Wednesday, November 1, 2017

Boldog új évet kívánsága SMS 2018




Boldog új évet kívánsága SMS 2018


1.) Még a legsötétebb óra az élet, én állni melletted kapaszkodott az egyetlen gyertyát, és kigyullad az összes nem megvilágított területeken. Isten zuhany az Ön számára minden boldogság a világon! Happy New Year 2018!




2.) Remélem ezek jókívánságait segít ünnepelni egy izgalmas és varázslatos új évet. Azzal a szándékkal, hogy nagyon boldog új évet.



3.) Cheers hogy az új év, ami remélhetőleg tele jó szerencsét és boldogságot. Boldog új évet!



4.) távolsága lehet tartani bennünket egymástól, de a szívünk együtt. Boldog Új Évet az öröm az életemben!



5.) lehet az új évben kell tölteni a fényerő és a remény, hogy a sötétség és a szomorúság marad el tőled. Boldog új évet!



6.) Remélem a New Year tele van a siker, egészség, a jólét és a boldogság. Boldog új évet!



7.) Lehet, hogy van egy nagy év tele hatalmas boldogságot és szerencsét! Legyen a jó egészség és a nagyobb magasságokba a siker. Azzal a szándékkal, egy csodálatos évre előre!



8.) Ez újév, és a legjobb alkalom, hogy megújítja a szótár az élet. Távolítsuk el a szavak, mint a féltékenység, a gyűlölet, a bosszú, kapzsiság, saját szótár és a szavakat, mint a szeretet, gondoskodás, az együttérzés, az őszinteség és az elégedettség a helyükön. Ez biztosítja, hogy van egy nagy és bűntudat-mentes évre.



9.) Miután az életemben biztosítja nekem, hogy van valaki, aki függ, és hívja fel a szükség idején. Mivel ebben az évben véget ér, azt látjuk, a másik évben telepedett be az életünkbe, hogy nekünk még egy esélyt, hogy ott egymásnak. Boldog új évet!



10.) Van egy csomó dolog van a világon még nem látott és tapasztalt. Éld az életet, új távlatokat, menjen az új kalandok a New Year, és nem fogja megbánni.



11.) Ezt az üzenetet közvetíteni szívből jövő üdvözletét, hogy Ön és családja. Remélem, hogy van egy jó év, és van még egy jobbat ebben az időben. Töltsön időt a közeli és kedves is. Élvez!



12.) Egy másik új év van, így tölteni az energiákat, és kap set élvezni. Hagyj fel minden gond, kétségek és félelmek és kövesse a politika nevetés, szerelem, élő.



13.) 2018 a sarkon, tartsa szem előtt, hogy élni csak egyszer, az élet rövidnadrág, szabályok célja, hogy eltört, és a szórakozás és megteremti az emlékek minden, ami számít.



14.) Ez a New Year kívánságom az Ön számára a nap, hogy problémamentes, a tudat, hogy ez teher mentes, és a szeretet, ami feltétel ingyen.



15.) Legyen a mi újévi felbontás ott lenni egymással, és segít embertársaink igénylő akkor is, ha nem tudjuk őket személyesen. Tehát jöjjön nézzük elterjedt néhány kedvesség és a jókedv!



16.) Lehet az új nap az új év hozza meg erejét és lendületét, míg az új hold az új év hozza meg a békét és a nyugalmat!



17.) Remélem minden jó napjainkig az újév szolgál egy értékes kincset egy jobb holnap. Élvezze az új évet.



18.) Egész előző évben már lehallgatják, és irritálta a fenébe van. Ma, az elején egy új évben szeretnék megígérem, hogy fogok is csinálni ebben az évben is. Sok sikert azzal!



19.) Még ha ez egy új év és a dolgok változhatnak, remélem, hogy továbbra is a partnerség és tartani ezt a kötést hatékonyan még sok éven keresztül jönni. Szeretném, ha egy nagyszerű új évben!



20.) Évek jönnek és mennek, de idén én különösen szeretném, ha dupla adagot az egészség és a boldogság tetején egy csomó szeretet. Boldog új évet!



