Thursday, November 2, 2017

Feliç any nou SMS desig 2018




Feliç any nou SMS desig 2018


1.) Fins i tot en els moments més difícils de la seva vida, estaré al teu costat la celebració en l'única vela i s'encenen totes les zones no il·luminades. Que Déu els ompli de tota la felicitat en el món! Feliç Any Nou 2018!




2.) Esperem que aquests bons desitjos ajuden a celebrar una emocionant i màgica Any Nou. Li desitja un molt Bon Any Nou.



3.) Salutacions a l'Any Nou, el qual s'espera que sigui ple de bona sort i felicitat. Bon any nou!



4.) Distància ens podria ser mantenir separats, però els nostres cors estan junts. Feliç Any Nou a l'alegria de la meva vida!



5.) Que el nou any s'omple de brillantor i esperança perquè la foscor i la tristesa es mantingui allunyat de vostè. Bon any nou!



6.) Esperem que el seu Any Nou s'omple d'èxit, la salut, la prosperitat i la felicitat. Bon any nou!



7.) Que tinguin un gran any ple d'immensa felicitat i sort! Mantenir-se en bona salut i aconseguir majors nivells d'èxit. Et desitjo un any meravellós per davant!



8.) És any nou i el millor moment per renovar el seu diccionari de la vida. Eliminar paraules com la gelosia, l'odi, la venjança, la cobdícia del seu diccionari i posar paraules com amor, la cura, la compassió, l'honestedat i la satisfacció en el seu lloc. Això assegurarà que vostè té una gran i lliure de culpa any per davant.



9.) Tenir-te en la meva vida em assegura que tinc a algú que dependre i trucar en cas de necessitat. Com que enguany arriba a la seva fi, veiem un altre any de instal·lar-se a les nostres vides que ens dóna una altra oportunitat de ser un per l'altre. Bon any nou!



10.) Hi ha un munt de coses en el món encara no s'ha vist i experimentat. Viure la seva vida, explorar nous horitzons, vagi per noves aventures aquest nou any i no es penedirà.



11.) Aquest missatge és transmetre la meva cordial salutació a vostè i la seva família. Esperem que hagin tingut un gran any i tindrà fins i tot un de millor aquesta vegada. Passada temps amb els seus éssers estimats. Gaudir!



12.) Un altre nou any és aquí tan recarregar les seves energies i obtenir llest per gaudir. Abandona totes les preocupacions, els dubtes i els temors i només has de seguir la política de riure, amor, viu.



13.) 2018 està a la volta de la cantonada, tingui en ment que vostè viu només un cop, la vida és curts, les regles estan fetes per trencar-se i divertint-se i creant records són tot el que compta.



14.) Aquest any nou el meu desig per a tu és per als dies que són sense problemes, de la ment que és lliure de càrrega i l'amor que és lliure de malaltia.



15.) Anem a fer la nostra resolució d'Any Nou per ser-hi per ajudar els altres i els altres éssers humans que ho necessiten, encara que no coneixem personalment. Així que anem Anem a difondre una mica de bondat i alegria!



16.) Que el nou sol de l'Any que portar l'energia i la vitalitat, mentre que la lluna nova de l'any nou que porta pau i tranquil·litat!



17.) L'esperança cada bon dia present en l'Any Nou serveix com un valuós tresor per a un millor demà. Gaudir de l'Any Nou.



18.) Al llarg dels anys anteriors he punxat i irritat l'infern fora de vostè. Avui en dia, al començament d'un nou any vull prometre que seguiré fent-ho aquest any també. Bona sort amb això!



19.) Fins i tot si es tracta d'un nou any i les coses poden canviar, espero continuar la nostra associació i mantenir aquest vincle de manera eficient durant molts anys per venir. Desitjo que un gran any nou!



20.) Anys van i vénen, però aquest any m'agradaria que tot el doble de la dosi de la salut i la felicitat rematat amb un munt d'amor. Bon any nou!



