Thursday, November 2, 2017

La mulți ani dorință SMS 2018



La mulți ani dorință SMS 2018


1.) Chiar și în cele mai întunecate ore din viața ta, voi sta de partea ta exploatație pe singura lumânare și aprinde toate zonele non-iluminate. Fie ca Dumnezeu să vă dus cu toată fericirea din lume! An Nou fericit 2018!




2.) Sper ca aceste urări de bine vă ajuta să sărbătorească un An Nou interesant și magic. Va dorim un an nou fericit.



3.) Noroc la Anul Nou, care sperăm că va fi plin de noroc și fericire. An Nou Fericit!



4.) Distanța ar putea fi ne ține în afară , dar inimile noastre sunt împreună. Un An Nou fericit pentru bucuria vieții mele!



5.) Fie ca noul an sa fie umplut cu strălucire și speranță , astfel încât întuneric și tristețe stai departe de tine. An Nou Fericit!



6.) Speranța de Anul Nou este plin de succes, sănătate, prosperitate și fericire. An Nou Fericit!



7.) Poate aveți un an mare plin cu fericire imensă și noroc! Stai în stare bună de sănătate și pentru a atinge înălțimi mai mari de succes. Va dorim un an minunat înainte!



8.) Este Anul Nou și cel mai bun timp pentru a reînnoi dicționarului de viață. Eliminați cuvinte ca gelozie, ură, răzbunare, lăcomia din dicționar și a pus cuvinte ca dragoste, de ingrijire, compasiune, onestitate și satisfacție în locul lor. Acest lucru va asigura că aveți un an mare și lipsită de vină înainte.



9.) Având tine în viața mea mă asigură că am pe cineva să depindă și de apel în vremuri de nevoie. Deoarece acest an a ajuns la final, vom vedea un alt an întemeiere în viața noastră oferindu - ne o altă șansă de a fi acolo unul pentru celălalt. An Nou Fericit!



10.) Există o mulțime de lucruri din lume încă să fie văzut și cu experiență. Trăiește viața, de a explora noi orizonturi, du - te pentru noi aventuri de Anul Nou si nu vei regreta.



11.) Acest mesaj este de a transmite salutul meu din inimă pentru tine si familia ta. Sper că ai avut un an mare și va avea chiar și una mai bună de data asta. Petrece timp cu cei apropiați și dragi. Bucurați - vă!



12.) Un alt an de brand nou este aici atât de reîncărcare energiile și pentru a ajunge să se bucure de set. Abandonați toate grijile, îndoielile și temerile și trebuie doar să urmezi politica de râs, iubire, vii.



13.) 2018 este doar în jurul valorii de colț, păstrați - l în minte că trăiești doar o singură dată, viața este pantaloni scurți, regulile sunt menite să fie rupte și cu distracție și crearea de amintiri sunt tot ceea ce contează.



14.) Acest Anul Nou dorința mea pentru tine este pentru zilele care sunt fără griji, de spirit , care este liber povară și dragostea care este condiție liberă.



15.) Să facem rezoluția noastră de Anul Nou să fie acolo pentru a ajuta reciproc și ființe umane care au nevoie , chiar dacă nu le cunosc personal. Așa că vin să se răspândească unele bunătate și majorete!



16.) Fie ca noul soarele Anului Nou să vă aducă putere și vibranța în timp ce noua luna a Anului Nou va aduce pace și liniște!



17.) Hope în fiecare zi bună prezent în Anul Nou servește ca o comoară valoroasă pentru un viitor mai bun. Bucurați - vă de Anul Nou.



18.) De-a lungul anilor anteriori am pus microfoane și se poate irita dracului de tine. Astăzi, la începutul unui nou an vreau să vă promit că voi continua să o fac în acest an. Mult noroc cu asta!



19.) Chiar dacă este un nou an și lucrurile se pot schimba, sper să continue parteneriatul nostru și de a menține această legătură în mod eficient pentru mai mulți ani. Vă doresc un mare an nou!



20.) Anii vin și pleacă, dar anul acesta am dori în mod particular dublați doza de sănătate și fericire acoperit cu o mulțime de dragoste. An Nou Fericit!