21.) Knock Knock! Én vagyok az új év, és én vagyok itt a szerelem, a boldogság, áldás és szerencse az Ön számára. Engedj be, tárt karokkal.



22.) Évek jönnek és mennek, de a barátságunk egy életre, és mi soha nem lesz ellenség. Ezért, mielőtt a nap lesz beállítani, ezt szeretném, ha boldog, és mesés új évet.



23.) Ahogy kijelentkezni az előző évben, és jelentkezzen be az idén, küldök neked szívből kívánja a teljes szeretet, szerencse, boldogság és a jókedv. Boldog új évet!



24.) Remélem, hogy minden bajok és a fájdalom csak az utolsó, amíg az újévi indítványokat. Boldog új évet!



25.) Van egy kinyitotta ajtót, várja Önt rengeteg lehetőséget a másik oldalon is. Megragadja azokat a New Year, és egy sikeres évet előre.



26.) Isten zuhanyozni akkor 12 hónapos a boldogság, 52 hetes élvezet, 365 nap az eredmények, 8760 munkaóra szerencse, 52600 perc a jó egészség és a 31536000 másodperc az ecstasy és boldogság! Boldog új évet!



27.) Ez a New Year Keresem a bank, hogy fog adni nekem egy nagy hitelt, majd elfelejteni örökre. Ne szólj, ha találsz egyet! Boldog Új Évet btw!



28.) Mivel az egész világ körülöttünk öregszik egy év, remélem rendelkeznek a szíve, hogy továbbra is fiatalos és vidám, mint mindig.



Újévi üzenetek

újév Üzenetek

29.) Talán ez a szilveszter lesz az, amelyik megfelel az álmaidat, és így kezdődik meg egy vidám és élénk lélek! Itt van, akik egy sikeres új évet!
30.) Meg akartam állítani az én negatív hajlam a feltörekvő évben; azonban akkor megértettem, hogy senki nem élvezi a vesztes.



31.) Lehet minden másodperc, perc, óra, nap, hét és hónap az új év hozza meg mérhetetlen öröm és szerencse! Boldog új évet!



32.) Meg kell hála Istennek megnyitása egy újabb oldal életünk. Remélem, hogy élni minden pillanatot, hogy a legteljesebb.



33.) Itt egy ajándék a szeretet, csomagolva óvatosan, holtversenyben a jóhiszeműség és a lezárt szívből kívánja. Boldog új évet!



34.) Lehet minden nap a következő évben hozhat boldogságot, izgalmat és édes meglepetés a küszöbön! Azzal a szándékkal, és minden kedves is egy mesés új évet.



35.) Felejtsd el a fájdalmat, bánatát és kudarcok az elmúlt évben. Üdvözöljük idén egy igaz és nagy mosollyal. Boldog új évet!



36.) Az újév remek alkalom kibontakozni új távlatokat és megvalósítása az álmok. Fedezze fel újra a erőt és bátorságot, hogy fekszik benned, és tovább halad.



37.) Legyetek megáldva az új évben
A belső béke, az igazi szeretet és feltétel nélküli öröm!
Boldog új évet!



38.) Az új év, nézzük vissza a meleg emlékek, büszke eredményeinkre, és hogy egy tanulsága az előző hibákat. Már egy éve tele végtelen szórakozás és nevetés.



39.) előtt a napfelkeltét az első nap 2018, hadd festeni a sugarak áldásait siker és a boldogság az Ön számára. Itt van, akik egy csodálatos új évet!



40.) Amint belépünk a New Year együtt, nézzük ígéretet mindig ott egymást, és fölé emelkedik minden ősszel és hiányosságot. Boldog új évet!



41.) Ha az út a sikerhez, a legfontosabb szabály, hogy folyamatosan megy előre, és soha nem néz vissza. Lehet elérni a célt, és érdemes utazás!



42.) Ebben az újév, csináljunk egy ígéretet magát. Az ígéret, hogy jobb emberré, jobb családi személy, és ami a legfontosabb, az állampolgárok jobb hazánkban.



43.) Éjszaka sötét, de nap világos, tartsa a fejét és a szív olyan helyen így van. Nem kap szomorú, mert szinte közelében. Igen! Beszélünk egy közelgő újév.