21.) Knock Knock! Sóc el nou any i sóc aquí amb tot l'amor, la felicitat, benediccions i bona fortuna per a vostè. Déjame entrar amb els braços oberts.



22.) Els anys poden anar i venir, però la nostra amistat durarà tota la vida i mai serem enemics. Per tant, abans que el sol es posa a establir, estic desitjant-li un feliç any nou i fabulós.



23.) A mesura que desconnectar de l'any anterior i connexió a aquest any, també jo us envio millors desitjos plens d'amor, sort, felicitat i alegria. Bon any nou!



24.) L'esperança que tots els problemes i el dolor duren només mentre els seus propòsits d'Any Nou. Bon any nou!



25.) Hi ha una porta sense forrellat que l'espera amb un munt d'oportunitats a l'altra banda de la mateixa. Agafar-se als que aquest nou any i tenir un any reeixit per davant.



26.) Que Déu els ompli de 12 mesos de felicitat, 52 setmanes de gaudi, els 365 dies d'èxits, 8760 hores de bona sort, 52600 minuts de bona salut i 31.536.000 segons d'èxtasi i felicitat! Bon any nou!



27.) Aquest Any Estic buscant un banc que em va a donar un gran préstec i després m'oblidis per sempre. Hágamelo saber si vostè troba un! Feliç Any Nou per cert!



28.) Com tothom que ens envolta creix per un any, espero que posseeixen un cor que segueix sent tan jove i alegre com sempre.



Missatges de Cap d'Any

Any Nou Missatges

29.) Potser aquest nou any serà el que compleix tots els seus somnis i així començar amb una alegre i una ànima vibrant! Els desitgem un feliç any nou!
30.) volia parar tots els meus inclinacions negatives per a l'any i que ve; però llavors vaig comprendre que ningú gaudeix d'un perdedor.



31.) Que tots els segons, minuts, hores, dies, setmanes i mesos d'aquest any nou que porta una immensa alegria i sort! Bon any nou!



32.) Hem de donar gràcies a Déu per obrir una altra nova pàgina de la nostra vida. L'esperança de viure cada moment al màxim.



33.) Aquí és un regal d'amor, embolicat amb cura, lligat amb bona fe i segellat amb sincers desitjos. Bon any nou!



34.) Que cada dia de la propera any portarà la felicitat, emoció i sorpreses dolços a la seva porta! Vostè i tots els seus éssers estimats un fabulós Any Nou desitgin.



35.) Oblideu-vos de tot el dolor, dolors i fracassos del passat any. Benvingut aquest any amb un somriure veritable i gran. Bon any nou!



36.) El nou any és el moment perfecte per desplegar nous horitzons i la realització de tots els somnis. Torna a descobrir la força i el valor que es troba dins teu i seguir avançant.



37.) Que siguin beneïts aquest nou any
amb la pau interior, el veritable amor i l'alegria no condicionat!
Bon any nou!



38.) En l'Any Nou, mirem cap enrere en totes les memòries calents, sentim orgullosos dels nostres èxits i prendre una lliçó dels errors anteriors. Feu que un any ple de diversió sense fi i el riure.



39.) Abans de l'alba del primer sol de l'any 2018, em deixa pintar tots els raigs de benediccions d'èxit i felicitat per a vostè. Els desitgem un any nou meravellós!



40.) En entrar en aquest Any Nou junts, anem a promesa de ser-hi per a l'altre i elevar-se per sobre de cada caiguda i deficiència. Bon any nou!



41.) Quan s'està en el camí a l'èxit, la regla més important és seguir endavant i mai mirar cap enrere. Pot arribar a la seva meta i tenir un viatge que val la pena!



42.) En aquest nou any, farem una promesa a si mateix. Una promesa de ser un millor ésser humà, una millor persona de la família i el més important un millor ciutadà del nostre país.



43.) nits són fosques però els dies són brillants, mantenir el cap i el cor en un lloc que sigui adequat. No poso trist, ja que és gairebé immediat. Sí! Estem parlant d'un proper Any Nou.



