Wednesday, November 1, 2017

Gëzuar Viti i Ri dëshira SMS 2018


 
Gëzuar Viti i Ri dëshira SMS 2018


1.) Edhe në orët më të errëta të jetës tuaj, unë do të qëndrojë nga ana juaj që mbajnë mbi të vetmin qiri dhe të lehta deri të gjitha zonat jo-ndriçuar. Perëndia të dush me të gjitha lumturi në botë! Gëzuar Vitin e Ri 2018!
2.) Shpresoj se këto dëshirat e mira të ju ndihmojë për të festuar Vitin e Ri një emocionuese dhe magjike. Ju uruar një shumë Gëzuar Vitin e Ri.3.) Cheers për Vitin e Ri, i cili shpresojmë se do të jetë e plotë të fat të mirë dhe lumturi. Gëzuar Vitin e Ri!4.) Largësia mund të na mbajtur veç e veç, por zemrat tona janë së bashku. Gëzuar Vitin e Ri në gëzimin e jetës sime!5.) Mund viti i ri të jetë e mbushur me shkëlqim dhe shpresë në mënyrë që errësira dhe trishtim të qëndrojnë larg nga ju. Gëzuar Vitin e Ri!6.) Shpresoj New Year juaj është e mbushur me sukses, shëndet, begati dhe lumturi. Gëzuar Vitin e Ri!7.) Mund të keni një vit i madh i mbushur me lumturi të madhe dhe fat! Qëndro në shëndet të mirë dhe për të arritur lartësitë më të mëdha të suksesit. Duke ju uruar një vit të mrekullueshme përpara!8.) Është Viti i Ri dhe koha më e mirë për të ripërtërirë fjalorin tuaj të jetës. Hiq fjalë të tilla si xhelozia, urrejtja, hakmarrja, lakmia nga fjalorin tuaj dhe të vënë fjalë të tilla si dashuria, kujdesi, dhembshuria, ndershmëria dhe kënaqësi në vendin e tyre. Kjo do të sigurojë që ju keni një vit i madh dhe faji-free përpara.9.) Duke ju në jetën time siguron mua se unë kam dikë që të varet mbi të dhe thirrje në kohë e nevojë. Si këtë vit vjen në një fund, ne shohim një tjetër vit të vendoseshin në jetën tonë na dhënë një tjetër shans për të qenë atje për njëri-tjetrin. Gëzuar Vitin e Ri!10.) Nuk janë një shumë gjëra në botë ende për t'u parë dhe me përvojë. Jetojnë jetën tuaj, të shqyrtuar horizonte të reja, të shkojnë për aventura të reja këtë vit të ri dhe ju nuk do të zhgenjeheni.11.) Ky mesazh është për të përcjellë urimet e mia të përzemërta për ju dhe familjen tuaj. Shpresoj se keni pasur një vit i madh dhe do të ketë edhe një më të mirë këtë herë. Kaloni kohë me të afërt dhe i dashur ato tuaj. Kënaquni!12.) Një vit markë të re është këtu aq kundërsulm energjitë tuaja dhe për të marrë të vendosur për të shijuar. Braktisin të gjitha shqetësimet, dyshimet dhe frikën dhe vetëm ndjekin politikën e qeshur, dashuri, jetojnë.13.) 