegi kui see on uus aasta ja asjad võivad muutuda, ma loodan, et jätkata meie partnerlus ja kursis selle side tõhusalt palju aastaid. Soovin teile suurepärane uus aasta!



20.) Aastad tulevad ja lähevad, kuid sel aastal ma eriti soovida annust kahekordistada tervise ja õnne ülaosaga koos palju armastust. Head uut aastat!



21.) Knock Knock! Ma olen uusaasta ja ma olen siin kogu armastus, õnn, õnnistused ja õnn teile. Lase mind sisse avasüli.



22.) Aastad võivad tulla ja minna, kuid meie sõprus kestab terve elu ja me ei saa kunagi vaenlased. Seega, enne kui päike läheb seada, ma soovida õnnelik ja vapustav uusaasta.



23.) Nagu me välja logida eelmise aasta logida sellel aastal, ma saadan teile südamest soove täis armastust, õnne, õnne ja rõõmsasti. Head uut aastat!



24.) Loodan, et kõik oma mured ja valu kestab ainult nii kaua, kui teie uusaasta resolutsioone. Head uut aastat!



25.) Seal on sõelumata ukse ootab teid hunnikutes võimalusi teisel pool seda. Haara kätte need uuel aastal ja on edukas aasta varem.



26.) Võib Jumal dušš teile 12 kuud õnne, 52 nädalat naudingut, 365 päeva saavutusi, 8760 tundi õnne, 52600 minutit hea tervise ja 31536000 sekundit ecstasy ja õndsus! Head uut aastat!



27.) See uusaasta ma otsin pank, mis läheb mulle suur laen ja seejärel unusta mind igavesti. Ära anna teada, kui leiad mõne! Happy New Year btw!



28.) Nagu kogu maailma meie ümber vananeb poolt aastal, ma loodan, et te olema süda, mis jääb nooruslik ja rõõmsameelne nagu alati.



New Year Sõnumid

uusaasta Sõnumid

29.) Võib-olla see uusaasta saab olema üks, mis vastab kõigile teie unistused ja nii alustada seda rõõmsa ja elava hinge! Siin on soovida jõukas uut aastat!
30.) Tahtsin lõpetada kõik mu negatiivsed kalduvused jaoks üles ja tuleval aastal; aga siis sain aru, et keegi naudib luuser.



31.) Võib kõik sekundit, minutit, tundi, päeva, nädala ja kuu käesoleva uusaasta tuua teile tohutu rõõmu ja õnne! Head uut aastat!



32.) Me peaksime tänama Jumalat avamise järjekordne uus lehekülg meie elust. Loodan elada iga hetk palju.



33.) Siin on kingitus armastuse, pakitud ettevaatlikult, seotud hea usu ja suletud südamest soovidele. Head uut aastat!



34.) Võib iga päev algaval aastal tuua õnne, põnevust ja magus üllatusi ukselävel! Soovides teile ja kõigile oma lähedastele vapustav uusaasta.



35.) Unusta kõik valu, kurbust ja rikked viimase aasta jooksul. Tere sel aastal tõeline ja suur naeratus. Head uut aastat!



36.) Uus Aasta on parim aeg paljastama uusi horisonte ja realiseerida kõik unistused. Taasavastada jõudu ja julgust, mis asub sinus ja jätkuvalt edasi liikuda.



37.) Võib te õnnistatud see uus aasta
Sisemine rahu, tõeline armastus ja tingimatu rõõmu!
Head uut aastat!



38.) On uusaasta, me vaatame tagasi kõik soojad mälestused, tunda uhkust meie saavutusi ja võtta õppust meie eelmise vigu. Kas aastas lõputud lõbus ja laugher.



39.) Enne päikesetõusu esimese päike 2018, lase mind maalida kõik kiirte õnnistused edu ja õnne teile. Siin on soovida suurepärane uusaasta!



40.) Nagu me siseneda sellesse uusaasta koos, olgem luban alati seal üksteist ja tõusta kõrgemale iga sügisel ja puudus. Head uut aastat!



