Wednesday, November 1, 2017

Senang anyar taun kahayang SMS 2018


Senang anyar taun kahayang SMS 2018


1.) Komo di jam darkest tina hirup anjeun, abdi bakal nangtung ku samping Anjeun nyekel onto hijina lilin na terang nepi sakabeh wewengkon nu non-bercahya. Mungkin Allah mandi maneh kalawan sagala kabagjaan di dunya! Senang Taun Anyar 2018!




2.) Asa ieu kahayang alus mantuan Anjeun ngagungkeun hiji seru jeung magis Taun Anyar. Wishing anjeun pisan Bingah Taun Anyar.



3.) Cheers ka Taun Anyar, nu mudahan bakal pinuh ku alus tuah na kabagjaan. Wilujeng taun énggal!



4.) Jarak bisa jadi ngajaga urang eta tapi hate urang nu duaan. Senang Taun Anyar jeung kabagjaan hirup kuring!



5.) Dupi taun anyar jadi ngeusi kacaangan jeung harepan sangkan nu gelap jeung sedih tetep jauh ti anjeun. Wilujeng taun énggal!



6.) Asa Taun Anyar anjeun ngeusi ayaan, kaséhatan, kamakmuran tur kabagjaan. Wilujeng taun énggal!



7.) Dupi anjeun gaduh sataun hébat ngeusi kabagjaan gede pisan jeung tuah! Cicing dina kaséhatan alus sarta ngahontal jangkung gede sukses. Wishing Anjeun sataun éndah payun!



8.) Ieu Taun Anyar jeung wayah pangalusna pikeun renew kamus anjeun hirup. Dipiceun kecap kawas jealousy, hate, dendam, karanjingan tina kamus anjeun sarta nempatkeun kecap kawas asih, asuh, asih, kajujuran jeung kapuasan dina tempat maranéhanana. Ieu bakal mastikeun nu boga taun hébat sarta kasalahan-gratis payun.



9.) Ngabogaan anjeun hirup abdi jaminan abdi mah gaduh batur gumantung kana sarta nyauran up di kali tina kedah. Salaku taun datang ka hiji tungtung, urang tingali sataun sejen settling kana kahirupan urang mere kami kasempetan sejen janten aya pikeun tiap lianna. Wilujeng taun énggal!



10.) Aya loba hal di dunya acan mun ditempo sarta ngalaman. Hirup hirup anjeun, neuleuman horizons anyar, balik pikeun adventures anyar Taun Anyar kieu jeung anjeun moal kuciwa.



11.) pesen Ieu nepikeun salam heartfelt kuring ka anjeun sarta kulawarga anjeun. Miharep anjeun kungsi sataun hébat sarta kudu malah hiji hadé waktos ieu. Méakkeun waktu jeung anjeun leuwih deukeut jeung dear. Dileueut!



12.) brand anyar taun séjénna nyaéta didieu kitu ngecas énergi Anjeun tur meunangkeun set ngarasakeun. Abandon sadayana worries, mamang na takwa sarta ngan turutan kawijakan seuri, cinta, hirup.



13.) 2018 téh ngan sabudeureun juru, tetep dina pikiran nu hirup ukur sakali, hirup téh kolor, aturan anu dimaksudkan bisa pegat jeung ngabogaan senang jeung nyieun kenangan anu sakabeh anu diitung.



14.) Ieu Taun Anyar kahayang kuring pikeun anjeun téh keur poé anu repot bébas, pikiran yén anu beungbeurat bébas jeung cinta nu geus kaayaan gratis.



15.) Hayu urang ngadamel resolusi Taun Anyar urang janten aya pikeun silih sarta ngabantu sasama manusa merlukeun malah lamun urang teu nyaho aranjeunna pribadi. Kitu datangna hayu urang nyebarkeun sababaraha kahadean jeung surak!



16.) Dupi panonpoé anyar tina Taun Anyar mawa Anjeun kakuatan sarta vibrancy bari bulan anyar dina Taun Anyar brings Anjeun karapihan sarta tranquility!



17.) Asa unggal poé hadir alus dina Taun Anyar fungsi minangka harta berharga pikeun isukan hadé. Ngarasakeun Taun Anyar.