2018 është vetëm rreth qoshe, ta mbani në mend se ju jetoni vetëm një herë, jeta është e pantallona të shkurtra, rregullat janë të destinuara për t'u thyer dhe të kesh kënaqësi dhe duke krijuar kujtime janë të gjitha që ka rëndësi.14.) këtë vit të ri dëshira ime për ju është për ditët që janë të pa sherr, e mendjes që është barrë pa pagesë dhe të dua që është kusht i lirë.15.) Le të bëjë zgjidhjen tonë të ri vit të jetë atje për të ndihmuar njëri-tjetrin dhe qeniet njerëzore në nevojë edhe në qoftë se ne nuk e dimë ato personalisht. Pra, të vijë, le të përhapur disa mirësi dhe të mbush me gëzim!16.) Mund dielli i ri i Vitit të Ri ju sjellë pushtet dhe dridhje, ndërsa hëna e re e Vitit të Ri ju sjell paqe dhe qetësi!17.) Shpresoj se çdo ditë të mirë i pranishëm në Vitin e Ri shërben si një thesar i vlefshëm për një të nesërme më të mirë. Gëzojnë Vitin e Ri.18.) Gjatë gjithë viteve të kaluara kam përgjuar dhe i irrituar ferr nga ju. Sot, në fillim të vitit të ri unë dua të ju premtoj se unë do të vazhdojë duke bërë atë këtë vit. Paç fat me atë!19.) Edhe në qoftë se kjo është një vit i ri dhe gjërat mund të ndryshojnë, unë shpresoj për të vazhduar partneritetin tonë dhe për të mbajtur lart këtë lidhje në mënyrë efikase për shumë vite që do të vijnë. Ju uroj një vit të madh të re!20.) Vitet vijnë dhe shkojnë, por këtë vit unë veçanërisht ju uroj dyfishtë doza e shëndet dhe lumturi në krye me një tërësi shumë të dashurisë. Gëzuar Vitin e Ri!21.) Knock Knock! Unë jam Vitin e Ri dhe unë jam këtu me të gjitha dashuri, lumturi, bekimet e dhe fat të mirë për ju. Më lejoni në me krahë hapur.22.) vjet mund të vijnë dhe shkojnë, por miqësia jonë do të zgjasë një jetës dhe ne kurrë nuk do të jenë armiq. Prandaj, para se dielli merr për të vendosur, unë jam duke ju uruar një Vitin e Ri të lumtur dhe të pabesueshëm.23.) Siç kemi hyni nga viti i kaluar dhe të hyni në këtë vit, unë po ju dërgoj urimet e përzemërta plot me dashuri, fat, lumturi dhe gëzim. Gëzuar Vitin e Ri!24.) Shpresoj se të gjitha problemet tuaja dhe dhimbje të zgjasë vetëm për aq kohë sa rezolutat e Vitit të Ri tuaj. Gëzuar Vitin e Ri!25.) Ka një derë unbolted pritje ju me grumbujt e mundësive në anën tjetër të saj. Grab të mbajë ata këtë Vitit të Ri dhe të ketë një vit të suksesshëm përpara.26.) Zoti ju dush me 12 muaj lumturi, 52 javë të gëzimit, 365 ditë të arritjeve, 8760 orë fat të mirë, 52600 minuta e shëndetit të mirë dhe 31536000 sekonda e ekstazës dhe lumturi! Gëzuar Vitin e Ri!27.) këtë vit të ri unë jam duke kërkuar për një bankë që po ndodh për të më jepni një kredi të madhe dhe pastaj të harrojmë mua përgjithmonë. Mos lejoni të di nëse ju të gjeni një të tillë! Gëzuar Vitin e Ri btw!28.) Ndërsa e gjithë bota rreth nesh rritet më të vjetër nga një vit, unë shpresoj se ju posedojnë një zemër që mbetet si rinor dhe të gëzuar si gjithmonë.Viti i Ri Mesazhet

