Thursday, November 2, 2017

Sretna nova godina želja SMS-2018



Sretna nova godina želja SMS-2018


1.) Čak iu najmračnijim satima svog života, ja ću stajati uz vas drži na samo svijeće i svjetlo se sve ne-osvijetljena područja u. Neka ti Bog obasuti svu sreću na svijetu! Sretna Nova godina 2018!




2.) Nadam se da ti dobre želje vam pomoći slaviti uzbudljivo i čarobni Novu godinu. Želeći vam vrlo Sretna Nova godina.



3.) Živjeli na Novu godinu, koji će nadamo se biti pun sreće i sreće. Sretna Nova godina!



4.) Udaljenost se može nas drže odvojeno, ali su nam srca zajedno. Sretna nova godina radost mog života!



5.) Neka nova godina biti puna sjaja i nade, tako da tama i tuga ostati daleko od vas. Sretna Nova godina!



6.) Nadam se da je vaš Nova godina je puna uspjeha, zdravlja, blagostanja i sreće. Sretna Nova godina!



7.) Može li velika godina puna neizmjerne sreće i sreće! Ostanite u dobrom zdravlju i postizanje veće visine uspjeha. Želim vam prekrasan godinu naprijed!



8.) To je Nova godina i najbolje vrijeme za obnovu rječnika života. Uklonite riječi poput ljubomore, mržnje, osvete, pohlepe od svog rječniku i staviti riječi poput ljubavi, brige, suosjećanja, poštenja i zadovoljstvo u svom mjestu. To će osigurati da imate veliki i krivnje-free godinu unaprijed.



9.) Nakon što vas u životu me uvjerava da imam nekoga tko će ovisiti i poziv u vrijeme potrebe. Kao što je i ove godine dolazi na kraju, vidimo još jednu godinu poravnanja u našim životima daje nam još jednu priliku da se tamo jedni za druge. Sretna Nova godina!



10.) Ima puno stvari u svijetu koje tek treba vidjeti i doživjeti. Živite svoj život, istraživati nove horizonte, ići za nove avanture ovu Novu godinu i nećete požaliti.



11.) Ova poruka je prenijeti svoje iskren pozdrav za vas i vašu obitelj. Nadam se da ste imali velika godina i da će imati još bolji ovaj put. Provedite vrijeme sa svojim dragim u blizini i. Uživati!



12.) Još jedna potpuno nova godina je ovdje tako napuniti vaše energije i dobiti set za uživanje. Napustiti sve brige, sumnje i strahove i samo slijediti politiku smijeh, ljubav, živu.



13.) 2018 je samo oko kutu, imajte na umu da živite samo jednom, život je gaćice, pravila su značilo da se razbije i zabavu i stvaranje sjećanja su sve što se računa.



14.) Ova Nova godina je moja želja za tebe je danima koji su gnjavaža besplatno, uma koji je teret slobodna i volim da je stanje slobodan.



15.) Neka naša nova rezolucija godina biti tu jedni za druge i pomoći ljudska bića u nevolji, čak i ako ih ne znam osobno. Tako dolaze neka je širenje neke dobrote i razveseliti!



16.) Neka nova sunce Nove godine donijeti snagu i živost, dok je mladi mjesec u novoj godini vam donosi mir i spokoj!



17.) Nadam se da svaki dobar prisutna dan u Novoj godini služi kao vrijedna blaga za bolje sutra. Uživajte u Novu godinu.



18.) Kroz prethodnih godina sam izmučena i nadraženu pakao iz tebe. Danas, na početku nove godine želim ti obećati da ću nastaviti raditi to i ove godine. Sretno s tim!



19.) Čak i ako je nova godina i stvari se mogu promijeniti, nadam se da ću nastaviti naše partnerstvo i zadržati ovu vezu učinkovito za mnogo godina da dođem. Želimo Vam velika nova godina!



20.) godine dolaze i odlaze, ali ove godine sam posebno bih da udvostručiti dozu zdravlja i sreće na vrhu s puno ljubavi. Sretna Nova godina!



21.) Knock Knock! Ja sam nova godina, a ja sam ovdje sa svim ljubavi, sreće, blagoslova i sreće za vas. Pusti me raširenih ruku.



