Thursday, November 2, 2017

Srečno novo leto, želja, SMS 2018




Srečno novo leto, želja, SMS 2018


1.) Tudi v najtemnejših urah svojega življenja, bom stati ob strani, ki ima na samo svečo in prižgati vsa področja ne-osvetljena. Vas Bog tuš z vso srečo na svetu! Srečno novo leto 2018!




2.) Upam, da ti dobre želje pomagajo, da proslavimo razburljivo in čarobno novo leto. V želji vam zelo srečno novo leto.



3.) Cheers do novega leta, ki bo, upajmo, polno sreče in veselja. Srečno novo leto!



4.) Razdalja morda nas držimo narazen, ampak naša srca so skupaj. Srečno novo leto z veseljem mojega življenja!



5.) Naj se novo leto napolni s svetlobo in upanje, da tema in žalost ostati stran od vas. Srečno novo leto!



6.) Upam, da vaše novo leto je napolnjena z uspeh, zdravje, blaginjo in srečo. Srečno novo leto!



7.), ki jih lahko imajo veliko leto napolni z ogromno sreče in sreče! Ostanite v dobrem zdravstvenem stanju in doseči večje višine uspeha. Želim vam čudovito leto naprej!



8.) To je novo leto in je najboljši čas za obnovitev slovar življenja. Odstranite besede, kot so ljubosumje, sovraštvo, maščevanje, pohlepa iz svojega slovarja in dal besede, kot so ljubezen, nego, sočutje, poštenost in zadovoljstvo v svojem mestu. To bo zagotovilo, da imate veliko in krivdo brez leto naprej.



9.) ob vas v mojem življenju, mi zagotavlja, da imam nekoga, ki je odvisna od in klic v stiski. Kot letos pride do konca, bomo videli še eno leto poravnavo v naša življenja daje nam še eno priložnost, da se tam med seboj. Srečno novo leto!



10.) Obstaja veliko stvari na svetu, je treba še videli in doživeli. Živi svoje življenje, raziskovanje novih obzorij, gre za nove podvige to novo leto in ne bo vam žal.



11.) To sporočilo je izraziti svoje iskreno pozdrave za vas in vašo družino. Upam, da ste imeli veliko leto in bo imel celo boljšo tokrat. Preživite čas s svojim blizu in drage. Uživajte!



12.) Druga povsem novo leto je tukaj, tako da bodo svojo energijo in dobili niz, da uživajo. Opustiti vse skrbi, dvome in strahove ter sledite politiko smeh, ljubezen, v živo.



13.) 2018 je tik za vogalom, da ne pozabite, da živiš samo enkrat, življenje je hlače, so pravila, ki naj bi se razdelijo in imajo zabavo in ustvarjanje spomini so vse, kar šteje.



14.) To novo leto moja želja za vas je, za dni, ki so brez težav, uma, ki je prosto bremen in ljubezni, ki je brez pogoja.



15.) Naj bo naše novoletne zaobljube, da se tam med seboj in pomagajo sočloveku v stiski, tudi če jih ne vem, osebno. Torej, pridi kaj je širjenje nekaterih prijaznost in navijanja!



16.) Lahko novo sonce v novo leto prinese moč in živahnost, medtem ko je nova luna novo leto vam prinaša mir in tišino!



17.) Upam, da vsak dober prisoten dan v novem letu služi kot dragocen zaklad za boljši jutri. Uživajte v novo leto.



18.) Vse skozi preteklih letih sem bremenilo in razdraženo hudiča iz tebe. Danes, na začetku novega leta želim vam obljubim, da bom še naprej to počne tudi letos. Vso srečo s tem!



19.) Tudi če gre za novo leto in se stvari lahko spremenijo, upam, da bom še naprej naše partnerstvo in ohraniti ta vez učinkovito za veliko več letih. Želim si, super novo leto!



20.) Leta pridejo in gredo, ampak letos sem še posebej si želim, da dvojno dozo zdravja in sreče prelito z cel kup ljubezni. Srečno novo leto!



