Thursday, November 2, 2017

Ευτυχισμένο το νέο έτος επιθυμία SMS 2018



Ευτυχισμένο το νέο έτος επιθυμία SMS 2018


1.) Ακόμα και στις πιο σκοτεινές ώρες της ζωής σας, θα σταθεί στο πλευρό σας κρατάτε την μόνο κερί και ανάβει όλα τα μη φωτισμένες περιοχές. Είθε ο Θεός να σας τυλίξει με όλη την ευτυχία του κόσμου! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018!




2.) Ελπίζω αυτές οι ευχές σας βοηθήσουν να γιορτάσουμε ένα συναρπαστικό και μαγευτικό Νέο Έτος. Σας εύχομαι μια πολύ καλή χρονιά.



3.) Cheers για το νέο έτος, το οποίο ελπίζουμε να είναι γεμάτη από καλή τύχη και ευτυχία. Ευτυχισμένο το νέο έτος!



4.) Απόσταση μπορούσε να μας κρατούν χώρια, αλλά οι καρδιές μας είναι μαζί. Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με τη χαρά της ζωής μου!



5.) Μπορεί η νέα χρονιά να είναι γεμάτη με τη φωτεινότητα και την ελπίδα, έτσι ώστε το σκοτάδι και τη θλίψη μείνετε μακριά από εσάς. Ευτυχισμένο το νέο έτος!



6.) Ελπίδα σας Πρωτοχρονιάς είναι γεμάτη με επιτυχία, την υγεία, την ευημερία και την ευτυχία. Ευτυχισμένο το νέο έτος!



7.) Μπορεί να έχετε μια πολύ καλή χρονιά γεμάτη με απέραντη ευτυχία και καλή τύχη! Μείνετε σε καλή υγεία και να επιτύχει μεγαλύτερα ύψη της επιτυχίας. Σας ευχόμαστε μια υπέροχη επόμενο έτος!



8.) Είναι το Νέο Έτος και η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσει λεξικό της ζωής σας. Κατάργηση λέξεις όπως η ζήλια, το μίσος, την εκδίκηση, την απληστία από το λεξικό σας και βάλτε λέξεις όπως η αγάπη, τη φροντίδα, τη συμπόνια, την τιμιότητα και την ικανοποίηση στη θέση τους. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι έχετε μια μεγάλη και χωρίς ενοχές επόμενο έτος.



9.) Έχοντας έχετε στη ζωή μου με διαβεβαιώνει ότι δεν έχω κάποιον να εξαρτώνται και να καλέσετε σε στιγμές ανάγκης. Καθώς φέτος έρχεται στο τέλος, θα δούμε άλλη μια χρονιά διευθέτηση στη ζωή μας που μας έδωσε άλλη μια ευκαιρία να είναι εκεί για τον άλλον. Ευτυχισμένο το νέο έτος!



10.) Υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο ακόμη να δει και βιώσει. Ζήστε τη ζωή σας, να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες, πάμε για νέες περιπέτειες αυτό το νέο έτος και δεν θα το μετανιώσετε.



11.) Αυτό το μήνυμα είναι να μεταφέρω τις εγκάρδιες ευχές μου για εσάς και την οικογένειά σας. Ελπίζω να είχε μια εξαιρετική χρονιά και θα έχει ακόμα ένα καλύτερο αυτή τη φορά. Περάστε χρόνο με τους κοντινούς και αγαπητούς αυτούς σας. Απολαμβάνω!



12.) Ένα άλλο νέο έτος είναι εδώ τόσο επαναφορτίσετε τις ενέργειές σας και ετοιμαστείτε να απολαύσετε. Εγκαταλείψτε όλες τις ανησυχίες, τις αμφιβολίες και τους φόβους και απλώς ακολουθήστε την πολιτική γέλιο, αγάπη, ζωντανό.



13.) 2018 είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία, κρατήστε το στο μυαλό σας ότι ζούμε μόνο μια φορά, η ζωή είναι σορτς, οι κανόνες προορίζονται να σπάσει και να έχει τη διασκέδαση και τη δημιουργία αναμνήσεις είναι το μόνο που μετράει.



14.) Αυτό το Νέο Έτος επιθυμία μου για σένα είναι για τις ημέρες που είναι ταλαιπωρία ελεύθερη, του μυαλού που είναι ελεύθερο βαρών και την αγάπη που είναι ελεύθερη κατάσταση.



15.) Ας κάνουμε Νέο ψήφισμα Year μας να είναι εκεί για τον άλλον και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, ακόμη και αν δεν τους γνωρίζουμε προσωπικά. Ελάτε λοιπόν, ας εξαπλωθεί κάποια καλοσύνη και την ευθυμία!