18.) Sadaya ngaliwatan taun saméméhna Kuring geus bugged na jengkel sih kaluar anjeun. Kiwari, dina awal taun anyar kuring rék janji yén Kuring keur akang nuluykeun ngalakonan eta taun teuing. Good tuah kalawan yén!



19.) Komo lamun téh mangrupa taun anyar jeung hal bisa ngarobah, abdi miharep neruskeun partnership kami sarta tetep nepi beungkeut ieu epektip salila sababaraha taun deui datangna. Keukeuh nu hiji taun anyar hébat!



20.) Taun datangna jeung buka, tapi taun kuring utamana hayang anjeun ganda dina dosis kaséhatan sarta kabagjaan topped kalawan sacara gembleng loba sunda. Wilujeng taun énggal!



21.) Sambel Sambel! Kami teh Taun Anyar jeung Kami di dieu kalawan sagala asih, kabagjaan, berkah jeung pakaya alus keur anjeun. Hayu atuh di kalayan leungeun muka.



22.) Taun bisa datang jeung indit tapi silaturahim urang bakal lepas hirupna sarta kami pernah bakal foes. Ku alatan éta, saméméh panonpoé meunang pikeun ngeset, Kuring wishing anjeun senang tur fabulous Taun Anyar.



23.) Salaku urang kaluar ti taun saméméhna tur asup kana taun ieu, Kuring keur ngirim Anjeun kahayang heartfelt pinuh ku cinta, tuah, kabagjaan tur mirth. Wilujeng taun énggal!



24.) Asa yén sakabéh troubles anjeun sarta nyeri panungtungan wungkul salami resolusi Taun Anyar Anjeun. Wilujeng taun énggal!



25.) Aya hiji panto unbolted awaiting anjeun kalawan heaps sahiji kasempetan dina sisi séjén éta. Grab ditahan jalma Taun Anyar ieu sareng gaduh sataun suksés payun.



26.) Dupi Gusti mandi maneh kalawan 12 bulan kabagjaan, 52 minggu enjoyment, 365 poé prestasi, 8760 jam tina alus tuah, 52600 menit tina kaséhatan alus na 31536000 detik tina ekstasi na Bliss! Wilujeng taun énggal!



27.) Taun Anyar Ieu Kuring keur neangan bank nu keur jalan masihan kuring pinjaman badag lajeng poho kuring salawasna. Ulah ngantep kuring nyaho lamun manggihan hiji! Senang Taun Anyar skalian!



28.) Salaku sakabéh dunya sabudeureun urang tumuwuh heubeul ku hiji taun, abdi miharep anjeun mibanda hiji haté anu tetep sakumaha youthful sarta riang sakumaha salawasna.



Taun Anyar Messages

Taun Anyar Messages

29.) Meureun Taun Anyar ieu bade janten hiji nu fulfills sagala impian anjeun sarta jadi ngamimitian deui ku galumbira sarta jiwa vibrant! Di dieu urang wishing Anjeun sataun anyar sejahtera!
30.) Kuring hayang ngeureunkeun sagala propensities négatip kuring keur sataun nepi na datang; Tapi saterusna mah dipikaharti mana teu saurang ogé enjoys pecundang a.



31.) Dupi sagala detik, menit, jam, poe, minggu tur bulan Taun Anyar ieu mawa Anjeun kabagjaan gede pisan jeung tuah! Wilujeng taun énggal!



32.) Urang kudu alhamdulillah pikeun muka acan kaca anyar sejen tina kahirupan urang. Mudahan hirup tiap momen ka fullest.



33.) Di dieu téh kado sunda, dibungkus kalayan perawatan, dihijikeun kalawan iman alus tur disegel ku kahayang heartfelt. Wilujeng taun énggal!



34.) Dupi unggal dinten ti sataun upcoming mawa kabagjaan, pikagumbiraeun na kejutan amis on doorstep anjeun! Wishing maneh na sagala leuwih dear anjeun hiji fabulous Taun Anyar.



35.) Poho sagala nyeri, sorrows jeung gagal taun kaliwat. Ngabagéakeun taun kalayan seuri leres tur badag. Wilujeng taun énggal!