41.) Kui olete teedel edu, kõige olulisem reegel on hoida läheb edasi ja ei vaata tagasi. Võib teil saavutada oma eesmärki ja on väärt reis!



42.) Sel uusaasta, olgem lubaduse iseendale. Lubadus olla parem inimene, parem pere inimene ja mis kõige tähtsam parem kodanik meie riigis.



43.) Nights on tume, kuid päevad on helge, hoida oma pea ja südame koht, mis on õige. Ärge saage kurb, sest see on peaaegu lähedal. Jah! Me räägime tulemas uusaasta.



44.) Minu heade soovide eest olete lihtsalt ei piirdu algaval aastal, kuid palju rohkem aastaid. Kas Kiik uut aastat!



45.) 2017 läheb läbi ... uusaasta 2018 tulevad! Kas väänata omakorda omakorda ja tantsida kogu öö pikk. Soovides 365 päeva kokku lõbus ja nautida.



46.) Kui olete rahul, tähistada seda uusaasta naeratuse näole. Kui te ei ole rahul, ikka selleks, et muuta oma lähedal ja lähedastele naeratus see uusaasta.



47.) On asju, mis on jäänud tegemata või mõned asjad jäänud ütlemata, kuid mida ei saa jätta tegemata on soovida head uut aastat.



48.) Ole tänulik, et te ei näe uusaasta oma elu uuesti. Õppige oma mineviku vigu ja võtta maailma hea tuju!



49.) soovides väga head uut aastat! Tähista päeval koos oma lähedastega ja rõnga uusaasta palju rõõmu!



50.) Võib Jumal dušš teid ja teie lähedastele armastus, õnn ja rõõm maailmas! Parimate soovidega ja aastaaegade tervitus uusaasta minult teile.



51.) Selle pidulik sündmus, loodan, et teil vapustav jaanuaril rahulik veebruaris nauditav märtsil armas aprillis stressivaba mai, rõõmus juunil õnnelik juuli õnnistas augustis imeline septembril pidulik oktoobris kena novembris ja lõppkokkuvõttes õnnelikum detsembris! Ja last but not üldse kõige vähem, on kõige põnevam ja sarmikas uusaasta.



New Year Sõnumid ja SMS

New Year Sõnumid ja SMS

52.) Isegi kui iga päikeseloojangut võtab ära päevas meie elu iga päikesetõusu toob endaga uus päev täis lootusi ja võimalusi eranditult meid. Kasutage iga päev nii palju potentsiaali.

53.) Keegi ei saa minna ajas tagasi, et muuta oma vigu või vigu. Nii lakata mõtlemast Varem tööd käesoleva teha helgema tuleviku.



54.) Te olete paremad ajad, vaata varem kõik motivatsiooni vähendav põhjused oma elu ja püüdma edasi.



55.) saavutada nende tiivad ja hõljumine uutesse kõrgustesse! Areneda ja õitsevad oma suures seda uusaasta.



56.) Saagu rõõmu oma kodudes ja soojust oma südames. Nagu uusaasta lähenemisviise, loodan, et see toob kaasa ka häid sõnumeid ja armastan sind!



57.) Nagu uusaasta leiab oma tee läbi lumise talve ööd, siin on sulle saadetud soe tere ja pingeline kallistada! Head uut aastat!



58.) Oled unistaja,
ja sa oled tegija.
Võib sooritate ja saavutada suurem saavutusi,
iga aasta möödunud.
Kõik parimad uusaasta. 66.) Võib uusaasta tuua uusi lootusi, uuemad ettepanekud ja uute õnne.



59.) Compose the greatest story you can for yourself. Open the new book of a New Year and start writing!



60.) May each day that you wake up, the sight in the mirror delight you and in turn you delight whoever you meet! Spread happiness and cheer this New Year!



61.) As the dawn of the New Year approaches, it promises you a better and fulfilling tomorrow.



62.) Forget all the unpleasant experiences of the previous year and look forward to the happy things kept in store for you.



63.) Cheers to a New Year coming up! Have an enjoyable one!



64.) New Year is not only about changing the dates but the whole direction. May the year be filled with cheer and gaiety.



65.) May the bad times bring in the ray of hope this New Year.