44.) Els meus millors desitjos de que simplement no estan confinats en el pròxim any, però durant molts anys per venir. Tenir un any nou balanceig!



45.) 2017 és sortir ... Any Nou 2018 està arribant! Fer un gir a gir, un gir i ballar tota la nit. Desitjant-los 365 dies de total diversió i gaudi.



46.) Si vostè és feliç, celebrar aquest Any Nou amb un somriure a la cara. Si no està satisfet, encara fer-ho a que els seus éssers estimats somriure aquest Any Nou.



47.) Hi ha coses que es deixen sense fer o algunes coses que no es van dir, però el que no pot ser deixat de fer li està desitjant un feliç Any Nou.



48.) Es agraït que es podia veure un Any Nou en la seva vida de nou. Aprendre dels seus errors del passat i prendre en el món de molt bon humor!



49.) Et desitjo un molt feliç any nou! Celebrar el dia amb els seus éssers estimats i rebre l'Any Nou amb molta alegria!



50.) Que Déu vostè i els seus éssers estimats amb tot l'amor, la sort i la felicitat en el món de la dutxa! Els millors desitjos i les estacions de felicitació per a l'Any Nou de mi per a tu.



51.) En aquesta ocasió de celebració, espero que tinguis un fabulós gener pacífica febrer de agradable de març, abril preciós, lliure d'estrès de maig, alegre juny juliol feliç, beneït agost meravellosa de setembre festiu octubre agradable novembre i en última instància, els més feliços desembre! I finalment, però no és en absolut més no, tenir la més emocionant i encantador Any Nou.



Any Nou Missatges SMS i

missatges SMS d'Any i

52.) Tot i que cada posta de sol treu d'un dia de les nostres vides, cada alba porta amb si un nou dia ple d'esperances i oportunitats en exclusiva per a nosaltres. Utilitzar cada dia en tot el seu potencial.

53.) Ningú no pot tornar enrere en el temps per canviar fallades o errors propis. Així que deixa de pensar en el passat, treballar en el present per fer un futur més brillant.



54.) Vostè està en millors temps, mirar més enllà de totes les causes de desmotivació de la seva vida i s'esforcen per davant.



55.) Aconseguir aquestes ales i vola a noves altures! Prosperar i florir la seva plenitud aquest Any Nou.



56.) Que no hi hagi alegria a casa seva i calidesa en el teu cor. Quan s'acosta l'any nou, espero que porta bones noves i l'amor per a vostè!



57.) A mesura que l'Any Nou s'obre pas a través de les nits d'hivern cobert de neu, aquí t'està enviant un càlida salutació i una forta abraçada! Bon any nou!



58.) Vostè és un somiador,
i vostè és un creador.
Podrà executar i assolir èxits més grans,
amb cada passada anys.
Tot el millor per a l'any nou.



59.) Compondre la història més gran que pugui per si mateix. Obrir el nou llibre d'un nou any i començar a escriure!



60.) Que cada dia que es desperta, la vista al mirall i delectarà al seu torn delectarà qualsevol que et trobis! Difondre la felicitat i animar aquest nou any!



61.) Com l'alba dels enfocaments de Cap d'Any, se li promet una millor i el compliment de demà.



62.) Oblideu-vos de totes les experiències desagradables de l'any anterior i esperem que les coses feliços guardats al magatzem per a vostè.



63.) Salutacions a un nou any que ve! Tenen una agradable!



64.) Any Nou no és només sobre com canviar les dates, sinó a tota la direcció. Que l'any s'omple d'alegria i alegria.



65.) Que els mals temps porten en el raig d'esperança aquest Any Nou.



66.) Que l'Any Nou portar noves esperances, noves resolucions i nova felicitat.



67.) Quant acaba l'any, tots poden i dificultats negativitat acabar també; Que l'Any Nou marcar el començament de tot el que només són positius.



68.) Que cada dia de l'any nou de portar sorpreses agradables com els pètals d'una flor arrissades que es propaguen lentament fragància dolça, ja que es desenvolupa capa per capa.