44.) Az én jókívánságokkal csak most nem korlátozódnak a következő évben, de még sok éven keresztül jönni. Van egy ringató Új Évet!



45.) 2017 kimegy ... szilveszter 2018 jön be! Van egy csavar viszont a turn és a tánc egész éjjel. Azzal a szándékkal, 365 nap teljes szórakoztató és élvezetes.



46.) Ha elégedett, ünnepelni új évet egy mosollyal az arcán. Ha nem elégedett, még mindig úgy, hogy a közeli és kedves is mosolyogni ez a szilveszter.



47.) Vannak dolgok, amelyek mellőzhető, vagy valamilyen dolog maradt kimondatlan, de mi nem mellőzhető a kíván neked boldog új évet.



48.) Légy hálás, hogy látni lehetett a New Year az élet megy tovább. Tanulj a múlt hibáit, és hogy a világ nagy szellemek!



49.) kívánva nagyon boldog új évet! Ünnepeld a napot szeretteivel és a gyűrű az új évben sok öröm!



50.) Isten zuhanyzó Ön és kedves is az a szerelem, a szerencse és a boldogság a világon! Talán téged és évszakok üdvözlő az új év tőlem neked.



51.) Ezen ünnepi alkalomból, remélem, van egy mesés január békés február élvezetes március szép április stresszmentes május örömteli június, boldog július áldott augusztus csodálatos szeptember ünnepi október szép novemberben és végül a legboldogabb December! És végül, de egyáltalán nem utolsósorban, a legtöbb izgalmas és bájos Újév.



Újévi üzenetek és SMS

újévi üzenetek és SMS

52.) Még ha minden naplemente enyhítette a nap az életünkben, minden napfelkelte hoz magával egy új nap tele reményekkel és lehetőségekkel kizárólag nekünk. Használjon minden nap a lehető legteljesebb fejlesztése.

53.) Senki sem mehet vissza az időben, hogy megváltoztassa a hibát vagy hibákat. Tehát gondolni a múlt, a munka a jelen, hogy egy szebb jövő.



54.) Ön a jobb idők, nézd már minden demotiváló oka az életed, és arra törekszenek, előre.



55.) Attain azok a szárnyak, és szárnyalni új magasságokba! Virágzását és virágzik a legteljesebb ez a szilveszter.



56.) Legyen öröm a lakások és melegség a szívedben. Amint az új év közeledtével remélem, hogy hozza magával a jó hírt, és szeretik az Ön számára!



57.) Mivel az új év találja az utat a havas téli éjszakákon, ide küldi egy meleg helló és szűk ölelés! Boldog új évet!



58.) Ön egy álmodozó,
és te egy cselekvő.
Kívánom végre, és elérni a nagyobb teljesítményekre,
minden évben letűnt.
Minden jót az új évet.



59.) Állítsa be a legnagyobb történetet tudsz magadnak. Nyissa meg az új könyv a szilveszteri és írjuk!



60.) Lehet minden nap, amikor felébredek, a látvány a tükörben öröm van, és viszont akkor örömet bárki, akivel találkozol! Spread boldogság és a jókedv a New Year!



61.) Mivel a hajnal a New Year megközelítéseket, azt ígéri, hogy jobb és kiteljesedett holnap.



62.) Felejtsd el a kellemetlen élmények az előző évben, és várom, hogy a boldog dolgokat tartjuk tartogat az Ön számára.



63.) Cheers egy új év jön! Van élvezetes egyben!



64.) Új év nem csak a dátum megváltoztatásával, hanem az egész irányt. Május az év kell tölteni a vidámság és a jókedv.



65.) Lehet a rossz idő, hogy a reménysugár ez a szilveszter.



66.) Lehet az új év hoz új remények, új állásfoglalások és új boldogságot.



67.) Mivel az év vége, akkor az összes negativitás és nehézségek véget is; Lehet az új év ajtónálló csak minden pozitív.



68.) Lehet minden nap az új év hozza meg kellemes meglepetés, mint a hullámos virág szirmai, hogy elterjedt az édes illat lassan bontakozik ki rétegenként.