16.) Μπορεί ο νέος ήλιος του νέου έτους σας φέρει δύναμη και ζωντάνια ενώ το νέο φεγγάρι του νέου έτους σας φέρνει την ειρήνη και την ηρεμία!



17.) Η ελπίδα κάθε καλός σήμερα το νέο έτος χρησιμεύει ως ένα πολύτιμο θησαυρό για ένα καλύτερο αύριο. Απολαύστε το νέο έτος.



18.) Όλα μέσα από τα προηγούμενα χρόνια έχω bugged και ερεθισμένο την κόλαση έξω από εσάς. Σήμερα, στις αρχές του νέου έτους θέλω να σας υποσχεθώ ότι εγώ είμαι πρόκειται να συνεχίσει να κάνει αυτό φέτος πάρα πολύ. Καλή τύχη με αυτό!



19.) Ακόμη και αν πρόκειται για ένα νέο έτος και τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, ελπίζω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και να συνεχίσουμε αυτό τον δεσμό αποτελεσματικά για πολλά ακόμη χρόνια. Ευχόμαστε να έχετε ένα μεγάλο νέο έτος!



20.) χρόνια έρχονται και παρέρχονται, αλλά φέτος θα επιθυμούσα να σας τη διπλή δόση για την υγεία και την ευτυχία που ολοκληρώνεται με ένα σωρό αγάπης. Ευτυχισμένο το νέο έτος!



21.) Knock Knock! Είμαι το νέο έτος και είμαι εδώ με όλη την αγάπη, την ευτυχία, ευλογία και καλή τύχη για σας. Επιτρέψτε μου με ανοιχτές αγκάλες.



22.) χρόνια έρχονται και παρέρχονται, αλλά η φιλία μας θα διαρκέσει μια ζωή και ποτέ δεν θα είναι εχθροί. Ως εκ τούτου, πριν ο ήλιος παίρνει να ορίσετε, εγώ σας που επιθυμούν μια ευτυχισμένη και υπέροχη Νέο Έτος.



23.) Όπως αποσυνδεθείτε από το προηγούμενο έτος και να συνδεθείτε σε αυτό το έτος, σας στέλνω τις εγκάρδιες ευχές γεμάτη αγάπη, τύχη, ευτυχία και κέφι. Ευτυχισμένο το νέο έτος!



24.) Ελπίζω ότι όλα τα προβλήματα και τον πόνο σας διαρκέσει μόνο για όσο διάστημα ψηφίσματα του νέου έτους σας. Ευτυχισμένο το νέο έτος!



25.) Υπάρχει μια αμανδάλωτος πόρτα σας περιμένουν με σωρούς των ευκαιριών στην άλλη πλευρά του. Πιάστε εκείνων αυτό το νέο έτος και να έχουν μια επιτυχημένη χρονιά μπροστά.



26.) Είθε ο Θεός να σας ντους με 12 μήνες της ευτυχίας, 52 εβδομάδες απόλαυσης, 365 ημέρες επιτεύγματα, 8760 ώρα της καλής τύχης, 52.600 λεπτά της καλής υγείας και 31.536.000 δευτερόλεπτα έκσταση και ευδαιμονία! Ευτυχισμένο το νέο έτος!



27.) Αυτό το Νέο Έτος Ψάχνω για μια τράπεζα που πρόκειται να μου δώσει ένα μεγάλο δάνειο και στη συνέχεια να ξεχάσουμε για πάντα. Μην επιτρέψτε μου να ξέρω αν μπορείτε να βρείτε ένα! Ευτυχισμένο το Νέο Έτος btw!



28.) Όπως όλος ο κόσμος γύρω μας μεγαλώνει από ένα χρόνο, ελπίζω να έχουν μια καρδιά που παραμένει νεανική και χαρούμενη όπως πάντα.



Νέο Έτος μηνύματα

της Πρωτοχρονιάς Μηνύματα

29) Ίσως αυτό το νέο έτος θα είναι αυτή που ικανοποιεί όλα τα όνειρά σας και γι 'αυτό ξεκινήστε με μια χαρούμενη και ζωντανή ψυχή! Εδώ είναι που επιθυμούν μια ευημερούσα νέο έτος!
30.) Ήθελα να σταματήσει όλες τις αρνητικές τάσεις μου για την μέχρι και την προσεχή χρονιά? Ωστόσο, τότε κατάλαβα ότι κανείς δεν βρίσκεται σε ηττημένος.



31.) Είθε όλοι οι δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες, ημέρες, εβδομάδες και μήνες αυτό το νέο έτος να σας φέρει τεράστια χαρά και την τύχη! Ευτυχισμένο το νέο έτος!



