Thursday, November 2, 2017

Hyvää uutta vuotta toivottaa SMS 2018



Hyvää uutta vuotta toivottaa SMS 2018


1.) Myös synkimmät elämäsi, minä seison vierelläsi pitämällä kiinni vain kynttilä ja syttyä kaikki ei-valaistuilla alueilla. Jumala suihku sinulle kaikki onni maailmassa! Hyvää uutta vuotta 2018!




2.) Toivottavasti nämä hyvää haluaa auttaa juhlia jännittävä ja maaginen uusivuosi. Toivottaen hyvää uutta vuotta.



3.) Kippis uudenvuoden, joka toivottavasti on täynnä onnea ja onnellisuutta. Hyvää uutta vuotta!



4.) Etäisyys voitaisiin pitää meidät mutta sydämemme ovat yhdessä. Hyvää Uutta Vuotta iloa elämääni!



5.) Voi uusi vuosi on täynnä kirkkautta ja toivon, jotta pimeys ja surua pysy poispäin. Hyvää uutta vuotta!



6.) Toivottavasti uusi vuosi on täynnä menestystä, terveyttä, hyvinvointia ja onnellisuutta. Hyvää uutta vuotta!



7.) Voi olet loistava vuosi täynnä suunnatonta onnea ja onnea! Pysyä terveenä ja saavuttaa suurempia korkeuksia menestystä. Toivottaen ihana vuodeksi eteenpäin!



8.) Se on uusi vuosi ja paras aika uudistaa sanakirjan elämän. Poista sanoja kuten kateus, viha, kosto, ahneus sanakirjastasi ja laita sanoja kuten rakkautta, huolenpitoa, myötätunto, rehellisyys ja tyytyväisyyttä niiden tilalle. Näin varmistetaan, että sinulla on hyvä ja syyllisyydestä vapaa vuodelle.



9.) Ottaen sinua elämääni vakuuttaa minulle, että minun on joku riippuu ja kutsua hädän. Kuin tänä vuonna päättyy, näemme vielä vuosi asettumassa elämäämme antaa meille toisen mahdollisuuden olla siellä toisiaan. Hyvää uutta vuotta!



10.) On olemassa paljon asioita maailmassa vielä nähnyt ja kokenut. Elä, tutkia uusia näköaloja, mennä uusiin seikkailuihin tämä uusi vuosi, ja et tule katumaan sitä.



11.) Tämä viesti on välittää sydämellisen tervehdykseni sinulle ja perheellesi. Että teillä oli hieno vuosi ja on jopa parempi tällä kertaa. Viettää aikaa lähellä ja rakkaat. Nauttia!



12.) Toinen uusi vuosi on täällä niin lataa energioita ja saada asetettu nauttia. Abandon kaikki huolet, epäilykset ja pelot ja vain seurata politiikkaa nauraa, rakkaus, elää.



13.) 2018 on aivan nurkan takana, pitää se mielessä, että asut vain kerran, elämä on shortsit, sääntöjen on tarkoitus olla rikki ja hauskaa ja luoda muistoja ovat kaikki ratkaisee.



14.) Tämä uusi vuosi toiveeni teille on päiviä, jotka ovat turhaa hässäkkää, mielen joka on rasite vapaa ja rakkautta, joka on edellytys ilmainen.



15.) Tehdään siis uudenvuoden päätöslauselman siellä toisilleen ja auttaa lähimmäisiään tarvitseville, vaikka emme tiedä niitä henkilökohtaisesti. Joten tule nyt levittää joitakin ystävällisyyttä ja hurrata!



16.) Voi uutta auringon uudenvuoden tuo sinulle voimaa ja eloisuutta kun uuden kuun uudenvuoden tuo rauhaa ja hiljaisuutta!



17.) Toivottavasti jokainen hyvä nykypäivään uudenvuoden toimii arvokkaana aarre paremman huomisen. Nauti uusi vuosi.