21.) Knock Knock! Sunt Anul Nou și eu sunt aici cu toată dragostea, fericirea, binecuvântări și noroc pentru tine. Lasă - mă cu brațele deschise.



22.) Anii pot veni și du - te , dar prietenia noastră va dura o viață întreagă și nu vom fi dușmani. De aceea, înainte de a ajunge la soare pentru a seta, eu vă doresc un An Nou fericit și fabulos.



23.) După cum ne deconectăm de anul precedent și conectați în acest an, vă trimit urări din inimă plină de dragoste, noroc, fericire și voie buna. An Nou Fericit!



24.) Sper că toate necazurile și durerile tale numai atât timp cât rezoluțiile de Anul Nou. An Nou Fericit!



25.) Există o ușă de nerafinată vă așteaptă cu grămezi de oportunități pe de cealaltă parte a acesteia. Profiți cei de Anul Nou și au un an de succes înainte.



26.) Fie ca Dumnezeu să vă dus cu 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de bucurie, 365 de zile de realizări, 8760 ore de noroc, 52600 minute de sănătate bună și 31536000 secunde de extaz si fericire! An Nou Fericit!



27.) Acest Anul Nou Caut o bancă care va să - mi dea un împrumut mare și apoi mă uita pentru totdeauna. Nu lasă - mă să știu dacă ai găsi unul! Un An Nou fericit BTW!



28.) În întreaga lume din jurul nostru crește mai în vârstă de un an, sper să aibă o inimă care rămâne la fel de tineresc și vesel ca întotdeauna.



Anul Nou Mesaje de

Anul Nou Mesaje

29.) Poate acest Anul Nou va fi cel care îndeplinește toate visele tale și de aceea începe cu o bucurie și un suflet vibrant! Aici te doresc un an nou prosper!
30.) Am vrut să opresc toate înclinațiile mele negative pentru sus și vine an; Cu toate acestea , atunci am înțeles că nimeni nu se bucură de un ratat.



31.) Fie ca toate secunde, minute, ore, zile, săptămâni și luni ale acestui an Nou să vă aducă bucurie imensă și noroc! An Nou Fericit!



32.) Ar trebui să mulțumim lui Dumnezeu pentru deschiderea încă o nouă pagină a vieții noastre. Sper să trăiască fiecare moment la maxim.



33.) Aici este un dar de dragoste, înfășurat cu grijă, legat cu bună - credință și sigilat cu urări din inimă. An Nou Fericit!



34.) Fie ca în fiecare zi a anului viitor aduce fericire, entuziasm și surprize dulci la ușa ta! Dorind tu și toți cei dragi un An Nou fabulos.



35.) uita de toate durerile, necazurile și eșecurile anului trecut. Bine ați venit în acest an cu un zâmbet adevărat și mare. An Nou Fericit!



36.) Anul Nou este momentul perfect pentru a desfasura noi orizonturi și realizarea tuturor viselor. Redescoperă puterea și curajul de care se află în voi și să continue să avanseze.



37.) Fie ca voi fi binecuvântat acest nou an
cu pace interioară, iubire și bucurie adevărată neconditionate!
An Nou Fericit!



38.) Pe Anul Nou, ne uităm înapoi toate amintirile calde, se simt mândri de realizările noastre și să ia o lecție din greșelile noastre anterioare. Au un an plin de distracție fără sfârșit și laugher.



39.) Înainte de răsărit primul soare din 2018, permiteți - mi vopsi toate razele cu binecuvântări de succes și fericire pentru tine. Aici te doresc un An Nou minunat!



40.) Pe măsură ce intra în acest Anul Nou împreună, să promit să fie mereu acolo pentru unul în celălalt și mai presus de orice cădere și neajuns. An Nou Fericit!



41.) Când sunteți pe drumul spre succes, cea mai importantă regulă este de a menține merge mai departe și să nu se uite înapoi. Fie ca voi ajunge la obiectivul dvs. și să aibă o călătorie merită!



42.) În acest An Nou, hai să facem o promisiune pentru sine. O promisiune de a fi o ființă umană mai bună, o persoană de familie mai bună și , cel mai important , un cetățean mai bun pentru țara noastră.



43.) Nopțile sunt închise la culoare , dar zile sunt luminoase, ține capul și inima ta într - un loc ce - i drept. Nu te trist ca e aproape aproape. Da! Este vorba despre un An Nou viitoare.



