Thursday, November 2, 2017

Yeni yılın kutlu dilek SMS 2018




Yeni yılın kutlu dilek SMS 2018


Hatta hayatınızın en karanlık saatlerinde 1.), sadece mum üzerine tutarak senin yanında durmak ve tüm ışıksız alanları yanacaktır. Tanrı dünyadaki tüm mutluluğu ile duş etsin! Yeni Yılınız Kutlu Olsun 2018!




2.) Bu iyi dilek sen heyecanlı ve büyülü yılbaşı kutlamak için yardımcı umuyoruz. Sana çok mutlu bir yeni yıl diliyorum.



3.) Yeni yıla Şerefe umarım iyi şans ve mutluluk dolu olacak. Mutlu Yıllar!



4.) Uzaklık bizi ayrı tutuyor olabilir ama kalplerimiz bir arada. Hayatımın sevincine Yeni Yılınız Kutlu Olsun!



Karanlık ve hüzün senden uzak olacak şekilde 5.) yılbaşı parlaklık ve umutla dolsun. Mutlu Yıllar!



6.) sizin yılbaşı başarı, sağlık, refah ve mutluluk dolu Umut. Mutlu Yıllar!



7.) Eğer harika bir yıl muazzam mutluluk ve şans dolu alabilir! Sağlıklı kalın ve daha büyük başarı zirvelere ulaşmak. Yine güzel bir yıl geçirmeniz dileğiyle!



8.) Bu yaşam sözlüğünü yenilemek için en uygun zaman yeni yıl var ve. Senin sözlükten kıskançlık, nefret, intikam, hırs gibi kelimeler çıkarmak ve onların yerine sevgi, bakım, şefkat, dürüstlük ve memnuniyeti gibi kelimeler koydu. Bu ileride büyük ve sorumsuzluk yıl yaşamanızı sağlayacaktır.



9.) Hayatımda olman ben bağlıdır ve yoklukta çağırmak biri var bana güvence verdi. Bu yıl sona erer, biz bir yıl daha bize birbirleri için orada olmak için bir şans vererek hayatımıza yerleşme bkz. Mutlu Yıllar!



10.) henüz görülür ve yaşanabilir dünyadaki bir çok şey vardır. Bu yeni yıl yeni maceralar için gitmek ve pişman olmaz, yeni ufuklar keşfetmek, hayatını yaşa.



11.) Bu ileti size ve ailenize en içten selamlarımı iletmek etmektir. Eğer büyük bir yıl geçirdi ve hatta daha iyi bir bir bu zaman olacak Umut. Yakın ve değerli olanlarla zaman geçirin. Keyfini çıkarın!



12.) Bir başka yepyeni yıl böylece enerjileri şarj ve zevk kümesi olsun burada. Tüm endişeleri, şüpheleri ve korkuları iptal edip sadece kahkaha, sevgi, canlı politikasını izleyin.



13.) 2018 you only live once akılda tutmak, köşede, hayat şort, kurallar kırık ve eğlenmek ve oluşturma anılar sayar hepsi olmak içindir.



14.) Bu senin için yeni yıl dileğim yükü ücretsiz ve sevgi aklın bu koşul ücretsiz, sorunsuz olan günlerde içindir.



15.) birbirlerinin yanında olmaya ve biz şahsen bunları bilmek dahi muhtaç dost insanları yardım etmek bizim yeni yıl çözünürlük yapalım. Öyleyse bazı iyilik yaymak ve tezahürat izin gel!



Yeni yılın yeni ay size huzur ve huzur getirir iken 16.) yeni yılın yeni güneş size güç ve canlılık getirebilir!



17.) yeni yıl içinde her iyi günümüz daha iyi bir yarın için değerli bir hazine olarak hizmet vermektedir Umut. Yeni yıl keyfini çıkarın.



18.) Önceki tüm yıl boyunca ben dinlenmişti ve size defol rahatsız etmişti. Bugün, yeni yılın başında ben de bunu bu yıl yapmaya devam edeceğim size söz etmek istiyorum. İyi şanslar!



19.) o Yeni bir yıla ve işler değişebilir bile, ortaklığımızı devam etmek ve gelecek daha uzun yıllar verimli bir şekilde bu bağ tutmak istiyoruz. Eğer çok güzel bir yıl diliyoruz!



20.) Yıl gelir ve gider, ama özellikle diliyorum bu yıl sağlık ve mutluluk doz aşk bir sürü ile tepesinde ikiye katlayın. Mutlu Yıllar!