18.) Läpi aikaisempina vuosina olen salakuunnella ja ärtynyt helvettiin sinä. Nykyään alussa uusi vuosi Haluan luvata teille, että aion jatkossakin tehdä sen tänä vuonna. Onnea sen kanssa!



19.) Vaikka se on uusi vuosi ja asiat voivat muuttua, toivottavasti jatkaa kumppanuuttamme ja pysyä siteestä tehokkaasti monta vuotta eteenpäin. Toivotan sinulle hyvä uutta vuotta!



20.) Vuodet tulevat ja menevät, mutta tänä vuonna Haluan erityisesti teille kaksinkertainen annos terveyttä ja onnea päällä paljon rakkautta. Hyvää uutta vuotta!



21.) Knock Knock! Olen uudenvuoden ja olen täällä kaikki rakkaus, onni, siunauksia ja onnea sinulle. Päästä minut sisään avosylin.



22.) Vuodet tulevat ja menevät, mutta meidän ystävyys kestää eliniän ja me koskaan olla vihollisia. Siksi ennen kuin aurinko nousee asettaa, olen toivotan teille onnellinen ja upea uudenvuoden.



23.) Kun kirjaudut ulos edellisvuodesta ja kirjautua tänä vuonna, minä lähetän teille lämpimät toiveita täynnä rakkautta, onnea, onnea ja hilpeyttä. Hyvää uutta vuotta!



24.) Toivon, että kaikki ongelmat ja kipu kestää vain niin kauan kuin uuden vuoden päätöslauselmia. Hyvää uutta vuotta!



25.) on olemassa avaamalla pultit ovi odottaa sinua kasoista mahdollisuuksia toisella puolella se. Tartu niille tämä uusi vuosi, ja on onnistunut vuodeksi eteenpäin.



26.) Jumala suihku sinulle 12 kuukautta onnea, 52 viikon nautintoa, 365 saavutuksia, 8760 tuntia onnea, 52600 minuuttia hyvää terveyttä ja 31536000 sekuntia ekstaasin ja autuutta! Hyvää uutta vuotta!



27.) Tämä uusi vuosi etsin pankki, joka tulee antamaan minulle iso laina ja sitten unohtaa minua ikuisesti. Älä kerro minulle jos löydät yksi! Hyvää uutta vuotta btw!



28.) Kun koko maailma ympärillämme vanhetessa jota vuosi, toivottavasti teillä on sydän, joka jää nuorekas ja iloinen kuten aina.



Uusi vuosi Viestit

uudenvuoden viestit

29.) Ehkä tämä uusi vuosi tulee olemaan se, joka täyttää kaikki unelmat ja niin alkaa se iloinen ja vilkas sielu! Tässä toivotan teille vauras uutta vuotta!
30.) Halusin lopettaa kaikki minun negatiiviset taipumukset ja tulevina vuosi; mutta sitten ymmärrettävä, että kukaan nauttii häviäjä.



31.) Voi kaikki sekunteja, minuutteja, tunteja, päiviä, viikkoja ja kuukausia tämän uudenvuoden tuo sinulle valtava iloa ja onnea! Hyvää uutta vuotta!



32.) Meidän tulisi kiittää Jumalaa avaamiseksi jälleen uuden sivun elämäämme. Toivo elää jokainen hetki täysillä.



33.) Tässä on rakkauden lahja, kääritty huolellisesti, sidottu hyvässä uskossa ja sinetöity lämpimät toiveita. Hyvää uutta vuotta!



34.) Voi jokaisena päivänä tulevan vuoden tuovat onnea, jännitystä ja makea yllätyksiä ovesi! Toivottaen ja kaikki rakkaat upea uusi vuosi.



35.) Unohda kaikki kipu, murheet ja epäonnistumiset viime vuonna. Tervetuloa tänä vuonna tosi ja hymyssä suin. Hyvää uutta vuotta!