67.) Kuna aasta lõpeb, võib kõik negatiivsus ja raskused lõpuks liiga; võib uusaasta juhatada ainult kõik, mis on positiivne.



68.) Võib iga päev uusaasta tuua teile meeldivaid üllatusi nagu kähara kroonlehed lill, mis levis magus aroom aeglaselt, sest see kulgeks kiht kihi kaupa.



69.) Võib uusaasta tuua teed hulk võimalusi, mis võimaldab teil jutustama edulugusid.



70.) Kuna maailm kasvab teise aasta vanemaks ma soovin, et teil on südame, mis jääb nooruslik ja rõõmsameelne uusaasta ja alati.



71.) Minu soovid teile ei piirdu ainult järgmise aasta, vaid pigem iga üks kõik aastate et sa elad, selles elus ja kaugemalgi. Kas toimub uusaasta ees.



72.) See uusaasta võib teil pagendama kõik oma hirmud, kahtlused ja mured nagu te teha ruumi unistused, püüdlused ja rõõmud.



73.) Nagu sel aastal pakkimine oma kotti, ma soovin, et kõik pessimism ja mured ka sama tegema, ja uusaasta tuua saavutus ja ihaldatud tulemusi teile.



74.) Iga uusaasta me unistada parema maailma meile ja meie. Käesolev aasta võtkem kuni lasub teha maailma paremaks teile, mina ja kõik teised.



75.) See uusaasta võib teil jõudu kirjutada lugu oma elu nii, nagu soovite seda.



76.) See uusaasta ei lase kurbust ja nördimust pilve oma selguse ja positiivsust, sest see on viimane voorused, mis aitaks tuua päikest oma elu.





Uusaasta Sõnum

uusaasta Sõnum



77.) Pea meeles, et ei uusaasta võib olla täiuslik. Aga sa pead ignoreerida negatiivset ja omaks positiivset.



78.) See uusaasta võib teil sukelduda oma hinge ja moodustavad igavene sõprus iseendaga.



79.) Võib iga päev uusaasta olla pidulik teiega ümbritsetud neile, kes hoolivad.



80.) See uusaasta Soovin teile on avatud meeles sa ei tea kunagi, mida vähe üllatusi elu võib visata oma teed.



81.) See uusaasta Loodan, et iga samm te võtate juhindub Jumala õnnistused.



82.) nr Aasta võib olla lillepidu. Aga ma soovin teile julgust ja usaldust, et lülitada iga takistus arvesse võimalust eeloleval uusaasta.



83.) Võib oma uusaasta olla nii särav kui päikest ja lõhnava nagu lilled.



84.) Mai kõik oma unistused alates eelmise aasta muutuda saavutusi sel uusaasta.



85.) See uusaasta kui marssi täitmisel kõik oma unistused ei tohi hirmu tulevad teie viisil blokeerida oma teed.



86.) Võib vana aasta ära võtta kõik mured ja kannatused, sest see läheb ja täitke oma eelseisva päeva päikest ja õnne nüüd ja alati.



87.) See uusaasta võib leida armastav veel kindel käsi sõpruse ja kaaslaseks iga kord, kui sirutan sinu.



88.) Ehtne edu tuleb ainult neile, kes on selleks valmis. Nii kunagi sammu tagasi ja on alati julgust vastu uusi väljakutseid. Soovides teile väga head uut aastat 2018.



89.) Lubage mul soovida teile väga Happy New Year enne telefoniliinid kinnijäämist ja internet poos. Happy New Year 2018!



90.) Olgu meil pool coz see uusaasta ajal. Tähista Happy New Year 2018 mulle kogu öö, et saaksime aasta lõpetada koos ja alustada uut aastat koos.


Võib laternate rõõmu, valgustamiseks oma elu ja täita oma päeva
ere sätendab rahu, rõõmsasti ja hea tahte. Happy New Year ..................... head uut aastat sõnumeid sõpradele

kohtasin armastus, tervis, rahu ja rõõmu,
Nad vajasid alaline peatuskoht.
Ma andsin neile ur aadress loodan, et nad saabusid ohutult.
Happy New Year

Kõik mis inspireerib u,
kõike, mis tähendab kõige 2 u,
kõik, mis teeb u naeratus ja toob u rõõmu ........................... ..best head uut aastat soove sõpradele
soovin 4 u uuel aastal.