22.) godine mogu doći i otići, ali naše prijateljstvo će trajati cijeli život i nikada nećemo biti neprijatelji. Stoga, prije nego sunce dobiva postaviti, ja sam želeći vam sretan i nevjerojatan Novu godinu.



23.) Kao što smo odjavili od prethodne godine i prijavite se ove godine, šaljem vam od srca želje pune ljubavi, sreće, sreće i veselja. Sretna Nova godina!



24.) Nadam se da sve svoje nevolje i bol trajati samo tako dugo dok svoje novogodišnjih odluka. Sretna Nova godina!



25.) Postoji unbolted vrata čeka vas s hrpe mogućnosti na drugoj strani. Dohvatiti one ove Nove godine i imaju uspješnu godinu unaprijed.



26.) Neka ti Bog obasuti 12 mjeseci sreće, 52 tjedana uživanja, 365 dana postignuća, 8760 sati sreću, 52600 minuta dobrog zdravlja i 31536000 sekundi zanosa i blaženstva! Sretna Nova godina!



27.) Ova Nova godina sam u potrazi za banku koja će mi dati veliki kredit i onda me zaboraviti zauvijek. Javite nam ako vam jedan! Sretna Nova godina btw!



28.) Kao što se cijeli svijet oko nas raste stariji od strane godini, nadam se da imaju srce koje ostaje kao mlad i veseo kao i uvijek.



Nova Godina Poruke

Nova Godina poruke

29.) Možda je to Nova godina će biti onaj koji ispunjava sve svoje snove i tako ga početi s radostan i živoj duši! Evo želeći vam uspješnu novu godinu!
30.) Ja sam htjela da se zaustavi sve moje negativne sklonosti za se i narednih godinu dana; No onda sam shvatio da nitko ne uživa gubitnik.



31.) Neka svi sekundi, minuta, sati, dana, tjedana i mjeseci ove Nove godine donijeti ogromnu radost i sreću! Sretna Nova godina!



32.) Moramo zahvaliti Bogu za još otvara još jednu novu stranicu u svome životu. Nadam se da živjeti svaki trenutak u najvećoj.



33.) Ovdje je dar ljubavi, omotan s pažnjom, vezan s dobrim namjerama i zapečaćene sa iskrenim željama. Sretna Nova godina!



34.) Neka svaki dan u narednu godinu donosi sreću, uzbuđenje i slatka iznenađenja na svom pragu! Želja i sve svoje drage nevjerojatan Nove godine.



35.) Zaboravite na bol, tugu i neuspjehe u posljednjih godinu dana. Dobrodošli ove godine pravi i veliki osmijeh. Sretna Nova godina!



36.) Nova godina je idealno vrijeme razvijati nove vidike i realizirati sve snove. Ponovno otkrijte snagu i hrabrost koja se nalazi unutar vas i dalje da se krene naprijed.



37.) Blagoslovljen budi ova nova godina
s unutarnjeg mira, prave ljubavi i bezuvjetnog radosti!
Sretna Nova godina!



38.) Na Novu godinu, možemo se osvrnuti na svim toplim uspomenama, ponosni naše uspjehe i uzeti pouku iz naših prethodnih grešaka. Jeste godinu ispunjen beskrajnim zabave i laugher.



39.) Prije izlaska prvog sunca 2018., neka me slikati sve zrake s blagoslovom uspjeha i sreće za vas. Evo želeći vam prekrasan Nova godina!



40.) Kao što smo unijeli ovu Novu godinu zajedno, neka je obećanje da uvijek biti tu jedni za druge i izdižu iznad svakog pada i nedostatak. Sretna Nova godina!



41.) Kada ste na putu do uspjeha, najvažnije pravilo je da ide naprijed i nikad ne izgledaju natrag. Može li doći do cilja i imaju vrijedno putovanje!



42.) U ovoj novoj godini, neka se izvršiti obećanje za sebe. Obećanje da bude bolji čovjek, bolji obiteljski osobu i što je najvažnije bolji građanin za našu zemlju.