Viti i Ri Mesazhet

29.) Ndoshta këtë vit të ri do të jetë ai që përmbush të gjitha ëndrrat tuaja dhe kështu që fillojnë me një të gëzueshme dhe një shpirt të gjallë! Këtu ju ka uruar një vit të mbarë të ri!
30.) Doja të ndaluar të gjitha prirje e mia negative për lart dhe që vijnë vit; por pastaj kam kuptuar se askush nuk e gëzon një humbës.31.) Mund të të gjitha sekonda, minuta, orë, ditë, javë dhe muaj të këtij viti të ri të t'ju sjellë gëzim dhe fat të madh! Gëzuar Vitin e Ri!32.) Ne duhet të falënderojmë Perëndinë për të hapur edhe një faqe të re të jetës sonë. Shpresë për të jetuar çdo moment të plotë.33.) Këtu është një dhuratë e dashurisë, mbështjellë me kujdes, të lidhura me mirëbesim dhe të vulosur me dëshirat e përzemërta. Gëzuar Vitin e Ri!34.) Le të çdo ditë të vitit të ardhshëm të sjellë lumturi, eksitim dhe surpriza ëmbël në pragun tuaj! Ju uruar dhe të gjithë të dashur një vit i shkëlqyer i ri.35.) Harrojeni të gjitha dhimbje, dhimbjet dhe dështimet e vitit të kaluar. Këtë vit mirëpritur me një buzëqeshje e vërtetë dhe të madh. Gëzuar Vitin e Ri!36.) Viti i Ri është koha e përkryer për të ndahen horizonte të reja dhe realizimin e të gjitha ëndrrat. Rizbulojnë forcën dhe guximin që gjendet brenda jush dhe të vazhdojë për të ecur përpara.37.) Qofshin të bekuar këtë vit të ri
me paqe të brendshme, dashuria e vërtetë dhe gëzim pakushtëzuar!
Gëzuar Vitin e Ri!38.) Në Vitin e Ri, ne shikojmë prapa në të gjitha kujtimet e ngrohta, të ndjehen krenarë për arritjet tona dhe për të marrë një mësim nga gabimet tona të mëparshme. Kanë një vit i mbushur me argëtim pafund dhe te qeshures.39.) Para lindjes së diellit e diellit të parë të vitit 2018, më lejoni të përshkruaj të gjitha rrezet me bekimet e suksesit dhe lumturisë për ju. Ja ju uruar një vit të mrekullueshme të ri!40.) Siç kemi hyrë këtë vit të ri së bashku, le të premtojnë të jetë gjithmonë aty për njëri-tjetrin dhe të ngrihen mbi çdo vjeshtës dhe metë. Gëzuar Vitin e Ri!41.) Kur ju jeni në rrugën e suksesit, rregulli më i rëndësishëm është për të mbajtur duke shkuar përpara dhe kurrë nuk shohim prapa. Mund të arrini qëllimin tuaj dhe të ketë një udhëtim i vlefshëm!42.) Në këtë Vitin e Ri, le të bëjmë një premtim për veten. Një premtim të jetë një qenie njerëzore më të mirë, një person më të mirë të familjes dhe më e rëndësishmja një qytetar më të mirë për vendin tonë.43.) Nights janë të errët, por ditët janë të ndritshme, të mbajtur kokën dhe zemrën në një vend që është e drejtë. A nuk merrni trishtuar si kjo është pothuajse afër. Po! Ne po flasim për një vit të ardhshëm të Ri.44.) dëshirat e mia të mira për ju thjesht nuk janë mbyllur në vitin e ardhshëm, por për shumë vite që do të vijnë. Kanë një Vitin e Ri figurë!45.) 2017 po shkon jashtë ... Viti i Ri 2018 po vjen në! Të bëjë një kthesë kthesë, një kthesë dhe valle gjithë natën e gjatë. Duke ju uruar 365 ditët e fun totale dhe kënaqësi.46.) Nëse ju jeni të lumtur, të festuar këtë vit të ri me një buzëqeshje në fytyrën tuaj. Nëse ju nuk jeni të kënaqur, ende e bëjnë këtë për të bërë pranë dhe të dashur buzëqeshje këtë vit të ri.47.) Ka gjëra që kanë mbetur fikur ose disa gjëra të lënë pa thënë, por ajo që nuk mund të lihet pa bërë është ju uruar një Gëzuar Vitin e Ri.48.) Të jetë mirënjohës që ju mund të shihni një Vitin e Ri në jetën tuaj përsëri. Mëso nga të metat tuaja të kaluara dhe të marrë në botë në qejf!49.) Duke ju uruar një vit shumë i lumtur e Ri! Festuar ditën me të dashurit tuaj dhe unazë në vitin e ri me shumë gëzim!50.) Zoti ju dhe të dashur me të gjithë dashurinë, fat e lumturi dhe në botë dush! Urimet më të mira dhe stinët urimi për Vitin e Ri nga unë për ty.51.) Me këtë rast festive, shpresoj se ju keni një mitik janar paqësore shkurt këndshme Mars, bukuroshe prill pa stres May, gëzuar qershor lumtur korrik bekuar gusht mrekullueshme shtator festive tetor bukur nëntor dhe në fund të fundit më e lumtur dhjetor! Dhe e fundit por jo në të gjitha të paktën, të ketë më emocionuese dhe simpatik Vitin e Ri.Viti i Ri Mesazhet dhe SMS

e Vitit të Ri Mesazhet dhe SMS

52.) Edhe nëse çdo muzg merr një ditë nga jeta jonë, çdo agim sjell me vete një ditë të re të mbushur me shpresë dhe mundësi ekskluzivisht për ne. Shfrytëzojnë çdo ditë për potencialin plotë.