44.) urări mele bune pentru tine sunt pur și simplu nu se limitează la anul viitor , dar pentru mai mulți ani pentru a veni. Au un An Nou balansoar!



45.) 2017 se întâmplă afară ... Anul Nou 2018 vine în! Fa un viraj poftă de mâncare, un viraj si sa danseze toata noaptea. Vă dorim 365 de zile de distracție totală și bucurie.



46.) Dacă sunteți fericit, sărbători acest Anul Nou cu un zambet pe fata ta. Dacă nu sunteți mulțumit, încă mai face acest lucru pentru a face cei apropiați și dragi zâmbet de Anul Nou.



47.) Sunt lucruri care sunt lăsate desfăcute sau unele lucruri rămase nespuse , dar ceea ce nu poate fi lăsată nefăcută te doresc un An Nou fericit.



48.) Fii recunoscator ca ai putea vedea un An Nou în viața ta din nou. Aflați de la defectele din trecut și să ia asupra lumii în vervă!



49.) Va dorim un An Nou foarte fericit! Sărbătoriți ziua cu cei dragi și inel în Anul Nou cu o mulțime de bucurie!



50.) Fie ca Dumnezeu să vă și pe cei dragi , cu toată dragostea, noroc și fericire în lume duș! Cele mai bune urări și sezoane salut pentru Anul Nou de la mine la tine.



51.) Cu această ocazie festivă, sperăm că veți avea un fabulos ianuarie pașnică februarie plăcută martie, minunat aprilie, fără stres mai, bucurie iunie fericit iulie binecuvântat august minunat septembrie festive octombrie frumos noiembrie și în cele din urmă cel mai fericit Decembrie! Și ultimul , dar nu este deloc puțin, au Anul Nou cele mai interesante și fermecător.



Anul Nou Mesaje si SMS - uri de

Anul Nou Mesaje si SMS

52.) Chiar dacă fiecare apus de soare care elimină o zi din viața noastră, fiecare răsărit de soare aduce cu ea o nouă zi plină de speranțe și oportunități exclusiv pentru noi. Utilizați în fiecare zi la cea mai mare potențial.

53.) Nimeni nu poate merge înapoi în timp pentru a schimba greșelile cuiva sau greșeli. Deci , nu mai gândesc la trecut, lucra în prezent pentru a face un viitor mai luminos.



54.) Sunteți pe vremuri mai bune, uita - te trecut toate cauzele demotivant ale vieții tale și să se străduiască înainte.



55.) aceste aripi și Atinge avânta spre noi culmi! Înflori și floare cea mai mare dvs. de Anul Nou.



56.) Să fie bucurie în casele voastre și căldură în inima ta. Dupa cum se apropie de Anul Nou, sper că aduce vești bune de-a lungul și de dragoste pentru tine!



57.) Pe măsură ce Anul Nou își găsește drumul prin nopțile de iarnă cu zăpadă, aici te trimite un salut cald și o îmbrățișare bine! An Nou Fericit!



58.) Ești un visător,
și tu ești împlinitor.
Fie ca a efectua și pentru a atinge realizări mai mari,
cu fiecare an apuse.
Toate cele bune pentru Anul Nou.



59.) Compune cea mai mare poveste poți pentru tine. Deschideți noua carte de un An Nou și începe să scrie!



60.) Fie ca fiecare zi în care te trezești, vederea în oglindă și te incanta la rândul său , te incanta oricine te cunosc! Imprastiati fericire și bucurie de Anul Nou!



61.) Pe măsură ce zorii se apropie de Anul Nou, vă promite un viitor mai bun și care îndeplinesc.



62.) uita de toate experiențele neplăcute ale anului precedent și aștept cu nerăbdare să lucrurile fericit păstrate în magazin pentru tine.



63.) Noroc la Anul Nou vine! Au una plăcută!



64.) Anul Nou nu este numai despre modificarea datelor , ci întreaga direcție. Fie ca anul sa fie umplut cu bucurie și veselie.



65.) Poate vremurile rele aduc în raza de speranță de Anul Nou.



66.) Fie ca Anul Nou aduce noi speranțe, rezoluții mai noi și noi fericire.



