Wednesday, November 1, 2017

Laimīgu Jauno gadu vēlas SMS 2018




Laimīgu Jauno gadu vēlas SMS 2018


1.) Pat tumšākajiem stundu savu dzīvi, es stāvēt jūsu pusē, kurai uz vienīgo sveci un iedegties visus neapgaismots teritorijas. Var Dievs duša jūs ar visu laimes pasaulē! Laimīgu Jauno gadu 2018!




2.) Ceru, ka šie labie vēlējumi palīdzēs jums svinēt aizraujošu un maģisku Jaunais gads. Novēlot jums ļoti laimīgu Jauno gadu.



3.) Cheers uz Jauno gadu, kas, cerams, būs pilns ar labu veiksmi un laimi. Laimīgu Jauno gadu!



4.) Attālums varētu tur mūs, bet mūsu sirdis ir kopā. Laimīgu Jauno gadu ar prieku manā dzīvē!



5) Vai jauno gadu ir piepildīta ar spilgtumu un cerību, lai tumsa un skumjas apturēt prom no jums. Laimīgu Jauno gadu!



6) Ceru, ka jūsu Jaunais gads ir piepildīta ar panākumiem, veselību, labklājību un laimi. Laimīgu Jauno gadu!



7.) Var jums ir lielisks gads piepildīta ar milzīgu laimi un veiksmi! Saglabātu labu veselību un panākt lielāku augstumu panākumus. Novēlot jums brīnišķīgu gadu uz priekšu!



8.) Tas ir Jaunais gads un labākais laiks, lai atjaunotu savu vārdnīcu dzīves. Izņemt vārdus, piemēram, greizsirdība, naids, atriebība, kāre no jūsu vārdnīcu un nodot vārdus kā mīlestību, aprūpi, līdzjūtību, godīgumu un gandarījumu savā vietā. Tas nodrošinās, ka jums ir liels un vainu-free gadu uz priekšu.



9.) Ņemot tevi manā dzīvē nodrošina, ka man ir kāds ir atkarīgi un izsaukt grūtos brīžos. Tā kā šis gads tuvojas beigām, mēs redzam vēl gadu iekārtojoties mūsu dzīvē dod mums vēl vienu iespēju būt tur viens otru. Laimīgu Jauno gadu!



10.) Ir daudz lietas pasaulē vēl nav redzējis un pieredzējuši. Dzīvo savu dzīvi, iepazīt jaunus apvāršņus, iet uz jauniem piedzīvojumiem šajā Jaunais gads, un jūs to nenožēlosiet.



11.) Šis ziņojums ir nodot manu visdziļāko sveicieni Jums un Jūsu ģimenei. Ceru, ka jums bija lielisks gads, un būs vēl labāk vienu šoreiz. Pavadiet laiku kopā ar jūsu tuvumā un dear ones. Izbaudi!



12.) Vēl pavisam jauns gads ir šeit, lai uzlādēt savu enerģiju un saņemt gatavs baudīt. Atteikties no visas rūpes, šaubas un bailes un vienkārši sekot politiku smiekliem, mīlestību, dzīvu.



13.) 2018 ir tikai ap stūri, paturiet to prātā, ka jūs dzīvojat tikai vienu reizi, dzīve ir šorti, noteikumi ir domāti, lai būtu sadalīti un jautri, un radot atmiņas ir viss, kas skaita.



14.) Šis Jaunais gads mans novēlējums jums ir dienas, kas ir problēmu bezmaksas, prāts, kas ir slogs brīva un mīlestību, kas ir nosacījums, bez maksas.



15.) Padarīsim mūsu Jaungada rezolūciju būt tur viens otru un palīdz līdzcilvēku, kas vajadzīgs, pat tad, ja mēs nezinām tos personīgi. Lai nāk pieņemsim izplatītu kādu laipnību un uzmundrināt!



16.) maijā jaunā saule Jaunais gads sniegs jums spēku un dzīvīgumu bet jaunā mēness Jaunais gads nes jums mieru un klusumu!



17.) Ceru, ka katrs labs klāt dienu Jauno gadu kalpo kā vērtīgu dārgumu par labāku rītdienu. Izbaudiet jauno gadu.