43.) Noći su tamne, ali dani su svijetle, držati glavu i srce na mjestu da je u pravu. Nemojte se tužan jer je gotovo u blizini. Da! Radi se o predstojećim Nove godine.



44.) Moji dobre želje za tobom samo nisu ograničeni na iduću godinu, ali za mnogo godina da dođem. Imati ljuljanje Nova godina!



45.) 2017 je izlazak ... Nova Godina 2018 dolazi u! Da li twist okret, okret i plesati cijelu noć. Želim vam 365 dana ukupnog zabave i uživanja.



46.) Ako ste sretni, slave ovu Novu godinu s osmijehom na licu. Ako niste zadovoljni, uvijek učiniti kako bi vaš blizu i dragi one osmijeh ovu Novu godinu.



47.) Postoje stvari koje se zanemariti ili neke stvari lijevo neizrečeno, ali ono što se ne mogu zanemariti je žele vam sretnu Novu Godinu.



48.) Budite zahvalni što ste mogli vidjeti Novu godinu u svom životu ponovno. Učite iz svojih prošlih nedostatke i odvesti na svijetu u dobro raspoloženje!



49.) Želim vam vrlo Sretna Nova godina! Proslavite dan sa svojim najmilijima i prsten u Novu godinu sa puno radosti!



50.) Neka Bog vas i vaše drage sa svim ljubavi, sreće i sreće u svijetu tuš! Najbolje želje i godišnja doba pozdrav za Novu godinu od mene za vas.



51.) Na ovom svečarskom prigodom, nadam se da imate nevjerojatan siječnja, mirno veljače, ugodna ožujka, lijep travnja, bez stresa svibnja, radostan lipnja, sretna srpnja, blagoslovio kolovoz, divno rujna, svečano listopada, lijepo studenog te u konačnici najsretniji Prosinac! I zadnje, ali ne i na sve i najmanje važno, imaju najuzbudljiviji i šarmantan Novu godinu.



Nova Godina poruke i SMS

novogodišnjih poruka i SMS

52.) Čak i ako svaki zalazak sunca oduzima dnevno iz našeg života, svaki izlazak sa sobom donosi novi dan ispunjen nadama i mogućnosti isključivo za nas. Koristiti svaki dan u najvećoj potencijal.

53.) Nitko ne može ići natrag u vrijeme za promjenu nečije pogreške ili pogreške. Dakle, prestanite razmišljati o prošlosti, raditi na sadašnjost da bi svjetliju budućnost.



54.) Vi ste na bolja vremena, pogledaj prošlosti sve demotivirajuće uzroka svog života i nastojati naprijed.



55.) postižu krila i vinuti na nove visine! Cvjetati i cvatu svoj najvećoj ovoj novoj godini.



56.) Neka bude radost u vašim domovima i toplinu u srcu. Kako se približava Nova godina, nadam se da donosi radosne vijesti i ljubav za vas!



57.) Kako se Nova godina pronalazi svoj put kroz snježne zimske noći, ovdje je slanje toplu Pozdrav i čvrsto zagrliti! Sretna Nova godina!



58.) Vi ste sanjar,
a ti si i izvršitelj.
Mogu li izvesti i ostvariti veće uspjehe,
i svake godine prošao.
Sve najbolje za Novu godinu.



59.) Sastavi najveću priču što možete za sebe. Otvorite novu knjigu Novu godinu i početi pisati!



60.) Neka svaki dan da se probudite, pogled u ogledalo oduševiti vas i opet vas oduševiti tko vam u susret! Spread sreće i razveseliti ova nova godina!



61.) Kao zore pristupa novogodišnjih, to vam obećava bolji i ispunjavanju sutra.



62.) Zaboravite sve neugodna iskustva iz prethodne godine i veselimo se sretne stvari čuvaju u spremištu za vas.



63.) Živjeli na Novu godinu dolaze! Imati ugodan jedan!



64.) Nova godina je ne samo o promjeni datuma, ali cijeli smjer. Neka godine biti ispunjen razveseliti i dobro raspoloženje.



65.) Neka loša vremena dovesti u tračak nade ove Nove godine.



66.) Neka nova godina donijeti nove nade, novijih rezolucija i nove sreće.