67.) Pe măsură ce anul se încheie, pot negativitatea și dificultăți de a termina prea; poate Anul Nou inaugura doar tot ceea ce sunt pozitive.



68.) Fie ca în fiecare zi a Anului Nou să vă aducă surprize plăcute cum ar fi petale buclat de o floare care se imprastie mireasma dulce încet așa cum se desfășoară strat cu strat.



69.) Fie ca Anul Nou aduce un fel de oportunități suplimentare de serie care vă permit să țese povești de succes.



70.) Pe măsură ce lumea crește încă un an mai în vârstă Mi - aș dori să aibă o inimă care rămâne Anul tineresc și vesel nou și întotdeauna. 76.) Acest Anul Nou nu lăsa durere și consternare nor claritate și pozitivitate dvs., pentru aceștia din urmă sunt virtuțile care ar ajuta să aducă în lumina soarelui pentru viata ta. Anul Nou Mesaj de Anul Nou Mesaj



71.) My wishes for you are not restricted to only the following year but rather to every one of the all the years that you live, in this life and beyond. Have a happening New Year ahead.



72.) This New Year may you banish all your fears, doubts and worries as you make room for dreams, aspirations and joys.



73.) As this year is packing its bag, I wish for you that all the pessimism and troubles also do likewise, and the New Year bring achievement and coveted results for you.



74.) Every New Year we dream of a better world for us and ours. This Year let us take up the onus to make the world a better place for you, me and everyone else.



75.) This New Year may you have the strength to rewrite the story of your life the way you want it to be.















77.) Amintiți - vă că nici de Anul Nou poate fi perfect. Dar trebuie să ignorați negativ și să îmbrățișeze pozitiv.



78.) Acest nou an este posibil să se scufunde în sufletul tău și să formeze o prietenie veșnică cu tine.



79.) Fie ca în fiecare zi a Anului Nou să fie sărbătoare cu tine înconjurat de cei care au grijă.



80.) Acest Anul Nou vă doresc să aibă o minte deschisă pentru a nu știi niciodată ce surprize de viață mici pot arunca drumul tau.



81.) Acest An Nou Sper că fiecare pas pe care il ia este ghidat de binecuvântările lui Dumnezeu.



82.) Nu Anul poate fi un pat de trandafiri. Dar îmi doresc curaj și încredere pentru a transforma fiecare obstacol in oportunitate în timpul Anului Nou vine.



83.) Fie ca Anul Nou să fie la fel de strălucitoare ca la soare și la fel de parfumat ca florile.



84.) Fie ca toate visele tale din ultimul an rândul său , în realizări în timpul acestui An Nou.



85.) Acest nou an în timp ce marș spre îndeplinirea tuturor viselor tale pot nici o teamă intra în cale de a bloca calea.



86.) Poate anul vechi ia toate durerile și mizeriile după cum trece și umple zilele viitoare cu soare și fericire acum și întotdeauna.



87.) Acest Anul Nou poate vei găsi o mână iubitoare încă fermă de prietenie și de companie de fiecare dată când întinde a ta.



88.) Succesul original vine numai la cei care sunt gata pentru ea. Deci , niciodată un pas înapoi și au întotdeauna curajul să accepte noi provocări. Iti doresc un an nou foarte fericit 2018.



89.) Permiteți - mi să vă urez un an nou fericit înainte de liniile telefonice se blochează și pe internet spânzurat. An Nou fericit 2018!



90.) Să aibă parte coz e Anul Nou timp. Sărbătorește Anul Nou fericit 2018 cu mine toată noaptea, astfel încât să putem încheia anul împreună și începe noul an împreună.


Fie ca lămpile de bucurie, ilumina viața ta și umple zilele cu
paiete strălucitoare de pace, veselie și bunăvoință. An Nou fericit ..................... mesaje an nou fericit pentru prieteni

m - am întâlnit dragoste, sănătate, pace și bucurie,
Ei au nevoie de un loc permanent pentru a rămâne.
Le - am dat ur speranță adresa au ajuns în siguranță.
La mulți ani

Tot ceea ce u inspiră,
tot ceea ce înseamnă cel mai mult de 2 u,
tot ceea ce face u zâmbet și aduce u bucurie ........................... ..best fericit noi dorințe an pentru prieteni
i doresc 4 u în noul an.