32.) Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Θεό για το άνοιγμα ακόμα μια νέα σελίδα της ζωής μας. Ελπίζω να ζουν την κάθε στιγμή στο έπακρο.



33.) Εδώ είναι ένα δώρο της αγάπης, τυλιγμένο με προσοχή, δεμένα με καλή πίστη και σφραγισμένο με εγκάρδιες ευχές. Ευτυχισμένο το νέο έτος!



34.) Μπορεί κάθε μέρα από το επερχόμενο έτος να φέρει την ευτυχία, τον ενθουσιασμό και γλυκές εκπλήξεις στην πόρτα σας! Επιθυμώντας εσάς και όλους τους αγαπητούς αυτούς σας ένα υπέροχο νέο έτος.



35.) Ξεχάστε όλες τις πόνο, τις λύπες και τις αποτυχίες του παρελθόντος έτους. Καλώς ήρθατε φέτος με ένα αληθινό και μεγάλο χαμόγελο. Ευτυχισμένο το νέο έτος!



36.) Το νέο έτος είναι η τέλεια στιγμή για να ξεδιπλωθεί νέους ορίζοντες και την πραγματοποίηση όλων των ονείρων. Ανακαλύψτε ξανά την δύναμη και το κουράγιο που βρίσκεται μέσα σας και να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός.



37.) Μπορεί να είστε ευλογημένοι αυτό το νέο έτος
με εσωτερική ειρήνη, την αληθινή αγάπη και άνευ όρων χαρά!
Ευτυχισμένο το νέο έτος!



38.) Από το νέο έτος, θα κοιτάξουμε πίσω σε όλες τις ζεστές αναμνήσεις, αισθάνονται περήφανοι για τα επιτεύγματά μας και να πάρει ένα μάθημα από τα προηγούμενα λάθη μας. Έχετε ένα χρόνο γεμάτο με ατελείωτη διασκέδαση και γέλιο.



39.) Πριν από την ανατολή του πρώτου ήλιου του 2018, επιτρέψτε μου να ζωγραφίσει όλες τις ακτίνες με τις ευλογίες της επιτυχίας και ευτυχίας για εσάς. Εδώ είναι που επιθυμούν ένα θαυμάσιο νέο έτος!



40.) Καθώς εισερχόμαστε αυτό το νέο έτος μαζί, ας υποσχεθούμε να είναι πάντα εκεί για τον άλλον και να αυξηθεί πάνω από κάθε πτώση και αδυναμία. Ευτυχισμένο το νέο έτος!



41.) Όταν είστε στο δρόμο προς την επιτυχία, ο πιο σημαντικός κανόνας είναι να συνεχίσουμε προς τα εμπρός και ποτέ δεν κοιτάμε πίσω. Μπορεί να φτάσετε το στόχο σας και να έχουν μια αξιόλογη ταξίδι!



42.) Σε αυτό το νέο έτος, ας κάνουμε μια υπόσχεση στον εαυτό του. Μια υπόσχεση να είναι ένα καλύτερο άνθρωπο, ένα καλύτερο άτομο της οικογένειας και το πιο σημαντικό την καλύτερη πολίτη για τη χώρα μας.



43.) νύχτες είναι σκοτεινές, αλλά οι μέρες είναι φωτεινά, κρατήστε το κεφάλι και την καρδιά σας σε ένα μέρος που είναι σωστό. Μην πάρετε θλιβερό καθώς είναι σχεδόν δίπλα. Ναί! Μιλάμε για ένα επερχόμενο νέο έτος.



44.) Ο καλός μου ευχές για εσάς που απλά δεν περιορίζονται στην επερχόμενη χρονιά, αλλά για πολλά ακόμη χρόνια. Ρίξτε μια κουνιστή νέο έτος!



45.) 2017 βγαίνει ... το Νέο Έτος 2018 έρχεται μέσα! Κάντε μια στροφή συστροφή, μια στροφή και να χορέψετε όλη τη νύχτα. Σας ευχόμαστε 365 ημέρες συνολικά διασκέδαση και την απόλαυση.



46.) Εάν είστε ικανοποιημένοι, θα γιορτάσει αυτό το νέο έτος με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι, ακόμη πράξει να κάνουν κοντά και αγαπημένοι σας χαμογελάσει το Νέο Έτος.



47.) Υπάρχουν πράγματα που έχουν απομείνει αναιρεθεί ή κάποια πράγματα μένουν ανείπωτες, αλλά αυτό δεν μπορεί να αφεθεί αναιρεθεί είναι που επιθυμούν καλή χρονιά.



48.) Να είστε ευγνώμων ότι θα μπορούσατε να δείτε ένα νέο έτος στη ζωή σας και πάλι. Μάθετε από το παρελθόν λάθη σας και να κατακτήσει τον κόσμο σε μεγάλα κέφια!