36.) Uusi vuosi on täydellinen aika avautua uusia näköaloja ja ymmärtämättä kaikki unelmat. Koe voimaa ja rohkeutta, joka sijaitsee sisällänne ja jatkaa eteenpäin.



37.) siunatkoon teitä uudelle vuodelle
sisäisen rauhan, todellisen rakkauden ja ehdoton iloa!
Hyvää uutta vuotta!



38.) New Year, muistelemme kaikkia lämpimiä muistoja, ylpeitä saavutuksistamme ja ottaa oppia aikaisemmista virheistä. Ovat vuosi täynnä loputonta hauskaa ja naurua.



39.) Ennen auringonnousua ensimmäisen auringon 2018, haluan maalata kaikki säteet siunauksia menestystä ja onnea sinulle. Tässä toivotan teille ihanaa uutta vuotta!



40.) Kun astumme uuteen vuoteen yhdessä, nyt lupaavat aina siellä toisilleen ja kohoavat joka syksy ja puute. Hyvää uutta vuotta!



41.) Kun olet tiellä menestykseen, tärkein sääntö on pitää eteenpäin ja koskaan katsoa taaksepäin. Voi sinua saavuttamaan tavoitteesi ja on kannattava matka!



42.) Tässä uudenvuoden Tehdään lupaus itselle. Lupaus olla parempi ihminen, parempi perhe henkilön ja mikä tärkeintä parempi kansalainen maamme.



43.) yöt ovat tummia, mutta päivät ovat kirkkaita, pitää pää ja sydän paikassa, joka on oikeassa. Älä päästä surullista kuin se on melkein lähellä. Joo! Puhumme tulevasta uusivuosi.



44.) Minun onnea olet vain ei rajoitu tulevan vuoden mutta monille vuotta eteenpäin. Onko Rocking uutta vuotta!



45.) 2017 on menossa ulos ... Uusi vuosi 2018 on tulossa! Tehdä kierre puolestaan kaarteessa tanssia koko yön. Toivotan teille 365 yhteensä hauskaa ja nautintoa.



46.) Jos olet tyytyväinen, juhlia tätä uudenvuoden hymyn huulille. Jos et ole tyytyväinen, niitä edelleen, jotta lähellä ja rakkaat hymyillä tämä uusi vuosi.



47.) On asioita, jotka jäävät tekemättä tai jotkin asiat jätetään sanomatta, mutta mitä ei voi jättää tekemättä on toivotan teille onnellista uutta vuotta.



48.) Olkaa kiitollisia, että voit nähdä uudenvuoden elämässäsi uudelleen. Opi menneistä virheitä ja koko maailmaa vastaan hyvillä mielin!



49.) toivottaen hyvää uutta vuotta! Päivän kunniaksi oman rakkaansa ja rengas uudenvuoden paljon iloa!



50.) Jumala suihkussa sinulle ja rakkaat kaikki rakkaus, onni ja onnellisuus maailmassa! Onnea ja vuodenaikojen tervehdys uudenvuoden minulta sinulle.



51.) Tässä juhlavalla tilaisuudessa, toivottavasti sinulla on upea tammi-, rauhallinen helmikuussa nautittavaa maaliskuu, kaunis huhtikuu, stressitön toukokuu, iloista kesä-, onnellinen heinäkuu, siunattu elokuussa, ihana syyskuussa juhlava lokakuussa mukava marraskuussa ja lopulta onnellisin Joulukuu! Ja viimeisenä mutta ei lainkaan vähiten, ovat kaikkein jännittävä ja viehättävä uusivuosi.



Uusi vuosi ja SMS

uudenvuoden viestit ja tekstiviestit

52) Vaikka jokainen auringonlaskun vie päivässä elämäämme, jokainen auringonnousu tuo mukanaan uusi päivä täynnä toiveita ja mahdollisuuksia yksinomaan meille. Hyödynnä jokainen päivä täysillä potentiaalia.

53.) Kukaan ei voi palata ajassa muuttaa yhtä viat tai virheet. Joten lopeta ajatella menneisyyden, työtä, jotta sillä olisi valoisampaa tulevaisuutta.



