Thursday, November 2, 2017

З новим роком бажання SMS 2018




З новим роком бажання SMS 2018


1.) Навіть в найтемніші години вашого життя, я буду стояти на вашому боці тримаючись єдиною свічки і висвітлити всі без підсвічування області. Нехай Бог душ вам все щастя в світі! З Новим роком 2018!




2.) Сподіваюся , що ці добрі побажання допоможуть вам відсвяткувати захоплюючий і чарівний Новий рік. Бажаю вам щасливого Нового року.



3.) Привітання до Нового року, який ми сподіваємося , буде сповнена удачі і щастя. Щасливого Нового року!



4.) Відстань може тримати нас один від одного , але наші серця разом. З Нового року радість мого життя!



5.) Нехай новий рік буде наповнений яскравістю і надією , так що темрява і печаль триматися подалі від вас. Щасливого Нового року!



6.) Сподіваюся , що ваш Новий рік наповнений успіху, здоров'я, благополуччя і щастя. Щасливого Нового року!



7.) Може у вас є великий рік наповнений величезним щастям і успіхом! Перебування в доброму здоров'ї і досягти великих висот успіху. Бажаю вам чудовий рік вперед!



8.) Це Новий рік і найкращий час , щоб оновити свій словник життя. Видалити слова , як ревнощі, ненависть, помста, жадібність зі словника і поставити такі слова , як любов, турботу, співчуття, чесність і задоволення в їх місці. Це буде гарантувати , що у вас є великий і без почуття провини року вперед.



9.) Маючи в своєму житті вас запевняє мене , що я кого - то залежати від і зателефонувати в разі потреби. В цьому році добігає кінця, ми бачимо ще один рік влаштуватися в наше життя , що дає нам ще один шанс , щоб бути там один для одного. Щасливого Нового року!



10.) Є багато речей в світі ще не бачили і пережили. Живіть, досліджувати нові горизонти, піти на нові пригоди цей Новий рік , і ви не пошкодуєте про це.



11.) Це повідомлення передати мої щирі вітання Вам і Вашій родині. Сподіваюся , що у вас був відмінний рік , і буде ще краще один цей раз. Проведіть час зі своїми близькими і дорогими. Насолоджуйтесь!



12.) Ще один новий рік тут так заряд енергії і отримати набір , щоб насолоджуватися. Залиш всі турботи, сумніви і страхи , і просто слідувати політиці сміху, любові, живий.



13.) 2018 тільки за рогом, майте це на увазі , що ви живете тільки один раз, життя шорти, правила покликані бути розірваний і отримувати задоволення і створюючи спогади, все , що має значення.



14.) Цей Новий рік я бажаю для вас в протягом декількох днів, які клопоту безкоштовно, пам'ятати , що цей тягар безкоштовно і любов це стан безкоштовно.



15.) Давайте зробимо нашу нову резолюцію року , щоб бути там для один одного і допомагати побратимам нужденним , навіть якщо ми не знаємо їх особисто. Так що приїжджайте , давайте намазав доброту і повболівати!



16.) Нехай нове сонце Нового року принесе вам силу і динамізм в той час як нова місяць Нового року приносить вам мир і спокій!



17.) Сподіваюся , що кожен хороший сьогоднішній день в Новий рік служить цінним скарбом для кращого майбутнього. Насолоджуйтесь Новий рік.



18.) Всі через попередні роки я прослуховував і дратував пекло з вас. Сьогодні, на початку нового року я хочу пообіцяти вам , що я буду продовжувати робити це і в цьому році. Удачі вам в цьому!



19.) Навіть якщо це новий рік , і все може змінитися, я сподіваюся продовжити нашу співпрацю і підтримувати цей зв'язок ефективно на багато років вперед. Бажаю вам великий новий рік!



20.) Роки приходять і йдуть, але в цьому році я особливо бажаю вам подвоїти дозу здоров'я і щастя , увінчаною величезною кількістю любові. Щасливого Нового року!