53.) Askush nuk mund të kthehet në kohë për të ndryshuar dikujt gabimet apo gabime. Pra, të ndaluar të menduarit në lidhje me të kaluarën, të punojnë në të pranishëm për të bërë një të ardhme të ndritshme.54.) Ju jeni në për herë të mirë, shikoni të kaluarën gjitha shkaqet demotivuese të jetës tuaj dhe të përpiqemi përpara.55.) të arritur këto krahë dhe fluturoj në lartësi të reja! Lulëzojë dhe lulëzim të plotë tuaj këtë vit të ri.56.) Le të jetë gëzim në shtëpitë tuaja dhe ngrohtësi në zemrën tuaj. Ndërsa afrohet e Vitit të Ri, shpresoj se ajo sjell së bashku përgëzues dhe dashuri për ju!57.) Si Viti i Ri e gjen rrugën e saj nëpër netët me dëborë të dimrit, këtu po të dërgoj një përshëndetje të ngrohtë dhe një përqafim të ngushtë! Gëzuar Vitin e Ri!58.) Ju jeni një ëndërrimtar,
dhe ju jeni një veprimtar.
Mund të keni kryer dhe për të arritur arritjet më të mëdha,
me çdo shkuara vit.
Gjithë të mirat për Vitin e Ri.59.) Shkruaj historinë më të madhe ju mund të për veten tuaj. Hapë librin e ri të një Vitit të Ri dhe të filloni të shkruani!60.) Le të çdo ditë që ju të zgjoheni, sytë në pasqyrë të kënaqem dhe nga ana tjetër ju kënaqet kushdo që ju të takohen! Përhapjen lumturi dhe gëzim këtë vit të ri!61.) Si agim të qasjeve të Vitit të Ri, ai ju premton një të nesërme më të mirë dhe përmbushjen.62.) Harrojeni të gjitha përvojat e pakëndshme e vitit të kaluar dhe do të shikojnë përpara për gjërat e lumtur mbahen në dyqan për ju.63.) Cheers në një vit të Ri vjen! Kanë një e këndshme!64.) Viti i Ri nuk është vetëm në lidhje me ndryshimin e datave, por të gjithë drejtimin. Mund viti të mbushur me gëzim dhe hare.65.) Mund kohët e këqija të sjellë në rreze shprese këtë vit të ri.66.) Mund Viti i Ri të sjellë në shpresat e reja, rezolutave të reja dhe lumturi të re.67.) Si mbaron viti, mund të përfundojë edhe të gjitha negativitet dhe vështirësi; mund të Vitit të Ri të shoqërohet me vetëm gjithë ata që janë pozitive.68.) Le të çdo ditë të Vitit të Ri ju sjellë surpriza të këndshme si petals më bëni të një lule që përhap aromën e ëmbël ngadalë si ajo shpaloset shtresa nga shtresa.69.) Mund Viti i Ri të sjellë mënyrë bollëk tuaj të mundësive që ju lejon për të endje histori suksesi.70.) Si bota rritet një vit më i vjetër Unë uroj që ju të keni një zemër që mbetet rinore dhe të gëzuar Vitin e Ri dhe gjithmonë.71.) urimet e mia për ju nuk janë të kufizuara vetëm në vitin e ardhshëm, por më tepër për çdo një nga të gjitha vitet që jetojnë, në këtë jetë dhe më gjerë. Kanë një Vitin e Ri ndodh përpara.72.) Kjo Vitit të Ri mund të dëbojnë të gjithë frikën tuaj, dyshimet dhe shqetësimet si ju të bëjë vend për ëndrrat, aspiratat dhe gëzimet.73.) Si ky vit është paketim qese e saj, unë dëshiroj për ty që të gjithë pesimizmi dhe telashet e të bëjë po ashtu, dhe Viti i Ri të sjellë arritje dhe rezultate të lakmuar për ju.74.) Çdo Viti i Ri ne ëndrra e një bote më të mirë për ne dhe e jona. Kjo Viti le të marrë barrën për ta bërë botën një vend më të mirë për ju, mua dhe të gjithë të tjerët.75.) këtë vit të ri mund të ketë forcë për të rishkruar historinë e jetës tuaj në mënyrën që ju dëshironi që ajo të jetë.76.) këtë vit të ri nuk le trishtimi dhe keqardhja cloud qartësi dhe pozitivitet, sepse ajo është virtytet fundit që do të ndihmojë për të sjellë në kohë e mirë për jetën tuaj.