21.) Knock Knock! Jaz sem novo leto in sem tukaj z vso ljubeznijo, srečo, blagoslovi in sreče na za vas. Naj me z odprtimi rokami.



22.) let, lahko pridejo in gredo, ampak naše prijateljstvo bo trajalo vse življenje in nikoli ne bo sovražniki. Zato, preden sonce pride, da določi, da sem vam želi srečno in čudovito novo leto.



23.) Ko se odjavite iz prejšnjega leta in se prijavite v tem letu, sem vam pošiljam iskreno željo, polne ljubezni, sreče, sreče in veselja. Srečno novo leto!



24.) Upam, da je vse svoje težave in bolečine trajajo le toliko časa, kot je vaša novoletnih zaobljub. Srečno novo leto!



25.) Tam je odpahnil vrata vas čakajo v kupe priložnosti na drugi strani je. Zgrabiti tisti, novem letu in so uspešno leto naprej.



26.) vas Bog tuš s 12 mesecev sreče, 52 tednih uživanja, 365 dni dosežkov, 8760 ur srečo, 52600 minut dobrega zdravja in 31536000 sekund ekstazija in blaženosti! Srečno novo leto!



27.) To novo leto iščem banko, ki se dogaja, da mi veliko posojilo, nato pa me pozabi za vedno. Ali mi sporočite, če boste našli enega! Srečno novo leto btw!



28.) Ker je ves svet okoli nas raste več, z leto, upam, da imajo srce, ki je še vedno tako mladostno in veselo kot vedno.



New Year Sporočila

novoletne Sporočila

29.) Morda to novo leto se bo tisti, ki izpolnjuje vse svoje sanje in da ga začnete z veselo in živahno dušo! Tu se vam želi uspešno novo leto!
30.) sem želel končati vse svoje negativne nagnjenj za gor in prihodnjem letu; Vendar pa sem razumel, da nihče ne uživa zguba.



31.) Ali lahko vse sekunde, minute, ure, dnevi, tedni in meseci tega novega leta so vam neizmerno veselje in srečo! Srečno novo leto!



32.) moramo zahvaliti Bogu za odprtje še eno novo stran našega življenja. Upam, da živi vsak trenutek s polno paro.



33.) Tukaj je darilo ljubezni, ovit z oskrbo, povezana z dobro vero in zapečatena z iskreno željo. Srečno novo leto!



34.) lahko vsak dan v prihajajočem letu prinese srečo, navdušenje in sladkih presenečenj na vašem pragu! V želji, vas in vse svoje drage čudovito novo leto.



35.) Pozabite na vse bolečine, žalosti in neuspehe v preteklem letu s. Dobrodošli letos z resnično in velikim nasmehom. Srečno novo leto!



36.) Novo leto je pravi čas, da se razvijejo nove horizonte in izvaja vse sanje. Ponovno odkriti moč in pogum, ki leži znotraj vas in še naprej, da se premaknete naprej.



37.) Lahko si blagoslovil to novo leto
z notranjim mirom, ljubeznijo in brezpogojno veselja!
Srečno novo leto!



38.) Na novo leto, smo se ozrli nazaj na vse tople spomine na, ponosni na svoje dosežke in se lekcijo iz naših preteklih napak. Ali leto napolnjena z neskončno zabavo in smehu.



39.) Pred sončnim vzhodom prvega sonca leta 2018, mi barve vse žarke z blagoslovom uspeha in sreče za vas. Tu se vam želi čudovito novo leto!



40.) Kot smo vstop v to novo leto skupaj, pa obljubim, da vedno obstaja drug za drugega in se dvignili nad vsakim padcem in pomanjkljivost. Srečno novo leto!



41.) Ko ste na poti do uspeha, je najbolj pomembno pravilo je, da gredo naprej in ne gledamo nazaj. Lahko boste dosegli svoj cilj in imajo vredno potovanje!



42.) V tem novem letu, pa da obljubo sebe. Obljuba, da bo boljše človeško bitje, boljše družinsko osebo, in kar je najpomembnejše boljše državljana za našo državo.



