Thursday, November 2, 2017

Sretna nova godina želja SMS 2018



 

Sretna nova godina želja SMS 2018


1.) Čak iu najmračnijim sati svog života, ja ću stajati uz tebe drži na samo svijeća i upaliti sve neosvetljenih područja. Neka vas Bog obasuti svu sreću na svijetu! Happy New Year 2018!




2.) Nadam se da ove dobre želje vam pomoći da proslavimo uzbudljivu i magičnu Nove godine. Želimo vam vrlo Sretna Nova godina.



3.) Cheers do Nove godine, koji će, nadamo se, puna sreće i sreće. Sretna Nova godina!



4.) Udaljenost mogli da nas održe odvojeno, ali naša srca su zajedno. Sretna Nova godina na radost mog života!



5.) Može nove godine biti ispunjen svjetline i nade, tako da tama i tuga podalje od vas. Sretna Nova godina!



6.) Nadam se da je Nova godina je ispunjen uspjeh, zdravlje, prosperitet i sreću. Sretna Nova godina!



7.) Može li sjajna godina ispunjena ogromnom sreće i sreće! Ostati u dobrom zdravlju i postizanja veće visine uspjeha. Želimo vam prekrasan godinu dana unaprijed!



8.) To je Nova godina i najbolje vrijeme da se obnovi svoj rečnik života. Uklonite riječi kao što su ljubomora, mržnja, osveta, pohlepa iz vašeg rječnika i staviti riječi kao što su ljubav, briga, suosjećanje, poštenje i zadovoljstvo na njihovo mjesto. Ovo će osigurati da imate veliki i bez krivice godinu dana unaprijed.



9.) Imajući ste u mom životu me uverava da imam nekoga da zavisi i pozvati u trenucima potrebe. Kao što je i ove godine dolazi do kraja, vidimo još jednu godinu rješavanje u naše živote dajući nam još jednu šansu da bude tu jedni za druge. Sretna Nova godina!



10.) Postoji mnogo stvari na svijetu ostaje da se vidi i iskusni. Živi svoj život, istražuju nove horizonte, ići na nove avanture ovu Novu godinu i nećete požaliti.



11.) Ova poruka je da prenese moje iskrene pozdrave tebi i tvojoj porodici. Nadam se da ste imali veliku godine i da će imati još bolji ovaj put. Provesti vrijeme sa svojim blizini i drage. Uživajte!



12.) Još jedna potpuno nova godina je tu tako napuniti svoju energiju i dobiti set za uživanje. Napustite sve brige, sumnje i strahove i samo pratite politiku smeha, ljubavi, uživo.



13.) 2018. je odmah iza ugla, imajte to na umu da živite samo jednom, život je kratke hlače, pravila imaju za cilj da se slomi i zabavu i stvaranje sjećanja su sve što se računa.



14.) Ova Nova godina moja želja za vas je za dane koji su bez muke, uma da je teret preuzeti i vole da je stanje slobodan.



15.) Neka naše novogodišnje rezolucije biti tu jedni za druge i pomoći ljudska bića u nevolji, čak i ako ih ne znaju osobno. Zato dođite hajde da širi neke ljubaznost i navijaju!



16.) Neka nova sunce Nove godine ti donesem snage i živosti dok mlađaka Nove godine donosi mir i spokoj!



17.) Nadam se da svaki dobar današnjih dana u novoj godini služi kao vrijedan blago za bolje sutra. Uživajte u Novu godinu.



18.) Kroz prethodnih godina sam prisluškivan i iritiralo pakao iz tebe. Danas, na početku nove godine želim da vam obećati da ću nastaviti raditi to i ove godine. Sretno s tim!



19.) Čak i ako je to nova godina i stvari mogu promijeniti, nadam se da ću nastaviti naše partnerstvo i održati tu vezu efikasno još mnogo godina da dođem. Želim vam veliku novu godinu!



20.) godine dolaze i odlaze, ali ove godine posebno želim vam udvostručiti dozu zdravlja i sreće na vrhu sa puno ljubavi. Sretna Nova godina!