21.) Knock Knock! Ben yeni yıl ve ben sizin için tüm sevgi, mutluluk, bereket ve iyi şans ile buradayım. Kollarını açarak beni içeri al.



22.) Yıl gelir ve gider ama arkadaşlığımız bir ömür boyu sürecek ve biz düşmanlar asla olabilir. Güneş batmaya bulmadan nedenle, Sana mutlu ve muhteşem bir yeni yıl diliyorum.



Bir önceki yılın çıkış yapıp bu yıl giriş olarak 23.) Seni seviyorum, şans, mutluluk ve neşe dolu içten dileklerini gönderiyorum. Mutlu Yıllar!



24.) Tüm dertlerin ve ağrı Yeni Yıl kararlarına sadece sürece son Umut. Mutlu Yıllar!



25.) bunun diğer tarafta fırsatlardan yığınları ile sizi bekleyen bir unbolted kapı var. Bu yeni yıl olanlar ele alın ve başarılı bir yıl öncesinde var.



26.) Allah mutluluk 12 ay, keyfi 52 hafta, başarılarının 365 gün ile duş etsin, iyi şans 8760 saat iyi sağlık 52.600 dakika ve ecstasy ve mutluluk 31536000 saniye! Mutlu Yıllar!



27.) Bu yeni yıl ben beni büyük kredi vermek ve sonra sonsuza beni unutma olacak bir banka arıyorum. Eğer bir tane bulursan bana bildirin etmeyin! Btw Yeni Yılınız Kutlu Olsun!



Çevremizdeki bütün dünya bir yıl yaşlandıkça 28.), ben her zaman olduğu kadar genç ve neşeli kalır bir kalp sahip umuyoruz.



Yeni Yıl Mesajları

Yeni Yıl Mesajları

29.) Belki bu yılbaşı bütün hayallerinizi gerçekleştirecek ve böylece neşeli ve canlı bir ruh ile başlatmak biri olacak! İşte size müreffeh bir yeni yıl diliyor!
30.) Ben yukarı ve önümüzdeki yıl ve tüm olumsuz eğilimleri durdurmak istedi; Ancak o zaman hiç kimse bir kaybeden sahip olduğu anlaşılacaktır.



31.) Tüm saniye, dakika, saat, gün, hafta ve bu yeni yılın ay size muazzam sevinç ve şans getirsin! Mutlu Yıllar!



32.) Henüz hayatımızın başka yeni bir sayfa açılması için Tanrı'ya teşekkür etmeliyim. Sonuna kadar her anı yaşamak dileğiyle.



33.) Burada dikkatle sarılmış bir sevgi hediye, iyi niyetle bağladı ve içten dileklerle mühürlü olduğunu. Mutlu Yıllar!



34.) yaklaşan yılın her gün kapınızın önünde mutluluk, heyecan ve tatlı sürprizler getirsin! Size ve tüm sevgililer muhteşem yeni yıl dileğiyle.



35.) tüm acılar, acılarını ve geçmiş yılın hatalarını unutun. Gerçek ve büyük bir gülümseme ile bu yıl hoş geldiniz. Mutlu Yıllar!



36.) Yılbaşı bütün hayallerini gerçekleştirmek yeni ufuklar ve açılmak için mükemmel bir zaman. İçinizde yatan ve ilerlemeye devam güç ve cesaret yeniden keşfedin.



37.) Bu yeni yıl bereketli olsun
iç huzur, gerçek aşk ve koşulsuz sevinçle!
Mutlu Yıllar!



38.) yeni yıl, biz geriye dönüp tüm sıcak anılar, bizim başarılarından gurur hissetmek ve önceki hatalarından ders alır. Yılda sonsuz eğlence ve laugher dolu mı.



39.) 2018 yılının ilk güneşin doğumu öncesinde, senin için başarı ve mutluluk onayıyla tüm ışınları boyayalım. İşte size harika bir yeni yıl diliyor!



Bunu birlikte yeni yıla girerken 40.), hep birbirlerinin yanında olacağım ve her sonbahar ve eksiklik üzerinde yükselmeye söz verelim. Mutlu Yıllar!



Eğer başarıya giden yolda olduğunda 41), en önemli kural ileriye tutmak ve arkana hiç etmektir. Eğer hedefe ulaşmak ve değerli bir yolculuk etsin!



42.) Bu yeni yılında en kendine bir söz verelim. Bir söz ülkemiz için daha iyi bir insan, iyi bir aile insanı ve en önemlisi daha iyi bir vatandaş olmak.