36.) The Taun Anyar waktos sampurna mun bentang horizons anyar jeung merealisasikan sagala impian. Rediscover kakuatan sarta kawani anu perenahna dina anjeun sarta nuluykeun pindah ka hareup.



37.) Dupi nu jadi rahayu taun anyar ieu
kalawan karapihan batin, cinta leres tur kabagjaan unconditioned!
Wilujeng taun énggal!



38.) Dina Taun Anyar, urang néangan deui sagala kenangan haneut, ngarasa reueus ngeunaan prestasi urang jeung nyandak pelajaran ti kasalahan kami saméméhna. Geus sataun ngeusi fun sajajalan jeung laugher.



39.) Saméméh sunrise ti panonpoé mimiti 2018, hayu atuh cet sagala sinar kalayan berkah sukses tur kabagjaan keur anjeun. Di dieu urang wishing anjeun Taun Anyar éndah!



40.) Salaku urang asupkeun Taun Anyar ieu babarengan, hayu urang janji ka salawasna jadi aya pikeun silih na naek di saluhureun unggal ragrag na shortcoming. Wilujeng taun énggal!



41.) Lamun anjeun aya di jalan ka ayaan, aturan pangpentingna nyaéta tetep bade maju pernah kasampak deui. Mungkin anjeun ngahontal tujuan anjeun sarta boga lalampahan worthwhile!



42.) Dina Taun Anyar ieu, hayu urang ngadamel jangji ka muka diri. Hiji jangji janten hiji mahluk hadé manusa, hiji jalma kulawarga hadé tur paling importantly warga hadé pikeun nagara urang.



43.) peuting anu poék tapi poé anu caang, tetep sirah anjeun sarta haté dina tempat éta katuhu. Ulah meunang hanjelu jadi éta ampir deukeut. Sumuhun! Urang ngobrol ngeunaan hiji Taun Anyar upcoming.



44.) kahayang abdi alus keur anjeun ngan moal dipasrahkeun ka sataun upcoming tapi salila sababaraha taun deui datangna. Boga Taun Anyar goyang!



45.) 2017 bade kaluar ... Taun Anyar 2018 datang di! Lampahkeun péngkolan pulas, hiji péngkolan jeung tari sagala wengi panjang. Wishing Anjeun 365 dinten tina total senang jeung enjoyment.



46.) Mun anjeun senang, ngagungkeun Taun Anyar ieu ku seuri dina ramo Anjeun. Mun anjeun teu senang, masih ngalakukeun kitu nyieun anjeun leuwih deukeut jeung dear seuri Taun Anyar ieu.



47.) Aya hal nu ditinggalkeun undone atawa sawatara hal ditinggalkeun unsaid tapi naon teu bisa ditinggalkeun undone ieu wishing anjeun senang Taun Anyar.



48.) Jadi bersyukur nu bisa ningali hiji Taun Anyar dina hirup anjeun deui. Diajar tina flaws kaliwat anjeun sarta nyandak kana dunya dina arwah luhur!



49.) wishing anjeun pisan senang Taun Anyar! Ngagungkeun poé kalayan leuwih dipikacinta anjeun sarta cingcin dina Taun Anyar jeung kavling kabagjaan!



50.) Dupi Gusti mandi maneh na leuwih dear anjeun kalayan sagala asih, tuah na kabagjaan di dunya! Kahayang pangalusna sarta musim salam kanggo Taun Anyar ti kuring ka anjeun.



51.) Dina kasempetan celebratory ieu, miharep anjeun gaduh fabulous Januari damai Pébruari, nikmat Maret denok April, stress bébas Méi, joyous Juni, senang Juli, rahayu Agustus éndah September, festive Oktober, nice Nopémber sarta pamustunganana éta happiest Désémber! Jeung tukang tapi teu di sakabeh sahenteuna, kudu paling seru sarta menawan Taun Anyar.



Taun Anyar Messages na SMS

Taun Anyar Messages na SMS

52.) Komo lamun unggal Panonpoé Tilelep nyokot jauh sapoé ti kahirupan urang, unggal sunrise brings kalawan hiji dinten anyar ngeusi amoy jeung kasempetan éksklusif pikeun urang. Ngagunakeun unggal dintenna pikeun potensi fullest.