67.) Kako se godina završava, mogu sve negativnosti i poteškoće kraj previše; možda Nove godine uvesti u samo svi koji su pozitivni.



68.) Neka svaki dan Nove godine donijeti ugodna iznenađenja poput uvijen latica cvijeta koji se šire slatki miris polako jer se sve odvija sloj po sloj.



69.) Neka nova godina donijeti svoj put obilje mogućnosti koje vam omogućuju da tkati uspješnica.



70.) Kako svijet postaje još jednu godinu stariji želim da imaju srce koje ostaje mladenački i vesela Nova godina i uvijek.



71.) želje za vas nisu ograničene na samo sljedeću godinu, već za svakog od svih godina koje žive u ovom životu i izvan nje. Imati događa Novu godinu unaprijed.



72.) Ova Nova godina može li protjerati sve svoje strahove, sumnje i brige, kao što bi se napravilo mjesta za snove, težnje i radosti.



73.) Što se ove godine pakiranje svoju torbu, želim vam da sve pesimizam i nevolje također učiniti isto, a Nova godina donese ostvarenje i coveted rezultate.



74.) Svaka nova godina sanjamo bolji svijet za nas i naše. Ove godine neka nam zauzeti teret da bi svijet bolje mjesto za vas, mi i svi drugi.



75.) Ova Nova godina možda imate snage prepisati priču o svom životu na način koji želite da bude.



76.) Ova Nova godina nikada nije neka tuga i očaj Oblak svoju jasnoću i pozitivnosti, jer je potonji vrline koje će pomoći kako bi u suncu na svoj život.





Nova Godina Poruka

Nova Godina Poruka



77.) Ne zaboravite da ni nova godina može biti savršen. Ali, morate ignorirati negativne i prihvatiti pozitivno.



78.) Ova Nova godina možda ćete zaroniti u svoju dušu i čine vječno prijateljstvo sa sebe.



79.) Neka svaki dan od Nove godine biti slavljenički s vama okružen onima koji se brinu.



80.) Ova Nova Godina želim da imate otvoren um za vas nikad ne znate što malo iznenađenja život može baciti svoj put.



81.) Ova Nova godina nadam se da je svaki korak vas odvesti je vođena blagodati Božje.



82.) Ne Godina može biti krevet od ruža. Ali želim ti hrabrost i pouzdanje okrenuti svaku prepreku u prilici tijekom predstojeće Nove godine.



83.) Neka vaš Nova Godina biti kao sjajna kao sunce i kao mirisna kao cvijeće.



84.) Neka svi snovi iz prošle godine pretvoriti u postignućima u tom Nove godine.



85.) Ova Nova godina dok marširaju prema ispunjavanju sve svoje snove može bez straha dolaze u svoj način da blokiraju svoj put.



86.) Neka stara godinu oduzeti sve tuge i nevolje, kao što prolazi i napuniti predstojeće dane sa suncem i srećom sada i uvijek.



87.) Ova Nova godina se nađete ljubavi, ali čvrstu ruku prijateljstva i druženja svaki put kad ispružiti tvoje.



88.) Pravi uspjeh dolazi samo onima koji su spremni za to. Dakle, nikada se korak natrag i uvijek imaju hrabrosti prihvatiti nove izazove. Želeći vam jako sretna nova godina 2018.



89.) Dopustite mi da vam poželim vrlo Sretna Nova godina prije nego što su telefonske linije se zaglavio i internet obješena. Sretna Nova godina 2018!



90.) Idemo stranku coz to je Nova godina vrijeme. Proslavite sretnu Novu godinu 2018 sa mnom cijele noći, tako da možemo završiti godinu zajedno i započeti novu godinu zajedno.


Neka svjetiljke radosti, osvijetliti vaš život i ispuniti svoje dane
svijetlim iskre mira, veselja i dobre volje. Sretna Nova godina ..................... sretna nova godina poruke za prijatelje

sam upoznao ljubav, zdravlje, mir i radost,
oni treba stalno mjesto za boravak.
Dao sam im ur adresa nadu da sigurno stigao.
Sretna Nova godina

Sve što inspirira u,
sve što najviše znači 2 u,
sve što čini u osmijeh i donosi polukružno radost ........................... ..best sretna nova godina želje za prijatelje
želim u 4 u novoj godini.