69.) Que l'Any Nou porti el seu gran quantitat d'oportunitats de manera que li permeten teixir històries d'èxit.



70.) A mesura que el món es torna un altre any més vell desig que té un cor que roman Any Nou juvenil i alegre i sempre.



71.) Els meus desitjos perquè no es limiten a només l'any següent, sinó més bé a cada un dels tots els anys que viu, en aquesta vida i més enllà. Tenir un Any Nou passant per davant.



72.) Aquest Any pot desterrar totes les seves pors, dubtes i preocupacions com fer espai per als somnis, les aspiracions i alegries.



73.) Com aquest any s'està embalant la seva bossa, que desitjo per a tu que tot el pessimisme i els problemes també facin el mateix, i l'Any Nou porti èxits i resultats cobejats per a vostè.



74.) Cada Any, el somni d'un món millor per a nosaltres i els nostres. Aquest any anem a prendre la responsabilitat de fer del món un millor lloc perquè jo, i tots els altres.



75.) Aquest Any pot vostè tenir la força per tornar a escriure la història de la seva vida de la manera que vol que sigui.



76.) Aquest Any mai deixi que el dolor i la consternació núvol seva claredat i positivitat, ja que és aquest últim virtuts que ajudarien a portar el sol a la seva vida.





Missatge de Cap d'Any

missatge de Cap d'Any



77.) Recordeu que no Any Nou pot ser perfecte. Però cal ignorar el negatiu i abraçar el positiu.



78.) Aquest Any pot submergir-se en la seva ànima i formar una amistat eterna amb un mateix.



79.) Que cada dia de l'any nou serà de celebració amb vostè envoltat d'aquells que es preocupen.



80.) Aquest nou any desitjo que vostè tingui una ment oberta perquè mai se sap el que petites sorpreses vida pot llançar el seu camí.



81.) Aquest nou any espero que cada pas que dónes és guiat per les benediccions de Déu.



82.) No Any pot ser un llit de roses. Però li desitjo ànim i confiança per convertir cada obstacle en una oportunitat durant el proper Any Nou.



83.) Que el seu Any Nou ser tan brillant com la llum del sol i, com fragants com les flors.



84.) Que tots els seus somnis des de l'última vegada, l'any en èxits durant aquest Any.



85.) Aquest Any a mesura que marxa cap al compliment de tots els seus somnis pot venir sense por en la seva manera de bloquejar el seu camí.



86.) Es pot any vell endur-se tots els dolors i misèries, ja que passa i omplir els seus pròxims dies amb sol i felicitat ara i sempre.



87.) Aquest Any pot trobar una mà amorosa però ferma de l'amistat i companyia cada vegada que estens la seva.



88.) L'èxit genuí ve només a aquells que estan preparats per a això. Així que mai un pas enrere i sempre tenen valor per acceptar nous reptes. Et desitjo un molt feliç any nou 2018.



89.) Deixa que et desitjo un molt feliç any nou abans que les línies telefòniques s'embussen i internet penjats. Feliç Any Nou 2018!



90.) Tinguem la festa guitza és hora de Cap d'Any. Celebrar Feliç Any Nou 2018 amb mi tota la nit, perquè puguem acabar l'any junts i començar el nou any junts.


Que el llums d'alegria, il·luminar la seva vida i omplir els seus dies amb
els centelleigs brillants de la pau, l'alegria i la bona voluntat. Feliç Any Nou ..................... feliços missatges de Cap d'Any per als amics

em vaig trobar amb l'amor, la salut, la pau i l'alegria,
Ells necessitaven un lloc permanent on quedar-se.
Els vaig donar ur esperança direcció van arribar amb seguretat.
Feliç Any Nou

Tot el que o inspira,
tot el que significa més de 2 O,
tot el que fa somriure de u & o porta alegria ........................... ..best feliç any nou desitjos dels amics
que desitgen 4 U en el nou any.