69.) Lehet az új év hozza az utat rengeteg lehetőséget, amely lehetővé teszi, hogy szövik sikertörténet.



70.) Mivel a világ egyre egy évvel idősebb kívánok, hogy a szív, hogy továbbra is fiatalos és vidám szilveszteri és mindig.



71.) Az én téged az Ön számára nem korlátozódnak csak a következő évben, hanem mindenkinek a minden évben, hogy élsz, ebben az életben, és azon is túl. Van egy esemény újév előtt.



72.) Ez a New Year lehet akkor száműzni minden félelem és kétségek gond, ahogy helyet csináljanak az álmok, vágyak és örömök.



73.) Mivel az idei csomagol a zsákot, azt kívánom, hogy minden pesszimizmus és a bajok is így teszek, és az új év hozza eléréséhez és áhított eredményeket érhet el.



74.) Minden új év álmodunk, egy jobb világ számunkra, és a miénk. Ez év vegyük fel a felelősséget, hogy a világ egy jobb hely, én és mindenki más.



75.) Ez a New Year lehet akkor van ereje, hogy átírják a történetet az életed, ahogy szeretnéd, hogy legyen.



76.) Ez a New Year soha ne bánat és döbbenetet elhomályosítsa az egyértelműség és a pozitivitás, mert az utóbbi erényeket, amelyek segítenék az a napfényt az élet.





Újévi üzenet

Újévi üzenet



77.) Ne feledje, hogy nincs új év is lehet tökéletes. De meg kell figyelmen kívül hagyni a negatív és ölelés pozitív.



78.) Ez a New Year lehet merülni a lelked és a forma örök barátságot magad.



79.) Lehet minden nap az új év legyen ünnepi veletek körülvéve, akik törődnek.



80.) Ez a New Year kívánom, hogy van egy nyitott elme számára soha nem lehet tudni, milyen kevés meglepetés élet dobja az utat.



81.) Ez újév Remélem, hogy minden megtett lépést vezérelve az Isten áldását.



82.) Nem év lehet a rózsák. De azt szeretném, ha bátorságot és bizalmat viszont minden akadály a lehetőséget az elkövetkező újév.



83.) Legyen a New Year lesz olyan fényes, mint a napfény, és illatos, mint a virágok.



84.) Május minden álma az elmúlt évben alakulnak alatt elért eredmények a New Year.



85.) Ez a New Year, ahogy vonul teljesítése felé minden álmok nem kell félni jön az utat, hogy blokkolja az utat.



86.) Lehet a régi évben elvegye a bánat és nyomorúság, mert megy, és töltse fel a következő napokban napsütés és a boldogság most és mindig.



87.) Ez a New Year lehet megtalálni egy szerető, de határozott baráti kezet és a társaságot, valahányszor kinyújtom a tiéd.



88.) Valódi siker csak azoknak, akik készek rá. Tehát soha lépjen vissza, és mindig van bátorsága ahhoz, hogy elfogadja az új kihívásokat. Azzal a szándékkal, nagyon boldog új évet 2018.



89.) Hadd kívánunk nagyon Boldog Új Évet előtt telefonvonalak elakadhat és internet felakasztották. Happy New Year 2018!



90.) Legyen fél öcsém ez újév idő. Ünnepelje Happy New Year 2018 velem egész éjjel, hogy mi lehet a végén az év együtt, és indul az új év együtt.


Lehet a lámpák az öröm, világítja meg az élet, és töltse a napot
a fényes szikrái béke, vidámság és jóakarat. Happy New Year ..................... boldog új évet üzeneteket barátok

találkoztam szeretet, az egészség, a béke és az öröm,
hogy szükség van egy állandó hely, hogy maradjon.
Adtam nekik ur cím reményben, hogy biztonságban megérkezett.
Boldog Új Évet

Minden ami inspirál u,
mindent, ami azt jelenti, a legtöbb 2 u,
minden, ami a U Smile & hozza u öröm ........................... ..best boldog új évet kíván a barátok
Bárcsak 4 u az új évben.

Mivel 2017 levél, akkor azt vegye el vele minden bánatát és gondjait.
Mivel 2018 megérkezik, akkor azt magával hamisítatlan boldogság és a jólét.