Viti i Ri Mesazh

Viti i Ri mesazh77.) Mos harroni se nuk e Vitit të Ri mund të jetë e përkryer. Por ju duhet të injorojë negative dhe të përqafojnë pozitive.78.) Kjo Vitit të Ri mund të ju pikiatë në shpirtin tuaj dhe të formojnë një miqësi të përjetshme me veten.79.) çdo ditë të vitit të ri mund të jetë festive me ju të rrethuar nga ata të cilët kujdesen.80.) këtë vit të ri unë dëshiroj që ju të keni një mendje të hapur për ju kurrë nuk e dini se çfarë pak surpriza jeta mund të hedhin në rrugën tuaj.81.) këtë vit të ri unë shpresoj se çdo hap të merrni udhëhiqet nga bekimet e Perëndisë.82.) Nuk Year mund të jetë një shtrat me trëndafila. Por unë ju uroj guximin dhe besimin për ta kthyer çdo pengesë në mundësi, gjatë vitit të ardhshëm të Ri.83.) Le të Vitit të Ri tuaj të jetë aq e ndritshme sa kohë e mirë dhe si aromatik si lulet.84.) May të gjitha ëndrrat tuaja nga e fundit nga ana e tij të vitit në të arriturat gjatë këtij viti të Ri.85.) këtë vit të ri si ju marshojnë drejt përmbushjes së të gjitha ëndrrat tuaja të nuk ka frikë të vijnë në rrugën tuaj për të bllokuar rrugën tuaj.86.) Mund të vitit të vjetër të marrë larg të gjitha dhimbjet dhe mjerimet si ajo shkon nga dhe mbushen ditët e tua të ardhshme me diell dhe lumturi tani dhe gjithmonë.87.) Kjo Vitit të Ri mund të gjeni një dorë të dashur ende të fortë të miqësisë dhe shoqëri çdo herë ju shtrij tuajat.88.) Suksesi Genuine vjen vetëm për ata që janë të gatshëm për të. Pra, nuk hap prapa dhe gjithmonë kanë guximin për të pranuar sfidat e reja. Ju uruar një vit shumë i lumtur ri 2018.89.) Më lejoni të ju uroj një vit shumë i lumtur ri përpara linjat telefonike të jammed dhe internet varën. Gëzuar Vitin e Ri 2018!90.) Le të ketë parti coz është koha për Vitin e Ri. Festoni Gëzuar Vitin e Ri 2018 me mua tërë natën, në mënyrë që ne mund të në fund të vitit së bashku dhe të fillojnë vitin e ri së bashku.


Mund llambat e gëzimit, të ndriçojë jetën tuaj dhe të mbushur ditët e tua me
të Sparkles ndritshme e paqes, gëzimit dhe vullnetit të mirë. Gëzuar Vitin e Ri ..................... mesazhe Gëzuar Vitin e Ri për miqtë

kam takuar dashurinë, shëndetin, paqe dhe gëzim,
ata kishin nevojë për një vend të përhershëm për të qëndruar.
I dha atyre shpresë ur adresë ata arritën në mënyrë të sigurtë.
Gëzuar Vitin e Ri

Çdo gjë që frymëzon u,
çdo gjë që do të thotë më 2 u,
çdo gjë që e bën u buzëqesh dhe ju sjell gëzim ........................... ..best lumtur dëshirat e reja në vit për miqtë
i uroj 4 u në vitin e ri.

Si 2017 gjethet, mund të marrë larg me të gjitha dhimbjet tuaja dhe shqetësimet.
Si 2018 arrin, mund të sjellë me vete lumturi pashtrembëruar dhe prosperitet.

Maj të këtij viti i ri sjell vetëm lumturi jo lot,
Gjithkush pëlqen vetëm të dashur,
të gjitha problemet tuaja do të jenë të përfundojë
Është për ju uroj special vitit tim të ri .................... ........ mesazhe hAPPY NEW YEAR

në këtë vit të lumtur të ri.
Le të jetë një qenie njerëzore më të mirë,
një njeri më të mirë të familjes,
dhe më së paku një qytetar të mirë në vitin 2018 ..
Perëndia bye 2017!