Kao 2017 listova, može se uzeti i dalje s njom sve svoje boli i brige.
Kao 2.018 stigne, može ga ponijeti sa sobom nepatvorenu sreću i blagostanje.

Neka ova nova godina donosi samo sreću nije suza,
Svatko voli samo ti draga,
sve svoje probleme će se završiti
To je za zaželjeti vam moja posebna novogodišnja .................... ........ sretna nova godina poruka

U ovom sretna nova godina.
Budimo bolji čovjek,
bolji obiteljski čovjek,
a najmanje bolji građanin u 2018 ..
Bog oprostio 2017. godine!

Duaon ki soghat liye
Dil ki gehrai se
Chand ki roshni se
Pholon k kaghaz po
AAP k liye SiRF 3 lafz
SRETNA NOVA GODINA || nova godina poruka: na hindskom ||

Noći su tamne, ali Dani su svjetlo,
Noći su tamne, ali Dani su svjetlo,
želja Tvoj život će uvijek biti svijetlo.
Tako je moj dragi ne bi Strah
coz, Boga dar nam „BRAND nova godina”.
SRETNA NOVA GODINA

Nešto mogu zanemariti
neke riječi mogu biti lijevo neizrečeno
Neki osjećaji mogu ostati neizraženo
Ali netko kao ti nikad ne može biti ostavljena.
Želim ua sretna nova godina 2018 ................. sretna nova godina poruka za djevojku

Sada Barte rahe AAP ki slave,
Milte rahe sabse pyaer Aur Dosti,
Aur milja puno zabave i masti.
Želimo vam a..Happy novu godinu s
Obilje mira i prosperiteta .......................... sretna nova godina poruke na hindskom

Sabke Dilo mai ho sabke liye Pyar,
Aanewala Har din Laye Khusiyo ke Tyohar,
Je ummid ke sath Aao bhulke Šare Guma
nova 2018 godina ko Hum Sab kare PRA-doći!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe Saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo da chahe wo tera ho,
Har din khubsoorat Aur ratain Roshan ho,
Kamiyabi chumte rahe tere Kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje puki yaar.

Nešto u tvoj osmijeh koji govori za mene,
nešto u tvom glasu koji pjeva mi se,
Nešto u vašim očima koje mi govori
da si ti najdraža mi.
Sretna Nova godina !!

Kao i čokoladni kolač ide savršeno uz vino
Moj Nove godine će biti nesavršen Bez tebe.
Plz biti sa mnom na ovoj novoj godini zauvijek.
Sretna Nova godina !! ........................ slatka nova godina sms za djevojku

mladih srdaca što R puna živjeli, s nikada misao od žalosti.
Stari ide van, ali drago Mladi Godina 2018 Dolazi veselo sutra.

Njegova posljednje večeri 2017.
tako žele UA Very Happy večer.
Također želimo ü Velika dana u 2018.
Sve naredne godine u ur život, pun radosti.

Neka nova godina
donijeti tih želja za sve vas
Toplina ljubavi, udobnost doma
radosti za svoju djecu,
tvrtke i potporu obitelji n prijateljima
brižna srca koja prihvaća
N tretira sve ljude jednako
obogaćivanje znanja n
bogatstvo različitosti
hrabrosti tražiti n govore istinu
čak i ako to znači da stoji sama
nade n snovi o pravednom svijetu n
želju da se to dogodilo
svjetlo voditi svoj put
Pomaganje ruke ojačati jedinstvo
Serenity n mir unutar vašeg uma,
srca

Neka duh ovog blagdana
sezone ispunite svoje srce ljubavlju
mir i spokoj
te želji mnogo želje za
Novu godinu unaprijed!

neka iduća godina biti slavno onaj koji nagrađuje sve svoje buduće napore s uspjehom

Neka sretnim vremenima i topla sjećanja uljepšati svoj novi godine. Neka velika godina. Sretna Nova godina.