53.) Taya sahijieun bisa balik dina jangka waktu pikeun ngarobah faults atawa kasalahan salah urang. Sangkan eureun pamikiran ngeunaan jaman baheula, dianggo dina hadir sangkan hiji mangsa nu bakal datang caang.



54.) Anjeun asup ka kali hadé, kasampak geus kaliwat kabeh sabab demotivating hirup anjeun sarta narékahan payun.



55.) attain pamadegan jangjang na soar mun jangkung anyar! Flourish tur mekar fullest Anjeun Taun Anyar ieu.



56.) Hayu aya jadi kabagjaan di imah anjeun jeung kahaneutan dina haté anjeun. Salaku deukeut Taun Anyar, miharep éta brings sapanjang tidings alus tur cinta keur anjeun!



57.) Salaku Taun Anyar manggih jalan na ngaliwatan peuting mangsa sireum, didieu urang ngirim anjeun pantun haneut sarta nangkeup kedap! Wilujeng taun énggal!



58.) Anjeun a pemimpi,
sarta anjeun migawe hiji.
Mungkin anjeun nedunan sarta ngahontal accomplishments badag,
kalawan unggal bygone sataun.
Sagala pangalusna pikeun Taun Anyar.



59.) Tulis carita greatest Anjeun tiasa pikeun diri. Buka buku anyar ngeunaan hiji Taun Anyar tur mimitian nulis!



60.) Dupi unggal dinten nu bangun, tetempoan dina eunteung delight maneh na di péngkolan nu delight sing saha bae nu minuhan! Nyebarkeun kabagjaan sarta surak Taun Anyar kieu!



61.) Salaku subuh tina deukeut Taun Anyar, éta janji anjeun isukan leuwih alus sarta minuhan.



62.) Poho sakabeh pangalaman pikaresepeun ti taun saméméhna sarta kasampak maju ka hal senang diteundeun di toko keur anjeun.



63.) Cheers ka Taun Anyar datang nepi! Boga hiji hiji nikmat!



64.) Taun Anyar henteu ngan ngeunaan ngarobah kaping tapi sakabeh arah. Mungkin sataun jadi ngeusi surak na gaiety.



65.) Dupi nu kali bad mawa dina sinar harepan Taun Anyar ieu.



66.) Dupi nu Taun Anyar mawa dina amoy anyar, resolusi leuwih anyar tur kabagjaan nu anyar.



67.) Salaku taun ends, bisa sagala negativity jeung kasusah mungkas teuing; bisa di Taun Anyar Usher di ukur sadaya anu positif.



68.) Dupi unggal dinten ti Taun Anyar mawa Anjeun kejutan pikaresepeun kawas petals curled kembang anu nyebarkeun seungit amis lalaunan sakumaha eta unfolds lapisan ku lapisan.



69.) Dupi nu Taun Anyar mawa plethora cara anjeun kasempetan nu ngidinan Anjeun pikeun ninun carita sukses.



70.) Salaku dunya tumuwuh sataun sejen heubeul kuring hayang anjeun boga haté anu tetep youthful sarta riang Taun Anyar jeung salawasna. 76.) Taun Anyar Ieu pernah ngantep ngenes jeung dismay awan kajelasan anjeun sarta positivity, keur eta teh virtues dimungkinkeun anu bakal nulungan mawa dina cahaya panonpoe keur kahirupan Anjeun. Taun Anyar Pesen Taun Anyar Pesen



71.) My wishes for you are not restricted to only the following year but rather to every one of the all the years that you live, in this life and beyond. Have a happening New Year ahead.



72.) This New Year may you banish all your fears, doubts and worries as you make room for dreams, aspirations and joys.



73.) As this year is packing its bag, I wish for you that all the pessimism and troubles also do likewise, and the New Year bring achievement and coveted results for you.



74.) Every New Year we dream of a better world for us and ours. This Year let us take up the onus to make the world a better place for you, me and everyone else.



75.) This New Year may you have the strength to rewrite the story of your life the way you want it to be.















77.) Inget yen euweuh Taun Anyar tiasa sampurna. Tapi anjeun kudu malire négatip tur nangkeup nu positif.



78.) Taun Anyar Ieu mungkin anjeun teuleum ka jiwa anjeun sarta ngabentuk hiji silaturahim langgeng ku diri.