Duaon ki soghat liye
Dil ki gehrai se
Chand Ki Roshni Se
Pholon k Kaghaz per
Aap k liye Sirf 3 lafz
HAPPY NEW YEAR || msgs reja vit në Hindi ||

Nights janë të errët, por Ditët janë të lehta,
netët janë të errët, por Ditët janë të lehta,
Wish Jeta juaj do të jetë gjithmonë Bright.
Pra, i dashur im nuk do të marrë Frika
Coz, Zoti na Dhuratë një "BRAND NEW vit".
HAPPY NEW YEAR

Diçka mund të lihet zhbëhen
Disa fjalë mund të lënë pashprehur
disa ndjenja mund të jetë lënë pashprehur
Por dikush si ju kurrë nuk mund të lihet.
Uroj ua Happy New Year 2018 ................. mesazhe HAPPY NEW YEAR për të dashurën

Sada barte Rahe Aap Ki famës,
Milte Rahe Sabse pyaer Aur Dosti,
Aur milje një shumë e fun & Masti.
Ju uroj a..Happy vitin e ri me një
Mjaft e paqes dhe prosperitetit .......................... lumtur meszh të reja në vit në Hindi

Sabke Dilo mai ho sabke liye Pyar,
Aanewala har din Laye Khusiyo Ka Tyohar,
është ummid Ka Sath Aao Sare bhulke Gum
viti i ri 2018 ko Hum Sab Kare WEL-EJA!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe Saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo për Chahe wo tera Ho,
Har din Khubsoorat aur Ratain Roshan Ho,
Kamiyabi chumte Rahe tere Kadam humesha yaar,
Naya Saal ho Mubarok Tuje thjeshtë Yaar.

Diçka në buzëqeshjen tuaj i cili flet për mua,
diçka në zërin tuaj që këndon me mua,
Diçka në sytë tuaj i cili thotë për mua,
se ju jeni të dashur për mua.
Gëzuar Vitin e Ri !!

Like Chocolate Cake shkon Perfect me verë
time vitin e ri do të jetë i paplotë pa ty.
Plz jetë me mua në këtë vit të Ri përgjithmonë.
Gëzuar Vitin e Ri !! ........................ bukur sms i ri vit për të dashurën

zemrat e rinj që r plot me brohoritje, me kurrë një mendim i dhembjeve të lindjes.
E vjetër shkon jashtë, por i lumtur Rinj vitin 2018 Vjen gëzim në nesër.

The Last Evening saj të vitit 2017.
dëshirojnë UA Evening shumë i lumtur.
Gjithashtu Wish U Days i madh në vitin 2018
të gjitha vitet e ardhshme në Ur Life, mbushur me gëzim.

Mund viti i ri
të sjellë këto dëshirat për të gjithë ju
Ngrohtësia e dashurisë, komoditetin e shtëpisë
gëzim për fëmijët tuaj,
kompanisë dhe mbështetjen e familjes n miqtë
një zemër kujdesshëm që pranon
N trajton të gjitha qeniet njerëzore po aq
pasurimin e njohurive të n
pasurimin e diversitetit
Kurajo për të kërkuar n flasë të vërtetën
Edhe në qoftë se kjo do të thotë duke qëndruar vetëm
shpresat n ëndrrat e një botë të drejtë n
dëshira për të bërë atë të ndodhë
një dritë për të udhëhequr rrugën tuaj
Ndihma duart për të forcuar unitetin
Serenity n paqe brenda mendjen tuaj,
Zemra

shpirti i kësaj feste
sezoni të mbushur zemrën me dashuri
paqe dhe qetësi
ju uruar shumë dëshirat për
Advance Vitin e ri!

le viti që vjen të jetë një e lavdishëm që i shpërblen të gjitha përpjekjet tuaja të ardhshme me sukses

Mund herë i lumtur dhe kujtime të ngrohtë shndrit viti juaj i ri. Kanë një vit i madh. Gëzuar Vitin e Ri.

Gëzuar Vitin e Ri në paraprakisht për të U & familjen ur.
Ky vit WLL sjellë ue prosperitet,
pasuri,
sukses,
kënaqësi dhe
leasure.
Gëzuar 2018.
Gëzojnë grimë evry e jetësShare44
Dua Mile Bando SE,
Sath milje Apno SE,
Rahmat milje rab SE,
Pyar milje sab SE,
Yahi Dua Hai Meri,
Rab se ke Aap khus Rahe Sabse ..
Gëzuar Vitin e Ri !! .. ....................... mirë gëzuar vitin e ri dëshiron për miqtë

Lo ji Arz kia hai
Dunya NE Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah Wah
Dunya NE Kiye Boht Zulm-o-Sitam.
Khuda Ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Bëni Vitit të Ri tuaj një shpërthim të fun! Festojnë fillimin e ri me
fishekzjarre dhe përshëndes miqtë dhe familjen tuaj, në prag të vitit të ri 2018


Uroj që nuk është një lot i vetëm rrjedh nëpër fytyrën tuaj këtë vit të ri.
Qofshin të bekuar me gëzim dhe lumturi të gjithë vitit.