43.) Gece karanlık ama günler parlak, doğru bir yerde başınızı ve kalp tutun. Neredeyse yakın olduğu gibi üzücü gelmesin. Evet! Gelecekteki bir yeni yıl bahsediyoruz.



44.) Sana olan iyi dilek sadece gelip daha uzun yıllar yaklaşan yıla fakat için sınırlı değildir. Sallanan bir yeni yıl var!



45.) 2017 dışarı gidiyor ... 2018 Yılbaşı geliyor! Bir büküm dönüşü, bir dönüş yapın ve bütün gece dans. Size toplam eğlence ve keyif 365 gün dileyerek.



Eğer memnun 46.), yüzünüzde bir gülümsemeyle bu yeni yılı kutlamak. Mutlu değilseniz, hala yakın ve sevgili olanlar bu yeni yıl güldürmeye bunu.



47.) yapmadan kalacaklardı ya bazı şeyler söylenmeden güzeldir ama ne çözülmek bırakılamaz mutlu bir yeni yıl size diliyor olan şeyler vardır.



Tekrar hayatında bir yeni yıl görebildiğini 48.) şükret. Geçmiş kusurları öğrenin ve yüksek ruhlara dünyayı ele!



49.) sana bir çok mutlu bir yeni yıl dileğiyle! Neşe dolu yeni yıl sevdiklerinizle ve halka ile güne kutlayın!



50.) Tanrı sizi ve dünyadaki tüm sevgi, şans ve mutluluk ile sevgililer duş etsin! Benden sana yeni yıl için tebrik iyi dilek ve mevsimler.



51.) Bu kutlama vesilesiyle, sen sonuçta mutlu muhteşem Ocak, huzurlu Şubat keyifli Mart, güzel Nisan stressiz Mayıs, neşeli haziran, mutlu temmuz, mübarek Ağustos harika Eylül şenlikli Ekim güzel Kasım ve umut Aralık! Ve son ama hepsi en azından en heyecan verici ve büyüleyici bir yeni yıl var.



Yeni Yıl Mesajları ve SMS

yılbaşı mesajları ve SMS

her gün batımı hayatımızdan girmeyen eve sürse bile 52.), her gün doğumu onunla özel olarak bizim için umut ve fırsat dolu yeni bir güne getiriyor. Mümkün olduğunca geliştirilmesi her gün yararlanın.

53.) Hiç kimse, kişinin hataları veya yanlışlıkları değiştirmek için zamanda geri gidebilir. Yani, geçmiş hakkında düşünmeyi bırakıp daha parlak bir gelecek için mevcut çalışır.



Daha iyi zamanlara, hayatının tüm demotive nedenleri geçmiş bakmak ve önümüzdeki gayret 54.) Sen bulunmaktadır.



55.) O kanatlarını Kavuşmak ve yeni zirvelere yükselmek! Güzelleşmek ve dolu dolu bu yılbaşı çiçek.



56.) orada Let kalbinizde Evlerinizde sevinç ve sıcaklık olmak. Yeni Yıl yaklaşırken, o müjdeleyici beraberinde getirmektedir umut ve sizin için seviyorum!



Yeni Yıl karlı kış gecelerinde yolunu bulur gibi 57.), burada size sıcak merhaba ve sıkı sarılmak gönderiyor! Mutlu Yıllar!



58.) Bir hayalperest olduğunu,
ve bir yapan vardır.
Eğer gerçekleştirmek ve daha büyük başarılara ulaşmak etsin
her yıl geçmiş olan.
Tüm yeni yıl için iyi.



59.) kendiniz için yapabilirsiniz en büyük hikaye oluşturun. Yeni bir yılın yeni kitabı açın ve yazmaya başlayın!



60.) uyandığında her gün aynaya görme sizi memnun ve sırayla size karşılamak kim zevk etsin! Spread mutluluk ve bu yılbaşı tezahürat!



61.) Yılbaşı yaklaşımların şafak gibi, sen daha iyi ve yerine yarın vaat ediyor.



62.) önceki yılın tüm nahoş deneyimler unutun ve sizin için deposunda tutulan mutlu şeyler bekliyoruz.



63.) Bir yeni yıl şerefine geliyor! Keyifli bir tane var!



64.) Yılbaşı tarihleri ama bütün yönünü değiştirme konusunda ibaret değildir. Yıl tezahürat ve neşeyle dolsun.



65.) kötü zamanlar umut bu yılbaşı arasında ray getirsin.