79.) Dupi unggal dinten ti Taun Anyar jadi celebratory sareng anjeun dikurilingan ku jalma anu paduli.



80.) Taun Anyar Ieu kuring hayang anjeun gaduh hiji pikiran kabuka pikeun anjeun pernah nyaho kumaha kejutan saeutik hirup bisa maledog ku cara anjeun.



81.) Taun Anyar Ieu kuring miharep yén tiap hambalan Anjeun nyandak ieu dipandu ku berkah Allah.



82.) No Taun tiasa janten ranjang mawar. Tapi keukeuh anjeun wani jeung kayakinan ngahurungkeun unggal halangan kana kasempetan nalika Taun Anyar datang.



83.) Dupi Taun Anyar anjeun jadi sakumaha caang sakumaha cahaya panonpoe jeung sakumaha seungit salaku kembang.



84.) Méi sagala impian anjeun ti panungtungan taun péngkolan kana prestasi dina mangsa Taun Anyar ieu.



85.) Taun Anyar Ieu anjeun Maret nuju minuhan sagala impian Anjeun bisa henteu sieun datangna dina cara anjeun pikeun meungpeuk jalur Anjeun.



86.) Dupi nu sataun heubeul nyokot jauh sagala sorrows na miseries sakumaha eta mana ku na eusian nepi poé upcoming anjeun kalawan cahaya panonpoe jeung kabagjaan kiwari sarta salawasna.



87.) Taun Anyar Ieu mungkin anjeun manggihan leungeun acan teguh asih tina silaturahim sarta sosobatan unggal waktos Anjeun manteng kaluar Hormat.



88.) kasuksésan asli asalna ukur keur jalma anu siap pikeun eta. Kitu pernah lengkah deui salawasna kudu wani nampa tangtangan anyar. Wishing anjeun pisan senang taun anyar 2018.



89.) Hayu atuh hayang anjeun pisan Bingah Taun Anyar méméh garis telepon neangan macet na internét gantung. Senang Taun Anyar 2018!



90.) Hayu urang boga pihak coz éta waktu Taun Anyar. Ngagungkeun Bingah Taun Anyar 2018 sareng abdi sadaya peuting, supaya urang bisa mungkas taun babarengan tur mimitian taun anyar babarengan.


Bisa dina lampu tina bungah, nyaangan hirup anjeun sarta eusian dinten anjeun kalawan
éta sparkles caang karapihan, mirth na goodwill. Senang Taun Anyar ..................... senang seratan sataun anyar pikeun babaturan

kuring patepung cinta, kaséhatan, karapihan sarta bungah,
Éta diperlukeun hiji tempat permanén tetep.
Kuring masihan aranjeunna ur harepan alamat maranéhna anjog aman.
Senang Taun Anyar

Sagala nu inspires u,
sagalana nu paling hartina 2 u,
sagalana nu ngajadikeun u seuri & brings u kabagjaan ........................... ..best senang kahayang taun anyar pikeun babaturan
abdi hayang 4 u dina taun anyar.

Salaku 2017 daun, mungkin eta nyokot jauh jeung eta sakabeh sorrows anjeun sarta worries.
Salaku 2018 datang, bisa deui mawa sareng anjeun kabagjaan unadulterated tur karaharjaan.

Mungkin sataun anyar ieu brings ngan kabagjaan teu luh,
Everybody mikanyaah ukur anjeun dear,
Sadaya masalah anjeun bakal rengse
Ieu keur kahayang anjeun taun anyar husus abdi urang .................... ........ senang seratan sataun anyar

Dina taun anyar Bingah ieu.
Hayu urang janten mahluk hadé manusa,
hiji lalaki kulawarga hadé,
sarta sahenteuna warga hadé dina 2018 ..
Gusti permios 2017!