21.) Knock Knock! Ja sam Novu godinu i ja sam ovdje sa svim ljubavi, sreće, blagoslov i sreća za vas. Pusti me raširenih ruku.



22.) godine može doći i proći, ali naše prijateljstvo će trajati cijeli život i nikada nećemo biti neprijatelji. Stoga, prije nego što je sunce dođe do set, ja vas žele sretan i nevjerojatan Nove godine.



23.) Kao što smo se odjavili iz prethodne godine i prijavite se ove godine, ja ti šaljem iskrenu želju puno ljubavi, sreće, sreće i veselja. Sretna Nova godina!



24.) Nadam se da sve svoje nevolje i bol traje samo onoliko koliko rezolucije u Novoj godini. Sretna Nova godina!



25.) Postoji unbolted vrata čeka vas s hrpe mogućnosti, s druge strane. Drži one nove godine i imaju uspješnu godinu dana unaprijed.



26.) Neka ti Bog tuš sa 12 mjeseci sreće, 52 sedmice uživanja, 365 dana dostignuća, 8760 sati sreće, 52600 minuta dobrog zdravlja i 31536000 sekundi ekstaze i blaženstva! Sretna Nova godina!



27.) Ova Nova godina ja sam u potrazi za banku koja će mi dati veliki kredit i onda me zaboraviti zauvijek. Da javite mi ako ste pronašli jedan! Sretna Nova godina btw!



28.) Kao što je cijeli svijet oko nas raste stariji od strane godine, nadam se da imaju srce koje ostaje kao mladalački i veselo kao i uvijek.



Nova Godina poruke

novogodišnje poruke

29.) Možda je ovo Nova godina će biti onaj koji ispunjava sve vaše snove i tako započeti ga sa veselim i živu dušu! Ovdje se žele prosperitetnu novu godinu!
30.) Htio sam da se zaustavi sve moje negativne sklonosti za gore i narednoj godini; Međutim, onda sam shvatio da niko ne uživa gubitnik.



31.) Neka sva sekunde, minute, sate, dane, nedelje i meseci ove nove godine donose ti radost i sreća! Sretna Nova godina!



32.) Treba zahvaliti Bogu za još otvara još jedno novu stranicu u našim životima. Nadam se da žive u svakom trenutku u potpunosti.



33.) Ovdje je dar ljubavi, omotan sa pažnjom, vezan uz dobru volju i zapečaćen iskrene želje. Sretna Nova godina!



34.) Neka svaki dan u narednu godinu donosi sreću, uzbuđenje i slatka iznenađenja na svom pragu! Želim Vam i sve svoje drage nevjerojatan Novu godinu.



35.) Zaboravite sve bol, tugu i promašaje protekle godine. Ove godine dočekati sa pravi i veliki osmijeh. Sretna Nova godina!



36.) Nova godina je idealno vrijeme da se odvija nove horizonte i realizaciji svih snova. Ponovno otkrijte snagu i hrabrost koja se nalazi u tebi i nastavi da se krene naprijed.



37.) Neka vam bude blagoslovio ovu novu godinu
sa unutrašnji mir, prava ljubav i neuslovljenom radost!
Sretna Nova godina!



38.) Na Novu godinu, se osvrnemo na sve tople uspomene na, ponosni na postignute rezultate, te da lekciju iz naših prethodnih grešaka. Su godinu ispunjen beskrajnim zabave i smeh.



39.) Prije izlaska prvog sunce 2018. godine, dozvolite mi da slikam sve zraka sa blagoslovima uspjeha i sreće za vas. Ovdje se žele prekrasan Nova Godina!



40.) Kako ulazimo nove godine zajedno, hajde da obećavaju da će uvijek biti tu jedni za druge i izdići iznad svake jeseni i nedostatak. Sretna Nova godina!



41.) Kada ste na putu ka uspjehu, najvažnije pravilo je da nastavimo napred i nikad osvrnuti. Neka vam postaviti cilj i imaju vrijedno putovanje!



42.) U ovom Nova Godina, hajde da se obećanje sebi. A obećanje da će biti bolje ljudsko biće, bolje porodice osoba i što je najvažnije bolji građanin za našu zemlju.