66.) Yılbaşı yeni umutlarla, yeni çözünürlüklerde ve yeni mutluluk getirsin.



67.) yıl biter, bütün negatiflik ve zorluklar da sona erebilir; Yeni Yıl yalnızca tüm olumlu olduğunu müjdelemek olabilir.



68.) yeni yılın her gün size o tabaka tabaka açığa çıktıkça yavaşça tatlı bir koku yayılır bir çiçeğin kıvrılmış yaprakları gibi hoş sürprizler getirsin.



69.) Yılbaşı Eğer başarı öykülerini örmeye izin fırsatlardan yolunuzu bolluk getirsin.



Dünya bir yıl daha yaşlı büyüdükçe 70.) Hep genç ve neşeli bir yeni yıl ve kalan bir kalbim var istiyoruz. 76.) Bu yılbaşı da hayatınıza güneş getirmek için yardımcı olacağını ikincisi erdemler olduğunu için üzüntü ve dehşet, sizin netlik ve pozitifliği bulut izin vermezler. Yeni Yıl Mesajı Yeni Yıl Mesajı



71.) My wishes for you are not restricted to only the following year but rather to every one of the all the years that you live, in this life and beyond. Have a happening New Year ahead.



72.) This New Year may you banish all your fears, doubts and worries as you make room for dreams, aspirations and joys.



73.) As this year is packing its bag, I wish for you that all the pessimism and troubles also do likewise, and the New Year bring achievement and coveted results for you.



74.) Every New Year we dream of a better world for us and ours. This Year let us take up the onus to make the world a better place for you, me and everyone else.



75.) This New Year may you have the strength to rewrite the story of your life the way you want it to be.















77.) hiçbir yeni yıl mükemmel olabilir unutmayın. Ama negatif görmezden ve pozitif kucaklamak gerekir.



78.) Bu yılbaşı ruhunu dalmak ve kendiniz ile ölümsüz dostluğu oluşturabilir.



Umurunda olanlar ile çevrili olan 79.) yeni yılın her gün kutlama olabilir.



80.) Bu yılbaşı seni küçük sürprizler hayat yolunuzu atmak asla bilemezsiniz için açık bir zihin için başvuruyorum.



81.) Bu yeni yıl sana her adımım Allah'ın nimetlerinden tarafından yönlendirilir umuyoruz.



82.) Hayır Yıl gül bahçesi olabilir. Ama önümüzdeki yılbaşı sırasında fırsata dönüştürülebilmesi her engeli açmak için size cesaret ve güven diliyorum.



83.) sizin yılbaşı güneş kadar parlak ve çiçekler kadar güzel kokulu olabilir.



84.) May bu yeni yıl boyunca başarılar içine geçen yıl sırayla tüm hayalleriniz.



85.) Bu yılbaşı hiçbir korkunun yolunu bloke etmek yoluna gelebilir tüm hayallerinizi yerine getirmede yürüyüşü olarak.



86.) Eski yıl geçtikçe bütün acılarını ve ızdıraplarını götürmek ve şimdi ve her zaman güneş ışığı ve mutluluk ile yaklaşan gün doldurmak olabilir.



87.) Bu yeni yıl size dostluk ve yoldaşlık sen uzatabilir her zaman bir seven henüz disipline bulabilirsiniz.



88.) Orijinal başarı sadece buna hazır olanlar gelir. Yani yeni meydan okumaları kabul etmek cesaretini her zaman geri adım ve asla. Çok mutlu bir yeni yıl 2018 dileğiyle



89.) telefon hatları sıkışmış ve internet astı olsun önce sana bir çok mutlu bir yeni yıl dileyelim. Yeni Yılınız Kutlu Olsun 2018!



90.) o Yeni Yıl zamanı coz en parti verelim. Beraber yıl sonu ve birlikte yeni yıla başlarken, böylece bütün gece benimle Mutlu Yıllar 2018 kutlayın.


Sevinç lambaları, hayatını aydınlatmak ve ile gününüzü dolduracak etsin
barış, neşe ve iyi niyet aydınlık parıldıyor. Yeni Yılınız Kutlu Olsun ..................... arkadaşlar için mutlu yeni yıl mesajları

aşkı, sağlık, huzur ve sevinç bir araya geldi
Onlar kalmak için kalıcı bir yer gerekli.
Onlara güvenle geldi ur adres umut verdi.
Yeni Yılınız Kutlu Olsun

u ilham herşey
2 en u demektir her şey,
u gülümsetiyor & u neşe getirir herşey ........................... arkadaşlar için ..best mutlu yeni yıl dilekleri
i yeni yılda 4 u diliyoruz.