49.) Σας ευχόμαστε ένα πολύ ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Γιορτάστε την ημέρα με τους αγαπημένους και το δαχτυλίδι σας στο νέο έτος με πολύ χαρά!



50.) Ο Θεός να σας και αγαπημένοι σας με όλη την αγάπη, την τύχη και την ευτυχία στον κόσμο ντους! Τις καλύτερες ευχές μου και τις εποχές χαιρετισμό για το νέο έτος από μένα να σας.



51.) Σε αυτή εορταστική ευκαιρία, ελπίζω να έχετε μια υπέροχη Ιανουαρίου ειρηνική Φεβρουαρίου ευχάριστη Μαρτίου, υπέροχη Απριλίου άγχος Μαΐου, χαρούμενη Ιουνίου χαρούμενος Ιουλίου ευλογημένη Αυγούστου υπέροχο Σεπτεμβρίου εορταστική Οκτωβρίου ωραία Νοέμβριο και, τελικά, η πιο ευτυχισμένη Δεκέμβριος! Και τελευταίο, αλλά καθόλου λιγότερο, έχουν το πιο συναρπαστικό και γοητευτικό νέο έτος.



Νέο Έτος μηνύματα και SMS

μηνύματα της Πρωτοχρονιάς και SMS

52.) Ακόμη και αν κάθε ηλιοβασίλεμα αφαιρεί μια μέρα από τη ζωή μας, κάθε ανατολή φέρνει μαζί της μια νέα μέρα γεμάτη με ελπίδες και ευκαιρίες αποκλειστικά για εμάς. Χρησιμοποιήστε κάθε μέρα στο έπακρο τις δυνατότητές.

53.) Κανείς δεν μπορεί να πάει πίσω στο χρόνο για να αλλάξει σφάλματα ή λάθη του. Έτσι σταματήσουμε να σκεφτόμαστε το παρελθόν, οι εργασίες για την παρούσα να κάνει ένα καλύτερο μέλλον.



54.) Είσαι για την καλύτερη φορές, να δούμε το παρελθόν όλα τα αντικίνητρο αιτίες της ζωής σας και να προσπαθούν μπροστά.



55.) την επίτευξη αυτών των φτερά και να πετάξει στα ύψη σε νέα ύψη! Ανθίσει και ανθίζουν πληρέστερη σας αυτό το νέο έτος.



56.) Ας μην υπάρχει χαρά στα σπίτια σας και ζεστασιά στην καρδιά σας. Καθώς πλησιάζει η Πρωτοχρονιά, ελπίζω ότι φέρνει καλή είδηση και αγάπη για εσάς!



57.) Δεδομένου ότι το νέο έτος βρίσκει το δρόμο του μέσα από τα χιονισμένα νύχτες του χειμώνα, είναι εδώ να σας στείλει ένα ζεστό γεια και μια σφιχτή αγκαλιά! Ευτυχισμένο το νέο έτος!



58.) Είσαι ένας ονειροπόλος,
και είστε πράττων.
Μπορεί να πραγματοποιείτε και να επιτύχουν μεγαλύτερα επιτεύγματα,
με κάθε χρόνο περασμένες.
Όλα τα καλύτερα για το νέο έτος.



59.) Συνθέστε τη μεγαλύτερη ιστορία που μπορεί για τον εαυτό σας. Ανοίξτε το νέο βιβλίο της Πρωτοχρονιάς και αρχίστε να γράφετε!



60.) Μπορεί κάθε μέρα που θα ξυπνήσει, το θέαμα στον καθρέφτη σας ενθουσιάσει και με τη σειρά σας ενθουσιάσει όποιον συναντάς! Διαδώστε την ευτυχία και την ευθυμία αυτό το νέο έτος!



61.) Όπως αυγή των προσεγγίσεων της Πρωτοχρονιάς, σας υπόσχεται μια καλύτερη και την εκπλήρωση αύριο.



62.) Ξεχάστε όλες τις δυσάρεστες εμπειρίες του προηγούμενου έτους και ανυπομονώ να τα ευχαριστημένοι πράγματα φυλάσσονται στο κατάστημα για σας.



63.) Cheers σε ένα νέο έτος έρχεται! Έχετε μια απολαυστική!



64.) Πρωτοχρονιά είναι όχι μόνο σχετικά με την αλλαγή των ημερομηνιών, αλλά ολόκληρη την κατεύθυνση. Μπορεί η χρονιά να γεμίσει με κέφι και ευθυμία.



65.) Μπορεί οι κακές στιγμές φέρει την ελπίδα αυτό το νέο έτος.