Duaon ki soghat liye
dil ki gehrai se
Chand ki roshni se
Pholon k kaghaz per
Aap k liye sirf 3 lafz
senang NEW sataun || msgs taun anyar di Hindi ||

Peuting téh Dark tapi Days anu Lampu,
peuting téh Dark tapi Days anu Lampu,
Kahayang Kahirupan anjeun bakal salawasna jadi caang.
Ku kituna Juragan kuring teu meunang Sieun
Coz, Allah kasinugrahan kami a "merk anyar taun".
Senang NEW taun

Hiji hal bisa ditinggalkeun undone
Sababaraha kecap bisa ditinggalkeun unsaid
Sababaraha parasaan bisa ditinggalkeun unexpressed
Tapi batur kawas anjeun tiasa pernah jadi tinggaleun.
Kuring hayang ua Bingah Anyar Taun 2018 ................. senang seratan sataun anyar keur kabogoh

Sada barte rahe aap ki Kinérja,
Milte rahe sabse pyaer aur dosti,
Aur mil loba senang & masti.
Keukeuh nu a..Happy taun anyar ku
Nyatu karapihan & karaharjaan .......................... senang msgs taun anyar di Hindi

Sabke Dilo Ujang ho sabke liye Pyar,
Aanewala Har din Laye Khusiyo Ka Tyohar,
Dupi ummid Ka sath aao bhulke sare Gum
taun anyar 2018 ko hum sab Kare WEL-datangna!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi hai Ek Achhe saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal Ujang ..
Jo mun chahe Wo tera ho,
Har din khubsoorat aur ratain roshan ho,
Kamiyabi chumte rahe tere kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje mere Yaar.

Hal di seuri anjeun anu speaks ka abdi,
hal dina sora Anjeun nu sings ka abdi,
Hal di panon anjeun nu nyebutkeun mun abdi,
Éta anjeun nu dearest ka kuring.
Wilujeng taun énggal !!

Kawas Coklat Kue Goes Sampurna Ku Anggur
abdi Taun Anyar bakal sampurna Tanpa anjeun.
Plz Kudu Jeung Me Dina Taun Anyar kieu salawasna.
Wilujeng taun énggal !! ........................ lucu sataun sms nu anyar keur kabogoh

hate Young yen Urang Sunda pinuh ku cheers, Kalawan pernah hiji pamikiran sorrows.
The heubeul mana kaluar, tapi nu bungah Young Taun 2018 Asalna merrily di isukan.

Na malem panungtung 2017.
Ku kituna Lilis UA Pohara Bingah burit.
Ogé Kahayang U Great Days Dina 2018
Sadaya Taun upcoming Dina ur Kahirupan, ngeusi kabagjaan.

Mungkin taun anyar
Bawa kahayang ieu ka sadaya anjeun
Kahaneutan sunda, kanyamanan asal
Joy pikeun barudak anjeun,
Company jeung rojongan ti kulawarga n babaturan
Hiji haté miara éta narima
N Ngaruwat kabeh manusa sarua
pengayaan pangaweruh n
richness of diversity
kawani neangan n nyarita kaleresan
Komo lamun hartina nangtung nyalira
amoy n impian tina hiji ngan dunya n
kahayang pikeun nyieun lumangsung
a lampu pikeun panduan jalur Anjeun
nulungan leungeun pikeun nguatkeun persatuan
Serenity n karapihan dina pikiran anjeun,
Heart

Dupi sumanget libur ieu
musim eusian haté anjeun ku cinta
karapihan sarta serenity
wishing Anjeun loba kahayang pikeun
nu Taun Anyar sateuacanna!

hayu taun datang janten salah glorious nu ganjaran sadayana endeavors hareup anjeun kalawan sukses

Dupi senang kali na kenangan haneut brighten taun anyar Anjeun. Boga sataun hébat. Wilujeng taun énggal.

Sataun anyar senang sateuacanna ka u & kulawarga ur.
Taun ieu wll mawa u kamakmuran,
kabeungharan,
kasuksésan,
pelesir &
leasure.
Senang 2018.
dileueut bit evry hirup



Share44
Dua mil Bandō se,
Sath mil apno se,
Rahmat mil Rab se,
Pyar mil sab se,
Yahi dua hai Meri,
Rab se Ke aap khus rahe sabse ..
senang Taun Anyar !! .. ....................... pangalusna senang taun anyar wishes pikeun babaturan

Lo ji Arz kia hai
Dunya ne Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah wah
Dunya ne kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Jieun Taun Anyar anjeun hiji blast tina senang! Ngagungkeun awal anyar kalawan
petasan jeung salam babaturan anjeun sarta kulawarga dina wengi taun anyar 2018


Kuring hayang nu lain cimata tunggal trickles handap macana Anjeun Taun Anyar ieu.
Mungkin anjeun jadi rahayu kalayan kabagjaan tur kabagjaan sakabéh babak sataun.