18.) Visi ar iepriekšējo gadu esmu bugged un sakairināta elle no jums. Šodien, sākumā par jauno gadu es gribu jums apsolu, ka es esmu gatavojas turpināt darīt to arī šogad. Good luck ar to!



19.) Pat tad, ja tas ir jauns gads, un viss var mainīties, es ceru turpināt mūsu sadarbību un efektīvi uzturēt šo saikni vēl daudzus gadus uz priekšu. Novēlu jums liels Jauno gadu!



20.) Gadi nāk un iet, bet šogad es īpaši vēlos jūs vēlreiz deva veselības un laimes papildināta ar visai daudz mīlestības. Laimīgu Jauno gadu!



21.) Knock Knock! Es esmu Jaunais gads, un es esmu šeit ar visiem mīlestību, laimi, svētību un labu veiksmi jums. Ļaujiet man ar atvērtām rokām.



22.) Gadi var nākt un iet, bet mūsu draudzība ilgs kalpošanas laiks, un mēs nekad ienaidnieki. Tāpēc, pirms saule kļūst noteikt, es esmu vēlas jums laimīgu un pasakains Jaunais gads.



23.) Kā mēs atteiktos no iepriekšējā gada, un ieiet šajā gadā, es sūtu jums sirsnīgu vēlmes pilnas mīlestības, veiksmi, laimi un jautrība. Laimīgu Jauno gadu!



24.) Ceru, ka visas jūsu rūpes un sāpes ilgst tikai tik ilgi, kamēr jūsu Jaungada rezolūcijas. Laimīgu Jauno gadu!



25.) Pastāv unbolted durvīm gaida jums kaudzes iespējām otrā pusē no tā. Paķert turēt tiem šā Jaunā gada un ir veiksmīgs gads priekšā.



26.) Dievs duša jūs ar 12 mēnešiem laimes, 52 nedēļu baudas, 365 dienu laikā pēc sasniegumiem, 8760 stundas labu veiksmi, 52600 minūtes labu veselību un 31536000 sekundes ekstazī un svētlaime! Laimīgu Jauno gadu!



27.) Šis Jaunais gads Es esmu meklējot banku, kas notiek, lai dotu man lielu aizdevumu, un tad aizmirst mani uz visiem laikiem. Vai man zināmu, ja jums atrast vienu! Laimīgu Jauno gadu btw!



28.) Tā kā visa pasaule mums apkārt aug vecāki ar gadu, es ceru, ka jums piemīt sirds, kas paliek kā jaunības un jautrs kā vienmēr.



Jaungada Ziņojumi

Jaungada Ziņojumi

29.) Varbūt šis Jaunais gads būs viens, kas atbilst visiem jūsu sapņus, un tā sākas ar priecīga un dinamiska dvēseli! Lūk vēlas jums pārticīgu jauno gadu!
30.) Es gribēju, lai apturētu visas manas negatīvās tieksmes uz augšu un nākamajam gadam; Taču tad es sapratu, ka neviens bauda zaudētājs.



31.) Var visi sekundes, minūtes, stundas, dienas, nedēļas un mēnešus šīs Jaungada nest milzīgu prieku un veiksmi! Laimīgu Jauno gadu!



32.) Mums jāpateicas Dievam par atver vēl vienu jaunu lappusi mūsu dzīvē. Ceru dzīvot katru brīdi, lai pilnībā.



33.) Šeit ir dāvana no mīlestības, ietin uzmanīgi, saistīts ar labu ticību un noslēgts ar sirsnīgu vēlmes. Laimīgu Jauno gadu!



34.) Var katru dienu nākamajā gadā nest laimi, aizrautību un saldie pārsteigumi uz jūsu namdurvīm! Vēloties jūs un visus savus dārgais tiem pasakains Jaungada.



35.) Aizmirstiet visas sāpes, bēdas un neveiksmes pagājušajā gadā. Laipni šogad ar patiesu un lielu smaidu. Laimīgu Jauno gadu!