66.) Μπορεί το νέο έτος να φέρει σε νέες ελπίδες, νεότερες αποφάσεις και τις νέες ευτυχία.



67.) Όπως τελειώνει η χρονιά, μπορεί όλα αρνητικότητα και τις δυσκολίες που καταλήγουν πάρα πολύ? μπορεί να το Νέο Έτος εγκαινιάσει μόνο όλα αυτά είναι θετικά.



68.) Μπορεί κάθε μέρα του νέου έτους σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις όπως τα κατσαρά πέταλα ενός λουλουδιού που απλώνονται γλυκό άρωμα σιγά-σιγά, καθώς ξεδιπλώνεται στρώμα από το στρώμα.



69.) Μπορεί το νέο έτος να φέρει τον τρόπο πληθώρα σας τις ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να υφαίνουν ιστορίες επιτυχίας.



70.) Καθώς ο κόσμος μεγαλώνει άλλη μια χρονιά τα μεγαλύτερα Σας εύχομαι να έχετε μια καρδιά που παραμένει νεανικό και χαρούμενο το νέο έτος και πάντα.



71.) ευχές μου για σένα δεν περιορίζονται μόνο στο επόμενο έτος, αλλά σε κάθε ένα από τα όλα τα χρόνια που ζείτε, σε αυτή τη ζωή και όχι μόνο. Ρίξτε μια χώρα της Πρωτοχρονιάς μπροστά.



72.) Αυτό το νέο έτος μπορεί να σας διώξουμε όλους τους φόβους, τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες σας, όπως κάνετε χώρο για τα όνειρα, τις προσδοκίες και τις χαρές.



73.) Όπως φέτος συσκευασίας τσάντα της, εύχομαι για σας ότι όλες οι απαισιοδοξία και τα προβλήματα και να κάνει το ίδιο, και το νέο έτος να φέρει την επίτευξη και πολυπόθητο αποτέλεσμα για εσάς.



74.) Κάθε νέο έτος που ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και το δικό μας. Αυτό το έτος, ας αναλάβει την ευθύνη να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για εσάς, εγώ και όλοι οι άλλοι.



75.) Αυτό το Νέο Έτος να έχετε τη δύναμη να ξαναγράψει την ιστορία της ζωής σας με τον τρόπο που θέλετε να είναι.



76.) Αυτό το Νέο Έτος δεν άφησε ποτέ τη θλίψη και την απογοήτευση σύννεφο σαφήνεια και θετικότητα σας, γιατί είναι η τελευταία αρετές που θα βοηθήσει να φέρει στο φως του ήλιου στη ζωή σας.





Νέο Έτος Μήνυμα

Μήνυμα Πρωτοχρονιάς



77.) Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει νέο έτος μπορεί να είναι τέλειο. Αλλά θα πρέπει να αγνοήσει τις αρνητικές και να αγκαλιάσει το θετικό.



78.) Αυτό το Νέο Έτος να σας βουτήξει την ψυχή σας και να σχηματίσουν μια αιώνια φιλία με τον εαυτό σας.



79.) Μπορεί κάθε μέρα του νέου έτους να είναι εορταστική μαζί σας περιβάλλεται από εκείνους που νοιάζονται.



80.) Αυτό το Νέο Έτος σας εύχομαι να έχετε ανοιχτό μυαλό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μικρές εκπλήξεις της ζωής μπορεί να ρίξει το δρόμο σας.



81.) Αυτό το Νέο Έτος Ελπίζω ότι κάθε βήμα που κάνετε καθοδηγείται από τις ευλογίες του Θεού.



82.) αριθ έτους μπορεί να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Αλλά Σας εύχομαι κουράγιο και αυτοπεποίθηση για να μετατρέψει κάθε εμπόδιο σε ευκαιρία κατά την επόμενη της Πρωτοχρονιάς.



83.) Μπορεί να σας το Νέο Έτος να είναι τόσο φωτεινό όσο η ηλιοφάνεια και ως αρωματικά και τα λουλούδια.



84.) Μπορεί όλα τα όνειρά σας από την τελευταία σειρά του έτους σε επιτεύγματα κατά τη διάρκεια αυτής της Πρωτοχρονιάς.



85.) Αυτό το Νέο Έτος, όπως σας πορεία προς την εκπλήρωση όλα τα όνειρά σας μπορεί να μην είναι ο φόβος έρχονται στο δρόμο σας για να εμποδίσει την πορεία σας.



86.) Μπορεί το παλιό χρόνο να πάρει όλες τις λύπες και τις δυστυχίες που πηγαίνει από και γεμίζουν τις επερχόμενες ημέρες σας με ηλιοφάνεια και την ευτυχία τώρα και πάντα.