43.) Noći su tamne, ali dani su svijetle, glavu i srce na mjestu koje je u pravu. Nemojte se tužno jer je gotovo u blizini. Da! Radi se o predstojećem Nove godine.



44.) Moj dobre želje za tebe tek nije ograničena samo na predstojeće godine, ali još mnogo godina da dođem. Imaju za ljuljanje Nova Godina!



45.) 2017. izlazi ... Nova 2018 Godina dolazi! Da li twist zaokret, zaokret i plešu cijelu noć. Želim Vam 365 dana od ukupnog broja zabavu i uživanje.



46.) Ako ste sretni, slave ovaj Nova godina sa osmehom na licu. Ako niste zadovoljni, uvijek učiniti da vaš blizini i drage smile nove godine.



47.) Postoje stvari koje su ostavljeni Undone ili neke stvari ne znati, ali ono što ne može ostati nedovršeno vas žele sretnu Novu godinu.



48.) Budite zahvalni što ste mogli ponovo vidjeti Novu godinu u svom životu. Učite od svoje prošlosti mane, te da na svijetu raspoloženi!



49.) Želim Vam vrlo Happy New Year! Proslavite dan sa svojim najmilijima i prsten u Novu godinu sa puno radosti!



50.) Neka Bog tuš vas i vaše najmilije sa svim ljubavi, sreće i sreće na svijetu! Najbolje želje i godišnja doba pozdrav za Novu godinu od mene za vas.



51.) Na ovoj slavljeničke prilikom, nadam se da imaju nevjerojatan januara mirno februara ugodan marta, lijep aprila bez stresa maja, radostan juna sretan jula blagoslovio avgusta divno septembra svečane oktobra lijepo novembra, a na kraju najsretniji decembar! I na kraju, ali ne i na svim najmanju ruku, imaju najuzbudljivije i šarmantan Nove godine.



Nova Godina poruke i SMS

novogodišnje poruke i SMS

52.) Čak i ako svaki zalazak sunca uklanja dnevno iz naših života, svaki izlazak sunca sa sobom donosi novi dan ispunjen nadama i mogućnosti isključivo za nas. Iskoristite svaki dan do krajnjih granica.

53.) Niko ne može da se vrati u vrijeme za promjenu nečijeg greške ili greške. Tako prestati misliti o prošlosti, raditi na sadašnjost da bi svjetliju budućnost.



54.) Vi ste na bolja vremena, vidi prošlost sve demotivišući uzroke svog života i nastojati ispred.



55.) Postići tih krila i vinuti u nove visine! Cvjetati i cvatu svoj mogućoj nove godine.



56.) Neka bude radost u vašim domovima i toplinu u srcu. Kako se bliži Nova godina, nadam se da donosi radosne vijesti i ljubav za vas!



57.) Kao što je Nova godina pronalazi svoj put kroz snježne zimske noći, ovdje je slanjem toplo zdravo i čvrsto zagrljaj! Sretna Nova godina!



58.) Ti si sanjar,
a vi ste izvršitelj.
Dabogda izvesti i ostvariti veći dostignuća,
sa svake godine prošlih.
Sve najbolje za Novu godinu.



59.) Odredite najveću priču možete za sebe. Otvori nova knjiga nove godine i početi pisati!



60.) Može svaki dan da se probudiš, prizor u ogledalu vas oduševiti i zauzvrat vas oduševiti ko god smo se upoznali! Spread sreće i razveseliti ovo New Year!



61.) Kako se zora pristupa Nove godine, obećava vam bolje i ispunjavanja sutra.



62.) Zaboravite sve neprijatna iskustva iz prethodne godine i radujemo se sretni stvari drže u prodavnici za vas.



63.) Cheers do Nove godine dolazi! Imaju ugodan jedan!



64.) Nova godina je ne samo o promjeni datuma, ali cijeli pravac. Može godine biti ispunjen navijaju i veselo.



65.) Može loša vremena dovesti u zrak nade ove Nove godine.



66.) Neka Nova godina donose nove nade, novija rezolucije i nove sreće.