Zhduket çdo gjë thats të keq, mirëpresim çdo gjë thats të dëshirën e mirë që ju një vit shumë i lumtur ri.

Le markë e Vitit të Ri zbulon jeni ushtar i ri, të lumtur, të shëndetshëm, më të lumtur, më të gëzuar e më të kënaqur.
Këtu ju uruar një Gëzuar Vitin e Ri ............................ mirë Gëzuar Vitin e Ri smsShare42
Hiq urrejtje, Lust, Xhelozia, Grudge, armiqësia, lakmia nga fjalorin tuaj Evën e këtij viti të ri
dhe t'i zëvendësojë me dashuri, përkushtim, mbështetje, dhembshuri, Ndershmëria dhe kënaqësi,
Këtu është ju uruar një shumë i lumtur vitin e ri ...... ................. mirë gëzuar vitin e ri dëshiron sms

Mund frymën e sezonit të vitit të ri të mbushur zemrën me qetësi dhe paqe. Ju uroj një vit të lumtur të ri!

Maj të këtij viti i ri të jetë një hap përpara,
në të çon në aventura të reja,
rrugë të reja për të shqyrtuar dhe suksese të reja për të arritur!
Gëzuar Vitin e Ri 2018 ................................ më të mirë të lumtur sms i ri vit
Lets unazë këtë vit të ri me vetëm gjëra të mira ju uroj një vit të lumtur të ri.

Laxmi Ka Haath ho
Sarswati Ka Saath Ho
Ganesh Ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake Jivan prakash kryesore
hi prakash ho
"Gëzuar vitin e ri" ...................... më të mirë të lumtur sms i ri vit në hindi

përzemërta im dëshiron për një vit të madh të ri.
Zoti të bekoftë. Ju uroj një shumë Gëzuar Vitin e Ri .................................... sms mirë HAPPY NEW YEAR për miq

me gjithë ngrohtësinë e zemrës, ju uroj një të këndshme Vitin e bukur dhe e mrekullueshme e re.

Perëndia dhuratë ju një stil për të kthyer ëndrrën tuaj në realitet në këtë vit të ri. Ju uroj Gëzuar vitin e ri.

Unë uroj që ju të kalojnë shumë piketa dhe në destinacionin tuaj këtë vit. Unë uroj një shumë Gëzuar Vitin e Ri.

Joy, lumturi, dashuri dhe shëndet të mirë të gjitha këto I uroj për ju këtë vit të ri. Ju uroj Gëzuar vitin e ri.

Shpresoj se Viti i Ri sjell ngarkesa e gëzim të mirë për ju, ju uroj të lumtur i ri pranë dhe fat të mirë.

Mund të të gjitha ëndrrat tuaja të vijnë e vërtetë, këtë vit të ri. Ju uroj një vit të lumtur të ri.
Gjatë vitin e ardhshëm mund të jeta juaj të jetë e mbushur me pak festimin e Lumturisë ...
dëshiron që ju një të ndritshme, të lumtur dhe të begatë Vitin e Ri 2018 me Perëndinë Bless ..

Plotësoni jetën ur me lumturi & Bright Cheer,
Sjellë në të u Joy dhe Prosperitet për vit të tërë,
dhe kjo është Viti i ri time të dëshirave Dear 4u ...
Wish ua VERY HAPPY NEW YEAR.

Mbani buzëqeshje
Lini lot,
Hold qesh,
Lini dhimbjen,
Mendoni gëzimi,
Harrojeni frikën,
se sjell gëzim, coz
Është viti i ri! Gëzuar Vitin e Ri 2018sms i ri vit në, sms i ri vit për të dashurën, happy new mesazh vit mostër, viti i ri sms 2018, viti i ri dëshiron për miqtë, mesazhi HAPPY NEW YEAR në Guxharati, mesazhe të vitit të ri 2017, qesharake mesazh të ri Gëzuar Vitin


Load comments