87.) Αυτό το Νέο Έτος μπορεί να σας βρει ένα στοργικό αλλά στιβαρό χέρι της φιλίας και της συντροφικότητας κάθε φορά που θα απλώσει τα δικά σας.



88.) Γνήσια επιτυχία έρχεται μόνο σε όσους είναι έτοιμοι για αυτό. Έτσι, ποτέ δεν κάνουν ένα βήμα πίσω και να έχετε πάντα το θάρρος να δεχτούν νέες προκλήσεις. Σας ευχόμαστε ένα πολύ ευτυχισμένο το νέο έτος 2018.



89.) Επιτρέψτε μου να σας ευχηθώ καλή χρονιά πριν πάρετε τις γραμμές του τηλεφώνου που έχει εμπλακεί και στο διαδίκτυο κρεμάστηκε. Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018!



90.) Ας ρίξουμε κόμμα coz ήρθε η ώρα της Πρωτοχρονιάς. Γιορτάστε Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018 μαζί μου όλη τη νύχτα, έτσι ώστε να μπορούμε να τελειώσει το χρόνο μαζί και να ξεκινήσει το νέο έτος μαζί.


Μπορεί η λάμπες της χαράς, φωτίζει τη ζωή σας και να γεμίσετε τις μέρες σας με
τα φωτεινά σπίθες της ειρήνης, κέφι και καλή θέληση. Ευτυχισμένο το Νέο Έτος ..................... ευτυχισμένο το νέο έτος μηνύματα για τους φίλους

που γνώρισα την αγάπη, υγεία, ειρήνη και χαρά,
Θα χρειαζόταν ένα μόνιμο μέρος για να μείνετε.
Τους έδωσα τη διεύθυνση ur ελπίδα έφτασαν με ασφάλεια.
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Όλα τα οποία εμπνέει u,
τα πάντα που σημαίνει πολύ 2 υ,
ό, τι κάνει το u χαμόγελο και φέρνει u χαρά ........................... ..best ευτυχισμένο το νέο έτος ευχές για τους φίλους
εύχομαι 4 u με το νέο έτος.

Ως το 2017 τα φύλλα, μπορεί να το πάρει μαζί του όλες τις θλίψεις και τις ανησυχίες σας.
Ως το 2018 φτάνει, μπορεί να το φέρετε μαζί σας ανόθευτη την ευτυχία και την ευημερία.

Μπορεί αυτό το νέο έτος φέρνει μόνο την ευτυχία δεν δάκρυ,
καθένας αγαπά μόνο εσείς αγαπητοί,
όλα τα προβλήματά σας θα τελειώσουν
Είναι για την επιθυμία σας ειδικές νέο έτος μου .................... ........ ευτυχισμένο το νέο έτος μηνύματα

Σε αυτή τη ευτυχισμένο το νέο έτος.
Ας είναι ένα καλύτερο άνθρωπο,
μια καλύτερη άνθρωπος της οικογένειας,
και το λιγότερο ένα καλύτερο πολίτη το 2018 ..
Ο Θεός αντίο 2017!

Duaon ki soghat Liye
Dil ki gehrai se
Chand ki Roshni se
Pholon k kaghaz ανά
Aap k Liye SiRF 3 lafz
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ || νέα msgs έτος Χίντι ||

Νύχτες είναι σκούρα, αλλά Days είναι φως,
οι νύχτες είναι σκοτεινό, αλλά Days είναι Φως,
εύχομαι η ζωή σας θα είναι πάντα φωτεινό.
Έτσι, Αγαπητοί μου, δεν παίρνουν φόβος
Coz, ο Θεός δώρο μας μια «BRAND NEW YEAR».
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Κάτι μπορεί να αφεθεί αναιρεθεί
Μερικές λέξεις μπορεί να μείνει ανείπωτο
Κάποια συναισθήματα μπορεί να παραμείνει ανέκφραστος
, όμως, κάποιος σαν εσάς δεν μπορεί να μείνει.
Εύχομαι ua Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018 ................. ευτυχισμένο το νέο έτος μηνύματα για τη φίλη

Sada barte Rahe AAP κι φήμη,
Milte Rahe sabse pyaer AUR dosti,
Aur μίλι από ένα πολύ διασκεδαστικό & Masti.
Ευχόμαστε να έχετε a..Happy νέο έτος με μια
αφθονία της ειρήνης και της ευημερίας .......................... ευτυχισμένο το νέο Μηνύματα έτος Χίντι

Sabke Dilo mai ho sabke Liye pyar,
Aanewala har φασαρία Laye Khusiyo ka Tyohar,
είναι ummid κ.α. sath ΟΕ bhulke sare Gum
νέο έτος 2018 ko Hum Sab καρέ WEL-ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Εκ-Khubsurti ..!
Εκ-Tajgi ..!
Εκ-Sapna ..!
Εκ-Sachai ..!
Εκ-Kalpana ..!
Εκ-Ahsas ..!
Εκ-Astha ..!
Εκ-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe Saal Κι Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo να chahe τρια tera ho,
Χαρ φασαρία khubsoorat AUR ratain Roshan ho,
Kamiyabi chumte Rahe Λίγα kadam humesha yaar,
Νάγια Saal Mubarok ho tuje απλή Yaar.