54.) Olet edelleen parempia aikoja, näkemättä kaikki motivaatiota syitä elämäsi ja pyrkiä eteenpäin.



55.) saavuttaa nämä siivet ja kohota uusiin korkeuksiin! Kukoistaa ja kukinta teidän täysillä tämä uusi vuosi.



56.) Olkoon iloa koteihin ja lämpöä sydämessäsi. Koska uudenvuoden lähestyessä toivottavasti se tuo mukanaan hyvää sanomaa ja rakastan sinua!



57.) Koska uudenvuoden löytää tiensä läpi lumisen talven öitä, täällä on lähettää sinulle lämmin hei ja tiukan halauksen! Hyvää uutta vuotta!



58.) Olet haaveilija,
ja olet sen tekijä.
Voi teet ja saavuttaa suurempia saavutuksia,
jossa vuosittain menneen.
Kaikkea hyvää uutta vuotta. 66.) Voi uudenvuoden tuovat uutta toivoa, uudempia päätöslauselmia ja uuden onnen.



59.) Compose the greatest story you can for yourself. Open the new book of a New Year and start writing!



60.) May each day that you wake up, the sight in the mirror delight you and in turn you delight whoever you meet! Spread happiness and cheer this New Year!



61.) As the dawn of the New Year approaches, it promises you a better and fulfilling tomorrow.



62.) Forget all the unpleasant experiences of the previous year and look forward to the happy things kept in store for you.



63.) Cheers to a New Year coming up! Have an enjoyable one!



64.) New Year is not only about changing the dates but the whole direction. May the year be filled with cheer and gaiety.



65.) May the bad times bring in the ray of hope this New Year.







67.) Koska loppuvuonna voivat kaikki negatiivisuus ja vaikeudet lopu; voi uudenvuoden tullessaan vain kaikki, jotka ovat positiivisia.



68.) Voi joka päivä uudenvuoden tuo sinulle miellyttäviä yllätyksiä kuten kiertynyt terälehdet kukka, joka leviää makea tuoksu hitaasti edetessä kerros kerrokselta.



69.) Voi uudenvuoden tuo tapa lukuisia mahdollisuuksia, joiden avulla voit kutoa menestystarinoita.



70.) Koska maailma kasvaa toisen vuoden vanhempi Toivotan teille sydänleikkaus, joka pysyy nuorekas ja iloinen uusi vuosi ja aina.



71.) toivotan et ole rajoitettu vain seuraavana vuonna vaan jokainen kaikkien vuosien että asut, tässä elämässä ja sen jälkeen. On tapahtumassa uusi vuosi eteenpäin.



72.) Tämä uusi vuosi voi teitä karkottaa kaikki pelkosi, epäilykset ja huolet kuin teet tilaa unelmille, toiveita ja ilot.



73.) Koska tänä vuonna on pakkaus sen laukku, toivotan teille, että kaikki pessimismi ja murheet myös tekemään samoin, ja uusi vuosi tuo saavutus ja himoitun tulokset sinulle.



74.) jokainen uusi vuosi unelma paremmasta maailmasta meille ja meidän. Tämä vuosi ottakaamme jopa todistustaakka tehdä maailmasta parempi paikka sinulle, minulle ja kaikki muutkin.



75.) Tämä uusi vuosi saattaa sinulla on voimaa kirjoittaa tarina elämäsi niin kuin haluat sen olevan.



76.) Tämä uusi vuosi koskaan anna surua ja tyrmistystä sumentaa selkeyttä ja positiivisuutta, sillä kyse on jälkimmäisestä hyveitä, jotka auttaisivat tuoda auringonpaistetta elämääsi.





Uusi vuosi Message

uudenvuoden viesti



77.) Muista, että uusi vuosi voi olla täydellinen. Mutta sinun täytyy jättää negatiivisen ja omaksua positiivinen.