Ngaleungit sagalana thats goréng, ngabagéakeun sagalana thats alus kahayang anjeun anu pohara bahagia taun anyar.

Hayu brand Taun Anyar discovers Anjeun fresher, happier, healthier, beuki galumbira, beuki riang tur beuki wareg.
Di dieu geus wishing anjeun Bingah Taun Anyar ............................ pangalusna senang taun anyar sms



Share42
Dipiceun Hate, Nafsu, jealousy, Grudge, kanyeri, karanjingan tina kamus anjeun wengi taun anyar ieu urang
na ngaganti poto eta sareng Asih, komitmen, Rojongan, kagagas, kajujuran jeung Contentment,
Di dieu geus wishing anjeun pisan senang taun anyar ...... ................. pangalusna senang taun anyar wishes sms

Dupi sumanget usum taun anyar eusian haté anjeun ku serenity jeung perdamaian. Keukeuh nu hiji taun anyar senang!

Mungkin sataun anyar ieu janten hambalan ka hareup,
Dina ngarah anjeun adventures anyar,
jalan Anyar ngajajah jeung kasuksésan anyar pikeun ngahontal!
Senang Taun Anyar 2018 ................................ pangalusna senang sms taun anyar




Nyanggakeun ring taun anyar ieu kalayan hal ngan alus keukeuh nu hiji senang taun anyar.

Laxmi Ka haath ho
Sarswati Ka saath ho
Ganesh Ka nivas ho ...
Aur Laxmi Ke ashirwad se ...
Apake jivan Prakash utama
hi Prakash ho
"Bingah taun anyar" ...................... pangalusna senang sms taun anyar di Hindi

heartiest abdi wishes pikeun taun anyar grand.
Mungkin alhamdulilah anjeun. Keukeuh nu hiji pisan senang taun anyar .................................... pangalusna senang sms taun anyar pikeun babaturan

sareng sadaya kahaneutan jantung, abdi hayang anjeun pikaresepeun geulis tur éndah Taun Anyar.

Meureun Allah kado nu hiji gaya pikeun ngarobah ngimpi anjeun kana realitas dina taun anyar ieu. Keukeuh nu Bingah taun anyar.

Kuring hayang Anjeun meuntas loba milestones jeung ka tujuan anjeun taun ieu. Kuring hayang pisan senang taun anyar.

Bungah, kabagjaan, cinta na alus kaséhatan sadayana ieu abdi keukeuh pikeun anjeun taun anyar ieu. Keukeuh nu Bingah taun anyar.

Mudahan The Taun Anyar brings beban tina surak alus keur anjeun, Kahayang maneh Bingah Anyar Near jeung alus tuah.

Mungkin sadayana Impian anjeun datangna Bener, taun anyar ieu. Keukeuh nu hiji senang taun anyar.




Sapanjang Taun Datang bisa hirup anjeun jadi ngeusi saeutik perayaan Kabagjaan ...
wishes anjeun caang, Bingah tur Sejahtera Taun Anyar 2018 kalawan alhamdulilah ..

Eusian hirup ur kalawan Kabagjaan & Bright surak,
Bawa ka u Joy jeung Prosperity pikeun sakabeh taun,
Sarta éta taun Anyar kuring hayang Dear 4u ...
Lilis ua bagja pisan NEW sataun.

Tetep seuri teh
Ninggalkeun cimata nu,
Tahan seuri teh,
Ninggalkeun nyeri,
Mikir bungah,
Poho sieun,
Kudu joyous, coz
Ieu taun anyar! Senang taun anyar 2018



sms nu anyar taun di, sms taun anyar keur kabogoh, senang anyar sampel dipilampah taun, taun anyar sms 2018, taun anyar wishes keur babaturan, senang dipilampah taun anyar di Gujarati, pesen taun anyar 2017, lucu senang dipilampah taun anyar


===== ===========

Load comments