21.) Knock Knock! Я Новий рік , і я тут з усією любов'ю, щастям, благословенням і щастям для вас. Впусти мене з розпростертими обіймами.



22.) Роки можуть приходити і йти , але наша дружба триватиме все життя , і ми ніколи не будемо ворогами. Тому, перш ніж сонце отримує встановити, я бажаю вам щасливого і казкового Нового року.



23.) Як вийти з попереднього року і увійти в цей рік, я надсилаю Вам сердечні побажання , сповнені любові, удачі, щастя і радості. Щасливого Нового року!



24.) Сподіваюся , що всі ваші біди і болі тривають лише до тих пір , поки ваші новорічними. Щасливого Нового року!



25.) Там є засув двері чекає вас з купою можливостей, з іншого боку. Хапайте ті цей Новий рік і має успішний рік вперед.



26.) Нехай Бог душ вам 12 місяців щастя, 52 тижнів задоволення, 365 днів досягнень, 8760 годин удачі, 52600 хвилин хорошого здоров'я і 31536000 секунд екстазу і блаженства! Щасливого Нового року!



27.) Цей Новий рік я шукаю банк , який збирається дати мені великий кредит , а потім забути мене назавжди. Дайте мені знати , якщо ви знайдете! З Новим Роком до речі!



28.) Як весь світ навколо нас дорослішає за допомогою року, я сподіваюся , що у вас є серце , яке залишається , як молодими і веселими , як завжди.



Новорічні повідомлення

Новорічних повідомлень

29.) Може бути , цей Новий рік буде той , який виконує всі ваші мрії і тому почати його з радісним і живою душею! Тут бажає вам процвітання в новому році!
30.) Я хотів зупинити всі мої негативні нахили для і найближчого року; Однак тоді я зрозумів , що ніхто не користується програшем.



31.) Нехай всі секунди, хвилини, години, дні, тижні і місяці цей Новий рік принесе вам величезну радість і удачу! Щасливого Нового року!



32.) Ми повинні дякувати Богові за відкриття ще одну нову сторінку нашого життя. Надія жити кожен момент , щоб в повній мірі.



33.) Ось це подарунок любові, загорнутий з обережністю, пов'язано з хорошою вірою і запечатано з серцевими побажаннями. Щасливого Нового року!



34.) Нехай кожен день наступаючого року приносить щастя, радість і солодкі сюрпризи на вашому порозі! Бажаю вам і всі ваші дорогі казкові новорічні.



35.) Забудьте все болі, печалі та невдачі минулого року. Ласкаво просимо в цьому році з істинною і великий посмішкою. Щасливого Нового року!



36.) Новий рік це ідеальний час , щоб розкрити нові горизонти і реалізують всі мрії. Заново сили і бадьорість , яка лежить всередині вас , і продовжувати рухатися вперед.



37.) Будь благословенний цей новий рік
з внутрішнім світом, щирою любов'ю і безумовної радістю!
Щасливого Нового року!



38.) На Новий рік, ми озираємося на всіх теплих спогадів, почуття гордості наших досягнень і винести урок з наших минулих помилок. Уже через рік наповнений нескінченним задоволення і сміх.



39.) До сходу сонця першого 2018 року, дозволь мені намалювати все промені з благословенням успіху і щастя для вас. Тут бажає Вам чудовий Новий рік!



40.) Як ми входимо в цей Новий рік разом, давайте обіцяємо завжди бути там один для одного і піднятися над кожним падінням і недолік. Щасливого Нового року!



41.) Коли ви перебуваєте на шляху до успіху, найголовніше правило , щоб продовжувати йти вперед і ніколи не озиратися назад. Можете чи ви досягти своєї мети і мати гідне подорож!



42.) У цей Новий рік, давайте зробимо обіцянку самому собі. Обіцянка бути кращою людиною, краще сім'ї людини , а найголовніше краще громадянина нашої країни.



43.) Ночі темні , але дні яскраві, тримати голову і серце в місці , яке правильно. Чи не засмутився , як це майже поруч. Так! Йдеться про майбутній новому році.