Κάτι το χαμόγελό σας, που μιλάει για μένα,
κάτι που στη φωνή σας, η οποία τραγουδά σε μένα,
Κάτι στα μάτια -που λέει σε μένα,
αυτό που είναι το πιο αγαπητό σε μένα.
Ευτυχισμένο το νέο έτος !!

Όπως και κέικ σοκολάτας πηγαίνει τέλεια με το κρασί
μου το νέο έτος θα είναι ατελής χωρίς εσάς.
Plz είναι μαζί μου σε αυτό το νέο έτος για πάντα.
Ευτυχισμένο το νέο έτος !! ........................ χαριτωμένο νέο έτος sms για τη φίλη

Νέοι καρδιές που R γεμάτη επευφημίες, με ποτέ μια σκέψη των θλίψεων.
Η παλιά σβήνει, αλλά η ευτυχής Νέοι Έτος 2018 έρχεται χαρούμενα αύριο.

Του Το τελευταίο βράδυ του 2017
, εφόσον το επιθυμούν UA Πολύ Καλή Βραδιά.
Επίσης Επιθυμία U Μεγάλη Ημέρες Το 2018
Όλα τα επόμενα χρόνια Σε Ur ζωή, γεμάτη χαρά.

Είθε η νέα χρονιά
Φέρτε αυτές τις ευχές σε όλους σας
Ζεστασιά της αγάπης, την άνεση του σπιτιού
χαρά για τα παιδιά σας,
Company και την υποστήριξη της οικογένειας n φίλους
Μια φροντίδα της καρδιάς που δέχεται
Ν αντιμετωπίζει όλους τους ανθρώπους εξίσου
Εμπλουτισμός των γνώσεων n
Πλούτο της διαφορετικότητας
θάρρος να ζητήσει n λέμε την αλήθεια
Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι στέκεται μόνη της
ελπίδες n όνειρα ενός δίκαιου κόσμου n
η επιθυμία να το κάνει να συμβεί
ένα φως για να καθοδηγήσει την πορεία σας
Βοηθώντας τα χέρια για την ενίσχυση της ενότητας
Serenity η ειρήνη μέσα στο μυαλό σας,
την καρδιά

Μπορεί το πνεύμα αυτής διακοπών
σεζόν γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη
ειρήνη και την ηρεμία
σας ευχόμαστε πολλές ευχές για
το νέο έτος εκ των προτέρων!

ας το επόμενο έτος να είναι μια λαμπρή αυτή που ανταμείβει όλες τις μελλοντικές σας προσπάθειες με επιτυχία

Μπορεί ευτυχισμένη στιγμή και ζεστό αναμνήσεις φωτίζει το νέο έτος. Έχετε μια εξαιρετική χρονιά. Ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ευτυχισμένο το νέο έτος εκ των προτέρων για u και την οικογένειά ur.
Φέτος wll u φέρει την ευημερία,
τον πλούτο,
την επιτυχία,
την ευχαρίστηση και
leasure.
Ευτυχισμένο το 2018.
Απολαύστε evry κομμάτι της ζωής



Share44
Dua Mile Bando se,
Sath μίλι apno se,
Rahmat μίλι Rab se,
pyar μίλι SAB se,
Yahi Dua hai Meri,
Rab se ke AAP Khus Rahe sabse ..
Καλή Χρονιά !! .. ....................... καλύτερο ευτυχισμένο το νέο έτος επιθυμεί για τους φίλους

Lo ji Arz kia hai
Dunya ne Kiye Bohat Zulm-o-SITAM.
Wah Wah
Dunya ne kiye διατάγματος BOHT Zulm-o-SITAM.
Khuda κι Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Κάντε το Νέο Έτος μια έκρηξη της διασκέδασης! Γιορτάστε το νέο ξεκίνημα με
τα πυροτεχνήματα και να χαιρετήσουν τους φίλους και την οικογένειά σας σχετικά με την παραμονή του νέου έτους 2018


εύχομαι ότι ούτε ένα δάκρυ ρέει στο μάγουλό σας αυτό το νέο έτος.
Μπορεί να είστε ευλογημένοι με χαρά και ευτυχία όλο το χρόνο.