36.) Jaunais gads ir ideāls laiks, lai risināties jaunus horizontus un sasniegt visus sapņus. Atklājiet spēku un drosmi, kas atrodas jūsos un turpināt virzīties uz priekšu.



37.) Var tu būtu laimīgs šis jaunais gads
ar iekšējo mieru, mīlestību un beznosacījuma prieku!
Laimīgu Jauno gadu!



38.) Uz Jauno gadu, mēs skatāmies atpakaļ uz visiem siltās atmiņas, jūtas lepni par saviem sasniegumiem un veikt mācību no mūsu iepriekšējām kļūdām. Vai gads piepildīta ar nebeidzamu jautrību un smējēju.



39.) Pirms saullēkta pirmā saules 2018. gadam, ļaujiet man krāsu visu starus ar svētību veiksmi un laimi jums. Lūk vēlas jums brīnišķīgu Jauno gadu!



40.) Kā mēs ievadiet šo Jauno gadu kopā, pieņemsim sola vienmēr būs tur, lai viens otru, un pacelties virs katra rudenī un trūkumu. Laimīgu Jauno gadu!



41.) Kad esat ceļā uz panākumiem, vissvarīgākais noteikums ir saglabāt iet uz priekšu un nekad atskats. Var jums sasniegt savu mērķi, un ir vērts ceļojums!



42.) Šajā Jauno gadu, pieņemsim veikt solījumu sevi. Solījums būt labāks cilvēks, labāku ģimenes personu un vissvarīgāk labāku pilsoni mūsu valstī.



43.) naktis ir tumšas, bet dienas ir spilgti, saglabāt savu galvu un sirdi vietā, kas ir labi. Do not get skumji, jo tas ir gandrīz blakus. Jā! Mēs runājam par gaidāmo Jaungada.



44.) mans labs novēlējumi Jums vienkārši nav tikai nākamajā gadā, bet vēl daudzus gadus uz priekšu. Ir šūpošanas Jauno gadu!



45.) 2017 iet ārā ... Jaunais gads 2018 nāk! Vai savijumu pagriezienu, pagriezienu un dejot visu nakti. Vēlot 365 dienas kopējās jautrības un baudījumu.



46.) Ja Jums ir apmierināti, svinēt Jauno gadu ar smaidu uz jūsu sejas. Ja jūs neesat apmierināts, tomēr to darīt, lai padarītu jūsu tuvumā un dārgais tiem smaidīt šis jaunais gads.



47.) Ir lietas, kas ir pa kreisi atsaukt vai dažas lietas kreisās neizteikts, bet to, ko nevar atstāt atsaukt, ir vēlot laimīgu Jauno gadu.



48.) Esi pateicīgs, ka jūs varētu redzēt Jauno gadu savā dzīvē vēlreiz. Mācīties no savām pagātnes trūkumiem un uzņemties pasaulē omā!



49.), vēlot ļoti laimīgu Jauno gadu! Sviniet dienu ar saviem mīļajiem un gredzenu Jaunajā gadā ar lielu prieku!



50.) Dievs duša jūs un jūsu dārgais tiem ar visu mīlestību, veiksmi un laimi pasaulē! Vislabākie novēlējumi un sezonas sveiciens Jaunajā gadā no manis, lai jums.



51.) Šajā svētku gadījumā, ceru, ka jums ir pasakains janvārī, mierīga februārī, patīkams martā, jauki aprīlī, bez stresa maijā, līksms jūnijs, laimīgs jūlijā, apveltīta augustā brīnišķīgi septembris svētku oktobrī, jauka novembra beigās laimīgākais decembrī! Un pēdējais, bet ne visi vismaz ir visvairāk aizraujošu un burvīgs Jaunais gads.



Jaungada ziņojumi un SMS

Jaungada ziņojumi un SMS

52) Pat tad, ja katrs saulrieta atņem dienā no mūsu dzīves, katrs saullēkts līdz ar to jaunu dienu piepildīta ar cerībām un iespējām, kas attiecas tikai uz mums. Izmantot katru dienu, pilnā potenciālu.

53.) Neviens nevar iet atpakaļ laikā, lai mainītu savus defektiem vai kļūdas. Tātad pārtraukt domāt par pagātni, darbu klāt, lai padarītu gaišāku nākotni.