44.) Мої найкращі побажання для вас просто не обмежується майбутній рік , але в протягом багатьох років , щоб прибути. Є гойдалки Нового року!



45.) 2017 виходить ... Новий 2018 рік приходить в! У твіст поворот, поворот і танцювати всю ніч безперервно. Бажаю вам 365 днів повного задоволення і насолоди.



46.) Якщо ви щасливі, святкувати цей Новий рік з посмішкою на обличчі. Якщо ви не задоволені, до сих пір так , щоб ваші близькі і дорогі посміхаються цей Новий рік.



47.) Є речі, які залишаються скасовані або деякі речі , недоговореного , але то , що не може залишитися невиконаним це побажати вам щасливого Нового року.



48.) Будьте вдячні , що ви могли бачити Новий рік у вашому житті знову. Вчіться на своїх минулих недоліків і взяти на світ в піднесеному настрої!



49.) Бажаю вам щасливого Нового року! Святкуйте день зі своїми коханими і кільця в Новий рік з великою кількістю радості!



50.) Нехай Бог душ вас і ваших близьких з усією любов'ю, удачі і щастя в світі! Найкращі побажання та сезони вітання на Новий рік від мене до вас.



51.) У цьому святковому випадку, сподіваюся , що у вас є казковий січень, мирна лютого, приємний березень, симпатично квітня, безтурботним травень, радісний червень, щасливого липня, благословенне серпень, чудовий вересень, святковий жовтень, хороший листопад і в кінцевому рахунку найщасливіші Грудень! І останнє , але не у всіх як мінімум, мати самий захоплюючий і чарівний Новий рік.



Новий рік Повідомлення і SMS

Новий рік Повідомлення і SMS

52.) Навіть якщо кожен захід забирає день з нашого життя, кожен схід сонця приносить з собою новий день , наповнений надіями і можливостями виключно для нас. Використовуйте кожен день в повному обсязі.

53.) Ніхто не може повернутися назад в часі , щоб змінити свої помилки або помилки. Так перестати думати про минуле, працювати на даний , щоб зробити більш світле майбутнє.



54.) Ви на кращі часи, дивитися повз всіх причин , що підривають їх мотивацію вашому житті і прагнути вперед.



55.) Досягти ці крила і парити на нову висоту! Розквіт і розквітають ваш найповніший цей Новий рік.



56.) Нехай буде радість у ваших будинках і тепло у вашому серці. За міру наближення Нового року, сподіваюся , що він приносить з собою благу звістку і любов для вас!



57.) Як Новий рік знаходить свій шлях через снігові зимові ночі, тут посилаю вам теплий привіт і міцно обійняти! Щасливого Нового року!



58.) Ви мрійник,
і ви делатель.
Може вам виконати і досягти великих успіхів,
з кожним роком минулим.
Все найкраще для Нового року.



59.) Складіть найбільшу історію , яку ви можете для себе. Відкрийте нову книгу Нового року і почати писати!



60.) Нехай кожен день, коли ви прокидаєтеся, вид в дзеркалі захопить Вас і в свою чергу , ви захопити кого ви зустрічаєте! Спред щастя і повболівати цей Новий рік!



61.) Як на зорі підходів Нового року, він обіцяє вам краще і виконувати завтра.



62.) Забудьте все неприємні переживання минулого року і з нетерпінням чекає щасливих речей , що зберігаються в магазині для вас.



63.) Привітання до Нового року придумати! Мати приємний один!



64.) Новий рік не тільки про зміну дати , але всі напрямки. Нехай рік буде наповнений розвеселити і веселощі.



65.) Нехай погані часи приносять в промінь надії цей Новий рік.



66.) Нехай Новий рік принесе в нових надій, нових резолюцій і новим щастям.



67.) Як закінчується рік, може все негативності і труднощі закінчуються теж; може Новий рік ознаменує тільки все , що позитивні.