Ca 2017 frunze, poate lua cu el toate necazurile și grijile.
După cum 2018 sosește, poate aduce cu tine fericirea nealterat și prosperitate.

Fie ca acest nou an aduce doar fericire nu rupe,
Toată lumea iubește numai tu draga,
toate problemele vor fi termina
Este pentru tine dorinta mea de anul nou de construcții a lui .................... ........ fericit noi mesaje an

In acest an nou fericit.
Să fie o ființă umană mai bună,
un om mai bun de familie,
iar cel puțin un cetățean mai bun în 2018 ..
Dumnezeu la revedere 2017!

Duaon ki soghat liye
Dil ki gehrai se
Chand ki Roshni se
Pholon k kaghaz pe
Aap k liye SiRF 3 lafz
MULȚI ANI || noi mesaje an în hindi ||

Nopțile sunt închise la culoare , dar Zilele sunt Lumina,
Nopțile sunt inchisi la culoare , dar Zilele sunt Lumina,
Wish Viața ta va fi întotdeauna Bright.
Deci , draga mea , nu te teme a lua
Coz, Dumnezeu ne - o cadou „BRAND NOU AN“.
LA MULȚI ANI

Ceva poate fi lăsat anulată
Unele cuvinte pot fi lăsate nespuse
Unele sentimente pot fi lăsate neexprimate
Dar cineva ca tine nu poate fi lăsat.
Imi doresc de Anul Nou Fericit ua 2018 ................. mesaje an nou fericit pentru iubita

Sada Barte Rahe aap ki faima,
Milte Rahe sabse pyaer Dosti Aur,
Aur mila o mulțime de distracție & Masti.
Aș vrea să a..Happy noul an , cu o
mulțime de pace și prosperitate .......................... nou fericit Mes an în limba hindi

Sabke Dilo mai ho sabke Liye Pyar,
Aanewala HAR DIN Laye Khusiyo ka Tyohar,
este ummid ka sath AAO bhulke Gumă sare
Anul Nou 2018 ko Hum Sab Kare nv-venit!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe Saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo la chahe aviz Tera ho,
Har DIN khubsoorat Ratain Roshan ho aur,
Kamiyabi chumte Rahe Tere Kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje simpla Yaar.

Ceva în zâmbetul tău care vorbește cu mine,
ceva în vocea ta care cântă pentru mine,
Ceva în care ochii tăi îmi zice
că ești cea mai draga pentru mine.
An Nou Fericit !!

La fel ca Prăjitură cu ciocolată merge perfect cu vin
meu de Anul Nou va fi Imperfect Fără tine.
Plz Fii cu mine pe acest An Nou pentru totdeauna.
An Nou Fericit !! ........................ drăguț nou an sms pentru prietena

inimi tinere care R plin de noroc, niciodată cu un gând al durerii.
Vechi iese, dar bucuros Young Anul 2018 vine voios în ziua de mâine.

Sale ultima seara 2017.
Deci , dorințe UA seară foarte fericit.
De asemenea Wish U zile mari În 2018
Toți anii următori Ur de viață, umplut cu bucurie.

Fie ca noul an
aduce aceste dorințe pentru voi toți
Caldura iubirii, confortul de acasă
Bucurie pentru dvs. copii,
Company și sprijinul familiei n prieteni
O inimă grijulie care acceptă
N tratează toate ființele umane în mod egal de
îmbogățire a mediului de cunoaștere n
Bogăția diversității
Curajul de a căuta n vorbi adevărul
Chiar dacă acest lucru înseamnă în picioare singur
speranţele n vise ale unei lumi doar n
dorinţa de a face acest lucru
o lumină pentru a ghida calea
ajuta pe mâini pentru a consolida unitatea
Serenity n pace in mintea ta,
inima

Fie ca spiritul acestei sărbători
sezon umple inima cu iubire de
pace și liniște
Va dorim multe urări pentru
Anul nou anticipat!

Fie ca anul care vine să fie unul glorios , care recompensează toate eforturile viitoare de succes

mai fericit ori și amintiri calde lumina noul an. Să ai un an grozav. An Nou Fericit.