Legyen ez az új év hoz csak boldogságot nem könny,
mindenki szereti csak, kedves,
minden problémákra lesz befejezni
Ez neked az én különleges újévi kívánsága .................... ........ boldog új évet üzeneteket

ebben a boldog új évet.
Legyünk jobb emberré,
jobb családapa,
és a legkevésbé jobb állampolgár 2018-ban ..
Isten veled 2017!

Duaon ki soghat Liye
Dil Ki gehrai SE
Chand Ki Roshni SE
Pholon k kaghaz per
Aap k Liye SiRF 3 lafz
BOLDOG ÚJ ÉVET || új év üzenetek hindi ||

Éjszaka Dark de Napok Light,
Éjszaka Dark de Napok Light,
Szeretné, ha az élet mindig Bright.
Tehát kedves nem kap Fear
Coz, Isten ajándék nekünk egy „új év”.
BOLDOG ÚJ ÉVET

Valami is mellőzhető
Néhány szó maradhat kimondatlanul
Egyes érzéseket hagyható ki nem fejezett
, de valaki, mint te soha nem hagyható.
Bárcsak ua Happy New Year 2018 ................. boldog új évet üzenetek barátnője

Sada Barte Rahe aap ki hírnevet,
Milte Rahe sabse pyaer arany Dosti,
Aur mérföld sok móka & masti.
Kívánunk a..Happy új évet
sok a béke és a jólét .......................... boldog új évet üzenetek hindi

Sabke Dilo mai ho sabke Liye PyAr,
Aanewala har din laye Khusiyo ka Tyohar,
az ummid ka Sath AAO bhulke sare Gum
új 2018 ko Hum Sab kare AK-GYERE!

Ek-Khubsurti ..!
Ek-Tajgi ..!
Ek-Sapna ..!
Ek-Sachai ..!
Ek-Kalpana ..!
Ek-Ahsas ..!
Ek-Astha ..!
Ek-Vishvas ..!
Yahi Hai ek Achhe Saal Ki Shuruaat ...!

Es Naye Saal mai ..
Jo chahe wo tera ho,
Har din khubsoorat arany ratain roshan ho,
Kamiyabi chumte Rahe tere Kadam humesha yaar,
Naya Saal Mubarok ho tuje puszta Yaar.

Valami a mosoly, amely beszél hozzám,
valamit a hang, amely énekel nekem,
Valami a szemedben, amely azt mondja nekem,
hogy te vagy a legkedvesebb számomra.
Boldog új évet !!

Mint csokoládétorta Goes Tökéletes bor
My New Year tökéletlen Nélküled.
Plz Be With Me On ez a szilveszter örökre.
Boldog új évet !! ........................ aranyos új év SMS barátnője

Fiatal szívvel, hogy R tele éljenzés, és soha nem gondolt a fájdalmak.
A régi kialszik, de a boldog fiatal Year 2018 Comes vidáman holnap.

A The Last Evening 2017
úgy kívánják UA Very Happy este.
Is szeretnék U nagy napjai 2018-ban
minden elkövetkező években Ur élet, tele örömmel.

Lehet az új évben
Hozd ezeket kíván mindenkinek
Melegség a szeretet, az otthon kényelmét
Joy a gyerekek,
Company és támogatása család n barátok
A gondoskodó szíve, hogy elfogadja
N kezeli az összes emberi lény egyformán
gazdagítása tudás n
gazdagsága sokféleség
Courage keresni n az igazat
még ha ez azt jelenti, az önálló
Reméli n álmok egy igazságos világban n
a vágy, hogy ez megtörténjen
egy könnyű irányítani utad
Segítő kezek, hogy erősítse egységét
Serenity n békét fejedben,
szív

május ennek szellemében üdülési
szezon szíved szeretettel
béke és nyugalom
kívánva sok kívánsága
az újévi Advance!

hagyja, hogy a következő évben lesz egy dicsőséges, amely jutalmazza minden jövőbeni törekvések sikerrel

lehet boldog idők és meleg emlékek ragyogást az új évben. Van egy nagy év. Boldog új évet.