68.) Нехай кожен день Нового року принесе вам приємні сюрпризи , як вигнуті пелюстки квітки, що поширюються солодкий аромат повільно , як вона розгортається шар за шаром.



69.) Нехай Новий рік принесе свій шлях безліч можливостей , які дозволяють ткати історії успіху.



70.) За міру того як світ стає ще один рік старше , я бажаю вам мати серце , яке залишається молодою і веселий Новий рік і завжди. 76.) Цей Новий рік ніколи не перешкоджала печалі і розгубленість хмари вашої ясності і позитивності, бо останні чесноти , які допомогли б принести в сонячному світлі в ваше життя. Новий рік Повідомлення Повідомлення Нового року



71.) My wishes for you are not restricted to only the following year but rather to every one of the all the years that you live, in this life and beyond. Have a happening New Year ahead.



72.) This New Year may you banish all your fears, doubts and worries as you make room for dreams, aspirations and joys.



73.) As this year is packing its bag, I wish for you that all the pessimism and troubles also do likewise, and the New Year bring achievement and coveted results for you.



74.) Every New Year we dream of a better world for us and ours. This Year let us take up the onus to make the world a better place for you, me and everyone else.



75.) This New Year may you have the strength to rewrite the story of your life the way you want it to be.















77.) Пам'ятайте , що ні один Новий рік не може бути досконалим. Але ви повинні ігнорувати негативний і прийняти позитивне.



78.) Цей Новий рік може ви поринете в вашу душу і утворюють вічну дружбу з самим собою.



79.) Нехай кожен день Нового року буде святковим з вами в оточенні тих , хто піклується.



80.) Цей Новий рік я бажаю вам мати відкритий розум для вас ніколи не знають , що життя мало сюрпризів може кинути свій шлях.



81.) Цей Новий рік я сподіваюся , що кожен ваш крок керується благословень Божих.



82.) рік не може бути ложе з троянд. Але я бажаю вам мужності і впевненості , щоб перетворити кожне перешкода в можливості під час наступаючого Нового року.



83.) Нехай ваш Новий рік бути таким же яскравим , як сонце , і як ароматний , як квіти.



84.) Нехай всі ваші мрії з минулого року перетворюється в досягнення в протягом цього Нового року.



85.) Цей Новий рік , як ви йти до виконання всі ваші мрії можуть не боятися прийти на вашому шляху , щоб заблокувати ваш шлях.



86.) Нехай старий рік забрати всі печалі і негаразди , як вона йде і заповнити наступні дні з сонцем і щастям зараз і завжди.



87.) Цей Новий рік може вам знайти люблячу ще тверду руку дружби і спілкування кожен раз , коли ви розтягнути ваші.



88.) Справжня успіх приходить тільки до тих , хто готовий до цього. Так що ніколи не крок назад і завжди мати мужність , щоб прийняти нові виклики. Бажаю вам щасливого Нового року 2018.



89.) Дозвольте мені побажати вам щасливого Нового року до того , як телефонні лінії затиснуті і інтернет повішений. З Новим роком 2018!



90.) Давайте партії СОГ це Новий рік часу. Святкують З Новим Роком 2018 роки зі мною всю ніч, так що ми можемо закінчити рік разом і почати новий рік разом.


Нехай лампи радості, висвітлити ваше життя і наповнить ваші дні з
яскравими іскрами світу, радості і доброзичливості. З Новим роком ..................... новим роком повідомлення для друзів

я зустрів любов, здоров'я, мир і радість,
вони необхідні постійне місце для проживання.
Я дав їм ур адресу надію вони прибули благополучно.
З Новим роком

Всі , що надихає U,
все , що означає , що більшість 2 U,
все , що робить у посміхаюся і приносить радість U ........................... ..best щасливий новий рік побажання друзів
я хочу 4 U в новому році.

У 2017 році листя, це може забрати з собою всі свої печалі і турботи.
У 2018 прибуває, це може принести з собою найчистіший щастя і благополуччя.