43.) noči so temne, a dnevi so svetle, da svojo glavo in srce na mestu, ki je prav. Ne bodi žalosten, saj je skoraj blizu. Da! Govorimo o prihajajočem novem letu.



44.) Moje dobre želje za vas, ki ne bodo omejene le na prihajajočem letu, ampak za veliko več let, da pridejo. Have Rocking novo leto!



45.) 2017 se bo iz ... Novo leto 2018 prihaja v! Ali twist ovinek, zavoj in ples celo noč. Želim vam 365 dni skupno zabavo in užitek.



46.) Če ste zadovoljni, praznujejo to novo leto z nasmehom na obrazu. Če niste zadovoljni, še vedno tako, da bo vaše blizu in dragi tisti nasmeh to novo leto.



47.) Obstajajo stvari, ki so ostale razveljaviti ali nekaj stvari ostalo neizrečeno, a tisto, kar ne more biti levo razveljaviti vam želijo srečno novo leto.



48.) Bodi hvaležen, da bi lahko spet videli novo leto v svojem življenju. Učite se iz preteklih napak in da na svetu dobre volje!



49.) V želji vam zelo srečno novo leto! Praznujte dan s svojimi najdražjimi in obročem v novo leto z veliko veselja!



50.) vas in vaše drage z vso ljubeznijo, sreče in veselja na v svetu Bog tuš! Najlepše želje in sezon pozdrav za novo leto od mene za vas.



51.) Na slavnostnem priložnosti, upam, da boste imeli čudovito januar, mirno februarja prijetno marec, lepo april, brez stresa maj, radostno junij, vesel julij, blagoslovil avgust čudovito september, praznično oktober, lep november in na koncu najsrečnejši december! In nazadnje, vendar sploh ne najmanj pomembno, imajo najbolj zanimivo in očarljivo novo leto.



Novo leto Sporočila in SMS-

novoletne Sporočila in SMS

52.) Tudi če vsak sončni zahod jemlje dnevno iz našega življenja, vsak sončni vzhod prinaša nov dan napolni z upanjem in priložnosti izključno za nas. Izkoristite vsak dan na največji potencial.

53.) Nihče ne more iti nazaj v čas, da spremenite svojih napak in napak. Torej prenehajte razmišljati o preteklosti, delo na sedanjost, da bi svetlejšo prihodnost.



54.) Vi ste na boljše čase, potem mimo vseh spodbujajoč vzroke svojega življenja in si naprej.



55.) Doseganje teh krila in letijo v nove višave! Uspevajo in cvetijo svojo polno paro to New Year.



56.) Naj bo veselje v vaše domove in toplino v svojem srcu. Kot pristopov novo leto, upam, da prinaša dobre novico in ljubezen za vas!



57.) Ker je novo leto najde svojo pot skozi zasnežene zimske noči, tu se vam pošiljam toplo Lepo tesen objem! Srečno novo leto!



58.) Vi ste sanjač,
in ste storilec.
Lahko ga opravite in doseganje večje dosežke,
z vsako leto bygone.
Vse najboljše za novo leto.



59.) Sestavite največjo zgodbo, kar lahko sami. Odprite novo knjigo o novem letu in začnite pisati!



60.) lahko vsak dan, da se zbudiš, pogled v ogledalo vas bo navdušila in v zameno boste navdušili kdor srečaš! Razveseljeval in navijanja to novo leto!



61.) Ko zori pristopov novo leto, pa si obeta boljši in izpolnjevanju jutri.



62.) Pozabite na vse neprijetne izkušnje so v preteklem letu in se veselimo z veselimi stvari hranijo v skladišču za vas.



63.) Cheers do novega leta prihaja! Imajo prijetno eno!



64.) Novo leto ne gre le za spremembo datuma, ampak celotno smer. Lahko se leto napolni z navijanja in veselja.



65.) Ali lahko slabi časi prinašajo žarek upanja to New Year.