2017 yaprakları gibi, onunla bütün dertlerini ve endişeleri uzak sürebilir.
2018 geldiğinde gibi, sizinle katkısız mutluluk ve refah getirebilir.

Bu yeni yıl sadece mutluluk, gözyaşı değil getiriyor Mayıs
Herkes seven tek canım,
Tüm sorunlarınız bitirmek olacak
Size benim özel yılbaşı dilek için var .................... ........ mutlu yıllar mesajları

bu kutlu yeni yılda.
Daha iyi bir insan, olalım
daha iyi bir aile babası,
ve 2018 yılında en az iyi bir vatandaş ..
Allah güle 2017!

Duaon ki soghat Liye
Dil ki gehrai se
Chand ki Roshni se
Pholon k kaghaz başına
Aap k Liye sirf 3 lafz
MUTLU YILLAR || hintçe yılbaşı msj ||

Gece Karanlık ama Günleri, Işık olan
Gece Karanlık ama Günleri Işık vardır
sizin Hayat her zaman Parlak olacaktır dile.
Yani benim Sevgili Korku alamadım
Coz, Tanrı Hediye bize "MARKA YENİ YIL".
MUTLU YILLAR

şey geri bırakılabilir
söylenmemiş bazı kelimeler bırakılabilir
Bazı duygular ifade edilmemiş bırakılabilir
Ama senin gibi biri bırakılamaz olamaz.
Ben kız için ua Yeni Yılınız Kutlu Olsun 2018 ................. mutlu yeni yıl mesajları diliyorum

Sada Barte Rahen aap ki şöhret,
Milte Rahen sabse pyaer aur dosti,
Aur mil eğlenceli ve masti.
Eğer bir ile yeni yıl a..Happy dilek
hindi barış ve refah Plenty .......................... mutlu yıllar msj

Sabke Dilo mai ho sabke Liye Pyar,
Aanewala har din laye Khusiyo ka Tyohar,
mı ummid ka sath AAO bhulke sare Sakız
yılbaşı 2018 ko Hum Sab kare TLV-GEL!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe Saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo tera ho, wo chahe için
Har din khubsoorat aur ratain roshan ho,
Kamiyabi chumte Rahen tere kadem humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho sadece yaar tuje.

Bana konuşur gülüşünde şey,
bana söylüyor sesindeki bir şey,
Gözlerindeki hangi Bana bir şeyler diyor
bana sevgili olduğuna.
Mutlu Yıllar !!

Çikolatalı Kek Şarap ile mükemmel Goes gibi
Benim yeni yıl Sensiz Kusurlu Olacak.
Plz sonsuza kadar bu yılbaşı günü With Me Be.
Mutlu Yıllar !! ........................ kız arkadaşı için sevimli yeni yıl sms

acıların asla bir düşünceyle alkış dolu R Genç kalpleri.
Eski söner, ancak memnun Genç Yıl 2018 yarın neşeyle gelir.

2017 Of Onun Son Akşam
Yani İstek UA Çok mutlu Akşam.
Ayrıca 2018 yılında U Büyük Gün İstek
sevinçle Dolgulu tüm Yaklaşan yaşında Ur Life.

Yeni yıl Mayıs
hepinize bu arzularına getir
Aşkın Sıcaklık, ev konforu
çocuklarınız için Joy
Şirket ve aile n arkadaş desteği
kabul eden sevecen kalp
N eşit tüm insanları tedavi eden
bilginin n zenginleştirilmesi
çeşitliliğin zenginliği
doğruyu n aramaya konuşmaya Cesaret
tek başına ayakta anlamına gelse bile
Umutlar n adil bir dünya n hayalleri
gerçekleşmesi için arzu
senin yolunu rehberlik etmek bir ışık
birlik güçlendirmek için ellerini Helping
kafanızda içinde Serenity n huzur,
Kalp

bu tatil ruhu Mayıs
sezonunda aşk doldur kalbini
barış ve huzur
diliyorum birçok dilek
Yeni Yıl Advance!

Önümüzdeki yıl başarı ile tüm gelecekteki çabalar ödüllendiriyor muhteşem yanyana gelmesin

mutlu zamanları ve sıcak anılar yeni yıl aydınlatmak olabilir. Harika bir yıl var. Mutlu Yıllar.