Нехай цей новий рік приносить тільки щастя не рвати,
все люблять тільки вас , дорогі,
всі ваші проблеми будуть закінчити
це за бажання ви мій Спеціальний новий рік .................... ........ щасливого новий року повідомлення

В цьому новий році.
Давайте краще людина,
кращий сім'янин,
і наімалейшій кращий громадянин в 2018 році ..
Бог до побачення 2017!

Duaon ки soghat Liye
Діл ки gehrai се
Чанд ки Рошні собі
Pholon до kaghaz за
Аап до Liye SiRF 3 lafz
HAPPY NEW YEAR || новий рік повідом в Hindi ||

Ночі темні , але Дні світла,
ночі темні , але Дні Світу,
Бажань ваше життя завжди буде яскравою.
Так мій дорогою не отримати Fear
Coz, Бог подарунок нам «BRAND NEW YEAR».
HAPPY NEW YEAR

Що - то можна залишити скасувати
Деякі слова можуть бути недомовлене
Деякі почуття можуть залишитися невираженний
Але хто - то , як ви ніколи не може бути залишено.
Я хочу иа З Новим Роком 2018 ................. щасливі нові повідомлення рік для подруги

Sada Barte Rahe ААП ки слави,
Milte Rahe sabse pyaer аур Дості,
Aur милі багато задоволення & Masti.
Бажаю вам a..Happy новий рік з
Достатку миру і процвітання .......................... новим роком MSGS в Hindi

Sabke Dilo маї хо sabke Liye Pyar,
Aanewala хар дин Ле Khusiyo ка Tyohar,
Is ummid ка Сат AAO bhulke Сарі Gum
новий рік 2018 до Hum Sab каре ВЕЛ-ПРИХОДЬТЕ!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Сапна ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Хай ек Achhe Саал Ki Shuruaat ...!

Es Naye Саал маї ..
Jo в chahe горя тера х,
Хари гам khubsoorat Aur ratain Рошаном х,
Kamiyabi chumte Rahe тере Kadam humesha Yaar,
ний Саал Mubarok хо tuje лише Yaar.

Що - то в твоїй посмішці , яка говорить мені,
що - то в вашому голосі , який співає для мене,
Що - то в ваших очах , які кажуть мені,
що ти найдорожчий для мене.
Щасливого Нового року !!

Як Шоколадний торт Goes Досконала з вином
Мій Новий рік буде недосконалою без тебе.
Plz Be With Me На цей Новий рік назавжди.
Щасливого Нового року !! ........................ мило новий рік смс для подруги

Молодих сердець , що Я повні вітань, С ніколи думками про печалях.
Старе йде, але радий Young Рік 2018 Comes Весело в завтрашньому дні.

Його останній вечір 2017.
Так Бажаного UA Very Happy вечір.
Також Бажане U Great днів у 2018 році
всі майбутні роки в Урі життя, наповненою радістю.

Нехай новий рік
Привести ці побажання всім вам
Тепло любові, комфорт домашньої
радості для ваших дітей,
компаній і підтримки сім'ї п друзів
Турботливого серця , який приймає
N лікує все людина в рівній мірі
збагачення знань російської
насиченості різноманітності
Мужності шукати п говорити правду
навіть якщо це означає , що варто тільки
Hopes п мрія про справедливе світі п
бажання зробити це трапитися
A світла , щоб вести свій шлях
Допомагаючи руки , щоб зміцнити єдність
Serenity н світ в своєму розумі,
серце

Нехай дух цього свята
сезону наповнить ваше серце з любов'ю
світу і спокоєм
Бажає вам багато побажань
нового року заздалегідь!

Нехай наступний рік буде славна одна , яка винагороджує всі ваші майбутні зусилля з успіхом

можуть щасливі часи і теплі спогади скрасити ваш новий рік. Є відмінний рік. Щасливого Нового року.