67.) Kako se godina završi, može sve negativnosti i poteškoće završiti previše; može Nove godine uvesti u samo sve to su pozitivni.



68.) Neka svaki dan Nove godine vam donosi prijatna iznenađenja poput uvijen latice cvijeta koji se šire slatki miris polako jer odvija sloj po sloj.



69.) Neka Nova godina donese svoj put mnoštvo mogućnosti koje vam omogućuju da tkaju priče o uspjehu.



70.) Kako svijet raste još jednu godinu stariji želim da imate srce koje ostaje mladalački i vesela Nova godina i uvijek.



71.) Moj želje za tebe nisu ograničene samo na narednu godinu, već da svaka od svih ovih godina da živite, u ovom životu i šire. Imaju događa Nova Godina pred nama.



72.) Ova Nova Godina Neka vas protjerati sve svoje strahove, sumnje i brige kao što oslobodili prostor za snove, težnje i radosti.



73.) Kao što je i ove godine pakuje svoje torbu, želim vam da sve pesimizam i nevolje i učine isto, a Nova godina donese ostvarenje i prestižnu rezultate za vas.



74.) Svaka Nova Godina sanjamo o boljem svijetu za nas i naše. Ove godine uzmimo se teret da bi svijet boljim mjestom za tebe, mene i svi ostali.



75.) Ova Nova godina možete imati snage da prepisati priču svog života onako kako želite da bude.



76.) Ova Nova godina nikad nije dao tuga i zaprepaštenje pomuti jasnoću i pozitivnosti, jer je ovo drugo vrline koje bi pomogle da dovedu u sunce u svoj život.





Novogodišnja poruka

Novogodišnja poruka



77.) Ne zaboravite da ni Nova godina može biti savršen. Ali morate ignorirati negativne i prihvate pozitivan.



78.) Ova Nova godina možda ćete uroniti u svoju dušu i čine vječno prijateljstvo sa samim sobom.



79.) Neka svaki dan Nove godine biti slavljenička s vama okružen onima kojima je stalo.



80.) Ova Nova Godina želim da imate otvoren um za nikad se ne zna šta je život malo iznenađenja može baciti svoj put.



81.) Ova Nova Godina Nadam se da svaki korak vas odvesti je vođen Božje blagoslove.



82.) Ne Godina može biti krevet od ruža. Ali želim vam hrabrost i povjerenje da biste svaku prepreku u priliku da tokom narednih Nove godine.



83.) Neka vam Nova godina bude svetlo kao sunce i kao mirisna kao cvijeće.



84.) Maj sve svoje snove od prošle godine pretvaraju u dostignuća tokom ove Nove godine.



85.) Ova Nova godina kao što marširaju prema ispunjavanju sve svoje snove može bez straha dolaze u svoj način da blokiraju svoj put.



86.) Može stare godine oduzme sve tuge i nevolje, jer prolazi i napuniti vaš predstojeći dana sa suncem i srećom sada i uvijek.



87.) Ova Nova godina se mogu naći voljenu još čvrstu ruku prijateljstva i druženja svaki put kad ispružim tvoje.



88.) Pravi uspjeh dolazi samo onima koji su spremni za to. Dakle, nikad ne korak nazad i uvijek imaju hrabrosti da prihvate nove izazove. Želim Vam vrlo sretna nova godina 2018.



89.) Dozvolite mi da Vam vrlo Sretna Nova godina prije telefonske linije se zaglavio i internet obješen. Happy New Year 2018!



90.) Hajde da stranka coz to je Nova godina vremena. Proslavite Happy New Year 2018 sa mnom sve noći, tako da smo ove godine može završiti zajedno i početi novu godinu zajedno.


Može lampe radosti, osvjetljavaju vaš život i ispuniti svoje dane sa
svijetle iskre mira, veselja i dobre volje. Sretna Nova godina ..................... sretna nova godina poruka za prijatelje

sam upoznao ljubav, zdravlje, mir i radost,
im je potreban stalni mjesto za boravak.
Dao sam im ur adresa nadi da stigli.
Sretna Nova godina

Sve što nadahnjuje u,
sve što znači najviše 2 u,
sve ono što čini U Smile & donosi u radost ........................... ..best sretna nova godina želje za prijatelje
i žele 4 u u novoj godini.