Nagu 2017 lehed, võib see ära võtta kõik oma mured ja mured.
Nagu 2018 saabub, võib see tuua kaasa ehtne õnne ja heaolu.

Võib see uus aasta toob lihtsalt õnne ei rebene,
Igaüks armastab ainult sina kallis,
Kõik teie probleemidele on lõpetada
See on sulle minu eriline uusaasta soov .................... ........ head uut aastat sõnumeid

selles Head uut aastat.
Olgem parem inimene,
parem pereisa,
ja vähemalt parem kodanik 2018 ..
Jumal bye 2017!

Duaon ki soghat Liye
Dil ki gehrai se
Chand ki roshni se
Pholon k kaghaz per
Aap k Liye sirf 3 lafz
ÕNNELIK AASTAVAHETUS || uus aasta sõnumid hindi ||

Ööd on Dark kuid Days on Light,
ööd on Dark kuid Days on Light,
Soovin oma elu alati Bright.
Nii et minu Kallis ei saa Hirm
Coz Jumal kingitus meile "BRAND NEW YEAR".
HAPPY NEW YEAR

Midagi saab tegemata jäänud
Mõned sõnad võib jätta ütlemata
Mõned tundeid saab vasakul väljendamata
Aga keegi nagu sa ei saa kunagi jätta.
Soovin ua Happy New Year 2018 ................. head uut aastat sõnumeid sõbranna

Sada Barte rahe aap ki kuulsust,
Milte rahe sabse pyaer aur dosti,
Aur miil lõbus & Masti.
Soovin teile a..Happy uut aastat
Plenty rahu ja heaolu .......................... head uut aastat sõnumid hindi

Sabke Dilo Mai ho sabke Liye Pyar,
Aanewala har DIN laye Khusiyo ka Tyohar,
Kas ummid ka sath AAO bhulke Säre Gum
uus aasta 2018 ko Hum Sab kare TLV ees!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe saal Ki Shuruaat ...!

Es naye Saal Mai ..
Jo, et chahe wo tera ho,
Har DIN khubsoorat aur Ratain roshan ho,
Kamiyabi chumte rahe tere kadamit humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje pelgalt Yaar.

Midagi oma naeratus, mis räägib mulle,
midagi oma häält, mis laulab mulle,
Midagi silmad, mis ütleb mulle,
et sa oled kõige kallim mulle.
Head uut aastat !!

Nagu Chocolate Cake Goes Perfect veini
Minu uus aasta ebatäiuslik Ilma teid.
Plz Ole minuga seda uusaasta igavesti.
Head uut aastat !! ........................ armas uus aasta sms sõbranna

Young südamed, et R täis cheers, Mis kunagi mõelnud sünnitusvalude.
Vana kustub, kuid rõõmus Young Aasta 2018 Comes rõõmsalt homme.

Selle Viimasel õhtul 2017.
soovi UA Väga lõbus õhtu.
Samuti soovin U Great Days 2018.
Kõik lähiaastatel ur Life, täis rõõmu.

Võib uue aasta
Tooge need soove teile kõigile
Soojus armastuse mugavalt koju
Joy oma lapsi,
Company ja toetada perekonda n sõbrad
Hooliv südames, et aktsepteerib
N kohtleb kõiki inimeste võrdselt
rikastamine teadmisi n
Mitmekesisuse rikkus
Courage otsima n rääkima tõtt
isegi kui see tähendab üksindust
loodab n unistused lihtsalt maailma n
soov muuta see juhtub
kerge juhtida oma teed
abikäsi tugevdada ühtsust
Serenity n rahu meelt,
Heart

Võib vaimus see puhkus
hooajal täita oma südame armastusega
rahu ja rahulikkus
soovides palju soovid
uusaasta Advance!

lase tuleval aastal olla kuulsusrikas üks, mis premeerib kõiki oma tulevikku püüab edu

Võib õnnelik korda ja soe mälestusi heledaks oma uue aasta. Ilusat aasta. Head uut aastat.