З новим роком заздалегідь до і і ур сім'ї.
В цьому році WLL принести U процвітання,
багатство,
успіх,
задоволення &
проводження.
Щасливий 2018.
Насолоджуйтесь Еврі трохи життя



Share44
Дуа Mile Бандо С.Є.,
Сат милі apno С.Є.,
Рахмат милі Rab С.Є.,
Pyar милі саб С.Є.,
Yahi Дуа ХАІ Meri,
Rab се ке ААП Khus Rahe sabse ..
З Новим роком !! .. ....................... кращий щасливий новий рік побажання друзів

Lo джи Arz Кіа HAI
Дуні пе Kiye Bohat Zulm-о-SITAM.
Wah Wah
Дуня п kiye Boht Zulm-о-SITAM.
Худа ки Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Зробіть ваш Новий рік вибух веселощів! Святкуйте новий початок з
феєрверками і привітати своїх друзів і родину напередодні нового 2018 році


я хочу , що жодна сльоза капає вниз щоку цей Новий рік.
Може ви благословенні радості і щастя цілий рік.

Vanish всього то буде погано, вітають все те хороші бажає вам щасливого Нового року.

Нехай бренд Новий рік виявляє ви свіже, щасливіше, здоровіше, веселіше, бадьоріше і більш задоволені.
Ось бажаю вам щасливого Нового року ............................ краще з новим роком смс



Share42
Видалити Hate, Жадання, Заздрість, Grudge, Ворожість, Жадібність зі словника напередодні цього нового року
і замінити їх з любов'ю, прихильності, підтримки, Доброту, чесність і достатку,
Ось бажаю вам щасливого Нового року ...... ................. краще з новим роком бажає смс

Нехай дух сезону нового року наповнить ваше серце спокою і миру. Бажаю вам щасливого Нового року!

Нехай цей новий рік буде кроком вперед,
Керуючи вас до нових пригод,
нові дороги , щоб дослідити і новий успіх , щоб досягти!
З Новим Роком 2018 ................................ краще з новим роком смс




Давайте кільце цей новий рік тільки з хорошими речами бажаю вам щасливого нового року.

Лакшмі ка Haath х
Sarswati ка saath хо
Ganesh ка Ниви хо ...
Aur Лакшмі KE Ashirwad се ...
Apake Дживан головний Пракаш
привіт Пракаш хо
«З новим роком» ...................... краще з новим роком смс в Hindi

Мої сердечні побажання грандіозного нового року.
Нехай Бог благословить вас. Бажаю вам щасливого Нового року .................................... краще з новим роком смс для друзів

з усією теплотою серця, я бажаю вам приємного красивий і чудовий Новий рік.

Нехай бог подарунок вам стиль , щоб перетворити вашу мрію в реальність в цьому новому році. Бажаю вам щасливого нового року.

Я бажаю вам перетнути багато віх і до місця призначення в цьому році. Я бажаю щасливого Нового року.

Радість, щастя, любов і гарне здоров'я все це я хочу для вас цей новий рік. Бажаю вам щасливого нового року.

Надія Новий рік приносить навантажень мужайтеся для вас, бажаю вам щасливого Нового Near і удачі.

Нехай всі ваші мрії збуваються, цей новий рік. Бажаю вам щасливого Нового року.




В протягом наступного року може ваше життя наповниться невеличке свято щастя ...
Бажає вам яскраві, щасливі і Процвітаючої Новий рік в 2018 року з Богом Bless ..

Наповніть ур життя щастя і Брайт Cheer,
Принесіть до і радість і благоденство для весь рік,
і це мій Новий рік хоче 4u Dear ...
Бажання иа ДУЖЕ НОВИЙ рІК.

Тримайте посмішку
Залиште сльозу,
Тримаючи сміх,
залиште біль,
подумайте про радість,
забути страх,
радійте, Согом
Це новий рік! З Новим роком 2018



новий рік смс на новий рік смс для подруги, щасливого нового зразка року повідомлення, новий рік смс 2018, новий рік побажання друзів, щасливого нового року повідомлення в гуджараті, новий рік повідомлень 2017 р смішний щасливий новий рік повідомлення


===== ===========

Load comments