2017. lišće, može se oduzeti uz sve tugu i brige.
Kao što je 2018 stigne, može ga dovesti sa sobom čistu sreću i prosperitet.

Možda ove nove godine donosi samo sreća nije suza,
Svi vole samo ti dragi,
svi vaši problemi će biti završiti
To je za želju si mi poseban Nove godine .................... ........ sretna nova godina poruka

U ovoj srećna nova godina.
Budimo bolji ljudsko biće,
bolji porodični čovjek,
a najmanje bolji građanin u 2018. ..
Boga bye 2017!

Duaon ki soghat liye
Dil Ki gehrai se
Chand ki Roshni se
Pholon k kaghaz po
Aap k Jane sirf 3 lafz
HAPPY NEW YEAR || Nova godina por u hindi ||

Noći su tamne, ali Dani su svjetlo,
Noći su tamne, ali Dani su svjetlo,
Wish svoj život će uvijek biti Bright.
Dakle, moj dragi ne dobijete Strah
Coz, Bog Poklon nam "NOVI GODINA".
HAPPY NEW YEAR

Nešto se može ostaviti poništiti
Neke riječi mogu biti lijevo neizrečeno
Neke osjećaje može ostati nedorečeni
Ali neko kao ti nikad ne može biti ostavljena.
Volio bih ua Happy New Year 2018 ................. sretna nova godina poruke za devojku

Sada Barte Rahe AAP ki slavu,
Milte Rahe Sabse pyaer aur dosti,
Aur milje puno zabave i masti.
Želim vam a..Happy novu godinu sa
Obilje mira i prosperiteta .......................... sretna nova godina por in Hindi

Sabke dilo mai ho Sabke liye Pyar,
Aanewala izgubio din laye Khusiyo ka Tyohar,
Is ummid ka sath aao bhulke Sare Gum
novu godinu 2018 ko Hum Sab kare WEL-COME!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo da Chahe Wo tera ho,
Har din Khubsoorat aur ratain Roshan ho,
Kamiyabi chumte Rahe tere Kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho Tuje samo Yaar.

Nešto u tvoj osmijeh koji govori za mene,
nešto u tvom glasu koji pjeva sa mnom,
Nešto u tvojim očima što mi kaže,
da ste vi najdraži mi je.
Sretna Nova godina !!

Like Chocolate Cake Goes Savršeno uz vino
My New godine biti Imperfect bez tebe.
Plz Be With Me Na ovoj Nova Godina zauvijek.
Sretna Nova godina !! ........................ slatka nova godina sms za djevojku

Mladi srca da R puna navijanja, Sa nikada misao tuge.
Stara se gasi, ali drago Young 2018. Dolazi veselo sutra.

Njegova Posljednje večeri 2017. godine
to žele UA Very Happy večer.
Također Wish U Veliki Dani 2018.
Svi narednim godinama U Ur život, pun radosti.

Neka nova godina
Odnesi želje za sve vas
Toplinu ljubavi, udobnost doma
radosti za svoju djecu,
poduzeća i podrška porodice n prijatelja
brižna srce koje prihvata
N tretira sva ljudska bića jednako
Obogaćivanje znanja n
bogatstvo različitosti
hrabrosti da traži n govoriti istinu
Čak i ako to znači da stoji sama
nade n snove pravednog svijeta n
želja da se to desi
A svjetlo vodi na tvom putu
Pomaganje ruke ojačati jedinstvo
Serenity n mira u svoj um,
srce

Neka duh ovog praznika
sezone ispuniti svoje srce s ljubavlju
mir i spokoj
ste Želeći mnoge želje za
Novu godinu unaprijed!

neka narednoj godini biti slavno onaj koji nagrađuje sve budućem radu sa uspjehom

Može sretnih trenutaka i toplo uspomene uljepšati svoj novi godine. Imaju odličnu godinu. Sretna Nova godina.