54.) Jūs esat uz labākiem laikiem, skatīties pagātnē visiem Dopings cēloņiem savu dzīvi un tiekties uz priekšu.



55.) Sasniegt šos spārnus un planēt jaunus augstumus! Plaukt un ziedēt maksimālus šis Jaungada.



56.) Lai ir prieks jūsu mājās un siltums savā sirdī. Kā Jaungada pieeju, ceru, ka tas nes līdzi labas vēstis un mīlestību jums!



57.) Kā Jaungada atrod savu ceļu caur sniega ziemas naktīs, šeit ir nosūtot jums silts sveiki un saspringts ķēriens! Laimīgu Jauno gadu!



58.) Jūs esat sapņotājs,
un jums ir darītājs.
Var jums veikt un sasniegt lielākus panākumus,
ar katru gadu pagājušo.
Visu to labāko Jaunajā gadā.



59.) Rakstīt vislielāko stāsts jūs varat pats. Atvērt jaunu grāmatu par Jaunā gada un sāciet rakstīt!



60.) Var katru dienu, ka tu pamosties, redzi spogulī prieks jums un, savukārt, jūs priecēs kurš jums satikt! Izplatiet laime un uzmundrināt šis Jaunais gads!



61.) kā rītausmā Jaungada pieeju, tas sola jums labāk un atbilst rīt.



62.) Aizmirstiet visu nepatīkamo pieredzi iepriekšējā gadā un ceram uz laimīgu lietām tur veikalā jums.



63.) Cheers Jaunais gads nāk uz augšu! Vai patīkamu!



64.) Jaunais gads ir ne tikai mainīt datumus, bet arī visu virzienu. Var gadu tiek piepildīta ar garastāvoklis un izpriecas.



65.) Var sliktie laiki ienest stars cerību šis Jaungada.



66.) Var Jaungada piesaistītu jaunus cer, jaunāku rezolūcijās un jaunu laimi.



67.) Kā gads beidzas, var visas negatīvisma un grūtības beigties pārāk; var Jaungada ierādītājs tikai visu, kas ir pozitīvi.



68.) Var katru dienu Jaungada sniegs jums patīkamus pārsteigumus, kas salocītās ziedlapiņām zieds, kas izplatās saldu aromātu lēni, kā tas risinās slāni pa slānim.



69.) Var Jaungada dot savu ceļu pārpilnība iespējas, kas ļauj jums aust veiksmes stāstus.



70.) Tā kā pasaule aug vēl gadu vecāks es vēlos, lai jūs būtu sirds, kas paliek jauneklīgo un priecīgu Jauno Gadu un vienmēr.



71.) Mani novēlējumi Jums ir ne tikai tikai uz nākamo gadu, bet gan katram vienam no visiem gadiem, kas jums dzīvo šajā dzīvē un ārpus tās. Vai notiek Jauno gadu uz priekšu.



72.) Šis Jaunais gads var jūs izraidīt visas savas bailes, šaubas un rūpes, kā jūs veicat telpa sapņus, centienus un priekiem.



73.) Tā kā šogad iepakojuma savu maisu, es vēlos, lai jūs, ka visas pesimisms un nepatikšanām arī darīt tāpat, un Jaunais gads celt sasniegumu un kāroto rezultātu jums.



74.) Katru Jaungada mēs sapņojam par labāku pasauli par mums un mūsu. Šogad mūs aizņem par pienākumu padarīt pasauli par labāku vietu, lai jūs, mani un visi pārējie.



75.) Šī Jaungada var jums ir spēks pārrakstīt stāstu par savu dzīvi, kā jūs vēlaties, lai to.



76.) Šis Jaunais gads nekad let bēdu un satraukumu mākonis savu skaidrību un pozitīvismu, jo tas ir pēdējie tikumiem, kas varētu palīdzēt, lai ar saules savā dzīvē.





Jaunais gads Message

Jaunais gads ziņa



77.) Atcerieties, ka neviens Jaunais gads var būt ideāls. Bet jums ir nepieciešams, lai ignorēt negatīvo un apskāviens pozitīvo.