66.) Novo leto lahko prinese nove upanju, novejših resolucijah in nove sreče.



67.) Ko se leto konča, se vse negativnosti in težave na koncu preveč; lahko novo leto uvedel vse samo, da so pozitivni.



68.) lahko vsak dan v novem letu vam prijetnih presenečenj, kot so zavihanimi cvetnimi listi cvet, ki se širijo sladek vonj počasi, saj se odvija plast za plastjo.



69.) Novo leto lahko prinese svojo pot številne možnosti, ki vam omogočajo, da tkanje zgodbe o uspehu.



70.) V svetu raste še eno leto starejši Želim si imeti srce, ki je še vedno mladostno in veselo novo leto in vedno. 76.) To novo leto nikoli ne pusti žalost in obup oblak svojo jasnost in pozitivnosti, saj je slednji vrline, ki bi pomagali, da bi na soncu v vašem življenju. Novo leto Message Novo leto Message



71.) My wishes for you are not restricted to only the following year but rather to every one of the all the years that you live, in this life and beyond. Have a happening New Year ahead.



72.) This New Year may you banish all your fears, doubts and worries as you make room for dreams, aspirations and joys.



73.) As this year is packing its bag, I wish for you that all the pessimism and troubles also do likewise, and the New Year bring achievement and coveted results for you.



74.) Every New Year we dream of a better world for us and ours. This Year let us take up the onus to make the world a better place for you, me and everyone else.



75.) This New Year may you have the strength to rewrite the story of your life the way you want it to be.















77.) Ne pozabite, da ne morejo Novo leto bo popolna. Ampak morate prezreti negativna in objemu pozitivne.



78.) To novo leto lahko se potopite v svojo dušo in tvori večno prijateljstvo s seboj.



79.) lahko vsak dan novega leta se proslav z vami obkrožen tisti, ki skrbi.



80.) To novo leto želim, da imaš odprta za vas, nikoli ne veš, kaj se lahko malo presenečenje življenje vrgel svojo pot.



81.) To novo leto upam, da je vsak korak, ki ga bo vodila blagoslove Boga.



82.) št Leto lahko postlano z rožicami. Ampak ti želim pogum in zaupanje, da se obrnejo vsako oviro v priložnost v prihajajočem novem letu.



83.) Naj bo vaša novoletna tako svetla kot sonce in kot dišeča kot rože.



84.) maj vse vaše sanje od lani pa v dosežkih v tem novem letu.



85.) To novo leto, kot ste pohod proti izpolnjuje vse svoje sanje lahko brez strahu prišli na svoj način, da blokira svojo pot.



86.) stara leta lahko odnese vse bolečine in nesrečo, saj gre in izpolnite svoje prihajajoče dneve s sonca in srečo zdaj in vedno.



87.) To novo leto lahko najdete ljubeč še trdno roko prijateljstva in tovarištva vsakič, ko ste se raztezajo od tvoje.



88.) Genuine uspeh pride le za tiste, ki so pripravljeni za to. Zato nikoli ne korak nazaj in vedno imajo pogum, da sprejme nove izzive. Želim vam zelo srečno novo leto 2018.



89.) Naj vam želim zelo srečno novo leto, preden se telefonske linije Zaribati in internet obesili. Srečno novo leto 2018!



90.) Imejmo zabavo coz je novo leto čas. Praznujte srečno novo leto 2018 z menoj vso noč, tako da bomo lahko konec leta skupaj in začeti novo leto skupaj.


Lahko svetilke veselja, osvetlijo svoje življenje in izpolnite svoje dneve s
svetle iskrice miru, veselja in dobre volje. Srečno novo leto ..................... novo srečno leto sporočila za prijatelje

sem spoznal ljubezen, zdravje, mir in veselje,
sta potrebna stalno mesto za bivanje.
Dal sem jim ur naslov upanje so varno prispeli.
Srečno novo leto

Vse, kar navdihuje u,
vse, kar pomeni največ 2 u,
vse, kar naredi u nasmeh in prinaša u veselje ........................... ..best srečno novo leto želje za prijatelje
želim 4 u v novem letu.