U & ur ailesine önceden Yeni Yılınız Kutlu Olsun.
Bu yıl u refah, getirmek wll
zenginlik,
başarı,
mutluluk ve
leasure.
2018 Mutlu
yaşam evry biraz keyfini



Share44
Dua Mile Bando se,
Sath mil apno se,
Rahmat mil rab se,
sab se Pyar mil,
Yahi dua hai meri,
Rab se ke aap Khus Rahen sabse ..
Mutlu Yıllar !! .. ....................... iyi mutlu yıllar arkadaşlar için dilek

Lo ji Arz kia hai
Dünya, ne Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah
Dünya, ne Kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Senin yeni yıl eğlence bir patlama olun! Ile yeni bir başlangıç kutlayın
havai fişek ve yeni yıl 2018 arifesinde arkadaşlarınızı ve ailenizi selamlıyorum


tek damla gözyaşı bile yanağını bu yılbaşı damlıyor olduğunu keşke.
Eğer tüm yıl boyunca sevinç ve mutlulukla mübarek olsun.

Kötü şu şeyi Vanish, her şey iyi dilek sana çok mutlu yeni yıl şu edilir.

Yeni Yıl size daha taze, daha mutlu, daha sağlıklı, daha neşeli, daha neşeli ve daha memnun keşfeder marka edelim.
İşte size mutlu bir yeni yıl diliyor ............................ iyi mutlu yıllar sms



Share42
Nefret, Şehvet, Kıskançlık, kin, düşmanlık, Açgözlülük sizin sözlükten bu Yılbaşı gecesi çıkarın
ve Sevgi, Bağlılık, Destek, Merhamet, Dürüstlük ve Contentment bunların yerine,
İşte çok mutlu bir yeni yıl diliyor ...... ................. iyi mutlu bir yeni yıl sms dilek

yeni yılın sezonun ruhu huzur ve barış ile kalbini doldursun. Mutlu Yıllar dilerim!

Bu yeni yıl, ileri bir adım olabilir
yeni maceralar, sizi lider olarak
keşfetmeye Yeni yollar ve ulaşmak için yeni bir başarı!
Yeni Yılınız Kutlu Olsun 2018 ................................ iyi mutlu bir yeni yıl sms




sadece iyi şeylerle bu yeni yıl halkasını Lets mutlu Yıllar dilerim.

Laxmi ka haath ho
Sarswati ka saath ho
Ganesh ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake jivan ana prakash
hi prakash ho
“Yeni yılın kutlu” ...................... iyi mutlu yıllar sms hintçe yılında

My içten büyük bir yeni yıl için istemektedir.
Tanrı seni korusun. Eğer arkadaşlar için çok mutlu bir yeni yıl .................................... iyi mutlu yıllar sms İstek

kalbin bütün sıcaklığıyla, ben size keyifli güzel ve harika bir yeni yıl diliyorum.

God hediye bu yeni yılda gerçeklik halinde rüya dönüştürmek için bir stil Mayıs. Sana mutlu yeni bir yıl dilerim.

Sana pek çok dönüm noktası çapraz ve bu yıl gideceğiniz istiyoruz. Ben çok mutlu bir yeni yıl diliyorum.

Sevinç, mutluluk, sevgi ve iyi sağlık ben bu yeni yıl sizin için isteyen tüm bunlar. Sana mutlu yeni bir yıl dilerim.

Eğer Mutlu Near ve şans dile, yılbaşı sizin için müsterih yükler getiriyor Umut.

Bütün Hayallerin bu yeni yıl, Gerçek gelebilir. Mutlu Yıllar dilerim.




Gelecek Yıl boyunca hayatınızı ... Mutluluk küçük kutlama ile doldurulabilir
.. Bless Tanrı ile size Wishes bir, Parlak mutlu ve müreffeh bir yeni yıl 2018

, Mutluluk ve Parlak Cheer ile ur hayat doldurun
için Joy u getir ve Refah bütün Yıl,
Ve bu benim yeni yıl 4u Dear isteyen var ...
İstek ua çOK MUTLU YILLAR.

Gülümseme tutun
, gözyaşı bırak
, kahkaha tutun
, ağrıyı bırakın
, sevinç düşünün
, korku Forget
coz neşeli olun
Yeni yıl yani! Yeni Yılınız Kutlu Olsun 2018



yeni yıl sms, kız arkadaşı için yeni yıl sms mutlu yıllar mesajı örneği, yeni yıl sms 2018, yılbaşı arkadaşlar, Gujarati mutlu yeni yıl mesajında, yılbaşı mesajlarının 2017, komik mutlu yıllar mesajı için dilek


===== ===========


Load comments