78.) Šis Jaunais gads var pievēršaties savai dvēselei un veido mūžīgu draudzību ar sevi.



79.) Var katru dienu no Jaunā gada būs svētku ar tevi ieskauj tiem, kas rūpējas.



80.) Šī Jaungada es vēlos, lai jūs būtu atvērtu prātu, lai jūs nekad zināt, ko mazie pārsteigumi dzīve var mest savu ceļu.



81.) Šis Jaunais gads es ceru, ka katrs solis esat lietojis, ir jāvadās pēc svētības Dieva.



82.) Nr gads var būt gulta ar rozēm. Bet es vēlos jums drosmi un pārliecību pārvērst katru šķērsli uz iespēju nākamajā Jaungada laikā.



83.) Lai jūsu Jaunais gads būs tikpat spilgti kā saule, un kā smaržīga kā ziedi.



84.) maijā visus savus sapņus no pēdējā gada pārvēršas sasniegumu šajā Jaungada laikā.



85.) Šis Jaunais gads, kā jūs gājiens, lai izpildītu visus savus sapņus var baiļu nākt jūsu veidā bloķēt jūsu ceļu.



86.) veco gadu var atņemt visus bēdas un ciešanas, jo tas iet, un piepildīt savu gaidāmo dienu ar saules un laimes, tagad un vienmēr.



87.) Šis Jaunais gads var atrast mīlošu bet stingru roku draudzības un sabiedrībai katru reizi, kad izstiepties savējo.



88.) Īsta veiksme nāk tikai uz tiem, kas ir gatavi par to. Tāpēc nekad soli atpakaļ, un vienmēr ir drosme pieņemt jaunus izaicinājumus. Novēlot jums ļoti laimīgu Jauno gadu 2018



89) Ļaujiet man novēlēt jums ļoti laimīgu Jauno gadu pirms tālruņa līnijas iegūt iesprūdis un pakārts interneta. Laimīgu Jauno gadu 2018!



90.) Pieņemsim, ir puse coz tas Jaungada laiks. Sviniet Happy New Year 2018 ar mani visu nakti, lai mēs varētu beigt gadu kopā un sākt jauno gadu kopā.


Var lukturiem prieka, izgaismo savu dzīvi un aizpildīt savu dienu ar
spilgtiem sparkles miera, līksme un nemateriālo vērtību. Laimīgu Jauno gadu ..................... laimīgu jauno gadu ziņojumi draugu

satiku mīlestību, veselību, mieru un prieku,
Viņiem vajadzēja pastāvīgu vietu, kur palikt.
Es viņiem deva ur adrese ceru, ka viņi ieradās droši.
Laimīgu Jauno gadu

Viss, kas iedvesmo u,
viss, kas nozīmē, ka lielākā daļa 2 u,
viss, kas padara u smaidīt un nes u prieku ........................... ..best laimīgu jauno gadu novēlējumi draugiem
es vēlos 4 u jaunajā gadā.

Kā 2017 lapām, var paiet prom ar to visas savas bēdas un rūpes.
Kā 2018 ierodas, var to paņemt līdzi īstiem laimi un labklājību.

Lai šis jaunais gads nes tikai laime nav asaru,
Ikviens mīl tikai jūs mīļā,
visas jūsu problēmas būs pabeigt
Tas ir par jums īpašu Jaungada vēlas .................... ........ laimīgu jauno gadu ziņojumi

šajā laimīgu jauno gadu.
Būsim labāks cilvēks,
labāku ģimenes cilvēks,
un vismazāk labāku pilsonis 2018. gadā ..
Dievs atā 2017!