Com 2017 fulles, pot portar amb si totes les seves penes i preocupacions.
Com 2018 arriba, pot ser que portar amb si la felicitat i la prosperitat no adulterada.

Que aquest nou any porta la felicitat no només esquinç,
Tothom estima només a tu, estimat,
tots els seus problemes s'acaben
És de desig que el meu especial d'any nou .................... ........ feliç missatges d'any nou

en aquest any nou feliç.
Anem a ser un millor ésser humà,
un home de família millor,
i almenys un millor ciutadà en 2018 ..
Déu bye 2017!

Duaon ki soghat liye
Dil ki gehrai es
Chand ki Roshni es
Pholon k kaghaz per
Aap k liye SiRF 3 lafz
BON ANY NOU || Missatges nous a l'any en hindi ||

Les nits són fosques, però són Dies de llum,
les nits són fosques, però els Dies són Llum,
Desitja que la seva vida sempre serà brillant.
Així que el meu estimat no reben por
Coz, Déu ens regal un "NOU ANY".
FELIÇ ANY NOU

Una cosa es pot deixar desfet
Algunes paraules es pot deixar sense dir
Alguns sentiments poden deixar-se sense expressar
Però algú com vostè mai es poden deixar.
Desitjo ua Feliç Any Nou 2018 ................. feliços missatges de Cap d'Any per a núvia

Sada Barte Rahe aap ki fama,
Milte Rahe sabse pyaer aur del Dosti,
Or milles molta diversió i mastí.
Desitjo que a..Happy nou any amb un
munt de pau i prosperitat .......................... happy new Missatges any en hindi

Sabke Digues-ho mai ho sabke liye PyAr,
Aanewala Har din Laye Khusiyo ca Tyohar,
és Ummid ca sath AAO bhulke Sare Gum
nou any 2018 ko Hum Sab Kare VLA-VINE!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe Saal Ki Shuruaat ...!

És Naye Saal mai ..
Jo a Chaho wo ho ra,
Har din aur khubsoorat Ratain Roshan ho,
Kamiyabi chumte Rahe tere Kadam humesha Yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje simple Yaar.

Alguna cosa en el seu somriure, que em parla,
alguna cosa en la seva veu que em canta,
Una cosa en els seus ulls que em diu
que vostè és el més estimat per a mi.
Bon any nou !!

Igual que la coca de xocolata va perfecte amb el vi
El meu Any Nou serà imperfecta Sense tu.
PLZ Be With Em En aquest nou any sempre.
Bon any nou !! ........................ SMS any nou valent per a la núvia

Cors joves que R plena d'aplaudiments, sense cap pensament de dolors.
El vell s'apaga, però el jove contenta Any 2018 Comes alegrement al matí.

La seva l'última nit de 2017.
Així Wish UA nit molt feliç.
També desig o Grans Dies en 2018
Tots els anys pròxims a Ur vida, plena d'alegria.

Que el nou any
Portar aquests desitjos a tots vostès
Calor de l'amor, la comoditat de casa
alegria per als seus fills,
i Suport de n família i amics
Un cor que té cura que accepti
N tracta a tots els éssers humans per igual
enriquiment del coneixement n
riquesa de la diversitat
valor per buscar n dir la veritat
fins i tot si això significa per si sol
esperances n somnis d'un món just n
el desig de fer que passi
una llum per guiar el seu camí
Ajudar a les mans d'enfortir la unitat
de la serenitat n pau dins de la seva ment,
cor

que l'esperit d'aquesta festa
temporada d'omplir el seu cor d'amor
de la pau i la serenitat
Desitjant molts desitjos per
a l'Avanç de Cap d'Any!

deixar que l'any que sigui una gloriosa que recompensa tots els seus esforços futurs amb èxit

Que temps feliços i records càlids aclarir el seu nou any. Tenir un gran any. Bon any nou.