An nou fericit în avans pentru a u & familie ur.
În acest an WLL aduce u prosperitate,
bogăție,
succes,
plăcere și
Leasure.
La mulți 2018.
Bucurați - vă de biți Evry de viață



Share44
Dua Mile Bando se,
Sath mile apno se,
Rahmat milă rab se,
Pyar mile SAB se,
Yahi Dua Hai Meri,
Rab SE ke aap Khu Rahe sabse ..
An Nou fericit !! .. ....................... cel mai bun an nou fericit dorește prieteni

Lo ji Arz kia Hai
Dunya ne Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah Wah
Dunya ne kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Asigurați -vă de Anul Nou o explozie de distracție! Sărbătoriți noul început cu
focuri de artificii și salut prietenii și familia în ajunul noului an 2018


Îmi doresc ca nu o singură lacrimă se prelinge pe obrazul tău de Anul Nou.
Fie ca voi fi binecuvântați cu bucurie și fericire pe tot parcursul anului.

Vanish tot asta e rău, bun venit tot ceea ce asta e bine vă doresc un an nou foarte fericit.

Să marca Anul Nou descoperă te mai proaspat, mai fericit, mai sănătos, mai vesel, mai vesel și mai mulțumiți.
Aici vă doresc un An Nou fericit ............................ cel mai bun an nou fericit SMS



Share42
Eliminați Hate, Lust, Gelozia, ranchiună, Animozitatea, Lăcomia din dicționarul ajunul acestui nou an
și să le înlocuiască cu dragoste, angajament, de sprijin, compasiune, onestitate și Mulțumirea
Aici vă doresc un nou an foarte fericit ...... ................. cel mai bun an nou fericit dorește sms

Fie ca spiritul sezonului de anul nou umple inima cu seninătate și pace. Îți doresc un an nou fericit!

Fie ca acest nou an să fie un pas înainte,
în care să vă noi aventuri,
drumuri noi pentru a explora și nou succes pentru a ajunge!
An Nou fericit 2018 ................................ cel mai bun an nou fericit SMS




Vă permite inel de acest nou an , cu numai lucruri bune îți doresc un an nou fericit.

Laxmi ka haath ho
Sarswati ka saath ho
Ganesh ka NIVAS ho ...
Aur Laxmi ke ashirwad se ...
Apake Jivan principal Prakash
hi Prakash ho
„An nou fericit“ ...................... cel mai bun an nou fericit sms în hindi

călduroase mea dorește un nou an grandios.
Fie ca Domnul să te bicuvânteze. Vă doresc o foarte fericit an nou fericit .................................... cel mai bun nou sms an pentru prieteni

cu toată căldura inimii, vă doresc un an frumos plăcut și minunat nou.

Fie ca Dumnezeu să vă cadou un stil de a transforma visul în realitate în acest nou an. Iti doresc un an nou fericit.

Aș vrea să trec mai multe etape și la destinație în acest an. Imi doresc un an nou foarte fericit.

Bucurie, fericire, dragoste și bună de sănătate toate acestea îmi doresc pentru tine acest nou an. Iti doresc un an nou fericit.

Hope Anul Nou aduce o mulțime de voie bună pentru tine, doresc fericit nou în apropiere și noroc.

Fie ca toate visele devin realitate, acest nou an. Îți doresc un an nou fericit.




De-a lungul Coming Anul poate viata ta sa fie umplut cu puțină celebrare a fericirii ... va
ureaza un An Nou luminos, fericit și Prosperă 2018 cu Dumnezeu să vă binecuvânteze .. Se

umple ur viață cu fericire & Bright Cheer,
aduce la u bucurie și prosperitate pentru Tot anul,
Și este Anul meu nou doresc Dragă 4U ...
Wish FOARTE MULȚI ua an.

Păstrați zâmbet
Lăsați lacrima,
Țineți râde,
Lăsați durerea,
Gândiți -vă de bucurie,
uita de frica,
Fii vesel, coz
Este anul nou! Happy new year 2018



anul nou SMS - uri în, SMS - uri noi an pentru prietena, fericit nou eșantion mesaj an, anul nou sms 2018, anul nou dorește pentru prieteni, fericit an nou mesaj în Gujarati, mesaje noi anul 2017, amuzant fericit an nou mesaj


===== ===========

Load comments