Duaon ki soghat Liye
Dil Ki gehrai se
Chand ki Roshni se
Pholon k kaghaz par
Aap k Liye SiRF 3 lafz
HAPPY NEW YEAR || new year MSGS hindu valodā ||

Naktis ir tumši, bet dienas ir Light,
naktis ir tumši, bet dienas ir Gaisma,
Vēlos jūsu dzīve vienmēr būs Bright.
Tātad, mans dārgais nesaņem Fear
coz, Dievs dāvanu mums "BRAND NEW YEAR".
Laimīgu Jauno gadu

kaut ko var atstāt atsaukt
Daži vārdi var atstāt neizteikts
Dažas sajūtas var atstāt neizpaudušās
Bet, kāds, piemēram, jūs nekad atstāt.
Novēlu ua Happy New Year 2018 ................. laimīgu Jauno gadu ziņojumus draudzene

Sada Barte Rahe aap ki slavu,
Milte Rahe sabse pyaer aur Dosti,
Aura jūdžu daudz jautrības & Masti.
Novēlu jums a..Happy jauno gadu ar
Plenty miera un labklājības .......................... laimīgu jauno gadu īsz hindi

Sabke Dilo mai ho sabke Liye Pyar,
Aanewala har din Laye Khusiyo Ka Tyohar,
ir ummid KA sath AAO bhulke Sare Gum
jaunais gads 2018 Ko Hum Sab karē AER brauc!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe Saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo lai Chahe wo tera ho,
Har din khubsoorat Aura ratain Roshan Ho
Kamiyabi chumte Rahe tere kadam humesha Yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje vienkāršu Yaar.

Kaut jūsu smaids, kas runā ar mani,
kaut savā balsī, kas dzied ar mani,
Kaut jūsu acis, kas man saka,
ka jums ir mīļš man.
Laimīgu Jauno gadu !!

Tāpat Šokolādes kūka Goes Perfect Ar Wine
Mans jaunais gads būs nepilnīgs bez jums.
Plz Esi ar mani par šo jauno gadu visiem laikiem.
Laimīgu Jauno gadu !! ........................ gudrs jaunais gads sms draudzene

Jauno sirdis, ka R pilna ovācijām, Ar nekad doma ciešanu.
Vecais iet ārā, bet priecīgs Young gads 2018. Nāk jautri rīt.

Tās Pēdējā vakarā 2017.
vēlas UA Smile Vakara.
Arī Vēlos U Lielas dienas 2018
Visas Gaidāmie gadi ur Life, kas piepildīts ar prieku.

Maijā jauno gadu
Bring šos novēlējumus jums visiem
Siltums mīlestības, komforts mājās
Prieka jūsu bērniem,
uzņēmumu un atbalstu ģimenei n draugu
Gādīga sirds, kas pieņem
N izturas pret visiem cilvēkiem vienādi
bagātināšana zināšanu n
bagātību daudzveidības
drosmi meklēt n runāt patiesību
Pat ja tas nozīmē, ka vieniem pašiem
cerības n sapņi par tikai pasaules n
vēlme padarīt to notikt
gaismas, lai vadītu savu ceļu
Palīdzot rokās, lai stiprinātu vienotību
Serenity n mieru laikā jūsu prāta,
sirds

Var gars šajā brīvdienu
sezonā piepildīt jūsu sirdi ar mīlestību
miers un rāmums
Novēlu jums daudzi novēlējumi
Jaungada iepriekš!

ļaujiet nāk gads būt slavens vienu, kas apbalvo visus savus turpmākos centienus ar panākumiem

var laimīgs reizes un siltas atmiņas spodrināt savu jauno gadu. Ir liela gadu. Laimīgu Jauno gadu.

Laimīgu Jauno gadu iepriekš, lai u & ur ģimene.
Šogad wll celt u labklājību,
bagātību,
veiksmi,
prieku un
Atpūta.
Laimīgu 2018.
Izbaudiet evry mazliet dzīves



Share44
Dua Mile Bando SE,
Sath jūdze Apno se,
Rahmat jūdze rab se,
Pyar jūdze sab se,
Yahi Dua Hai Meri
Rab se ke aap Khus Rahe sabse ..
Laimīgu Jauno gadu !! .. ....................... labākais laimīgu jauno gadu vēlas draugiem

Lo ji Arz Kia hai
DUNYA NE Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah wah
DUNYA NE Kiye BOHT Zulm-o-Sitam.
Khuda Ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Padarīt jūsu Jaungada blastu jautrības! Svinēt jaunu sākumu ar
uguņošanu un sveicināt savus draugus un ģimeni par priekšvakarā jauno 2018. gadu


es vēlos, ka ne vienu asaru trickles nosaka jūsu vaigu šis Jaungada.
Lai tu būtu laimīgs ar prieku un laimi visu gadu garumā.