Sretna nova godina unaprijed u i ur obitelji.
Ove godine wll donijeti u prosperitet,
bogatstvo,
uspjeh,
zadovoljstvo i
Leasure.
Happy 2018.
Uživajte u Evry malo života



Share44
Dua Mile Bando se,
Sath milje Apno se,
Rahmat milje rab se,
Pyar milje SAB se,
Yahi dua Hai Meri,
Rab se ke AAP Khus Rahe Sabse ..
Sretna Nova godina !! .. ....................... najbolje sretna nova godina želi za prijatelje

Lo ji Arz kia hai
Dunya ne Kiye Bohát Zulm-o-Sitam.
Wah wah
Dunya ne Kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Učinite vaš Nova Godina eksplozija zabave! Proslavite novi početak sa
vatrometom i pozdravi svojim prijateljima i obitelji na pragu nove godine 2018


želim da nijedna suza curi niz obraz ove Nove godine.
Može li biti blagoslovljen s radošću i sreće cijele godine.

Nestanu sve thats loše, dobro je sve to je dobro Vam vrlo sretna nova godina.

Neka brend Nove godine otkriva vam svježiji, sretniji, zdraviji, vesela, vedriji i zadovoljniji.
Ovdje vas žele srećnu Novu godinu ............................ najbolje sretna nova godina sms



Share42
Uklonite iz mržnje, Lust, ljubomora, Grudge, Animosity, pohlepa iz vašeg rječnika ove novogodišnju
i zamijeniti ih s ljubavlju, posvećenost, podršku, Compassion, poštenje i Contentment,
Ovdje vas žele vrlo sretna nova godina ...... ................. najbolje sretna nova godina želi sms

Neka duh sezone nove godine ispuniti svoje srce s spokoj i mir. Želim vam sretnu novu godinu!

Neka ova nova godina biti korak naprijed,
u tebi što je dovelo do nove avanture,
novi putevi, da istražuju i novi uspjeh do!
Happy New Year 2018 ................................ najbolje sretna nova godina sms




Lets prsten ovu novu godinu sa samo dobre stvari želim vam sretnu novu godinu.

Laxmi ka Haath ho
Sarswati ka Saath ho
Ganesh Ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake jivan glavni prakash
hi prakash ho
"Sretna nova godina" ...................... najbolje sretna nova godina sms u hindi

My heartiest želje za veliku novu godinu.
Neka te bog blagoslovi. Želim vam vrlo sretna nova godina .................................... najbolje sretna nova godina sms za prijatelje

sa svim toplinu srca, želim vam ugodan lijepe i divne Nove godine.

Neka Bog poklon koji stil da pretvoriti svoj san u stvarnost u ovoj novoj godini. Želim vam Sretna nova godina.

Želim vam prijeći mnoge prekretnice i do svog odredišta u ovoj godini. Ja bih jako sretna nova godina.

Radosti, sreće, ljubavi i dobro zdravlje svih ovih želim ti ovu novu godinu. Želim vam Sretna nova godina.

Nadam se da će Nova godina donosi mnoštvo dobrog raspoloženja za tebe, želim ti srećnu Novu blizini i sretno.

Mogu sve svoje snove, ove nove godine. Želim vam sretnu novu godinu.




Tokom naredne godine može vaš život biti ispunjen sa malo slavlje sreće ...
želi Vam svijetloj, Happy i prosperitetna Nova Godina 2018. God Bless ..

Ispunite ur život od sreće i Bright Cheer,
Donesi to u radosti i prosperiteta za cijele godine,
a to je moja Nova Godina žele 4u Dragi ...
Želja ua VERY HAPPY NEW YEAR.

Držite osmeh
Ostavi suze,
Držite smeh,
Ostavi bol,
Misli radosti,
Zaboravi strah,
Budite radostan, rođo
To je Nova godina! Sretna nova godina 2018



nova godina sms u, nova godina sms za devojku, sretna nova godina poruke uzorak, nova godina sms 2018. godine, nova godina želi za prijatelje, sretna nova godina poruku u Gujarati, nova godina poruka 2017. godine, smiješno sretna nova godina poruke


===== ===========

Load comments