78.) Tämä uusi vuosi voi sukeltaa sieluusi ja muodostavat ikuisen ystävyyden itse.



79.) Voi jokaisena päivänä uudenvuoden olla teatteriesitys kanssasi ympäröivät jotka välittävät.



80.) Tämä uusi vuosi toivotan teille on avoin mieli ja koskaan ei tiedä mitä yllätykset elämä saattaa heittää tiesi.



81.) Tämä uusi vuosi toivon, että jokainen askel otat ohjaa Jumalan siunausta.



82.) nro Vuosi voi olla ruusuilla. Mutta toivon teille rohkeutta ja luottamusta kääntää jokaisen esteen mahdollisuuksiksi tulevalla uudenvuoden.



83.) Olkoon uusi vuosi on yhtä kirkas kuin auringonpaiste ja tuoksuvia kuin kukkia.



84.) Toukokuu kaikki unelmat viime vuodesta muuttuu saavutusta tänä uudenvuoden.



85.) Tämä uusi vuosi, kun marssia kohti täyttää kaikki unelmat voivat ilman pelkoa tulla tapa estää polku.



86.) Voi vanhan vuoden ottaa pois kaikki murheet ja kärsimykset kuin se menee ja täyttää teidän tulevan päivää auringonpaistetta ja onnea nyt ja aina.



87.) Tämä uusi vuosi saattaa löydät rakastava vielä selkeitä käden ystävyyden ja toveruuden aina ojentaa sinun.



88.) Aito menestys tulee vain niille, jotka ovat valmiita. Joten koskaan askel taaksepäin ja aina rohkeutta hyväksyä uusia haasteita. Toivotan teille erittäin hyvää uutta vuotta 2018.



89.) Haluan toivottaa hyvää uutta vuotta ennen puhelinlinjoja jumiudu ja internet hirtettiin. Hyvää uutta vuotta 2018!



90.) Katsotaanpa puolue coz uudenvuoden ajan. Juhli Hyvää uutta vuotta 2018 kanssani koko yön, jotta voimme lopettaa vuoden yhteen ja aloittaa uuden vuoden yhdessä.


Voi lamput ilon, valaisemaan elämääsi ja täyttää päiväsi
kirkas kimaltelee rauhan, ilon ja liikearvo. Hyvää uutta vuotta ..................... onnellista uutta vuotta viestejä ystävien

tapasin rakkaus, terveyttä, rauhaa ja iloa,
he tarvitsivat pysyvä paikka asua.
Annoin heille ur osoite toivoa he saapuivat turvallisesti.
Hyvää uutta vuotta

Kaikkea joka inspiroi u,
kaikki mikä tarkoittaa korkeintaan 2 u,
kaikki, mikä tekee u hymyilemään ja tuo u iloa ........................... ..best onnellista uutta vuotta toivottaa ystävät
Toivotan 4 u ensi vuonna.

Kuten 2017 lehtiä, voi kestää veräjästä kaikki murheet ja huolet.
Kuten 2018 saapuu, voi se mukaasi unadulterated onnea ja hyvinvointia.

Olkoon tämä uusi vuosi tuo vain onnea revi,
Kaikki rakastavat vain rakas,
kaikki ongelmat ovat loppuun
Se on sinulle minun erityinen uudenvuoden toive .................... ........ hyvää uutta vuotta viestit

tässä Hyvää uutta vuotta.
Ollaan parempi ihminen,
parempi perheellinen mies,
ja vähiten paremman kansalaisen 2018 ..
Jumalaan hei 2017!