Vanish viss tas ir slikti, laipni viss tas ir labi novēlu jums ļoti laimīgu Jauno gadu.

Ļaujiet zīmolu Jaunais gads atklāj jums svaigāka, laimīgāki, veselīgāku, dzīvespriecīgi, vairāk jautrs un vairāk apmierināti.
Šeit tiek vēlas jums laimīgu Jauno gadu ............................ labākais laimīgu Jauno gadu sms



Share42
Noņemiet naidu, iekāre, greizsirdība, skaudība, naids, alkatība no savas vārdnīcas šī Vecgada vakars
, un aizstāt tos ar Mīlestību, saistībām, atbalsts, Labestība, godīgums un apmierinājumu,
Šeit ir vēlas jums ļoti laimīgu Jauno gadu ...... ................. labākais laimīgu jauno gadu vēlas sms

Var gars sezonā jaunā gada piepildīt jūsu sirdi ar mieru un mieru. Novēlu jums laimīgu Jauno gadu!

Šis jaunais gads var būt solis uz priekšu,
Jo ved jūs uz jauniem piedzīvojumiem,
jaunus ceļus, lai izpētītu un jaunus panākumus, lai sasniegtu!
Laimīgu Jauno gadu 2018 ................................ labākais laimīgu Jauno gadu sms




Ļauj gredzenu šis jaunais gads tikai ar labām lietām novēlu jums laimīgu jauno gadu.

Laxmi KA haath ho
Sarswati KA saath ho
Ganesh Ka Nivas ho ...
Aura Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake Jivan galvenais prakash
hi prakash ho
"Laimīgu Jauno gadu" ...................... labākais laimīgu Jauno gadu sms hindu

Mans Vissirsnīgākie vēlas grand jauno gadu.
Lai Dievs tevi svētī. Novēlu jums ļoti laimīgu Jauno gadu .................................... labākais laimīgu jauno gadu sms draugiem

ar visu siltumu no sirds, es vēlu jums jauku skaistu un brīnišķīgu Jaunais gads.

Maijs dievs dāvana Jums stils pārvērst savu sapni par realitāti šajā jaunajā gadā. Novēlu jums laimīgu Jauno gadu.

Es vēlos jūs šķērsot daudz pavērsieni un galamērķi šogad. Es vēlos ļoti laimīgu Jauno gadu.

Prieks, laime, mīlestība un laba veselība visiem šiem es vēlos, lai jūs šo jauno gadu. Novēlu jums laimīgu Jauno gadu.

Ceru, ka Jaunais gads nes slodzes labā noskaņojumā, lai jūs, vēlu jums laimīgu Jauno Blakus un labu veiksmi.

Var visus savus sapņus, šis jaunais gads. Novēlu jums laimīgu Jauno gadu.




Visā nākamajā gadā var jūsu dzīve ir piepildīta ar nelielu svinībām Laimes ...
novēl Jums gaišu, laimīgu un veiksmīgu Jauno gadu 2018 ar Dievs, svētī ..

Aizpildiet ur dzīvi ar Happiness & Bright Cheer,
Bring u Prieks un labklājība, lai viss gads,
un tā ir mana Jaungada vēlas 4U Dārgais ...
Wish ua ļOTI laimīgu Jauno gadu.

Turiet smaidu
Atstājiet asaru,
Turiet smieties,
atstājiet sāpes,
Domājiet par prieku,
Aizmirstiet bailes,
Be līksms, coz
Tas ir jauns gads! Laimīgu Jauno gadu 2018



Jaunais gads sms in, jaunais gads sms draudzene, laimīgu Jauno gadu ziņu paraugs, Jaunais gads sms 2018, Jaunais gads vēlas draugiem, laimīgu Jauno gadu ziņu gudžaratu, Jaunā gada ziņas 2017, funny laimīgu Jauno gadu ziņu


===== ===========

Load comments