Kot je 2017 listov, lahko odnese z njo vse svoje žalosti in skrbi.
Kot 2018 prihaja, lahko prinesete s seboj nečist srečo in blaginjo.

Lahko to novo leto prinaša samo sreča ne trgajo,
Vsi imajo radi samo ti dragi,
vse vaše težave bodo končali
To je za vas mojega posebnega novoletni želji .................... ........ novo srečno leto sporočil

V tem srečno novo leto.
Bodimo boljši človeško bitje,
boljši družinski človek,
in najmanj boljše državljana v letu 2018 ..
Bog adijo 2017!

Duaon kem soghat Liye
Dil Ki gehrai sebi
Chand kem Roshni sebi
Pholon K kaghaz na
Aap K Liye SiRF 3 lafz
srečno novo leto || novo leto spor v hindujščini ||

Noči so Dark, a dnevi so luč,
noči so temno, ampak dnevi so luč,
Wish vaše življenje bo vedno svetlo.
Torej, draga moja, ne dobijo Fear
Coz Boga darilo nam "BRAND NEW YEAR".
SREČNO NOVO LETO

Nekaj lahko ostane razveljaviti
Nekatere besede lahko ostane neizrečeno
se nekateri občutki lahko ostane neizraženo
Ampak nekdo, kot si ti ne more biti nikoli zapustil.
Želim ua srečno novo leto 2018 ................. srečno novo leto sporočila za dekle

Sada Barte Rahe aap Ki slave,
Milte Rahe sabse pyaer aur Dosti,
Aur milj veliko zabave in masti.
Želim si, a..Happy novo leto z
obilo miru in blaginje .......................... novo srečno leto spor v hindujščini

Sabke Dilo mai ho sabke Liye Pyar,
Aanewala har din Laye Khusiyo ka Tyohar,
je Umid ka SATH AAO bhulke sare Gum
novo leto 2018 ko Hum Sab Kare MV-PRIDITE!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe Saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo da chahe ka tera ho,
Har din khubsoorat aur ratain Roshan ho,
Kamiyabi chumte Rahe tere kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho Tuje zgolj Yaar.

Nekaj v nasmeh, ki govori z mano,
nekaj v vašem glasu, ki poje z mano,
Nekaj v tvojih očeh ki mi pravi,
da ste najdražje mene.
Srečno novo leto !!

Kot Čokoladna torta Goes Popolna Pri vinski
My New Year Will Be Nepopolne Brez tebe.
Plz Be With Me Na tem novem letu za vedno.
Srečno novo leto !! ........................ luštna novo leto sms za punco

mladih src, ki r poln razveseliti, z nikoli misel bolečin.
Stara ugasne, vendar je vesel, Young Leto 2018 gre veselo na jutri.

Njegova zadnja večer 2017.
tako želijo UA Zelo vesel večer.
Želim tudi U Velika dni v letu 2018
Vsi prihodnjih letih v ur življenja, napolnjena z radostjo.

Naj bo novo leto
Bring te želje za vse vas
Toplina ljubezni, udobje doma
radosti za vaše otroke,
družbo in podporo družine n prijateljev
skrbna srca, ki sprejema
N obravnava vse ljudi enako
bogatenja znanja n
BOGASTVO raznolikosti
Courage poiskati n govoriti resnico,
tudi če to pomeni, da samostojno
upi n sanje o pravičnem svetu n
željo, da bi se zgodilo
luč vodil svojo pot
Pomoč roke za krepitev enotnosti
Serenity n mir v tvoji glavi,
srce

lahko duh ta počitniški
sezoni napolni srce z ljubeznijo
miru in spokojnosti
vas želji veliko želje za
novo leto vnaprej!

pustite, da se naslednje leto bo slavno tisti, ki nagrajuje vse svoje prihodnje prizadevala z uspehom

lahko srečni časi in tople spomine polepšajo novo leto. Imajo veliko leto. Srečno novo leto.