Εξαφανίζονται τα πάντα thats που κακό, χαιρετίζουμε όλα αυτό είναι καλό επιθυμία σας μια πολύ καλή χρονιά.

Ας το εμπορικό σήμα της Πρωτοχρονιάς ανακαλύπτει σας πιο φρέσκο, πιο ευτυχισμένοι, πιο υγιείς, πιο χαρούμενη, πιο χαρούμενο και πιο ικανοποιημένοι.
Εδώ μπορείτε επιθυμούν Ευτυχισμένο το Νέο Έτος ............................ καλύτερο ευτυχισμένο το νέο έτος sms



Share42
Αφαιρέστε μίσους, λαγνεία, ζήλια, μνησικακία, εχθρότητα, Απληστία από το λεξικό σας παραμονή αυτής της Πρωτοχρονιάς
και την αντικατάστασή τους με αγάπη, δέσμευση, υποστήριξη, Καλοσύνη, τιμιότητα και την ικανοποίηση,
Εδώ είναι που επιθυμούν μια πολύ καλή χρονιά ...... ................. καλύτερα ευτυχισμένο το νέο έτος επιθυμεί sms

Μπορεί το πνεύμα της εποχής της νέας έτους γεμίσει την καρδιά σας με την ηρεμία και την ειρήνη. Σας εύχομαι καλή χρονιά!

Είθε η νέα χρονιά να είναι ένα βήμα προς τα εμπρός,
Σε σας που οδηγούν σε νέες περιπέτειες,
Νέοι δρόμοι για να εξερευνήσετε και νέα επιτυχία να φτάσει!
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2018 ................................ καλύτερο ευτυχισμένο το νέο έτος sms




Αφήνει δαχτυλίδι αυτό το νέο έτος με μόνο καλά πράγματα σας εύχομαι καλή χρονιά.

Laxmi ka haath ho
Sarswati ka saath ho
Ganesh ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake Jivan κύρια Prakash
hi Prakash ho
«Καλή χρονιά» ...................... καλύτερο ευτυχισμένο το νέο έτος sms σε Χίντι

θερμά μου ευχές για ένα μεγάλο νέο έτος.
Ο Θεός να σε ευλογεί. Ευχόμαστε να έχετε μια πολύ καλή χρονιά .................................... καλύτερο ευτυχισμένο το νέο sms χρόνο για τους φίλους

με όλα ζεστασιά της καρδιάς, σας εύχομαι μια ευχάριστη όμορφο και υπέροχο νέο έτος.

Είθε ο Θεός το δώρο σας ένα στυλ για να μετατρέψει το όνειρό σας πραγματικότητα σε αυτό το νέο έτος. Σας ευχόμαστε Ευτυχισμένο το νέο έτος.

Σας εύχομαι περάσουν πολλά ορόσημα και προς τον προορισμό σας αυτό το έτος. Εύχομαι μια πολύ καλή χρονιά.

Χαρά, ευτυχία, αγάπη και καλή υγεία όλα αυτά εύχομαι για σας αυτό το νέο έτος. Σας ευχόμαστε Ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ελπίδα Το νέο έτος φέρνει τα φορτία της καλής ευθυμίας για σας, Σας εύχομαι Καλή Εγγύς και καλή τύχη.

Μπορεί όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα, αυτό το νέο έτος. Σας εύχομαι καλή χρονιά.




Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους μπορεί η ζωή σας είναι γεμάτη με μικρή γιορτή της ευτυχίας ...
σας εύχεται ένα φωτεινό, ευτυχία και ευημερία Νέο Έτος 2018 με Ο Θεός να ευλογεί ..

Γεμίστε ur ζωή με ευτυχία και φωτεινό ευθυμία,
Φέρτε στο u χαρά και ευημερία για το όλο το έτος,
και αυτό είναι μου νέο έτος εύχομαι 4u Αγαπητέ ...
Ευχή ua ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Κρατήστε το χαμόγελο
Αφήστε το δάκρυ,
Κρατήστε το γέλιο,
Αφήστε τον πόνο,
Σκεφτείτε τη χαρά,
Ξεχάστε το φόβο,
να είναι χαρούμενη, coz
Είναι το νέο έτος! Ευτυχισμένο το νέο έτος 2018



νέο έτος sms στο, νέο έτος sms για τη φίλη, ευτυχισμένο το νέο δείγμα μήνυμα έτος, νέο έτος sms 2018, νέο έτος επιθυμεί για τους φίλους, ευτυχισμένο το νέο μήνυμα έτος gujarati, νέα μηνύματα έτος 2017, αστεία ευτυχισμένο νέο μήνυμα έτος


===== ===========

Load comments