Head uut aastat eelnevalt u & ur pere.
Sel aastal WLL tuua u heaolu,
rikkuse,
edu,
rõõmu ja
vabaaja.
Head 2018.
Naudi evry natuke elu



Share44
Dua Mile Bando se,
Sat miil apno se,
Rahmat miil rab se,
Pyar miil sab se,
yahi dua hai meri,
Rab se ke aap Khus rahe sabse ..
Happy New Year !! .. ....................... parim head uut aastat soovib sõpradele

Lo ji Arz kia hai
Dunya ne Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah Wah
Dunya ne Kiye BOHT-i sätteid Zulm-o-Sitam.
Khuda Ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Tee oma uusaasta lööklaine lõbus! Tähista uus algus koos
ilutulestik ja tervitada oma sõpru ja pereliikmeid eelõhtul uut aastat 2018


soovin, et mitte ühe pisara niriseb alla oma põske see uusaasta.
Võib sa õnnistatud rõõmu ja õnne aastaringselt.

Kaduda kõik thats halb, tere kõik thats hea soov teid väga head uut aastat.

Olgu brändi uusaasta avastab te värskema, õnnelikumaks, tervemaks, rõõmsamaks, rõõmsameelne ja rohkem rahul.
Siin on soovida head uut aastat ............................ parim head uut aastat sms



Share42
Eemalda Hate, Lust, armukadedus, Kauna, Animosity, Ahnus oma sõnaraamatu aastavahetus
ja asendada need Love, pühendumus, Support, kaastunne, ausus ja rahulolu,
Siin on soovida väga head uut aastat ...... ................. parim head uut aastat soovib sms

Võib vaimus hooajal uus aasta täita oma süda rahulikkus ja rahu. Soovin teile head uut aastat!

Olgu see uus aasta samm edasi,
In viib teid uusi seiklusi,
Uued teed, et uurida ja uus edu saavutada!
Happy New Year 2018 ................................ parim head uut aastat sms




Lets ring uue aasta ainult head asjad soovin teile head uut aastat.

Laxmi ka haath ho
Sarswati ka saath ho
Ganesh ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake Jivan peamine prakash
hi prakash ho
"Head uut aastat" ...................... parim head uut aastat sms Hindi

Minu Herzlichen soovib grand uus aasta.
Jumal õnnistagu sind. Soovin teile väga head uut aastat .................................... parim head uut aastat sms sõpradele

kõigi südamesoojus, soovin teile meeldivat ilus ja imeline uusaasta.

Jumal kingitus Teile stiili muuta oma unistus reaalsuseks uues aastas. Soovin teile Head uut aastat.

Soovin teile ületada palju vahe ja oma sihtkohta sel aastal. Soovin väga head uut aastat.

Joy, õnne, armastust ja hea tervise kõik need soovin teile selle uue aasta. Soovin teile Head uut aastat.

Loodan, et uus aasta toob saadetised julged teile, Soovin teile head uut piirkonnas ja õnne.

Võib kõik oma unistused teoks, see uus aasta. Soovin teile head uut aastat.




Järgmise aasta vältel võib oma elu täis vähe tähistamine Happiness ...
soovib teile helge ja õnnelik ja jõukas uusaasta 2018 Jumal õnnistagu ..

Täitke ur elu Happiness & Bright Cheer,
Too u Joy ja Heaolu eest terve aasta,
Ja see on minu uusaasta soovivad 4U Lugupeetud ...
Wish ua vÄGA HEAD UUT aASTAT.

Hoidke naeratus
Jätke rebend,
Hoidke naerma,
Jätke valu,
Mõtle rõõmu
Unusta hirm,
Ole rõõmus, coz
See uus aasta! Head uut aastat 2018



uus aasta SMS, uus aasta sms sõbranna, head uut aastat sõnum proovi, uus aasta sms 2018 uus aasta soovib sõpradele, head uut aastat sõnumi gujarati, uus aasta kirjade 2017 naljakas head uut aastat sõnum


===== ===========

Load comments