Sretna nova godina unaprijed kako bi u & ur obitelji.
Ove godine WLL donijeti polukružno blagostanje,
bogatstvo,
uspjeh,
zadovoljstvo i
leasure.
Sretan 2018.
Uživajte evry malo života



Share44
Dua Mile Bando SE,
Sath milje apno sebi,
Rahmat milje Rab sebi,
Pyar milje SAB sebi,
Yahi Dua hai Meri,
Rab sebi ke AAP khus rahe sabse ..
Sretna Nova godina !! .. ....................... najbolje sretna nova godina želi za prijatelja

Evo ji Arz Kia Hai
Dunya NE Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah wah
Dunya NE kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Omogućiti nove godine blast zabave! Proslavite novi početak s
vatrometom i pozdraviti svoje prijatelje i obitelj na pragu nove godine 2018.


želim da ni jedna suza curi dolje svoj obraz ovoj novoj godini.
Blagoslovljen budi s radosti i sreće tijekom cijele godine.

Nestati sve taj loše, dobrodošli sve taj dobar želi vam jako sretna nova godina.

Neka brand Nova godina otkriva što svježije, sretniji, zdraviji, radosniji, vedriji i zadovoljniji.
Ovdje se želi vam sretnu Novu godinu ............................ najbolji sretna nova godina sms



Share42
Uklonite mržnje, požuda, ljubomora, nezadovoljstvo, neprijateljstvo, pohlepa iz svog rječnika ove novogodišnje noći
i zamijeniti ih s ljubavlju, predanošću, podrške, suosjećanja, poštenja i zadovoljstva,
ovdje se želim ti vrlo sretna nova godina ...... ................. najbolji sretna nova godina želi sms

Neka duh dijelu novog godine ispunite svoje srce miru i mir. Želim ti sretnu Novu godinu!

Neka ova nova godina biti korak naprijed,
u vas je dovelo do nove avanture,
nove ceste za istraživanje i novi uspjeh na dohvat ruke!
Sretna Nova Godina 2018 ................................ najbolji sretna nova godina sms




Omogućuje prsten ova nova godina sa samo dobre stvari želim ti sretnu Novu godinu.

Laxmi ke haath ho
Sarswati ke saath ho
Ganesh Ka nivas ho ...
Aur Laxmi ke ashirwad se ...
Apake jivan glavni Prakash
hi Prakash ho
„Sretna nova godina” ...................... najbolji sretna nova SMS godine u hindski

Moj najsrdačnije želje za velikom novu godinu.
Bog te blagoslovio. Želimo vam jako sretna nova godina .................................... najbolji sretna nova godina sms za prijatelje

sa svim toplinom srca, želim vam ugodan lijep i prekrasan novu godinu.

Bog poklon Vam stil pretvoriti svoj san pretvoriti u stvarnost u ovoj novoj godini. Želim ti sretnu Novu godinu.

Volio bih da prelaze mnoge događaje i na svoje odredište ove godine. Želim vrlo sretna nova godina.

Radost, sreća, ljubav i dobro zdravlje sve to želim za vas to nova godina. Želim ti sretnu Novu godinu.

Nadam se da će Nova godina donosi pregršt dobrog raspoloženja za vas, želim vam sretnu Novu blizu i sreću.

Neka sve svoje snove, ova nova godina. Želim ti sretnu Novu godinu.




Tijekom iduće godine možda vaš život biti ispunjen malu proslavu sreće ...
želi Vam Bright, sretnu i uspješnu Novu godinu 2018 sa Bog blagoslovi ..

Napunite ur život sreće i Bright razveseliti,
dovesti do nesigurnosti Radost i prosperitet za cijele godine,
i to je moja čestitka 4U Dragi ...
želja ua VRLO SRETNA NOVA GODINA.

Imajte osmijeh
Ostavi suze,
držite smijeh,
Ostavi bol,
mislim od radosti,
zaboravi strah,
biti radostan, coz
to je nova godina! Sretna nova godina 2018



nova godina sms u, nova godina sms za djevojke, sretna nova uzorak godina poruka, nova godina sms 2018, nova godina želi za prijatelja, sretna nova godina poruke u Gujarati, Nova Godina poruke 2017, smiješno sretna nova godina poruke


===== ===========

Load comments