Duaon ki soghat liye
Dil Ki gehrai se
Chandin ki Roshni se
Pholon k kaghaz kohden
Aap k liye SiRF 3 lafz
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA || uusi vuosi viestejä vuonna hindi ||

Illat ovat pimeitä, mutta päivät ovat Valo,
yöt ovat tumma, mutta päivät ovat Valo,
Wish Elämä on aina kirkas.
Joten rakkaat eivät saa pelkää
Coz, Jumala lahja meille "Brand New Year".
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA

Jotain voidaan jättää tekemättä
Jotkut sanat voi jättää sanomatta
Jotkut tunteet voivat jättää uusia,
mutta joku voi koskaan jättää.
Toivotan ua onnellista uutta vuotta 2018 ................. onnellista uutta vuotta viestit tyttöystävä

Sada Barte rahe AAP ki kuuluisuutta,
Milte rahe sabse pyaer aur Dosti,
Aur mailin hauskaa & Masti.
Toivottaa a..Happy uudenvuoden
Runsaasti rauhan ja hyvinvoinnin .......................... onnellista uutta vuotta msgs vuonna hindi

Sabke Dilo mai ho sabke liye Pyar,
Aanewala har din laye Khusiyo ka Tyohar,
Is ummid ka SATH aao bhulke sare Gum
uutta vuotta 2018 ko Hum Sab kare HTP tullutta!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo on Chahe wo tera ho,
Har din khubsoorat aur ratain Roshan ho,
Kamiyabi chumte rahe tere Kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje pelkkä Yaar.

Jokin hymysi joka puhuu minulle,
jotain äänesi joka laulaa minulle,
Jotain silmiisi joka sanoo minulle
, että olet minulle rakkain.
Hyvää uutta vuotta !!

Kuten Suklaakakku menee täydellisen viiniä
minun uusi vuosi tulee olemaan Imperfect Ilman teitä.
Plz Be With Me On tämä uusi vuosi ikuisesti.
Hyvää uutta vuotta !! ........................ söpö uudenvuoden sms tyttöystävä

Young Hearts että R täynnä hurraa, With koskaan ajatellut tuskalla.
Vanha sammuu, mutta iloinen nuori Vuoden 2018 Comes iloisesti huomenna.

Sen Viimeisenä iltana 2017
haluamissaan UA Erittäin onnellinen ilta.
Haluavat myös U olostasi Vuonna 2018
All Lähivuosina ur Life, täynnä iloa.

Voi uusi vuosi
tuo nämä toiveet kaikille teille
Lämpö Love, mukavasti kotiin
Joy lapsille,
Company ja tukea perheen n ystävät
huolehtiva sydän, joka hyväksyy
N kohtelee kaikkia ihmisiä tasapuolisesti
rikastaminen tuntemus n
Rikkaus monimuotoisuuden
rohkeutta hakea n puhua totta
, vaikka se merkitsisi yksikseen
toiveet n unelmat oikeudenmukaiseen maailmaan n
halu tehdä se tapahtuu
kevyt ohjata polku
Auttaa kädet vahvistaa yhtenäisyyttä
Serenity n rauhassa mielesi,
sydän

Voi henki loma
kauden täyttää sydämesi rakkaudella
rauhaa ja tyyneyttä
toivottaen monia toiveita
uudenvuoden etukäteen!

anna tulevana vuonna on loistava, joka palkitsee kaikki tulevissa haasteissa menestyksellä

Voi onnellinen kertaa ja lämpimiä muistoja kirkastaa uusi vuosi. On loistava vuosi. Hyvää uutta vuotta.

Onnellista uutta vuotta etukäteen u & ur perheen.
Tänä vuonna WLL tuo u hyvinvointia,
vaurautta,
menestys,
ilo ja
vapaa-.
Hyvää 2018.
Nauti evry hieman elämän



Share44
Dua Mile Bando SE,
SATH kilometrin apno SE,
Rahmatin kilometrin Rab SE,
Pyar kilometrin SAB SE,
yahi Dua hai meri,
Rab SE ke AAP Khus rahe sabse ..
Hyvää uutta vuotta !! .. ....................... paras onnellista uutta vuotta toivoo ystäviä

Lo ji Arz Kia Hai
Dunya ne Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah wah
Dunja ne kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Tee uusi vuosi räjähdys hauskaa! Juhlista uuden alun
ilotulitteiden ja tervehtiä ystävien ja perheen aattona uuden vuoden 2018


Toivon, ettei yksikään kyynel valuu alas posken tämä uusi vuosi.
Siunatkoon teitä iloa ja onnea ympäri vuoden.