Feliç nou any d'antelació per o & ur família.
Aquest any WLL portar o prosperitat,
la riquesa,
l'èxit,
el plaer i
oci.
Feliç 2018.
Gaudiu d'Evry mica de la vida



Share44
Dua Milla Ban es,
Sat milles APNO es,
Rahmat milles rab es,
PyAr milles SAB es,
yahi Dua Hai Meri,
Rab es ke AAP khus Rahe sabse ..
Feliç Any Nou !! .. ....................... millor any nou feliç desitja per als amics

Mín ji Arz Kia Hai
Dunya ne Kiye Bohat zulm-o-SITAM.
Wah wah
Dunya ne kiye Boht zulm-o-SITAM.
Khuda Ki Qassam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Escolliu Any Nou una explosió de diversió! Celebrar el nou començament amb
els focs artificials i saludar els seus amics i familiars a la vigília del nou any 2018


Desitjo que ni una sola llàgrima rellisca per la galta aquest Any Nou.
Que siguin beneïts amb alegria i felicitat durant tot l'any.

S'esvairà tot això és dolent, això és tot el bona benvinguda desitgem un molt feliç any nou.

Deixar que la marca d'Any descobreix que més fresc, més feliç, més sana, més alegre, més alegre i més satisfets.
Aquí li està desitjant un Feliç Any Nou ............................ sms millor feliç any nou



Share42
Eliminar l'odi, luxúria, gelosia, ressentiment, animositat, la cobdícia del seu diccionari la vespra d'aquest nou any
i reemplaçar amb amor, compromís, suport, compassió, honestedat i l'alegria,
Aquí està desitjant un feliç any nou ...... ................. millor any nou desitjos feliços sms

Que l'esperit de la temporada d'any nou omplir el seu cor amb serenitat i pau. Desitjo que un feliç any nou!

Que aquest nou any sigui un pas cap endavant,
en que el condueix a noves aventures,
nous camins per explorar i nou èxit per arribar!
Feliç Any Nou 2018 ................................ millor sms feliç any nou




Lets ring aquest nou any amb només coses bones que desitja un feliç any nou.

Laxmi ca ho Haath
Sarswati ca ho Saath
Ganesh ca Nivas ho ...
Or Laxmi ke Ashirwad es ...
Apake Jivan Prakash principal
hi ho Prakash
"Feliç any nou" ...................... millor feliç sms any nou en hindi

El meu més cordial desitja per a un gran any nou.
Que Déu et beneeixi. Voleu un molt feliç any nou feliç sms .................................... millor any nou per als amics

amb tota la calor del cor, els desitjo un any nou bonic i meravellós agradable.

Que Déu et regal un estil per convertir el seu somni en realitat en aquest nou any. Que desitjar feliç any nou.

M'agradaria que creuar moltes fites i al seu destí aquest any. Jo desitjo un molt feliç any nou.

L'alegria, la felicitat, l'amor i la bona salut tot això desitjo que aquest nou any. Que desitjar feliç any nou.

L'esperança any nou porta un munt de bon ànim per a vostè, li desitja Bon Nova prop i bona sort.

Que tots els seus somnis realitat, aquest nou any. Que desitja un feliç any nou.




Al llarg de l'any que ve pot teva vida s'omplirà de petita celebració de la felicitat ...
li desitja un any brillant, Feliç i Pròsper Nou 2018 amb el Déu beneeixi ..

Omplir ur vida amb felicitat i brillant de l'alegria,
Dur a o alegria i prosperitat per al tot l'any,
I és el meu any Nou desitgen Benvolgut 4u ...
Wish ua MOLT FELIÇ aNY NOU.

Mantingui el somriure
Deixa la llàgrima,
mantingui el riure,
Deixa el dolor,
pensar en l'alegria,
oblidar la por,
estar alegres, guitza
És any nou! Feliç any nou 2018



SMS nou any, nou SMS anys per a la núvia, feliç nova mostra missatge d'any nou, SMS any 2018, desitjos de l'Any Nou per als amics, feliç any nou missatge en gujarati, els nous missatges any 2017, divertit missatge de feliç any nou


===== ===========

Load comments