Srečno novo leto vnaprej, da u & ur družino.
Letos wll bi u blaginjo,
bogastvo,
uspeh,
zadovoljstvo &
Leasure.
Srečno 2018.
Uživajte EVRY malo življenjskega



Share44
Dua Mile Bando sebi,
SATH miljo apno sebi,
Rahmat kilometer rab sebi,
Pyar miljo sab sebi,
Yahi Dua hai Meri,
Rab se ke aap khus Rahe sabse ..
Srečno novo leto !! .. ....................... najbolj srečno novo leto želi prijateljem

Lo ji Arz kia hai
Dunya NE Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah wah
Dunya NE kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda kem Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Naredite svojo novo leto pišu zabave! Proslavili nov začetek s
ognjemet in pozdravi svoje prijatelje in družino na predvečer novega leta 2018


, ki ga želim, da niti ena solza curlja navzdol svoje lice to New Year.
Lahko si blagoslovljen z veseljem in srečo skozi vse leto.

Vanish vse thats slabo, pozdravljam vse to dobro vam želim zelo srečno novo leto.

Naj blagovno znamko New Year spozna, si svež, srečnejši, bolj zdravi, bolj veselo, bolj veselo in bolj zadovoljni.
Tukaj vam želi srečno novo leto ............................ najbolj srečno novo leto sms



Share42
Odstrani sovraštvo, Lust, Ljubosumje, Grudge, sovraštvo, pohlep iz vašega slovarju to Silvestrovo
in jih nadomestiti z ljubeznijo, predanostjo, podporo, sočutje, poštenost in zadovoljstvo,
Tu vas želijo zelo srečno novo leto ...... ................. najbolj srečno novo leto želi sms

lahko duh sezone New leto napolni srce z vedrino in mir. Vam želim srečno novo leto!

Lahko to novo leto korak naprej,
v vas vodi do novih dogodivščin,
novih cest za raziskovanje in nove uspehe doseči!
Srečno novo leto 2018 ................................ najbolj srečno novo leto sms




Lets obroč to novo leto z le dobrih stvari želim vam srečno novo leto.

Laxmi ka haath ho
Sarswati ka saath ho
Ganesh ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake jivan glavni Prakash
hi Prakash ho
"Srečno novo leto" ...................... najbolj srečno novo leto sms v hindi

Moj prisrčen želi za grand novo leto.
Naj te Bog blagoslovi. Želite zelo srečno novo leto .................................... najbolj srečno novo leto sms za prijatelje

z vsem toplina srca, želim vam prijetno lepo in čudovito novo leto.

Maj bog darilo vam slog za pretvorbo svoje sanje v resničnost v tem novem letu. Vam želim srečno novo leto.

Želim si, da greš čez številne mejnike in do cilja v letošnjem letu. Želim zelo srečno novo leto.

Veselje, sreča, ljubezen in dobrega zdravja vse to želim za vas to novo leto. Vam želim srečno novo leto.

Upam, da Novo leto prinaša veliko dobre volje za vas, vam želim srečno novo blizu in veliko sreče.

Lahko vse vaše sanje, to novo leto. Vam želim srečno novo leto.




Skozi prihodnjem letu lahko vaše življenje napolni z malo praznovanje sreče ...
želi vam Bright, srečno in uspešno novo leto 2018 z Bog blagoslovi ..

Izpolnite ur življenja in sreče in Bright Cheer,
Bring u Joy in blaginja za celotno leto,
in to je moja novoletna želja 4u Dragi ...
želja ua zelo SREČNO NOVO LETO.

Naj nasmeh
Pustite solze,
držite smeh,
Pusti bolečine,
Think veselja,
pozabi na strah,
Bodi vesel, coz
To je novo leto! Srečno novo leto 2018



Novo leto sms, v novo leto sms za punco, novo srečno leto sporočilo vzorec, novo leto sms 2018, novo leto želi prijatelje, novo srečno leto sporočila v gudžaratščina, novo leto sporočil, 2017, smešno srečno novo leto sporočila


===== ===========

Load comments