Kadota kaiken thats huono, tervetuloa kaikki thats hyvä toivottaa sinulle erittäin hyvää uutta vuotta.

Anna brändin uudenvuoden havaitsee sinä tuoreempaa, onnellisempi, terveempi, iloisempi, enemmän iloinen ja tyytyväisempiä.
Täällä on toivottaa hyvää uutta vuotta ............................ parasta onnellista uutta vuotta SMS



Share42
Poista Hate, Lust, Kateus, Grudge, Animosity, Greed sanakirjastasi tämän uudenvuodenaattona
ja korvata ne Rakkaus, sitoutuminen, tuki, laupeutta, rehellisyys ja tyytyväisyyttä,
Tässä on toivotan teille erittäin hyvää uutta vuotta ...... ................. paras onnellista uutta vuotta toivoo SMS

toukokuuta hengessä kauden uudenvuoden täyttää sydämesi seesteisyyttä ja rauhaa. Toivottaa sinulle hyvää uutta vuotta!

Olkoon tämä uusi vuosi on askel eteenpäin,
In johtava voit uusia seikkailuja,
uusia teitä tutkia ja uusia menestystä päästä!
Hyvää uutta vuotta 2018 ................................ parasta onnellista uutta vuotta SMS




Lets rengas uudelle vuodelle vain hyviä asioita toivottaa sinulle hyvää uutta vuotta.

Laxmi ka haath ho
Sarswati ka saath ho
Ganesh ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake Jivan tärkein Prakash
hi Prakash ho
”Hyvää uutta vuotta” ...................... parasta onnellista uutta vuotta SMS in hindi

Vilpittömät toivoo grand uusi vuosi.
Jumala siunatkoon teitä. Toivottaa sinulle erittäin hyvää uutta vuotta .................................... parasta onnellista uutta vuotta sms ystäville

Kun kaikki lämpö sydämen, toivotan teille miellyttävää kaunis ja ihana uudenvuoden.

Jumala lahja sinulle tyyli muuntaa unelmiesi todellisuutta tämän uuden vuoden. Toivottaa Hyvää uutta vuotta.

Toivotan ylität monia virstanpylväitä ja perille tänä vuonna. Toivotan erittäin hyvää uutta vuotta.

Ilon, rakkauden ja hyvä terveys kaikki nämä toivotan teille tämän uuden vuoden. Toivottaa Hyvää uutta vuotta.

Toivottavasti uusi vuosi tuo kuormien turvallisella mielellä sinulle, Toivotan teille hyvää uutta Lähi- ja onnea.

Voivat kaikki unelmasi, tämä uusi vuosi. Toivottaa sinulle hyvää uutta vuotta.




Koko ensi vuonna voi elämäsi olla täynnä pikku juhla Happiness ...
toivottaa Kirkas, Hyvää ja Onnellista Uutta vuotta 2018 God Bless ..

Täytä ur elämän onnesta ja valoisa Cheer,
Tuo u Joy ja hyvinvoinnin kannalta koko vuoden,
ja se on minun uudenvuoden toivottaa 4U Rakas ...
Toive ua hyvää uutta vuotta.

Pidä hymy
Jätä kyynel,
Pidä nauraa,
Jätä kipua,
Ajattele ilon,
Unohda pelko,
Be iloinen, coz
Se on uusi vuosi! Hyvää uutta vuotta 2018



uusi vuosi tekstiviesti, uusivuosi sms tyttöystävä, hyvää uutta vuotta viestin näyte, uusi vuosi SMS 2018, uusi vuosi toiveita ystäville, hyvää uutta vuotta viestin gujarati, uudenvuoden viestit 2017, hassu onnellista uutta vuotta viestin


===== ===========

Load comments