Boldog új évet előre, hogy u és ur család.
Idén wll hozza u jólét,
gazdagság,
siker,
öröm és
szabadidő.
Boldog 2018
Élvezze evry kis életet



Share44
Dua Mile Bando se,
Sath mérföld apno se,
Rahmat mérföld rab se,
PyAr mérföld sab se,
Yahi Dua hai meri,
Rab se ke aap khus Rahe sabse ..
Boldog Új Évet !! .. ....................... legjobb boldog új évet kíván a barátok

Lo ji Arz kia hai
Dunya ne Kiye Bohat Zulm-o-Sitam.
Wah Wah
Dunya ne kiye BOHT Zulm-o-Sitam.
Khuda ki Qasam
Ho Gaya 2017 Khatam!

Tedd újév egy robbanás a móka! Ünnepeld az új kezdet
tűzijáték és üdvözölje a barátok és a család előestéjén új 2018


Kívánom, hogy egy könnycsepp csordul az arcod ez az új évet.
Légy áldott öröm és boldogság egész évben.

Vanish mindent amit rossz, szívesen mindent amit jó kívánok nagyon boldog új évet.

Hagyja, hogy a márka új év felfedezi akkor frissebb, boldogabb, egészségesebb, vidám, vidámabb és elégedettebb.
Itt kívánok Boldog Új Évet ............................ legjobb Boldog Új Évet SMS



Share42
Távolítsuk Hate, Lust, féltékenység, ellenszenv, ellenségesség Greed saját szótárban ez Szilveszter
és helyettük Szerelem, elkötelezettség, támogatás, Jóság, az őszinteség és az elégedettség,
Itt kívánok nagyon boldog új évet ...... ................. legjobb boldog új évet kíván sms

lehet a szellem a szezon újév szíved nyugalmat és békét. Boldog újévet kívánok!

Legyen ez az új évben egy lépést előre,
vezető, hogy új kalandokat,
új utakat felfedezni és újabb sikereket elérni!
Happy New Year 2018 ................................ legjobb Boldog Új Évet SMS




Lets gyűrű az új évben csak a jó dolgokat boldog újévet kívánok.

Laxmi ka haath ho
Sarswati ka saath ho
Ganesh ka Nivas ho ...
Aur Laxmi ke Ashirwad se ...
Apake jivan fő Prakash
hi Prakash ho
„Boldog új évet” ...................... legjobb Boldog Új Évet SMS hindi

My Szívből kívánja egy grand új évben.
Isten áldjon. Kívánunk nagyon boldog új évet .................................... legjobb boldog új évet sms barátoknak

minden meleg szívvel, kívánok kellemes szép és csodálatos új évet.

Isten ajándéka egy stílust konvertálni az álom valóra ebben az új évben. Boldog új évet kíván.

Kívánok sok kereszt mérföldkövek és az úticél ebben az évben. Kívánok nagyon boldog új évet.

Öröm, boldogság, a szeretet és a jó egészség mindezek kívánom neked az új évre. Boldog új évet kíván.

Remélem az új év hozza rengeteg jó szurkolnak neked, kívánok Boldog Új Near és sok szerencsét.

Május minden álma valóra válik, ez az új évben. Boldog újévet kívánok.




Az egész következő évre lehet életed lehet tölteni kis ünneplés boldogság ...
KÍVÁN Világos, Boldog és sikerekben gazdag új évet 2018-Isten áldja ..

Töltsük ur élet Boldogság & Bright Cheer
Hozd u Joy és a jólét a egész évben,
és ez az én újévi kíván 4U Kedves ...
Kívánság ua nagyon boldog új évet.

Tartsa a mosoly
Hagyja a könny,
Tartsa a nevetés,
Hagyja a fájdalom,
Gondolj öröm,
Felejtsd el a félelmet,
Légy vidám, öcsém
Ez új év! Boldog új évet 2018



Újévi SMS az új év SMS barátnő, boldog új évet üzenet minta, Újévi SMS 2018 új évet kíván a barátok, boldog új évet üzenet gudzsaráti, új év üzeneteket 2017 vicces boldog új évet üzenet


===== ===========

Load comments